Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is only one Boss!
Egyébként nem az a lényeg, hanem ez:
amikor szabályosan fejbevágott bennünket a bentrõl kitóduló ganjafüst. Bizony, odabent kilóra szívták valakik a marihónalját.
- Te - mondtam olvasómnak - mi lenne, ha kihívnánk a rendõrséget?
- Az mire jó?
- Arra, hogy razzia lesz, annak a közepébe érkezik bele a Demszky, és másnap tele lesznek vele a lapok, hogy Demszky egy drogbarlangban tartott elõadást.
- Hm, ez nem is rossz.
.
.
Aha, a hülye meg én vagyok. Sürgõsségi hívás, aztán egy órája várjuk õket, mi?
.
.
És innentõl hiába vártuk a tûzoltókat is, mert azok se jöttek... Tanulság: állami vezetõket nyugodtan fel lehet gyújtani, se a rendõrség, se a tûzoltóság nem fog kijönni, nehogy megzavarják a nyugalmát.
Ekkorra már odaért egy kisebb társaság, Loydi, Robin, meg még pár olvasóm, akik szintén kíváncsiak voltak Demszky pofájára. Ott anyáztuk egy darabig a rendõröket, mígnem arra jutottunk, hogy az azért mégse járja, hogy Demszky csak úgy sétálgasson Budapest utcáin, valamit tenni kell.
- Hát basszuk pofán egy tortával! - javasolta valaki.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Na nézzük.
1) jogod az önvédelem. A passzív dohányzás jelentõsebben károsítja a szervezeted, mint az aktív (amit maga választott magának mellékesen, míg a passzívat te ugyebár nem választottad), tehát ha téged passzív dohányzásra kényszerítenek, az bizony egy támadás, ami ellen védekezhetsz. Ha nincs nállad kéznél egy fokhagymás lehellet, vagy gázspray, akkor a pofon sztem legalább annyira megfelelõ "önvédelmi" eszköz (ezzel meggátolod, hogy mást is "megtámadjon")
2) jogod van a dohányfüst mentes élethez. Az ipse megszegte eme jogodat (mellesleg szabálysértést(?) követett el, liftben dohányzott), a büntetés mindenképpen jár neki. Talán a pofon nevelõbb hatású, mint a 10eFt (pláne, ha nem szegény, akkor kiperkálja, és röhög a markába)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Miért ne stimmelne nem értem. tök helytelen az, hogy mentél. Kb olyan mint az Adjad ide, az add ide helyett.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"The trees move. Do you not see it?"
Tomcat szánalmas.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"The trees move. Do you not see it?"
Újabb értelmes Tomcat megnyílvánulás a levrovban:
"Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont."
Igen, itt most lehet jönni demagóg közhelyekkel, de azért lássuk be, ez is egy fa*ság.
2006. február 9. 21:59
Tortával dobták meg Demszky Gábort egy kampányrendezvényen a fõváros egyik szórakozóhelyén csütörtök este.
Demszky Gábor az MTI-nek elmondta: az incidens a Kuplungban történt, a rendezvény résztvevõ egy magát Tomcatnek nevezõ provokátort véltek felfedezni abban az emberben, aki ezt az akciót végrehajtotta.
"Ennek nincs politikai jelentõsége, feltûnési vágy hajtja azt az embert, aki ilyesmiket csinál most már sorozatosan Budapesten" - kommentálta az esetet a fõpolgármester.
Hozzátette: a fiatalember ezt követõen elszaladt a helyszínrõl.
Az MTI megkereste az interneten "Tomcat" néven publikáló férfit, aki elmondta: valóban vásárolt egy tortát, amit a rendezvényen valaki kivett a kezébõl és a fõpolgármester arcába nyomta. (MTI)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
errõl ennyit.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Talán te nem érted, hogy népnevelõ, ezért írta be, és nagyképû, ezért ebben a stílusban. (a nagyképûség elhagyható lenne, a többivel egyetértek)
jól tette-jól tette, de ezt azért nem írjuk be a blogba, vagy legalábbis nem ilyen stílusban!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez tényleg LOL. Ilyen "vigyázzatok mert keményebb vagyok mint két pitbull"...
Gigaszánalom ez az alak...
gamertag: kenobita
Nagy népnevelõ a gyerek 😊)
"A lépcsõ alján fekve, bevert orral"
az ilyen duma nem kell...
Liftben/lépcsõfordulóban/nemdohányzó fülkében/peronon/közintézményekben dohányozni tilos.
Ezen nincs mit vitatni. És ha valaki ilyen pofátlanul válaszol, asszem egy nagy pofon megfelelõ válasz
másik meg, h ezt hasonlatként felhozni az arabos dologra... egyszerûen azok is cigánysöpredék, fel kéne húzni egy (képzeletbeli😉) falat, és többet soha nem érintkezni velük -.-
A cigizõk egy részéne totál IQ_Lite (tiszteletakivételnek) faszfej, gyakrabban megérdemelnének 1-1 tockost
Faszit ír, nem pedig tatát, ami valami öregembert jelentene.
Vannak olyan élõlények akik csak az orrbaverésbõl értenek.
Vagy még abból se.

ezt azért nem írtam volna le a helyében. hihetetlen.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Írta is, hogy felkészült, hogy letiporják (merthát ennek kellett volna történnie), mellesleg elég vastagon fel is öltözött, talán ezért.
Ez, hogy csak a Bûnelkövetés feliratot meglátva a hátán eredtek a nyomába, ez nevetséges. És totál korrekt Tomcat, ahogy írja, errõl nem a rendõrök tehetnek, hanem akik a kiképzésükért és szakmai kompetenciájukért felelõsek.
- ha nem kapcsolják le: hülye rendõrök szarnak a közbiztonságra
- ha ráülnek a fejére egy fegyvernek látszó tárgy miatt, akkor meg arról kezd pofázni, hogy de hát kéremszépen ez csak egy fegyvernek látszó tárgy, nem fegyver, miért ne lehetne ezzel mászkálni.
Nyuszika meg az õ sapkája.
Személy szerint ugyanebben a szerkóban kiraknám Gázában, egy izraeli ellenõrzõ ponttól 100 méterre és megnézném, hogy ott is ekkora lenne-e a pofája - mindaddig a 15 másodpercig, míg szitáva nem lövik a "replika" miatt.
Tomcat-balhé, 16 éves lúzereknek. Ideje felnõni, gyerekek.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."