Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Mi mikor haverom másfélkezes kardját hazahoztuk, kilógott oldalt az asconából, mert nem fért el keresztbe ! :DDD NA AZ a másféltenyérnyi széles penge dupla vércsatornával talán már józsikát is visszarettentette volna rambókésestûl ! :DDD Igaz azzal a buszt is meg lehet nyitni rendesen...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szerintem nem politizál. A politikusok akarják ezt beállítani politikai kérdésnek és felhasználni kicsinyes játszmáikban, pedig ez VÉRESEN KOMOLY !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
akkor ilyen alapon egy MAC-10-essel is mászkálhatok az utcán?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
persze, és egybõl politizálsz, ugye? pont az sg-n? nem nagyon hiszem, de legyen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SRobert
Engem 3x fenyegettek meg összesen életemben.
Egyszer az utcában ahol laktam, kétszer pedig a saját házam elõtt.

A bûneim:
1) el akartam menni egy lomtalanítás mellett a járdán, ezért szóltam az ott álldogálóknak, h menjenek arrébb egy picit
2) szóltam pár embernek, hogy ugyan ültessék már vissza azokat a fákat a házam elé, amit onnan szedtek ki
3) a szomszéddal szóltunk egy csapat fiatalnak, hogy talán nem hétvégén kéne egy szûk kis utcában moto-crossozni és fõleg nem a szomszéd elõkertjében.

Mindhárom esetben az üldözött és megalázott kissebbség tagjai voltak a másik oldalon.

No comment.
Mindenki szûrje le azt belõle, amit akar.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

mrzed001
Egyetértek !!!!

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Flórika
Nagyon egyetértek!!!

Én sem szeretem az erõszakot, de IGENIS joga van MINDENKINEK megvédeni a saját (és szerettei) életét!

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Sir Quno Jedi
Megjegyzem abszolúte konfliktuskerülõ, konformista ember vagyok, de abban is biztos vagyok, hogy megfelelõ kényszerhelyzetben valszeg. én is gond nélkül kiírtanám azokat, akik úgy érzem közvetlenül az életemre törnek ! Aztán majd ráérek megbánni...

Sir Quno Jedi
Az biztos, hogy ha egy ilyen "ártatalan kis roma gyerök" mint ez a tohonya, rosszarcú józsika beugat a haverjaival és ha fenyegetve érzem magam, akkor én is mindent beléjük vágnék, lõnék vezetnék, dobnék ami a kezem ügyébe akad, mert inkább õk dögöljenek meg, minthogy én tûrjem birkaként, hogy leszúrnak mint a szopósmalacot ! Aztán persze a média meghurcol, a politikusok kiátkoznak, a józsika népes "családja" vajdástúl megerõszakolja és kiírtja a szeretteimet, megmérgezi a kutyámat, felgyújtja a házamat és a börtönben, ha megérem egyáltalán, majd lesznek cigó kényszerszeretõim, de ezen a hídon akkor megyek majd át !!! :DDD Az ember vészhelyzetben nem gondolkodik, hanem cselekszik, vagy meghal...

mrzed001
És nem segítettél, magyart (vagy cigányt?) verni?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Flórika
A 7-esen? Melyik szakaszán? És kb. hánykor? <#ijedt>

Én is azzal járok.

(Ja, bp-rõl beszélünk, ugye?)

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

mrzed001
Új csóka vagyok ooooáááááá :)
Eddig csak olvasgattam, oszt most már van idõm írni is :)

Tegnap a 7es buszon palacsintává vertek egy embert hárman.
Nem akart telefont venni ez volt a bûne.
Nem kell nagy ész ahhoz hogy kitaláljuk kik lehettek azok akik a buszon akarnak bizniszelni.Józsikák voltak.
Lesz ebbõl média botrány?Lesz ebbõl hajcihõ?Egy szart.
Ott tartunk ha én azt mondom hogy cigány,akkor rasszista állat vagyok, de õk elvághatják a torkom nyilvánosan.

Milyen érdekes hogy a legnagyobb romabarát humánus emberek ,mind nagy villákban laknak.Az én környezetembe jónéhány 'roma származású' szomszéd van és jónéhány évbe került hogy megreformáljuk õket annyira hogy ne legyen szenvedés velük az együttélés.

Más:
Harcmûvészet edzésekre én is jártam/járok.A katana nekem is edzés felszerelés.
Eddig is fostam vele buszozni utazgatni(van rendes tokja, nem látszik mi van benne),de ez után mégjobban fogok.
Máskérdés ha rám rántanak bicskát, mit csinálok.DE az biztos ha nem megy másképp megmutatom végsõ esetben 'Józsikának' hogy mi van nálam.
Mike at home
ez meg a masik csoka, ej ej

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
milyen furcsa nevu ujreg
valaki mar megint nem merte vallani a nezeteit a regi nickjevel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

VinylToy
Értem mirõl beszélsz, de hányszor lehet olvasni a büntetõlistán, hogy személyeskedés, hát most kicsit átestél a ló túloldalára.

Mindemellett én is teljesen elhatárolódom azoktól amiket Sodáj beszél. :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker
egy idõ után elfogy a türelmem nekem is, amúgy ha röhögni akarsz olvasd el a blog-ja elején a konzervatív nézeteket, ezek szerint neki ebbe bele fér az is hogy b@szunk ki mindenki mással a fõ hogy nekünk jó legyen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

VinylToy
hé, azért ezt te sem engedheted meg magadnak szerintem.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker
"Szerintem kéne. Lófaszt az APEH seggébe
Õrültség, hogy ilyen kevés embernek van."

te tényleg 1 beteg barom vagy, remélem nagyon gyorsan eltakarodsz az országból mert a hozzád hasonló patkányokra sincs itt szükség, pont az ilyen tetves adót nem fizetünk de mindent követelünk f@szok miatt tart ott az ország ahol.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SoDI---
Hát, gyerekek, azt hiszem, én le vagyok mosva.

Tomcat sokkal gyakorolottabb a vitákban, mint én :D

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Na jó a börtönbõl valóban nem engedik ki õket, de megússzák jóval enyhébb büntetésekkel, azokat az ügyeket amit a "képzetlen" magyar bûnözõk beismernek, õk meg gátlástalanul hazudva letagadnak.(ebben biztos hogy profik... :). Hidd el nem egy esetrõl tudok, amikor olyan dogokat követtek el, amiért nem csak 1-2 év járna, és mégis "megélhetési bûnözésre" és egyéb családi okokra hivatkozva továbbra is szabadlábon vannak, mintha semmit sem tettek volna...
Azokról az esetekrõl meg ne is beszéljünk, amikor az ismert "hatékony" tanúvédelem miatt, szinte senki nem mer tanúskodni ellenük, mert többet ér az élete. Sokszor a rendõr is inkább mellõzi az ügy komolyabb vizsgálgatását a bosszútól félve.
SoDI---
bûnözõket SZABADON ENGEDNEK mindenféle komolyabb büntetés nélkül csak azért, mert cigányok

Ilyen nem fordul elõ.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Egyszerû példád akkor lenne igaz, ha a logikád alapján a férfi bûnözõk kisebb büntetést kapnának ugyanazért, mint a nõk, csak azért mert férfiak, és védené õket a "férfi kisebbségi jogvédõ hivatal".
Itt nem kifejezetten arról szól a történet, hogy cigány követi el a rablást , vagy más, hanem hogy a cigány elkövetõ rasszizmust kiabálva sokkal enyhébb büntetéssel megússza, emiatt bátrabban el is követi amit akar. Ha a haverját nem csukták le, õt sem fogják, vagy kineveli a kiskorú gyerekét a rablás fortélyaira, aki ugye nem büntethetõ.
Ez pedig mérhetetlenül nagy kárt okoz azoknak a becsületes cigányoknak akik, ki szeretnének emelkedni a mocsokból, mert õket is elõítéletesen fogják kezelni a bünözõ cigányok által elkövetett dolgok miatt.
Tehát szerintem amit csinálnak a jogvédõk legtöbbet maguknak a felemelkedni próbáló cigányoknak árt.
Az pedig, hogy köztörvényes bûnözõket SZABADON ENGEDNEK mindenféle komolyabb büntetés nélkül csak azért, mert cigányok és gátlástalanul hazudnak és rasszizmusra hivatkoznak felháborító. Miközben ugyanezek a bûnözõ elemek "büdös parsztoknak" hívják a magyarokat, ugyanolyan "rasszista" módon gyûlölik is õket, bár a magyarok által megtermelt segélyekbõl, illetve a tõlük lopott pénzbõl élnek.
És erre nem magyarázat a nyomor, mert a bünözõ cigányok egy része messze nem nyomorog, mégis megússza enyhébb büntetési tételekkel.

Koppernikusz
Az arányokkal van a baj.

[ helikopter ]

SoDI---
Ejj, közben meg én heves levélváltásba keveredtem Tomcat-tel.
majd mesélek :D

[HUN]PAStheLoD
nem hiszem , azaz ez sem fekete-fehér .. a média tele van mégiagecikkel, akik elsõsorban pénzt akarnak , gátlástalanul.. és van pár erõsen politizáló entitás is ezekben a gépezetekben.. van mindig ellenzéki és komránypárti .. objektív sose lesz. A másik része ennek, pedig a befogadó közönség, akik sms-ben szavaznak gyõzikére .. akik valószínûleg hamarabb kerültek a tv elé , mint iskolapadba .. hát pech. Õk alkotják a TÖMEG-et , sajnos.

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

mrzed001
Megnéztem a mai(tegnapi) Havas-Tomcat interjút (cigánybûnözés elleni tüntetésrõl).
úgy számoltam 5:4-re Tomcat nyert, a végén Havas már nem tudott mit válaszolni
Feltettem web-re akit érdekel: Havas Tomcat interjú 2005.05.30

Frank99
köszönhetõ ez a médiának, vér sötét Gyõzikének meg a többieknek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

[HUN]PAStheLoD
Szerintem egyszerûen az baszta a csõrét Tomcatnek (vagy ahogy sokan hívják, az aranyblogger, vagy a kedvenc bloggerünk .. etc ) , hogy a cigányokkal tényleg kivételeznek, mint az oviba' , és tényleg így van, mert amint egy pár cigányt bekaszliznak, egybõl politkai ügyet csinálnak belõle. Ez meg a magyarok hibája, hogy vannak olyan primkó barom magyarok, akik egyrészt ezt megcsinálják, meg egyrészt akik vevõk rá , és elhiszik amit a barom fele kitalál. Sajnos nem lehet mindneki tökéletes .. így Tomcat se :] De azért ha tetszik ha nem , valahol különbséget tesz a világ ember és ember között is... és ha erre azt mondja valaki rasszizmus, egyszerûen leszarom, mert annak nem adok a véleményére, lévén bolond, és álomvilágban él..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Dynamic
De az adott szituációban(mondjuk utcai rablás) személy szerint nálam nem az a szörnyû, hogy cigány követi el, hanem hogy egyáltalán megtörténik.Úgy gondolom, hogy ha valaki fellép valami jó érdekében, akkor ne kezdjen el szelektálni, hogy így meg úgy a mocskos cigányok(annak ellenére, hogy tudom, hogy nagy-nagy százalékban romák az elkövetõk).Mert azzal tulajdonképpen csak a cigány bûnözést ítélem el.Legalábbis nekem lefordítva azt jelenti, hogy állítsuk meg a cigánybûnözést mert az már nagyon sok van, de a magyarbûnözést hagyjuk mert az érdektelen, nem számottevõ.
Egy nagyon egyszerû példa:A bûnözõk nagy része férfi, kisebb százalékban nõ.Ilyen erõvel szót emelhetnék csak a FÉRFI bûnözõk ellen, az meg milyen lenne már.Jó lehet, hogy ez hülye példa, hirtelen más nem jutott eszembe, de nekem ez a dolog akkor is sántít.
mrzed001
Nem a méret a lényeg :)) , hanem a mondanivaló

Frank99
seprût?

az jó, mert azzal valszín valaki dolgozni akart.(ti. használt seprût csak nem adnak el???)

én egy éjszaka kinnt felejtettem a hólapátot télen, a kutyának sem kellett itt Keszthelyen.

Bezzeg a 100 Ft-os ha leesik, nem koppan.

ennyit a közbintonságról.

Frank99
ne oda álljon, hanem a Fideszhez, mert az õ feleségeik és felebarátaik adták el a legtöbb céget a kaya ibrahim féle embereknek!

az offshore cégek mûködése legális az egész világon, törvényes adózási lehetõség ill. kiskapu (ti. a lehetõ legkevesebb adózási helyen mûködõ cég-székhely).

a fidesz-féle cégek eladása fantomembereknek nem egészen...

SoDI---
Kicsi aláítás <#eljen>

SoDI---
És mivel offshore céget csinált, álljon be a Gyurcsánytolvaj bandába ?

Nem, ne álljon be közéjük.
Viszont akkor ne is fröcsögjön a cégeik, és a vadprivatizáció miatt ellenük.
Mert akkor hiteltelenné válik.

SoDI---
ok tehát szerinted mindenki csináljon offshore céget?

Szerintem kéne. Lófaszt az APEH seggébe <#mf1>
Õrültség, hogy ilyen kevés embernek van.

Ennek különben az egyik legfõbb oka a félelem. Ügyvéd édesanyám például azzal jött, amikor elõhozakodtam az ötlettel, hogy mi a biztosíték arra, hogy a pénzemért cserébe az ügynökség valóban megalapítja azt a céget, és mégis kit fogok én perelni, ha a névleges ügyvezetõ elsikkasztja a kinti cég pénzét, vagy ha a névleges tulajdonos eladja a fejem fölül a céget.

Ezek persze mind teljesen alaptalan félelmek, ezek az offshore térségek nem kockáztatják a jóhírüket ilyen botrányokkal, elvégre erre épül az egész nemzetgazdaságuk. Anyukám az évtizedes pereskedés alatt már olyan sok mindent látott, hogy ilyen kérdésekben is kicsit paranioás.

Nem kell félni. Bártan meg kell alapítani a céget!
Az embereket csak a félelem tartja vissza.

mrzed001
Egyébként SoDI, hogy teccik az aláírásom :))))

mrzed001
És mivel offshore céget csinált, álljon be a Gyurcsánytolvaj bandába ?

Punker
ok tehát szerinted mindenki csináljon offshore céget?

SoDI---
majd ha tudatusul benned hogy a fizud hány százaléka megy el ezekre a "kedves emberekre" máshogy gondolkozol

Én is offshore céget akarok alapítani még a nyáron. A különbség annyi, hogy én viszont nem is fröcsök senki ellen, hogy "bûnözõ, bûnözõ, bûnözõ".
És ez szerintem nagyon nagy különbség!

SoDI---
Engem éppen ez akasztott ki. Elhangzott a Gyurcsány-pénzuralom-csaló-offshore duma, majd utána kiállt Tomcat a maga adócsaló dominikai cégével, és elkezdte a cigányozó dumát.
Na ez rohadtul hiteltelen!

Punker
majd ha tudatusul benned hogy a fizud hány százaléka megy el ezekre a "kedves emberekre" máshogy gondolkozol, ha segélyt akar akkor menjen ki utcát takarítani stb, bár már arra is volt példa hogy a seprût is ellopták itt Egerben.

mrzed001
"A kiásott krumplival se a cigány. Ott van a földön - hát elhozza, mert éhes."
Az rendbe is van, viszont ha rajtakapják, akkor viselje a következményeket, mint mindenki, ne verje meg a letartóztató rendõrt (aki vissza se üthet már)

"az egyszer adózók nem akarnak saját magukkal szemben se szigort ...
Nem fizeti be az adót, de fröcsög, és rendõri szigort akar... "
nézzünk egy példát. A magyar parlamentben az általunk megválasztott tisztességes (köztiszteletben álló) urak és hölgyek vannak. Amit õk tesznek az mind tisztességes és követendõ példa, hiszen õk a vezetõk és példaképek.
Nem is fokozom tovább az iróniát, ezek után mirõl beszélünk?

SoDI---
Havas mondja, hogy mindegyik adás után, ahol elõkerül a téma, özönlenek az SMS-ek.
De hát kérem, az vesse az elsõ követ...

SoDI---
Kit ölsz meg a másolt windobozoddal :)))

A kiásott krumplival se a cigány. Ott van a földön - hát elhozza, mert éhes.

Az adóval kapcsolatban is igazad van, de akkor, ha az egyszer adózók nem akarnak saját magukkal szemben se szigort, akkor ne akarjanak másokkal szemben se. Mégis mocsoda kétszínû magatartás ez Tomcat-tõl! Nem fizeti be az adót, de fröcsög, és rendõri szigort akar... Nevetséges!

Bandee1987
nemtom, akkor engedd ki egyszer a gyerekedet, vagy vmi fiatal rokonodat a 8. kerületbe...vagy akár egy olyan kerületbe, ahol jópár cigány él.
Itt egyszerûen arról van szó, hogy általában az ilyen utcai támadásokat a cigányok követik el, és nagyon sokat hallani róla.
Havas is ugyebár elmondta, hogy az elõzõ (tehát nem a mai) adás után özönlöttek az sms-ek, hogy az egyiknek a gyerekétõl vették el a mobilt a cigánykölykök, a másikat megverték, a harmadik meg igy járt, és nagyon sok sms-t kaptak ezzel kapcsolatban, szóval a probléma itt nem csak 1-2 esetrõl szól.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mrzed001
Kit ölsz meg a másolt windobozoddal :)))

Amúgy ne felejtsd, hogy MO-on 2x-es adózás van
1, SZJA
2, a már megadózott fizetésed további 25%-át veszik el ÁFA néven
Senkit nem nézek le, mert csak 1x adózik

SoDI---
és lehet hogy te magadat oda sorolod mint a segélyre vadászó cigányok, de én inkább dolgozok...

Ha valaki ügyeskedik a könyvelésnél, az is élõsködés. Másolt Windows is az, mert nem fizeted be utána az ÁFÁ-t. Ezzel nincs is gond, de akkor miért is kellene zéró tolerancia a cigányokkal szemben? Elvégre az emberek többsége saját magával szemben a lehetõ legjobban fel lenne háborodva ilyesmin!
Jobb inkább összekacsintani.

mrzed001
Én azt mondom, hogy be kellene már látni, hogy statisztikai analízis nem hazudik.
Ezt a várost csak úgy lehetne újra "talpra állítani", ha a Körzetben látottak szerint végre rendes statisztikák készülnének, melyek rendesen felfednék a valós problémákat, melyeket már lehetne orvosolni.
Ameddig a statisztikákat "rasszistagyanú" miatt kidobják, ott fogunk csücsülni a sz.rban mint most

Punker
1 oldalt láttam, és lehet hogy te magadat oda sorolod mint a segélyre vadászó cigányok, de én inkább dolgozok.....