3178
Tomcat pólóboltja
-
#2697 Azért a Zöld párt oldalán is van egy vicces dolog:
"Hol tart a cédulagyûjtés?
Ezt a térképet naponta frissítjük"
alatta pár sorral:
"(A térképet kb. hetente frissítjük.)" -
#2696 Mi a Zöld Párt 11 pontja? Megnéztem a honlapjukon ott nem találtam meg. -
#2695 Ebből az alábbiak nem igazak:
-A politikusok nagy része elmebeteg
-A politikusok lopnak, hazudnak (nem kell ennyire egyenesen fogalmazni)
-Minden politikus szánalmas -
DVDMester #2694 A kis hülyegyereket kár volt bevinni a stúdióba.
Amúgy meg cáfoljátok meg egy szavát is.
Mi nem igaz ebből?
-A politikusok lopnak, hazudnak
-A politikusok nagy része elmebeteg
-A hülyeség elharapózott az országban
-Nincs kiből választani mert egyformán szánalmas minden politikus
-Meg kell nézni a Zöld Párt 11 pontját, egyáltalán nem életképtelen ötletek
-A rendőröket nem érdekli a marihuána ha Demszky éppen ott lebzsel.
Ne felejtsétek
aki hülye ebben az országban az mostantól ne aludjon túl mélyen.
-
#2693 A gazsi-interjú jó egyébként, legalábbis az iráni téma :) -
#2692 Gondolom valami tomcat rajongó, akit tomcat befogadott fegyverhordárnak. -
#2691 ez a Robin gyerek kicsoda különben? -
#2690 Az tényleg jópofa, hogy Robin nem tud semmire válaszolni, leszámítva azt, hogy nyomta vagy dobta a tortát :) -
#2689 Demszky pólóban :D -
#2688 Köszi! :) -
#2687 Jaj, ed hülye vagyok, miért nem linkelek inkább:)
Tomcat a Mokkában -
#2686 A tv2 honlapján meg tudod nézni.
Műsorok->Mokka->február 13->Polgár Tamás... -
#2685 Azt az alacsonyabb hosszúhajút.. talán robin -
#2684 Én bekapcsoltam a Mokkát 0830 körül, de már nem volt benne Tomcat. Egyébként melyik barátját vitte?
A szóismétlést ő nagyon szereti, a tüntetésen a galerit használta egy csomószor, most a garnitúrát. -
#2683 Tomcat volt a mokkában megint. Elég szánalmas nyilatkozat volt. Nem a médiába termett ez az ember :) Folyamatos szóismétlések. Percenként mondta el azt, hogy politikai garnitúra, a végén már fájt a hasam a röhögéstől. :D Elvitte a kis barátját is. Kérdezték, de egy szót nem szólt, aztn mikor végre nyitota a száját tomcat közbeszólt :D Eléggé vicces volt. Meg papoltak arról a zöldpártről, ami egy életképtelen ideológiákból táplálkozó világmegváltó szervezet... Nevetséges volt az egész. -
#2682 [URL=http://hirtv.hu/?tPath=/kulfold/&article_hid=84022]A hollandiai ADO Den Haag labdarúgó csapat szerda esti meccsét követően a rendőrök, minden előzetes magyarázkodás nélkül összeverték a Hollandiában működő finn képviselet követségi tanácsosnőjének a férjét, Tuomo Lamponent. A diplomata a mérkőzés után a legközelebbi villamosmegálló felé tartott, amikor egyszer csak patadobogást hallott, s azon vette észre magát, hogy az utca teljes szélességében lovas rendőrök csoportja tart felé. A finn diplomata ekkor a lovak elől menekülve átugrott a rendezői korlátokon, de még fellélegezni sem volt ideje, mert ott meg máris gyalogos rendőrökkel találta magát szemben. Minden magyarázkodás nélkül, gumibottal tarkón ütötték, ami után Lamponen a földre esett. Ezt követően egy agresszív női rendőr üvöltözött vele, "úgy parancsolgatott nekem, mint ahogy a német paródiákban a kutyáknak szoktak" - nyilatkozta a finn napilapnak a diplomata, aki szerint a rendőrnő annyira durva volt, hogy ő maga még a diplomáciai védettségét igazoló okmányaiért sem mert a zsebébe nyúlni. Az eset után Lamponen orvosi látleletet vetetett a helyi kórházban, ezt követően pedig megtette a holland rendőrök elleni feljelentését. Tuomo Lamponen korábban az EU bővítési biztosának, Olli Rehnnek volt munkatársa.
[/URL] -
#2681 Nekem még sosem volt problémám velük. -
#2680 peldaul onnan, hogy evfolyamtarsaim kozul jo paran eleg erosen jobboldaliak, tagjai ezeknek a csoportosulasoknak, igen komolyan is gondoljak, emiatt tanulnak oda tovabb aova, valahogy megsem borotovaltak le a fejuket. akiket en latok neonacik kb azok akik elvezetbol kotekednek -
#2679 Hatvannégy vármegye pláne nem... -
#2678 te éppen a Punker által felvázolt két "fajtát" kevered.
mert azért hála az égnek vannak akik nem "divatbol felvettek"- ők nem fognak belédkötni ezt biztosan mondom.
-
Takezó #2677 miért vagy benne olyan biztos, h "divatból"? -
#2676 Nem tudom, hogy ezt honnan veszed. A nácizmusról meg annyit, hogy hitleri formában már nem létezik, nem véletlen, hogy a Vér és becsület, a Hatvannégy vármegye stb. nem neonáci egyesületek, legfeljebb azoknak nevezik őket. Ezek az emberek (a Punker által említett "divat szkinheadeket" leszámítva) akár a normális emberek kisebbségébe is tartozhatnának. Pont ők azok, akik nem fognak értelmetlenül belédkötni, ellentétben a neveletlen, fegyelmezetlen hülyegyerekekkel. (Nem óvodás gyerekekre gondolok, hanem 15-25 évesekre) -
#2675 pff a fenet nem aggresszivak, ha mar divatbol felvettek valami hanyingerkeltoen beteg eszmet (itt pl nacizmus) akkor mar nagyfiuk es megmutatjak milyen kemenyek. ezek a kis fergek bele kotnek mindenkibe ha mar csak egy kicsit is rosszul nezel rajuk. ugyhogy jogos a felelem -
#2674 utóbbiból azért hála az égnek egyre kevesebb van/errefelé legalábbis/ -
#2673 hát nem tom, ha igazi kopaszokat látok az nekem inkább biztonság érzetet ad, csak nem szabad összekeverni őket az idióta divat skin-ekkel azok tényleg agresszív barmok. -
Takezó #2672 hát nemtom.. en keves embert ismerek, aki nem szivesen rugna bele 1-2 ciganyba:ð -
#2671 Sokakkal elhitették, és egyre inkább ez a trend. -
Takezó #2670 hát kétlem, h a cigányokról ezt elhitették a jó néppel:ððð -
#2669 jól beszélsz... -
#2668 Egyébként sikeresen elhitették veled, hogy a neonácik agresszívak, sokan félnek tőlük, mint a nyulak. A cigányokról meg elhitették, hogy nem akarnak semmi rosszat, pedig ők valós veszélyt jelentenek. A közhiedelem a valóság ellentéte. -
#2667 Ezek jó fiúk, nem kötnek beléd. -
Takezó #2666 ööö, a fene se tudja:ð általában nem kedvelek láthatólag agresszivitásukat ki nem élt emberekkel egy járművön utazni:ð -
#2665 Miért kötöttek volna beléd? -
Takezó #2664 ehhez sztem köze nincs tomketnk -.- amúgy találxtam velük a fődalattin, picit paráztam is, belémkötnek-e:ð -
Cat #2663 http://www.origo.hu/itthon/20060211neonacik.html -
#2662 Azt én is szeretném tudni. Bár lehet hogy inkább nem... -
#2661 na mi volt a Lehel téren? -
#2660 Gondolom olyan balhé, mint a múltkori, ami olyan NAGY volt, hogy senki nem tud róla semmit azóta sem:D -
#2659 miről van szó? -
DVDMester #2658 valaki árulja már el mi az a nagy balhé ami ma lesz?