3178
Tomcat pólóboltja
-
#1290 igaz ez? -
#1289 Mondta valaki az egyik fórumban hogy te tomcat tudsz loál pólót csinálni? -
#1288 Usztics Mátyásé a második Szakállas bácsi-díj -
#1287 "Ez a 'csak azé' me' cigány vagyok' mondat intellektuális megfelelője." :)))
Tomcat blog -
kovpeter #1286 Nálam működik rendesen az oldal (a blog és a pólóbolt is). -
Wolfram #1285 Nekem bejön. Olyan, mint azelőtt. -
#1284 Valakinek bejön mostanaban az oldal? Nekem csak fehérség van, semmi más, olyan, mintha egy üres fehér lap lenne. -
#1283 -
Loydi #1282 a minőséggel semmi gond. -
dieselG #1281 LÁÁÁÁÁÁÁL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Wolfram #1280 Hehe, ez nagyon jó.
Lehetne csinálni belőlle egy képregény-blogot: Tomcat és Lyodi kalandjai vagy Tomcat a droidok réme vagy vlmi hasonló címmel.
:O) -
#1279 -
#1278 Nem lehetek ekkora hülye. Reggel az "egy" helyett "a" volt. Szerintem átírták ...
"értem én, hogy utálod az újságot, de akkor egyrészt ne olvasd, másrészt ha meg olvasod, akkor most el kéne dönteni, hogy gúnyolodsz az újságon vagy igazat adsz neki..."
Semmi bajom az újsággal, ha lenne, nem olvasnám (bár sokmindent olvasok, mert szükséges), viszont van egy tipikus tálalása a lapnak, mint itt, ami itt is a "Melegfelvonulást" védi, kb. olyan üzenettel "lám milyen hasznosak és jó, hogy ott vonultak fel, mert így nem égtek bent az emberek, gyorsan jött a segítség".
-
Garfield #1277 1. Idősebb nő
- Szerintem pont jó, hogy itt voltak, mert a rendőrök azonnal kiszabadítottak minket vágta rá egy idősebb nő.
[...]
Az idősebb nő betolta magát az egyik kamera elé, és "őszintén sajnálkozva" mondta, hogy "mennyire megvagyok viselve".
2. Férfi
- A homokosok miatt fog leégni a házunk sopánkodott egy férfi.
[...]
- Az óbégatás helyett lehet, hogy telefonálnunk kellett volna morfondírozott a férfi.
Dyslexia rulz vagy csak PISA 2000?
U.i.: és úgy állítja be - persze a tipikus tálalásban -, hogy a buzik miatt értek oda a tűzoltók, és a rendőrök - utóbbi speckó igaz: értem én, hogy utálod az újságot, de akkor egyrészt ne olvasd, másrészt ha meg olvasod, akkor most el kéne dönteni, hogy gúnyolodsz az újságon vagy igazat adsz neki... -
kovpeter #1276 Elolvastam én is ezt a kis beszámolót erről az akcióról. Engem az lep meg a leginkább, hogy simán odamehet bárki a hídhoz éjjel egy daruskocsival, és nyugodtan baszkurálhatja a hidat. Elég érdekes... -
Jóska Kapitány #1275 Jajám. -
Cat #1274
-
#1273 de ilyen kicsiben , ehh.. nagyobbat kellett volna, és simán felhúzni kötéllel ;] -
#1272 Mindenesetre szerintem jobb is, hogy nem sült el a cucc, mert felrázás helyett csak olaj lett volna a tűzre, hogy mégjobban óbégassanak hogy őket senki sem szereti. -
#1271 A Népszabadságban van egy cikk, ami a buzi tüntetés és a belvárosi robbanás közti összefüggéseket firtatja, és úgy állítja be - persze a tipikus tálalásban -, hogy a buzik miatt értek oda a tűzoltók, és a rendőrök - utóbbi speckó igaz (bár ahogy elnéztem a mentést, leszarták a biztosítást, bezzeg a blogban lévő cikk szerint a bombára és "Hello! I am Mónika Lampert" fokozott biztosítására a középületeknél a hidaknál már szartak) -, mert pont akkor volt a tüntetés és a buzik hívták ki a tűzoltókat. :)
[URL=http://www.nol.hu/cikk/369521/]A cikk zárómondatai (bár a cikkíró hol egy nőről ír, hogy egy férfiról, el kéne dönteni), amolyan Lévai Katalin szinten: - Telefonált valaki a mentőknek? kérdezte a középkorú nő. - Igen - szólalt meg egy hölgy felvonulók közül. A sopánkodók végigmérték a melegségét öltözetével is kifejező nőt, szemmel láthatóan zavarba jöttek. - Az óbégatás helyett lehet, hogy telefonálnunk kellett volna morfondírozott a férfi. (Most nő, vagy férfi?) :) Mondjuk, "melegfelvonulás" volt, tehát nem meglepő ... Ja, és így folytatja: "Hirtelen felsikított a sziréna, szinte egyszerre érkeztek a mentők és a tűzoltók. Addigra már némileg lecsillapodtak a kedélyek, a tévések is munkának láttak. Az idősebb nő betolta magát az egyik kamera elé, és 'őszintén sajnálkozva' mondta, hogy 'mennyire megvagyok viselve'" (Most középkorú, vagy idős a nő??? :)[/URL] -
Takezó #1270 láttam a képet, de az ott azé nem lehet fegyver, mert nem engedték nekik oda bevinni -
Phat Smoker #1269 fegyvernek látszó tárgyak :) -
Phat Smoker #1268 ha sokat keménykedsz megtalálnak és úgy jársz mint
ez a lúzer júzer -
#1267 biztos ilyen kemény lennél szemtől-szemben is??? -
Takezó #1266 nincs is náluk ott pisztoly :Ð -
Jóska Kapitány #1265 Ha így néznék ki, én is vetetnék apuval egy pisztolyt. szánalmas baszki szánalmas. Vágnék az ilyen semmittelen alá viperával, hogy vért fosna két hétig. -
#1264 Akkor itt az említett rész:
"Odafenn kiderült, hogy a damilt elégetni hivatott grafitszál szakadt el idõ elõtt."
-
#1263 Van jobb dolgom is :) -
Phat Smoker #1262 nem kin, hanem min
olvassál blogot! -
#1261 Hát kin? -
Phat Smoker #1260 a legjobb a szivecskés kurv*anyázós maci a pólón ! :)) -
Phat Smoker #1259 nem rajta múlt, hogy nem működött! -
#1258 Ja ez a kép tényleg kicsit szánalmas :) -
#1257 Úgy látom a két bohóc nem tud meglenni a pisztolya nélkül.Elég lol a jobboldalt direkt kivillanó stukker.A potrohos és a csapott vállú western-hős:D -
#1256 miért? nem volt ráirva a transzparensre, hogy "éljen tomket" -
#1255 Szerintem szánalmas, hogy ilyen szarokkal akarja felhívni magára a figyelmét, ráadásul még bénán is csinálta, mert nem működött :D
Ez nem jelenti azt, hogy a buzifelvonulással egyetértek, de nemis zavar. -
Wolfram #1254 Jah, ezt jól elszúrta. Le kelett volna előtte tesztelnie.
Ha vlki ezért feljelenti (és biztos lesz egy rakat önjelölt tolerancia bajnok, aki megteszi), akkor majd fel lehet ellene használni a blogját?
Végülis a neten azt ír az ember amit akar. Én is írhatnám pl. hogy megöltem, J. F. Kennedy-t. Akkor az már bizonyíték ellenem egy gyilkossági ügyben?
-
#1253 Sztem egyáltalán nem szánalmas...Én magam is utálom a magamutogató buzikat. Az addig ok, amig ez nincs nyilvánosság előtt. A saját lakásukban azt csinálnak amit akarnak, de amikor már puccparádéba beöltözve kimennek az utcára és ezt büszkén hirdetik, akkor megértem, hogy Tomcat miért is tette azt, amit tett. -
#1252 http://index.hu/politika/bulvar/gtmc050710/
Kezd szánalmas lenni Tomcat :/ -
#1251 Bazz, ezért felmászni oda...