3178
Tomcat pólóboltja
  • DJviolin
    Hát. Azért nem megyek fel 100 kilómétert Pestre. Inkább várok. Jövőre úgyis lesz repcsis pólóm. A vitorlázóklub hivatalos pólója.
  • Punkerwork
    menj ki jetflyIII-ra és találsz biztos.
  • DJviolin
    Kár
    Pedig engem érdekelne a repülős pólók.
  • Punkerwork
    csak pár darab volt.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Az index-en nézegettem a 2004-es szimulátorbajnokságról készült képeket. És egy igen érdekes képet sikerült találnom:

Na erről asszem ki lehetne kérdezni tomcat-at, hogy miért nincsenek a boltjában ilyen repcsis pólók, ha közbe ott meg árulja őket?
  • SoDI---
    ...szellemi rassz fogalmát...
  • SoDI---
    Aki még nálam is jobban rühelli az összes liberálist. Még decemberben készítettem egy telefonos interjút a Bácsfi Dianával, és ő mondta nekem nagyon helyesen, az ő esetükben bevezethetjük a szellemi rassz rohalmát (az volt hozzá a kérdésem, hogy definiálja, ki számít zsidónak). Na szóval erről azóta is az a véleményem, hogy magam se mondhattam volna szebben.
    Most végis azt mondom, hogy Tomcat ezt a Sziget-ellenességet nagyon túlspilázza.
    Azt mondja, hogy ha apró részeleme miatt jelenléteddel legitimizálod a rendezvényt, akkor áttételesen egyetértesz a mögötte meghúzódó romboló álértékekkel.

Engem rohadtul nem érdekelnek ezek az értékek ott és akkor. Jó buli a sziget, ennyi. Csak azért mert nyáron lazulunk, még senki se viszi haza a szabadosságot. Ez egy akkora őrültség!
  • Cvd
    Értettem ezt a részét, csak nem fejtettem ki bővebben hogy miérartom hülyeségnek. A fene nagy liberalizmussal van a baja, vagyis hogy rátör a tizenévesekre a emberre a fene nagy szabadság. Namost ha emberünk kicsit is körülnézett volna akkor rájön hogy az átlagéletkor bőven 20 év felett van, elhanyagolható a szerinte veszélyben lévő korosztály. Elvére az legjobban kiszolgáltatott 10-16 évesek nem a legjellemzőek.
    Aztán jön a rossz példával azonnal: a fene nagy szabadság vége az lesz hogy úgy járunk mint az USA, mindenki elhülyül. Könyörgöm felejtsük már el hogy mindig az USA a rossz példa! Az összes fejlett országban ugyancsak fejlett liberalizmus van, mégsem hülyülnek el. Halálosan unom már hogy minden korlátolt ilyesztgető az USA-val riogat mintha csak az létezne. Arról nem is beszélve hogy nem látom az összefüggést: hogyan vezet a liberalizmus az elhülyüléshez. Viszont követve a logikát vegyünk példát Észak-Koreáról és hozzuk vissza a kőkemény diktatúrá/kommunizmust ímíg nem késő, hisz ott akkor biztosan nagyon sok okos ember él.
    Ne felejtsük már el hogy szabadság szempontjából a legelső szigetek óta változatlan a helyzet (sőt azokon még sokkal nagyobb szabadság volt), ennek pedig 13 éve, az azóta kijáró ismerőseim mégsem hülyültek el, sőt. Plusz a kezdetek óta a kijárók színvonala is csak emelkedik, asszem nagyrészük manapság diplomás, már régen nem a szakadt rokkerek/punkok fesztiválja ez. Vagyis bizonyítottan nemhogy elhülyülne a szigetlátogató réteg, hanem egyre képzettebb. De persze okoska megmondta a frankót 15-20 kint töltött óra alapján, úgyhogy ezt mind hiába írtam le.:)
  • mrzed001
    Sztem nem értetted meg, amit írt. Nem az a lényeg, hogy kint a politikusok miket zagyválnak (a sok részeg úgyse jegyzi meg :p), hanem az, ami minden politikusnak jól jön, amit okoz a sziget: hülyülés és nemtörődömség.
    Tudod, a buta emberek könyebben vezethetők, és ha nemtörődöm is, akkor még csak lázadni sem fog.
  • qper
    bocs TOkaj kilőve, az télleg nem sziget.
  • Cvd
    A f*szkalap megint kitett magáért ezzel a szigetes összefoglalóval. Volt kint összesen két napot, ebből azonnal levágta a lényeget, és a végén megmondja a frankót, neki van igaza, aki nem ért vele egyet az kussoljon. Így pl. én is, aki összesen 2 hónap felett töltöttem már el ott időt. Szerencsétlen emberünk beteg is lett (persze mégcsak nem is evett-ivott, utóbbi felettébb hihető 35 fokos melegben), úgyhogy ott csak megbetegedni lehet. Elmondhatnám hogy sem nekem sem a haverjaimnak soha nem jött össze semmi, dehát majd maximum addig gondolkodok a dolgon amíg meg nem változnak a tények. Belekeveri a politikát, miközben aki rendszeresen jár ki az tudja hogy mennyire köze sincs a szigetnek a politikához. Persze akinek szépen fejlett üldözési mániája van plusz nem tudja elviselmi mások szabadságát attól nem meglepő hogy ezt is belemagyarázza. Való igaz hogy divat lett a politikusainktól hogy kint villognak, de ennyi. Hacsak nem vadászik rájuk az ember akkor össze se fut velük, és azonkívül hogy tesznek egy kört semmiféle propaganda nem folyik. Hiányolja a kultúrát, namost aki ilyen szines kínálat mellett sem ismeri fel (attól függetlenül hogy éppen érdekli-e vagy nem), az szimplán és egyszerűen egy sötét paraszt. Összefoglalva sikerült egy újjabb végletekig kisarkított, valóságtól elrugaszkodott és megcsavart hülyeséget összehoznia.

Ettől függetlenül én se járok már második éve szigetre mert egyre gyengébbnek érzem. Csak épp szvsz piszkosul nem a kultúrahiánnyal meg a politikával van a baj, hanem az elüzletiesedéssel. A Diákszigetet imádtam, a Pepsi korszak alatt viszont évről évre esett a hangulat, a mostani Reklámszigetekből meg végképp elegem lett.
  • I.C.ram
    Pedig nagyon is sok van: http://www.wantedfestival.hu/
  • I.C.ram
    Mára alig vannak rokkerek/punkok. Nagyon sokan csak a pop zene miatt jönnek. Mert rég nem az a rokker sziget, ami régen volt. Mára van rengeteg DJ, electro zene, pop, stb is. Sőt Blues meg Rock n Roll is van, nagyon kitágult a zenei intervallum.
  • sapkafej
  • fifi
    ebből a postodból tökéletesen körvonalazódik, mennyire nincsen fogalmad a Szigetről... Se jó, se rossz értelemben.
  • Takezó
    nem tudom, miért kell kiemelni a rockereket... a Sziget NEM Rocksziget...
  • Takezó
    Az Ötlet, javaslat, anyázás menüpontnál
  • CSOCSO
    mihezkepest egyetertek vele...
    tenyleg hanyadek az egesz.. a sok reszeg rokker meg punk egymas hatan meg minden...
    dzsuva van sok helyen... de mashogy el se tudnam kepzelni ezt.. vagyis.. nem birom elkepzelni hogy a reszegrokker felall es elmegy a szemetesig es kidobja a 10 sorosdobozt meg a sok zsepit meg stb...
    mindezaltal jo buli lehet.. en is szivesen satoroznek a haverokkal... anno a suliban imadtam az ilyen satorozos dolgokat.
  • fifi
    mi az emilcíme Tomcatnek? lehet én vagy láma, de nem találom? hova lehet neki írni? akarok valamit kérdezni...
  • fifi
    ezt miből gondolod?
    kapásból a Tokaj és a Mezőtúr szervezejét ismerem és köze nincs a Sziget kft.-hez ezt gartantálom...

• qper
    Talán annyi mégis van, hogy pl. a VOLT-ot, a Hegylja fesztivált, a Parádét, és úgy majdnem összes fesztivált a Sziget kft. szervezi.
  • pasquale
    kösz.. meg tomcat írta h a nyugati aluljárójában is...
  • Dynamic
    dolognak=dologhoz
  • Dynamic
    Igen, valószínűleg erről szól Sopron,Tokaj,Debrecen(Vekeri-tó) meg mittudomén még hány város rendezvényei.Még véletelenül sincs köze a dolognak annak a ténynek, hogy tavaly is valami 300-400 ezer látogató volt a Szigeten.Nem, dehogy.Ezek a városok a rendezvényeikkel mind-mind a Nagy Összeesküvők.
  • I.C.ram
    Én voltam tegnap is, és nem érzem magam agymosottnak :P Engem is idegesít a sok fasztóni Che Guevaras meg CCCP-s fostalicska tini, de valahogy én nem miattuk megyek ki :/
  • Mighty
    Még sose voltam, ezért véleményt nem is akarok mondani róla (bár ami lejön róla a médiában - mocsok, részeg mindenki, stb - nem is kivánkozok oda) egy dolog viszont nagyon bassza a csőröm ezzel a nagy össznépi heje-hujával kapcsolatban. Minden évben ugyebár lemérik a zajszintet, amivel nincs is semmi baj, kiderül, hogy milyen jól leszgetelik (jól leszigetelik?) az Óbuda felé eső részt (gondolom a színpadok hátulja esik Óbuda felé). De a XIII. és IV. kerületben nem mérnek semmit. Este/éjjel, mikor már csendes minden a Dunán keresztül vígan száll az említett kerületek belső része felé is a dübörgés. Nem kicsit irritáló.
  • fifi
    én régebben jártam, de pontosan amiatt hagytam abba, amit Tomcat leírt ott...
  • dieselG
    vagyis magán a fesztiválon soha, de a szigetre majd mindennap járok edzeni

sztetek van esély arra h tomcat 10-20 éven belül miniszterelnök lesz?;ÐÐ
  • dieselG
    jaja
    dejómár nekem, hogy életemben nem is voltam a szigeten, ezután se fogok menni:P
  • mrzed001
    Sztem nem az a baj, hogy van aki nem érti meg, amit leír, hanem az, hogy ezek az agymosottak ránk akarják eröltetni a véleményüket, hogy pedig ez bara meg kúúl meg fasza dolog. Előbb térek át a vulkáni hitre minthogy mégyszer kimenjek :p
  • fifi
    méghozzá nagyon is jól írja...
  • mrzed001
    Én úgy látom, hogy van értelme annak, amit leír :P
  • Garfield
    Úgy látom, Tomcatnak agyára ment a világmegváltás.
  • Robert5
    http://www.shokk.hu
  • Bandee1987
    soha nem is volt neki.
  • pasquale
    hi nemtudjátok h van e még neki pulis polója?? mert kéne nekem egy
  • Bandee1987
    helsinkiben volt 3-áig, gondolom most meg van egypár dolga, utána sztem írni fog
  • Narancs
    Srácok, mi a rák van a Tomcattel? Mé nem ír blogot?
  • DJviolin
    Milyenek?
  • sokoo
    jön nekem 2 tomket póló, alig várom..