Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másmint durva, hogy elmászott vagy 4 biztonsági ork, meg 2 JEEEEEGYEKETBÉRLETEKEEEEEET mellett úgy, hogy meg se kérdezték mit is akar
Az pedig, hogy 2 zsaru mellett is, az maga volt a szégyen. A zsarupalota meg ugyebár elég sötét .... ített üvegû :p
De a legjobban a felirat tetszett a hátán és a sapkáján: Bûnelkövetés
Ennél durvább lehetett volna még?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
rasszizmus van nálunk biza 😊
És én perpill 70-80 m-re lakok ettõl a rasszista helytõl, biztos én is rasszista vagyok<#vigyor1>#vigyor1>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
szegény büdös cigányok!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- famíliálisan extrapigmentált
- lassan többségi kisebbség
- stb.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Szerencsétlen rendõrökön már mindenki csak röhög, még a csövesek is, hála a gengszterváltás utáni 15 év káoszának.
Itt lenne az ideje már tényleg ha a fejükhöz kapnának az emberek.
Forrás
Repatarurgyán
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Viszont ha kettejük között kell dönteni, Tomcat sokkal tisztább gondolkodású.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez a görög thiganosz -> cigány, törvényenkivüli eszmefutattása is röhejes...
szeretem, mikor a liberálisokat alázza, amúgy meg örülök, hogy messze lakik tõlem.
Agressziv és cinikus.
Az a fura, hogy míg itt ellene is írsz, a blogján másokhoz képest tündérien bánik veled. Pl sokkal értelmesebb beírokat úgy leolt Tc. Pl szegény HBP-t is.Sötétkém. Tomcat magából indult ki.
"Írja meg róla, és máris lesz neki." :-)
Király!
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lajos külpolitikában alkotott maradandó (bár kissé hazavágta vele a kincstárat 😊), a belügyeket már lerendezte korábban a fater 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tudom, közhely, de az olyan férgeket, akik képesek ilyet csinálni egy állattal, csípõfogóval tépném apró darabokra. A szó szoros értelmében kitaposnám a belüket, aztán megetetném velük. Az ilyesmire sem mentség, sem bocsánat nincs. Lassú kínhalált érdemel az ilyen, hogy aztán rohadjon a pokolban az idõk végezetéig.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Magyarország történelme során többször elõfordult, hogy a Normális Emberek kisebbségbe szorultak, akárcsak ma. Ilyen volt például a kiskirályok idõszaka a XIV. században, amikor országunk kis híján széthullott, és csak egy idegenbõl érkezett Normális Ember, I. Lajos király volt képes ismét törvényt és békét teremteni."
I. Lajos??? 😊
Nem véletlenül Károly Róbert??? 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
2-3 patron a tomegbe, gondolkoznak egy kicsit, addig el tudsz menekulni! idot nyerni a legjobb, nem kell rogton kiverni azokat a draga fogakat, meg torni a bordakat, terdeket!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nevezd már meg, ki a TC rajongó itt mester!!!
kíváncsi vagyok...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na mind1, inkább a blogodat frissítsd sûrûbben, vegyél példát tomcatrõl 😛
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ez, ahol ezek a szavak tûnnek ki, hogy: "geci", "bazmeg", "fasz" stb...
ez nálam nem üti meg a szintet.
Sok pólót akar eladni, és ez sikerül is neki.
Errõl szól a történet. De többrõl, se kevesebbrõl.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Telefonszámom, címem, mindenem tudhatja.
Nem értem hát, mire célzol.