3178
Tomcat pólóboltja
-
Garfield #2657 Jah, amikor meg valaki egy kutyát választ egy másik ember helyett, akkor meg lehet szidni a vadliberálisokat, hogy nemzetünk édes testét szúként rágva hogyan pusztították el a régi értékeket és hogyan került az előtérbe a saját dolgaink és mennyire nem figyelünk oda a másikra, stb. -
#2656 Nem minden ember egyforma. Nyilván a barátnője, az anyja többet ér neki, mint egy kutya, viszont egy olyan ember, akivel nincs jóban, kevesebbet. -
#2655 Sodi ugyanolyan idióta mint volt. Az aláírása meg egyszerűen nevetséges. -
#2654 igy van!!!! pl egy csotanyt is hamarabb mentenek ki az ego hazbol mint a bush-t
:D:D -
#2653 Én nem azt mondom, hogy értékesebb, hanem azt, hogy egyenértékű. Ugyanannyi joga van az élethez, mint az embernek. Az égő háznál meg mindenki azt mentse ki legelőször, aki számára a legkedvesebb, ha az egy ember, akkor azt, ha az egy kutya akkor azt. -
#2652 Hát nem értem.Az alapkérdés az volt, hogy ugyanannyi joga van-e egy kutyának mint egy embernek.Nem, nincs ugyanannyi joga.És csak egy bolond mondhatja azt, hogy egy kutya értékesebb az embernél.Kíváncsi lennék, hogy egy égő házból, ha egyet lehetne választani, kedves Athináját mentené-e ki, vagy a másik szobában kaparászó korcs kutyát.Vagy mondaná-e valamelyik családtagjának, barátjának, hogy "akármelyik kutya élete többet ér a tiednél". -
#2651 Nem érted, hogy nem erről van szó?? Nem Greenpeaces vagyok, csak tiszteletben tartom az állatokat is.
Az állatok is vadásznak, táplálkoznak. Mi is. Viszont fölöslegesen leölni egy állatot az ugyanaz, mint fölöslegesen leölni egy embert. Sikerül ezt flefogni? -
#2650 Aki az állatok mellett állva és ugyanannyi jogot szán nekik mint az embernek, az gondolom nem eszik semmilyen húst, nem hord semmilyen bőrárut, és a szúnyogot sem üti le, csak lazán elhesegeti. -
#2649 Aha ok. Én meg erra azt mondom, hogy a fehér ember felülemelkedett a négereken, cigányokon indiaiakon, indiánokon, mégsem írtjük őket. Vagy szerinted kéne? -
#2648 Ezt a sodi gyereket már évekkel ezelött fejbe kellett volna lőni -
#2647 Régi ismerős a levrovban:
Nem értelek én téged.
Megy a bolt, megy az újság, felvet a pénz, te meg megállókban fagyoskodsz. A helyedben én WC-re is autóval járnék.
By SoDI
-
Garfield #2646 (aki erre képes, az igen fura értékrenddel rendelkezik, és gondolom nem okoz neki különösebb fejfájást egy ember megölése sem)
Mielőtt ilyen ökörségeket beszélsz, érdemes lenne elbeszélgetni egy vadásszal esetleg egy haltelep tulajdonosával az ölés kéjes érzéséről. Hátha kevesebb a pszichopata hajlam bennük, mint hinnéd. -
#2645 Elolvastam az utolsó 100 hozzászólást.Megerősödött bennem, hogy az emberiség 2 %-a salakanyag, amivel még nem lenne baj, csak ha ők maguk az emberiség megmentőinek tartják magukat.
Ismét bebizonyosodott: a szart feldobja a víz és kiemelkedve úszik a víz felszínén, de attól még az marad ami. -
Garfield #2644 Az önbíráskodás kizárólag egy rövid, kezdeti időszakban képes rendet teremteni, utána ugyanis szépen átveszi a törvények szerepét, vagyis az önbíráskodás és az öntörvényűség közt szépen elmosódnak a határok.
Egyébként meg lehet nézni Tomcat ideológiai trükkjét, nagyon cseles. Nem veszitek észre, hogy összemossa a kiváltó okot és az általa jónak tartott következményt. A kiváltó ok valamilyen széles támogatottságú esemény (pl. kutya bántalmazása ellenzése, közlekedési szabályszegés iránti ellenérzés, stb.), míg a hozzá fűzött következményt már ő maga határozza meg. A trükk ebben az, hogy az előzmény széles támogatottságát ráhúzza a következmény elfogadottságára. Ennek meg az a következménye, hogy aki kritizálni meri esetleg a következményt, illetve az általa adott választ vagy annak mértékét, az rögtön meg lesz bélyegezve azzal, hogy az kiinduló feltétellel sem ért egyet. Így kerülök aztán én a bagósok pártjára azzal, hogy túlzásnak tartom a lépcsőn lepofozást. Pedig két külön dologról van szó: liftben bagózásról és a lépcsőn való lepofozásról. -
Garfield #2643 Nnna, egy teszkó gazdaságos hobbi-környezetvédő...
Igenis az ember több egy egyszerű állatnál, igenis kiemelkedik az állatvilágból a felépített és sokszínű társadalmával, a kultúráival és egyáltalán azzal, hogy az élete elszakadt a lét- és fajfenntartás körhintájától.
Az más kérdés, hogy a felelőssége is megnőtt ezáltal. A világról alkotott ismeretek megszerzése révén lehetősége nyílt arra, hogy részben vagy egészben belenyúljon a természeti folyamatokba. Például lehetősége nyílt arra, hogy beleavatkozva a darwini folyamatokba megmentsen olyan állatokat, melyek amúgy elpusztulnának. Persze meg kell jegyezni, hogy az ember igen gyakran inkább visszaél a neki megadatott hatalommal, minthogy éljen vele. -
Garfield #2642 Tudod az erőszaknak van jó oldala is.
Ilyen például az erőszakszervezetek (rendőrség). Mi is lenne nélkülük?
Igen, anarcia.
Csak ezen szervezeteknél azért kellőképp vissza vannak fogva, hogy ne alkalmazhassanak parttalanul, kényük-kedvük szerint erőszakot. -
#2641 Igen, az élelemszerzés miatti ölést elfogadom, szükséges rossz, de a passzióból, vagy a gyilkolás kéjes érzéséért ölést undorítónak találom (aki erre képes, az igen fura értékrenddel rendelkezik, és gondolom nem okoz neki különösebb fejfájást egy ember megölése sem) -
#2640 Gondolom felindulásból írta, amit írt, és nem bántotta fizikailag az illetőt.
Felindulásból én is ezt mondanám egyes esetekben ... -
#2639 Ahol a törvény nem képes rendet tenni, ott bizony PONT az önbíráskodás az, ami képes fenttartani a rendet.
És mivel a törvény ugyebár tudjuk, hogy még a fosnál is lazább .... -
#2638 és nem értem mit akarsz ezzel. Mivel van neked több jogod, mint egy állatnak az élethez??? MErt okosabb vagy? Na és? Ő meg gyorsabban fut, jobb a látása, szaglása.
Szánalmas ez az elképzelés. Az ilyenek miatt van ott a föld nevű sárgolyó, ahol most, mert az emberek szerint, mindenek fölött áll az ember, sőt már már a saját jővőjét is leszarja, csak az a lényeg, hogy most legyen jó, többiek le vannak szarva. -
#2637 Tudod az erőszaknak van jó oldala is.
Ilyen például az erőszakszervezetek (rendőrség). Mi is lenne nélkülük?
Igen, anarcia.
Illetve mi van most nélkülük (merthogy cselekedni lényegében nem hagyják őket).
Az anachia (menj csak ki este, tapasztalni fogod)
Ezért tisztelem pölö a normális polgárőröket, mert nélkülük lenne anarchia^3 -
Garfield #2636 nos az megérdemelne egy igenkomoly verést (hagy tudja meg, hogy mit is okozott)
Igen, ez már egész másképp hangzik, nem úgy gondolod? -
Garfield #2635 Túlzottan véded azt a bősz bagóst. Miért? Egyébként asztmás dettó, de már kifelé belőle.
Tényleg ennyire nem érted, hogy nem a bagóst védem, hanem a Tomcat-féle önbíráskodást ellenzem? -
Garfield #2634 Hitler ember-ember kapcsolatban mondta azt, hogy egyes emberek értékesebbek a többieknél. ha nem tűnt volna fel, itt ember-kutya viszonylatról beszélünk? -
#2633 Nem emlékszem a kutyás sztorira, de aki egy ártatlan állatot kínozni, vagy bántani mer, nos az megérdemelne egy igenkomoly verést (hagy tudja meg, hogy mit is okozott)
Te még gondolom nem láttál suhancokat, akik petárdát dugtak macsek seggébe, majd meggyújtották? És ezekből a lelketlen pernahajderekből lesznek állampolgárok, illetve ezek egyenlőek például velem (vagy bármely tisztességes emberrel). Ezt nem vagyok hajlandó elfogadni. -
#2632 Ezek csak hangoskodnak, káromkodnak az utcán, rágyújtanak a liftben, legrosszabb esetben beszólnak neked.
Az igazi probléma a cigányokkal van, akik bűnöznek. -
Garfield #2631 Meg kell egyáltalán állítani őket? Miértis?
Talán azért, mert ha mindenki úgy cselekszik, ahogy neki jólesik, az igen rövid időn belül káoszhoz vezet?... -
Garfield #2630 Igen, szar van az országban. Idáig oké is a dolog. De az nem megoldás, hogy a kezedbe veszed a dolgok intézését - lásd a #2596-ban általad említett amcsi szintet. (Ahol is kifogásolható az, hogy valakit azért lőnek le, mert megsértett egy másik embert, de hogy egy kutyáért öljenek meg valakit, az már oké, valamint az is oké, hogy egy füstös lift miatt pofán vágjanak valakit.) -
#2629 Túlzottan véded azt a bősz bagóst. Miért? Egyébként asztmás dettó, de már kifelé belőle.
Úgy mellesleg a legapróbb cigifüsttől is köhögőrohamot kapok néha, szóval én is levertem volna azt a faszparasztot (vagy gázspray, kapkodjon ő is levegőért a k... anyucikáját) -
#2628 és mitől fontosabb, kifejtenéd? Ja igen a Hitler is gondolkodott így. Érdekes, hogy az nem tetszett senkinek. -
#2627 Meg kell egyáltalán állítani őket? Miértis?
Mert szar van az országban, és valaki végre ezt ki is meri mondani ???
Majd ha annyira rendbe lesz az ország, hogy semmi szar és droidság nem lesz benne, nos, akkor feleslegessé válnak, node kérem, ez a Star Treki idők előtt nem valószínű -
Garfield #2626 Ha ő nem teheti azt, amit jónak lát, akkor te miért tehetnéd?
Vedd már észre, hogy szubjektív fogalmakról van szó, lásd az idézeted.
Egy bősz asztmáshoz van szerencséd, úgyhogy keress már okot a személyeskedésre. (Enélkül érdekes módon nem megy?)
Miért van az, hogy állandóan leragadsz a konkrét szitunál? (Előbb még a száguldozók közé soroltál, most meg "dohányos" lettem.) Úgy látom nagyon nem vagy nem akarod érteni a lényeget. -
Garfield #2625 Kérdés, hogy a fontossági sorrend mit jelent. Mert azt el tudom képzelni, hogy ember fontosabb legyen, mint egy kutya, de nem úgy, hogy egy kutya élete fontosabb legyen, mint egy emberé. Ehhez köze nincs a szadesznak vagy bármelyik másik pártnak. -
#2624 Miértis? Mert neki szabad? Mert nem kapott az apucikájától egy büdös nagy pofont soha életében, amikor szart csinált?
Csak nem egy bősz dohányoshoz van szerncsém? -
Garfield #2623 És a Tomcat-féléket ki állítja meg, akik úgy gondolják, hogy nyugodtan tehetik azt, amit tesznek, elvégre ők helyesnek gondolják? -
#2622 Attól függ hogy nézzük. ha szadeszes szemszögből, akkor szerinte mindennél fontosabb az ember, és az emberek szabadsága. Ez a materialista ostoba gondolkodás. Viszont, ha megnézzük, hogy a világ ugyanolyan lakói mint mi, csak gyengébbek elesetebbek, akkor azért lehet jobban kéne rájuk vigyázni. Amíg egy szadeszes ezt nem látja be, addig nekem ne ugasson a szegények megsegítéséről, mert kiröhögöm. -
Garfield #2621 azonos mértékű és jogosnak ítélem
No, elő is bukkan az általad nemrég még bőszen elítélt vadliberális szemlélet... -
#2620 És minél inkább nem foglalkozunk velük, annál jobban a fejünkre nőlnek és ANNÁL POFÁTLANABBAK lesznek.
Ti tényleg ezt akarjátok, egy új arisztokráciát ????? -
#2619 Beképzelt, mint már írtam, DE nem hülyeség amit csinál.
Te felléptél valaha is valamiért, amiben hiszel? Egy igaz ügyért?
Sunyi-e vagy? (én bevallom, nyuszi vagyok :p) -
#2618 Igazad van, tényleg van egy ilyen embertípus sajnos. Nekem is az a véleményem, hogy ezeket jó lenne móresre tanítani, de erre semmi esély nincs, így próbálok nem is foglalkozni velük.