codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Reggel írtam a fórumba és már is 2 fárasztó oldalt kellett elolvasom húúú de nehéz volt mert fáratt vagyok.
    1.igen mert borg símán jó gorénak
    2.no skin (de ha pl egy náci skinnel jácik azzal nincs gond,de piros és zöld skin ne legyen)
    Ha csak a de_traint néztétek akkor azt mondom hogy az szar.Már foglalkoztam a csináltamapokkal és van már egy listám amit nagyon kritikus szemmel néztem.Mostmár nincs olyan hogy hát jó tegyétek fel.Most már csak olyat mondok hogy aki nem teszi fel azt a mapot az nem tudja mit hagy ki.
    halkan megjegyzem hogy a de_train map helyett a de_trainyardot tegyétek fel de erről majd bővebben.
    Én amúgy amikor megalakult az sg csürhe akkor elsődleges célom az volt hogy a publikon megismerjem ki sg-s.
    Ezt a "war" dolgot szerintem ne erőltessük mert ebből ugyis csak a gond lesz.
    de talán ezt a "war" témát is szavazásra lehetne bocsátani.
    Bár nem mondom hogy nem tetszett a demó erről.Igen is jól éreztem magam amíg néztem,hát nehéz kérdés van ennek rossz oldala meg jó is.