codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Önkéntes, nem kötelező szavazás!
Szeretném ha Privát üzenetben elküldenétek véleményeteket az alábbi témákkal kapcsolatban (most nekem): (Nem ő akar vezető lenni, ezt én akarom, de szerintem nem vagyok vele egyedül, ezétz érdekel).
1: Szeretnéd-e ha Borg ([SG]csürhe tag és SG fórummoderátor) legyen a névleges vezetőnk? Vagyis hogy ő iktassa-e be a megszavazott szabájokat, tagokat? De semmi nagy privilégium: nem vonható felelősségre a szavazatokkal kapcsolatban, nem ő találja ki csak áldását adja rá... Továbbá meghalgatjuk minden kezdeményezését, ő bonyolítja a szavazásokat...
Igen vagy Nem választ várok, indoklás úgyhiszem nem szükséges nekem, esetleg ide a topicba.
2: Azthiszem továbbra is kérdés még: Egységesítsük-e a costum playerskinek használatát? Azaz "szabad"-e, ha igen melyek...? Ha szeretnél skineket értelmes érveket hozz fel miért...
Szintén Igen vagy nem, indoklás ide a topicba, vállald a véleményed, mások is lássák...