Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szar van az országban, és valaki végre ezt ki is meri mondani ???
Majd ha annyira rendbe lesz az ország, hogy semmi szar és droidság nem lesz benne, nos, akkor feleslegessé válnak, node kérem, ez a Star Treki idõk elõtt nem valószínû <#alien>#alien>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Vedd már észre, hogy szubjektív fogalmakról van szó, lásd az idézeted.
Egy bõsz asztmáshoz van szerencséd, úgyhogy keress már okot a személyeskedésre. (Enélkül érdekes módon nem megy?)
Miért van az, hogy állandóan leragadsz a konkrét szitunál? (Elõbb még a száguldozók közé soroltál, most meg "dohányos" lettem.) Úgy látom nagyon nem vagy nem akarod érteni a lényeget.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Csak nem egy bõsz dohányoshoz van szerncsém?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
No, elõ is bukkan az általad nemrég még bõszen elítélt vadliberális szemlélet...
Ti tényleg ezt akarjátok, egy új arisztokráciát ?????
Te felléptél valaha is valamiért, amiben hiszel? Egy igaz ügyért?
Sunyi-e vagy? (én bevallom, nyuszi vagyok :p)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Most komolyan, egy kissé életszerûbben kellene gondolkodni!
1) nem tartóztathatod fel
2) nem tudud bizonyítani, mert addigra mire kiérnek rég elszívja
3) és hogy a liftben mennyi volt a füst, azt aztán végképp nem tudod bizonyítani.
Mint nemdohányos az azonnali pofont azonos mértékû és jogosnak ítélem <#ticking>#ticking>
Ugye?
(Tanulságosnak tartom, hogy a zárójeles részen kívül más megjegyzésed nem volt a láthatóan némileg ellentmondásos helyzetre.)
De, egyébként próbáltak. Csak hogyha én Tomcat elvei szerint járnék el, akkor ugyanúgy szarnék mindenre és mindenkire, ahogy a letolósok csinálják.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Esetleg arra az incidensre gondolsz, amikor a lakótelepi házak közötti parkolóban száguldozott egy vadliberális címeres ökör, és nem akart megállni látva az elõtte átkelõket csak a rászegezett fegyver láttán?
Netán te is eme "vadócok" közé tartozol, hogy így véded õket?
Vagy csak még téged sose próbáltak így elütni/letolni az útról/... Audis/Merdzsós f.szfejek?
A gázsprayes lefújás finoman szólva nincs egy súlycsoportban még azzal sem, ha kifejezetten az arcodba fújják a füstöt közvetlen közelrõl.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha kiderül, ki tette ezt, kiirtom az egész családját az utolsó csecsemõig...Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont.
(De ide jöhetett volna az a rész is, amikor egyszer egy zebrán akart átmenni a kutyájával, de az autós nem állt meg, erre az autó után lövöldözött)
Úgy látom, már rég elértünk erre a szintre, csak úgy tûnik, hogy egyesek nem veszik észre, hogy az általuk gúnyosan vadliberálisnak titulált szemlélet nem egészen odáig tart, ameddig õk szeretnék láttatni. Ideje lenne felébredni: Tomcat pontosan ennek a "vadliberális" "azt csinálok, amit akarok" (egyszerûen szólva: önbíráskodás) szemléletnek a legpontosabb megtestesülése, csak sikerült elhitetni az olvasóival, hogy õ azt csinálhat, amit akar és csak másra érvényesek az õ korlátozó elképzelései.
Kb ilyen aktívos hülyeség ez. Mikor a cigi vége füstölög, kb pár másodperc alatt olyan "híg" lesz, hogy már szinte csak a szagát lehet érezni. Míg amit szívsz hiába van megszûrve, attól az még tömény füst, ami nem igazán tüd "híg" lenni a szádban.
Tudod, még az aktív egy igencsak kitalált füstszûtõn keresztül szívja be a füstöt (annak leginkább káros részét felfogja a filter), addig a passzív a tisztíttatlan füstöt tüdõzi le. Olvass utána ...
Milyen esetben alkalmazható önvédelem? Ha támadás ér téged (vagy környezetedben valakit), ami miatt veszélyeztetve látod az egészség(edet/ét).
Nos, ez asszem tökéletesen teljesült.
Akkor tovább, mekkora erõvel léphetsz fel saját egészséged védelmében? Amekkora a támadás ereje. Mivel õ füsstel támadott, ezért sztem egyenértékû vele egy másik füst, vagy gáz, tehát akár le is fújhatod gázsprayel (elõbb szólítsd fel, hogy dobja el a cigit, mert nemtod milyen hajtógáz van a sprayben, így igencsak póruljár a dohányos, ha éghetõ <#hehe>#hehe> ... leég :pp)
Viszont az ipse pofátlan volt, ez is tény.
Egy pofátlan embert hogy lehet pofánvágni ? <#idiota>#idiota>
Sehogy, tehát nem is történt semmi :pp
úgy mellesleg igaza van, le kell törni ezt a vadliberális nekem mindent szabad eszmét, mielõtt itt is elérünk az amcsi szintre, ahol beletartozik, hogy embereket lõdözhetek lefelé -éles lõszerrel- mert megsértett a geci, és hogy képzeli ezért lelövöm, mert nekem mindent szabad ... IQ_Lite f.szfejek
"Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha kiderül, ki tette ezt(egy megkínzott kutyáról van szó), kiirtom az egész családját az utolsó csecsemõig...Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont."
Épelméjû ember ilyet nem mond, de itt Tomcatrõl van szó😄
Mi van???? 😄
Mondjuk én már semmin nem csodálkozom, fõleg mióta nagyokos Tomcat-hívõk azt is jogosnak találták, hogy egy köztéren álló buszmegállót szét lehet verni, csak azért mert nem tetszik, hogy van benne egy reklám ami "beszél".Röhej.Ha szarral fogja bekenni a Mátyás-templom ablakát, azt is kifogjátok magyarázni, hogy milyen jól tette.
az ilyen hozzáállás miatt lesz egyre kezelhetetlenebb a kisebbség (pl. ugyanilyen barmoknak köszönhetõ a mostani iskolai balhé kerepesen), lesznek egyre pofátlanabbak a fiatalok etc...
ebbõl az ipsébõl is hiányzott egykét atyai pofon, most legalább tomcat kicsit bepótolta a dolgot, egy biztos, hogy ez máskor nemlesz akkora tapló, hogy rágyújtson liftben...
azmeg, hogy tomcat így reagált rá, illetve "kérkedik" vele a blogjában, betudható a jókis polgárpukkasztó tulajdonságának (én pl nem tettem volna semmit, mert nemismerem az embert, lehet, hogy kifogok valami elvetemultet, aki egy ilyen affér után rámküld vagy 3 szekrényt, nah az ilyen kell a francnakse)...persze az se kizárt, hogy megint lódított, de az iménti hozzászólásban feltételeztem, hogy igaz a történet...
(/me bagzik)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1136829987
ki is a monitorzabáló recskagép, hülyegyerek ?
Én se értek egyet Tomcat egy-két ilyen agresszív megnyilvánulásával, de azért még nem kell általánosítani, hogy akik Tomcatet követik, azok: "monitorzabáló recskagépek", stb... Ez uyganolyan balfaszság, mint amiket Tomcat csál.
There is only one Boss!
<#lama>#lama>
Jól megaszontad.