3178
Tomcat pólóboltja
  • Taranov
    Azért a Zöld párt oldalán is van egy vicces dolog:

"Hol tart a cédulagyûjtés?
    Ezt a térképet naponta frissítjük"

alatta pár sorral:

"(A térképet kb. hetente frissítjük.)"
  • justin
    Mi a Zöld Párt 11 pontja? Megnéztem a honlapjukon ott nem találtam meg.
  • Taranov
    Ebből az alábbiak nem igazak:

-A politikusok nagy része elmebeteg
    -A politikusok lopnak, hazudnak (nem kell ennyire egyenesen fogalmazni)
    -Minden politikus szánalmas
  • DVDMester
    A kis hülyegyereket kár volt bevinni a stúdióba.
    Amúgy meg cáfoljátok meg egy szavát is.
    Mi nem igaz ebből?
    -A politikusok lopnak, hazudnak
    -A politikusok nagy része elmebeteg
    -A hülyeség elharapózott az országban
    -Nincs kiből választani mert egyformán szánalmas minden politikus
    -Meg kell nézni a Zöld Párt 11 pontját, egyáltalán nem életképtelen ötletek
    -A rendőröket nem érdekli a marihuána ha Demszky éppen ott lebzsel.

Ne felejtsétek
    aki hülye ebben az országban az mostantól ne aludjon túl mélyen.
  • Taranov
    A gazsi-interjú jó egyébként, legalábbis az iráni téma :)
  • I.C.ram
    Gondolom valami tomcat rajongó, akit tomcat befogadott fegyverhordárnak.
  • fifi
    ez a Robin gyerek kicsoda különben?
  • Taranov
    Az tényleg jópofa, hogy Robin nem tud semmire válaszolni, leszámítva azt, hogy nyomta vagy dobta a tortát :)
  • Taranov
    Demszky pólóban :D
  • Taranov
    Köszi! :)
  • Dynamic
    Jaj, ed hülye vagyok, miért nem linkelek inkább:)

Tomcat a Mokkában
  • Dynamic
    A tv2 honlapján meg tudod nézni.
    Műsorok->Mokka->február 13->Polgár Tamás...
  • I.C.ram
    Azt az alacsonyabb hosszúhajút.. talán robin
  • Taranov
    Én bekapcsoltam a Mokkát 0830 körül, de már nem volt benne Tomcat. Egyébként melyik barátját vitte?
    A szóismétlést ő nagyon szereti, a tüntetésen a galerit használta egy csomószor, most a garnitúrát.
  • I.C.ram
    Tomcat volt a mokkában megint. Elég szánalmas nyilatkozat volt. Nem a médiába termett ez az ember :) Folyamatos szóismétlések. Percenként mondta el azt, hogy politikai garnitúra, a végén már fájt a hasam a röhögéstől. :D Elvitte a kis barátját is. Kérdezték, de egy szót nem szólt, aztn mikor végre nyitota a száját tomcat közbeszólt :D Eléggé vicces volt. Meg papoltak arról a zöldpártről, ami egy életképtelen ideológiákból táplálkozó világmegváltó szervezet... Nevetséges volt az egész.
  • AnuluWork #2682
    [URL=http://hirtv.hu/?tPath=/kulfold/&article_hid=84022]A hollandiai ADO Den Haag labdarúgó csapat szerda esti meccsét követően a rendőrök, minden előzetes magyarázkodás nélkül összeverték a Hollandiában működő finn képviselet követségi tanácsosnőjének a férjét, Tuomo Lamponent. A diplomata a mérkőzés után a legközelebbi villamosmegálló felé tartott, amikor egyszer csak patadobogást hallott, s azon vette észre magát, hogy az utca teljes szélességében lovas rendőrök csoportja tart felé. A finn diplomata ekkor a lovak elől menekülve átugrott a rendezői korlátokon, de még fellélegezni sem volt ideje, mert ott meg máris gyalogos rendőrökkel találta magát szemben. Minden magyarázkodás nélkül, gumibottal tarkón ütötték, ami után Lamponen a földre esett. Ezt követően egy agresszív női rendőr üvöltözött vele, "úgy parancsolgatott nekem, mint ahogy a német paródiákban a kutyáknak szoktak" - nyilatkozta a finn napilapnak a diplomata, aki szerint a rendőrnő annyira durva volt, hogy ő maga még a diplomáciai védettségét igazoló okmányaiért sem mert a zsebébe nyúlni. Az eset után Lamponen orvosi látleletet vetetett a helyi kórházban, ezt követően pedig megtette a holland rendőrök elleni feljelentését. Tuomo Lamponen korábban az EU bővítési biztosának, Olli Rehnnek volt munkatársa.
    [/URL]
  • Taranov
    Nekem még sosem volt problémám velük.
  • magus
    peldaul onnan, hogy evfolyamtarsaim kozul jo paran eleg erosen jobboldaliak, tagjai ezeknek a csoportosulasoknak, igen komolyan is gondoljak, emiatt tanulnak oda tovabb aova, valahogy megsem borotovaltak le a fejuket. akiket en latok neonacik kb azok akik elvezetbol kotekednek
  • fifi
    Hatvannégy vármegye pláne nem...
  • fifi
    te éppen a Punker által felvázolt két "fajtát" kevered.

mert azért hála az égnek vannak akik nem "divatbol felvettek"- ők nem fognak belédkötni ezt biztosan mondom.
  • Takezó
    miért vagy benne olyan biztos, h "divatból"?
  • Taranov
    Nem tudom, hogy ezt honnan veszed. A nácizmusról meg annyit, hogy hitleri formában már nem létezik, nem véletlen, hogy a Vér és becsület, a Hatvannégy vármegye stb. nem neonáci egyesületek, legfeljebb azoknak nevezik őket. Ezek az emberek (a Punker által említett "divat szkinheadeket" leszámítva) akár a normális emberek kisebbségébe is tartozhatnának. Pont ők azok, akik nem fognak értelmetlenül belédkötni, ellentétben a neveletlen, fegyelmezetlen hülyegyerekekkel. (Nem óvodás gyerekekre gondolok, hanem 15-25 évesekre)
  • magus
    pff a fenet nem aggresszivak, ha mar divatbol felvettek valami hanyingerkeltoen beteg eszmet (itt pl nacizmus) akkor mar nagyfiuk es megmutatjak milyen kemenyek. ezek a kis fergek bele kotnek mindenkibe ha mar csak egy kicsit is rosszul nezel rajuk. ugyhogy jogos a felelem
  • fifi
    utóbbiból azért hála az égnek egyre kevesebb van/errefelé legalábbis/
  • Punker
    hát nem tom, ha igazi kopaszokat látok az nekem inkább biztonság érzetet ad, csak nem szabad összekeverni őket az idióta divat skin-ekkel azok tényleg agresszív barmok.
  • Takezó
    hát nemtom.. en keves embert ismerek, aki nem szivesen rugna bele 1-2 ciganyba:ð
  • Taranov
    Sokakkal elhitették, és egyre inkább ez a trend.
  • Takezó
    hát kétlem, h a cigányokról ezt elhitették a jó néppel:ððð
  • fifi
    jól beszélsz...
  • Taranov
    Egyébként sikeresen elhitették veled, hogy a neonácik agresszívak, sokan félnek tőlük, mint a nyulak. A cigányokról meg elhitették, hogy nem akarnak semmi rosszat, pedig ők valós veszélyt jelentenek. A közhiedelem a valóság ellentéte.
  • Taranov
    Ezek jó fiúk, nem kötnek beléd.
  • Takezó
    ööö, a fene se tudja:ð általában nem kedvelek láthatólag agresszivitásukat ki nem élt emberekkel egy járművön utazni:ð
  • Dynamic
    Miért kötöttek volna beléd?
  • Takezó
    ehhez sztem köze nincs tomketnk -.- amúgy találxtam velük a fődalattin, picit paráztam is, belémkötnek-e:ð
  • Cat #2663
    http://www.origo.hu/itthon/20060211neonacik.html
  • Lacc
    Azt én is szeretném tudni. Bár lehet hogy inkább nem...
  • fifi
    na mi volt a Lehel téren?
  • Dynamic
    Gondolom olyan balhé, mint a múltkori, ami olyan NAGY volt, hogy senki nem tud róla semmit azóta sem:D
  • akyyy
    miről van szó?
  • DVDMester
    valaki árulja már el mi az a nagy balhé ami ma lesz?