Van-e még új játékstílus?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1991-ben már kijött a Gobliiins
az ötlet azonos: három figura, különbözõ képességekkel
The Unfinished Swan, nem látod a környezetet amíg festéklabdát nem dobsz rá <#wow1>#wow1>
ez nagy ötlet, nézzétek meg a videót
szerintem soha
ez megfigyelhetõ rpg-ben amikor csak gyûjtik a pontokat és egymást kaszabolják, illetve fps-ben ahol hiába van a csapatnak közös célja (pl. védd a rádiót), a legtöbb csak a skalpokat szedi a pálya másik végén
szal, ha még lenne is játékélmény, az idióta gamerek tönkreteszik
talán valamilyen szinten "kötötteb" játékok kellenének
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
(bizonyíték a #64)
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
"a lövöldözõs játékot a játékos nem a FPS-ekben megszokott saját, hanem pont az ellenfele szemszögébõl látja illetve éli meg"

-Vágd el a piros vezetéket!
-DE itt csak 5 sárga van!
új stílus? hmm....
Megnéznék egy második személyû lövöldözás játékot! SPS 😄
fegyverépítõ lövöldözõs (et rakod össze a puskát, amivel lõsz)
Virtual Pékség
bombaszakértõ/hatástalanító
Stratégia: vezess fantomcéget :-)
Garázdálkodj okosan
Van még egy pár játékötlet. De stílus... mint a zenében, kettõ-három összefonódik, lesz belõlük új.
a játékokban fontos az ember szabadsága, vagyis a mászkálás ide-oda
én FPS-eket is ezért szeretem és hogy A pontból B-be több féle módon lehet eljutni, kár autós játékokat kötött pályával csinálják
nekem pl. Call of duty kieg.-ben tetszik a tankok és a jeep-ek szerepe szinesebbé teszik a játékot
szinte félek amikor hallom a közeledõ tankot
még a Silent Hunter 3-ra leszek kiváncsi, hogy a tengeralattjárós játékok hova fejlõdnek
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Igazad van, olyan jatek kene, amiben tenyleg azt lehet csinalni amit akarsz. Eddig csak egy hasonloval talalkoztam, a Way of the samurai 2, de persze ott is nagyon meg van kotve az ember keze.
én is így tennék, mellesleg
Riszpekk
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
ezért mondom, hogy bár adott stílushoz mért minõséget igen, innovációt nem várhatsz el a Blizzard féle sikerjáték-gyáraktól
Riszpekk
Ne is emlitsd, eleg sok jatekkal jatszottam mindketto fejlesztotol, de kivetel nelkul egyik se jott be. Mostanaban mar ha kijon egy Jowood jatek minel messzebb elkerulom.
a Blizzard biztos jól megcsinálná a Diablo következõ 20 részét, de még az is mind izometrikus baromság lenne
a jövõ az olyan fejlesztõké, mint a Bethesa vagy a Jowood, akik be mertek vállalni új irányokat, és ennek lassan, de biztosan meglesz az eredménye
Riszpekk

War. War never changes.
Csak hát más az álom, meg más a valóság... Egy ilyen cuccot megcsinálni hihetetlen munka, brutál vas kell hozzá, és bizony nem lenne akkora sikere, mint pl egy gta-nak. Pedig hosszútávon sokkal stabilabb közönsége lenne, meg lehet nézni még mindig mennyi rajongója van a fent említett játékoknak.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Planetsideban viszont minden elhalalozas utan(marpedig FPS-ben surun hal az ember) ugyanazt az ertelmetlen, hosszu utat vegig kell jarni bazisodtol a csataterig, varni kell amig a csataterre teleportalnak, es onnantol megin el kell jutni a legkozelebbi harchoz, ami ertelmetlenul lassu es unalmas.

ez szvsz nagy ötlet volt
volt benne egy holo szoba(asszem) ahova bementek, és elõre megírt programokkal szorakoztak, mintha a valoságban lettek volna, csakhát holo kivetítésû
na ilyen sztem nem lesz, de ha belegondoltok, hogy 15 éve még a commodore 16 mekkora szám volt, és azota hol tartunk, akkor az elkövetkezõ 15 évben még nagyobb fejlõdések lesznek
ez teret ad majd a virtuális világoknak stb
SZTEM
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Csak éppen nem fegyver a kezedben... :-)