Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Így a terrorveszély és fenyegettetség küszöbén, elég durva.
Másmint durva, hogy elmászott vagy 4 biztonsági ork, meg 2 JEEEEEGYEKETBÉRLETEKEEEEEET mellett úgy, hogy meg se kérdezték mit is akar
Az pedig, hogy 2 zsaru mellett is, az maga volt a szégyen. A zsarupalota meg ugyebár elég sötét .... ített üvegû :p
De a legjobban a felirat tetszett a hátán és a sapkáján: Bûnelkövetés
Ennél durvább lehetett volna még?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jajj de csendbe vagytok... pedig érdekelne ti mit szóltok ehhez a kalasnyikovos felvételhez

Bandee1987
Ja, azt az esetet mellesleg nem említették, amikor az volt, hogy a tanár rossz jegyet adott a roma diáknak, erre a gyerek(vagy vmelyik roma szülõ?, ebben most nem vagyok biztos) megrúgta a tanárt, a szülõket behívatták, azok meg leköpték a tanárt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
nekem haver telefonált 😊

rasszizmus van nálunk biza 😊

És én perpill 70-80 m-re lakok ettõl a rasszista helytõl, biztos én is rasszista vagyok<#vigyor1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
nézzétek a tényeket, hogy mi jó dolgok történnek nálunk kerepesen (meg a mocskos tényferdítést is a szutyok kereskedelmi tévétõl)
szegény büdös cigányok!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atlagember
- nem naptól barnult
- famíliálisan extrapigmentált
- lassan többségi kisebbség
- stb.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Hát ez a tegnapi akció nagyot odabasz!
Szerencsétlen rendõrökön már mindenki csak röhög, még a csövesek is, hála a gengszterváltás utáni 15 év káoszának.
Itt lenne az ideje már tényleg ha a fejükhöz kapnának az emberek.
Crokin
A nép hagyományos magyar elnevezése a cigány. A magyarhoz hasonló például a román þigan, a cseh cikan, a német Zigeuner, a francia tzigane, tsigane, az olasz zingaro, illetve a török çingene név. Mindegyik kifejezés a görög atsziganosz (athiganos) szóra vezethetõ vissza, amelynek jelentése „kitaszított”.

Forrás

Repatarurgyán

Néha úgy jött le, mint aki be akar nyalni tomcatnak vagy nem tom, egyszer az index forumán is feltünt, persze senkit nem akarok, csak szeretnék bántani, 2 nikkel is, kettõvel is, (mármint sodi) ott kérdezték azt, amit én. Meg a polóblogba is hízelkedõen ír.vagy nem.

Taranov
De a primitívség gyógyítható 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Egyiket sem választanám. Tomcat nagyon primitív tud lenni legtöbbször. Sodi meg csak simán meleg 😄
Taranov
Sodi abszolút nem kedveli Tomcatet. Inkább úgy mondanám, hogy lenézi.
Viszont ha kettejük között kell dönteni, Tomcat sokkal tisztább gondolkodású.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Az a baj Tomcattel, néha igaza van. Még az szdsznél is jobban és pofátlanabbul keveri a féligazságokat.
Ez a görög thiganosz -> cigány, törvényenkivüli eszmefutattása is röhejes...
szeretem, mikor a liberálisokat alázza, amúgy meg örülök, hogy messze lakik tõlem.
Agressziv és cinikus.

Sodi, te most kedveled, vagy utálod tomcatet, nagyon nehéz eldönteni, vagy csak a durvábbik felével azonosulsz?
Az a fura, hogy míg itt ellene is írsz, a blogján másokhoz képest tündérien bánik veled. Pl sokkal értelmesebb beírokat úgy leolt Tc. Pl szegény HBP-t is.Sötétkém. Tomcat magából indult ki.

haj szodaj!44444 X
I.C.ram
Felejtsétek már el ezt a baromságot, amit egy részek német túrista mesélt nektek... Olyan nincs, hogy az állam kurválkodni kényszerítsen bárkit is!!
I.C.ram
Látom sikerült megint "igényes" logót csinálni 😛
I.C.ram
Lol itt van SODI!!! 😄
NFP
Tomcat mai blogbejegyzését csak egy szóval lehet jellemezni: Zseniális!
"Írja meg róla, és máris lesz neki." :-)
Király!

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

AnuluWork
Hmm. Azért õ lengyel király is lett. Hadakozott Itáliában is, stb.. (Mellesleg, pont ma van az évfordulója annak, ami alapján az egész itáliai hadjárat elkezdõdött ...)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

joebacsi
de, károly róbert, ezt kicsit elnézte tomcat 😊
Lajos külpolitikában alkotott maradandó (bár kissé hazavágta vele a kincstárat 😊), a belügyeket már lerendezte korábban a fater 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Voltan
"2006. január 6-án került be a Szentendrei Gyepmesteri Telepre Daisy, a kegyetlenül megkínzott 5 hónap körüli kölyök szuka kutya. Felvágták a talppárnáit, levágták ujjacskáit, megcsonkították egyik lábát. A telepen orvosi ellátást kapott. Az elszenvedett kínok ellenére, a simogató kezek alatt még bízik az emberben, csóvál és könyörög szeretetért."

Tudom, közhely, de az olyan férgeket, akik képesek ilyet csinálni egy állattal, csípõfogóval tépném apró darabokra. A szó szoros értelmében kitaposnám a belüket, aztán megetetném velük. Az ilyesmire sem mentség, sem bocsánat nincs. Lassú kínhalált érdemel az ilyen, hogy aztán rohadjon a pokolban az idõk végezetéig.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

AnuluWork
Jaj a mai blogban mi van ...

"Magyarország történelme során többször elõfordult, hogy a Normális Emberek kisebbségbe szorultak, akárcsak ma. Ilyen volt például a kiskirályok idõszaka a XIV. században, amikor országunk kis híján széthullott, és csak egy idegenbõl érkezett Normális Ember, I. Lajos király volt képes ismét törvényt és békét teremteni."

I. Lajos??? 😊

Nem véletlenül Károly Róbert??? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mícs
szerintem, ha gazpisztoly van nalad, jobban jarsz ha hasznalod, minha megtamasztasz egy parasztot, akik elesve a sjat lababa veletlenul szetloccsantja a fejet az aszfalton!
2-3 patron a tomegbe, gondolkoznak egy kicsit, addig el tudsz menekulni! idot nyerni a legjobb, nem kell rogton kiverni azokat a draga fogakat, meg torni a bordakat, terdeket!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Dynamic
Erre azért ne fogadj, bár ha éles pisztolyt nyomna a szemem közé akkor biztos beszarnék, nem is tagadom.Nézd, egy olyan embertõl szerinted komolyan tartani kellene aki mindig csak a pisztolyával érvel, mert azzal érzi biztonságban magát?
fifi
nem is veszi senki magára, de tényleg kíváncsi lennék...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Moyko
sztem tudja za akinek szólt, akinek nem inge...

There is only one Boss!

fifi
"tomcat rajongók"
nevezd már meg, ki a TC rajongó itt mester!!!

kíváncsi vagyok...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Moyko
szánlak benneteket tomcat rajongók... vakok vagytok.<#ejnye1>

There is only one Boss!

OK, akkor tévedtem, nem félsz tõle. Esetleg ki is állsz vele egy vitára?
Na mind1, inkább a blogodat frissítsd sûrûbben, vegyél példát tomcatrõl 😛
Szerintem sem, csak pár hülyefajta kocka primitívkedése. Ahhoz túl gyenge és ötlettelen, hogy marónak lehessen nevezni.
Nem azért, mondjuk mert fegyvert hord magánál pl. azért. Bár lehet puszta kézzel is elverne😊 Jó, te itt bizonygatod hogy nem félsz tõle, aztán lehet ha élõben kellene szembenézned vele, olyan szánalmasan viselkednél mint a tonyó vagy ki azon a videón anno. 😊
SoDI---
utálom amikor valaki tudományosan igazolt tényekkel vitatkozik

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Taranov
Sodi nyelvészprofesszora vágja a dolgokat 😊

Taranov
Én sem, de a mi családunk dolgozik.

Taranov
Tudom, hogy van ilyen. Mivel nálunk nincsenek nyilvános házak, ezért ez nem áll fenn.

Taranov
Az elsõ évben 5000 Ft, utána évente 2 ezer.

fifi
a maró nethumor sztem az Ekszöszájzbúk, meg a Szalacsi volt.
ez, ahol ezek a szavak tûnnek ki, hogy: "geci", "bazmeg", "fasz" stb...
ez nálam nem üti meg a szintet.

Dynamic
"Ja és nem balhéznék élõben tomcattel"

Miért nem?Félsz tõle, mert kövér?😄D
hm, a távkiértékelõ mester jól megmondta :ð
SoDI---
Tomcat egy jól menõ vállalkozó, nem a "nép egyszerû gyermeke".
Sok pólót akar eladni, és ez sikerül is neki.
Errõl szól a történet. De többrõl, se kevesebbrõl.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Teljes nevemmel írok neki a nevemre reggelt domainrõl.
Telefonszámom, címem, mindenem tudhatja.
Nem értem hát, mire célzol.

SoDI---
Nekem tetszik. Vérbeli maró nethumor 😄

I.C.ram
Miért, mi van, ha tomcatnek nem tetszene a véleménye? Agyonverné? Akkor mutatná csak meg, hogy milyen primkó... Tomcat nem hülye szvsz, bár néha súrolja a primkóság határait, sõt olykor át is lépi. Athina meg egyáltalán nem szimpatikus nekem az írásai alapján. De tomcat tudja, õ választotta, legyenek boldogok.
Inkább arra lennék kivi, mondjuk tomcattel mernél-e szemtõl szemben elmondani a véleményed róla. 😊 Valahogy egy ilyen nagyokos zöldövezeti úrigyerekrõl, aki saját bevallása szerint a segély 10x-ébõl sem tudna megélni, nem nagyon hiszem. Tomcat a nép egyszerû(bb) gyereke, de nem egy hülye amúgy. Persze biztos jól esik lenézni. Ja én is zöldövezeti vagyok, bár a segély 10x-ét asszem nem éri el a fizetésem. Ja és nem balhéznék élõben tomcattel, bevallom:]
A monitorlopásos eset nem tudom igaz-e (bár úgy emlékszem igen, és elismerte õ is), azzal viszont anno a terrornewsban tomcat dicsekedett el, hogy a suliban kiszedett némi ramot a suli gépébõl, és hazavitte, mert igazságtalan, hogy neki nincs zséje több ramra. 😊
miapicsavoltitten? :o
Hát aki ezt írta, az tomcatnél is sokkal primitívebb. Ezek tényleg netcigányok, vagy ahogy athina írta állítólag, egy marék szétdrogozott arcú, irc-n élõ f/sz.
SoDI---
jó, minegy.
beszédben én is m-mel használom 😊