Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Meg kell egyáltalán állítani õket? Miértis?
Mert szar van az országban, és valaki végre ezt ki is meri mondani ???

Majd ha annyira rendbe lesz az ország, hogy semmi szar és droidság nem lesz benne, nos, akkor feleslegessé válnak, node kérem, ez a Star Treki idõk elõtt nem valószínû <#alien>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ha õ nem teheti azt, amit jónak lát, akkor te miért tehetnéd?

Vedd már észre, hogy szubjektív fogalmakról van szó, lásd az idézeted.

Egy bõsz asztmáshoz van szerencséd, úgyhogy keress már okot a személyeskedésre. (Enélkül érdekes módon nem megy?)
Miért van az, hogy állandóan leragadsz a konkrét szitunál? (Elõbb még a száguldozók közé soroltál, most meg "dohányos" lettem.) Úgy látom nagyon nem vagy nem akarod érteni a lényeget.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kérdés, hogy a fontossági sorrend mit jelent. Mert azt el tudom képzelni, hogy ember fontosabb legyen, mint egy kutya, de nem úgy, hogy egy kutya élete fontosabb legyen, mint egy emberé. Ehhez köze nincs a szadesznak vagy bármelyik másik pártnak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mrzed001
Miértis? Mert neki szabad? Mert nem kapott az apucikájától egy büdös nagy pofont soha életében, amikor szart csinált?
Csak nem egy bõsz dohányoshoz van szerncsém?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

És a Tomcat-féléket ki állítja meg, akik úgy gondolják, hogy nyugodtan tehetik azt, amit tesznek, elvégre õk helyesnek gondolják?

I.C.ram
Attól függ hogy nézzük. ha szadeszes szemszögbõl, akkor szerinte mindennél fontosabb az ember, és az emberek szabadsága. Ez a materialista ostoba gondolkodás. Viszont, ha megnézzük, hogy a világ ugyanolyan lakói mint mi, csak gyengébbek elesetebbek, akkor azért lehet jobban kéne rájuk vigyázni. Amíg egy szadeszes ezt nem látja be, addig nekem ne ugasson a szegények megsegítésérõl, mert kiröhögöm.
azonos mértékû és jogosnak ítélem

No, elõ is bukkan az általad nemrég még bõszen elítélt vadliberális szemlélet...

mrzed001
És minél inkább nem foglalkozunk velük, annál jobban a fejünkre nõlnek és ANNÁL POFÁTLANABBAK lesznek.
Ti tényleg ezt akarjátok, egy új arisztokráciát ?????

mrzed001
Beképzelt, mint már írtam, DE nem hülyeség amit csinál.
Te felléptél valaha is valamiért, amiben hiszel? Egy igaz ügyért?
Sunyi-e vagy? (én bevallom, nyuszi vagyok :p)

Taranov
Igazad van, tényleg van egy ilyen embertípus sajnos. Nekem is az a véleményem, hogy ezeket jó lenne móresre tanítani, de erre semmi esély nincs, így próbálok nem is foglalkozni velük.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Nem tudom mit beszéltek jogos önvédelemrõl, mikor valakit agyonverni ugyanúgy bûncselekmény 😛
mrzed001
És mit érsz el vele, ha rendõrt hívsz????
Most komolyan, egy kissé életszerûbben kellene gondolkodni!
1) nem tartóztathatod fel
2) nem tudud bizonyítani, mert addigra mire kiérnek rég elszívja
3) és hogy a liftben mennyi volt a füst, azt aztán végképp nem tudod bizonyítani.
Mint nemdohányos az azonnali pofont azonos mértékû és jogosnak ítélem <#ticking>

Szerintem sem. Az ember a fontosabb.

Ugye?

Ha esetleg a személyeskedésen kívül egyéb érveid is lennének, akkor látnád, hogy nem a száguldozókat védem, hanem azt, hogy ha elítéljük a "majd én megmutatom, ki a fasza gyerek" stílust, akkor tegyük azt általánosan és vegyük észre azt, hogy Tomcat ugyanazzal hülyíti az embereket, amiket õ látszólag elítél - másoknál.
(Tanulságosnak tartom, hogy a zárójeles részen kívül más megjegyzésed nem volt a láthatóan némileg ellentmondásos helyzetre.)

De, egyébként próbáltak. Csak hogyha én Tomcat elvei szerint járnék el, akkor ugyanúgy szarnék mindenre és mindenkire, ahogy a letolósok csinálják.

Taranov
Nincs ezen mit gondolkodni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mrzed001
De ide jöhetett volna az a rész is, amikor egyszer egy zebrán akart átmenni a kutyájával, de az autós nem állt meg, erre az autó után lövöldözött
Esetleg arra az incidensre gondolsz, amikor a lakótelepi házak közötti parkolóban száguldozott egy vadliberális címeres ökör, és nem akart megállni látva az elõtte átkelõket csak a rászegezett fegyver láttán?
Netán te is eme "vadócok" közé tartozol, hogy így véded õket?
Vagy csak még téged sose próbáltak így elütni/letolni az útról/... Audis/Merdzsós f.szfejek?

Taranov
Így van, vagy te is rágyújtasz, vagy rendõrt hívsz. Normális esetben sem tehetnél mást, ha meg akarod védeni magadat.

Akkor tovább, mekkora erõvel léphetsz fel saját egészséged védelmében? Amekkora a támadás ereje. Mivel õ füsstel támadott, ezért sztem egyenértékû vele egy másik füst, vagy gáz, tehát akár le is fújhatod gázsprayel (elõbb szólítsd fel, hogy dobja el a cigit, mert nemtod milyen hajtógáz van a sprayben, így igencsak póruljár a dohányos, ha éghetõ ... leég :pp)

A gázsprayes lefújás finoman szólva nincs egy súlycsoportban még azzal sem, ha kifejezetten az arcodba fújják a füstöt közvetlen közelrõl.

Jogos ÖNvédelem nincs, csak jogos védelem. GOndoltam szólok.

úgy mellesleg igaza van, le kell törni ezt a vadliberális nekem mindent szabad eszmét, mielõtt itt is elérünk az amcsi szintre, ahol beletartozik, hogy embereket lõdözhetek lefelé -éles lõszerrel- mert megsértett a geci, és hogy képzeli ezért lelövöm, mert nekem mindent szabad ... IQ_Lite f.szfejek

Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha kiderül, ki tette ezt, kiirtom az egész családját az utolsó csecsemõig...Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont.
(De ide jöhetett volna az a rész is, amikor egyszer egy zebrán akart átmenni a kutyájával, de az autós nem állt meg, erre az autó után lövöldözött)

Úgy látom, már rég elértünk erre a szintre, csak úgy tûnik, hogy egyesek nem veszik észre, hogy az általuk gúnyosan vadliberálisnak titulált szemlélet nem egészen odáig tart, ameddig õk szeretnék láttatni. Ideje lenne felébredni: Tomcat pontosan ennek a "vadliberális" "azt csinálok, amit akarok" (egyszerûen szólva: önbíráskodás) szemléletnek a legpontosabb megtestesülése, csak sikerült elhitetni az olvasóival, hogy õ azt csinálhat, amit akar és csak másra érvényesek az õ korlátozó elképzelései.

mrzed001
Jogos ÖNvédelemrõl, de ez nem fontos. Kifejtenéd esetleg az álláspontod, mert amit írtál 0,00 .

El kellene gondolkodni azon, hogyha a Tomcat-ideológia szerint megy a népbutítás meg az erkölcsi értékek erodálódása, akkor vajon hogyan fér bele ebbe a világnézetbe a "kutya fontosabb, mint az ember"-szemlélet?

Kíváncsi vagyok, hogy ha Tomcat saját bevallása szerint azért csinálta, hogy felhívja a figyelmet, hogy az embereknek elege van a politikából, akkor vajon mikor várható egy jobboldali politikus arcon nyomása?

Mielõtt még áljogi fejtegetéseket nyomsz le, olvass már kicsit utána, mikor is van szó jogos védelemrõl, jó?

I.C.ram
kb akkor lehet károsabb, ha a rossz végén veszed a szádba a cigit...
I.C.ram
Jó nagy baromság....

Kb ilyen aktívos hülyeség ez. Mikor a cigi vége füstölög, kb pár másodperc alatt olyan "híg" lesz, hogy már szinte csak a szagát lehet érezni. Míg amit szívsz hiába van megszûrve, attól az még tömény füst, ami nem igazán tüd "híg" lenni a szádban.
mrzed001
Bocsi, de ez kb 10 éve köztudott.
Tudod, még az aktív egy igencsak kitalált füstszûtõn keresztül szívja be a füstöt (annak leginkább káros részét felfogja a filter), addig a passzív a tisztíttatlan füstöt tüdõzi le. Olvass utána ...

I.C.ram
Hehe tomcat a hírekben! fél7kor😄
I.C.ram
Ebben a baromságba nem megyek bele. De nem is errõl beszéltem. Hanem arról, miszerint azt álítottad, hogy a passzív dohányzás jobban károsít, mint az aktív. Na ez a lol! 😄
mrzed001
Persze baromságnak hangzik, DE nem az !
Milyen esetben alkalmazható önvédelem? Ha támadás ér téged (vagy környezetedben valakit), ami miatt veszélyeztetve látod az egészség(edet/ét).
Nos, ez asszem tökéletesen teljesült.
Akkor tovább, mekkora erõvel léphetsz fel saját egészséged védelmében? Amekkora a támadás ereje. Mivel õ füsstel támadott, ezért sztem egyenértékû vele egy másik füst, vagy gáz, tehát akár le is fújhatod gázsprayel (elõbb szólítsd fel, hogy dobja el a cigit, mert nemtod milyen hajtógáz van a sprayben, így igencsak póruljár a dohányos, ha éghetõ <#hehe> ... leég :pp)

Dynamic
Igen, hirtelen felindulásból.Csak a dolog szépséghibája, hogy a második mondatot egy hónappal késõbb írta, amikor számon kérte valaki, hogy miért is írkál csecsemõgyilkosságról.Tehát nem azt válaszolta rá egy hónap múlva, hogy bocsi egy kicsit ideges voltam, hanem még ekkor is írkálja a hülyeségeit, hogy egy kutya élete többet ér...
mrzed001
Tomcat nagypofájú, ez tény.
Viszont az ipse pofátlan volt, ez is tény.
Egy pofátlan embert hogy lehet pofánvágni ? <#idiota>
Sehogy, tehát nem is történt semmi :pp

úgy mellesleg igaza van, le kell törni ezt a vadliberális nekem mindent szabad eszmét, mielõtt itt is elérünk az amcsi szintre, ahol beletartozik, hogy embereket lõdözhetek lefelé -éles lõszerrel- mert megsértett a geci, és hogy képzeli ezért lelövöm, mert nekem mindent szabad ... IQ_Lite f.szfejek

I.C.ram
Azt, hogy egy baromság 😄
mrzed001
Mit nem értesz rajta ? :p

Taranov
Maradnék annál, hogy ki kéne írtani azt az embert, aki ezt tette. Én biztos nem sajnálnám. Más állatvédõk sem. Legfeljebb a családja. Egy kutya halála valóban nagyobb sajnálatot kelt általában az emberekben, mint egy emberé. Ha így vesszük, akkor igaza van Tomcatnek. Az eleve butaság, hogy kinek az élete ér többet.

I.C.ram
Hirtelen felinulásból én is szoktam ilyeneket mondani 😊
Dynamic
Mellesleg úgy szeretném ha ebben a megnyílvánulásában is valami nevetséges magyarázattal igazat adnátok neki.Kíváncsian várom:

"Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha kiderül, ki tette ezt(egy megkínzott kutyáról van szó), kiirtom az egész családját az utolsó csecsemõig...Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont."

Épelméjû ember ilyet nem mond, de itt Tomcatrõl van szó😄
I.C.ram
"1) jogod az önvédelem. A passzív dohányzás jelentõsebben károsítja a szervezeted, mint az aktív"

Mi van???? 😄
Dynamic
Szóval aki az én megítélésem szerint nagypofájú(és itt még csak nem is becsületsértésrõl beszélek), annak nyugodtan el lehet törni az orrát?Hol éltek ember?Nem néztek kicsit sok akciófilmet?
Mondjuk én már semmin nem csodálkozom, fõleg mióta nagyokos Tomcat-hívõk azt is jogosnak találták, hogy egy köztéren álló buszmegállót szét lehet verni, csak azért mert nem tetszik, hogy van benne egy reklám ami "beszél".Röhej.Ha szarral fogja bekenni a Mátyás-templom ablakát, azt is kifogjátok magyarázni, hogy milyen jól tette.
joebacsi
szegény ember ártatlanul mindössze csak telefüstölte a liftet a büdös bagójával, durván leszarva mindenkit, és utánna még nagypofájú is volt, erre kapott egy orrbaverést a "fullszánalom, geci" tomcat-tõl...ennyire ne legyetek már demagóg barmok, hogy az ilyen nagyképû gyökereket véditek, míg aki erélyesebben lép fel ellenük, az "fullszánalom"...
az ilyen hozzáállás miatt lesz egyre kezelhetetlenebb a kisebbség (pl. ugyanilyen barmoknak köszönhetõ a mostani iskolai balhé kerepesen), lesznek egyre pofátlanabbak a fiatalok etc...
ebbõl az ipsébõl is hiányzott egykét atyai pofon, most legalább tomcat kicsit bepótolta a dolgot, egy biztos, hogy ez máskor nemlesz akkora tapló, hogy rágyújtson liftben...
azmeg, hogy tomcat így reagált rá, illetve "kérkedik" vele a blogjában, betudható a jókis polgárpukkasztó tulajdonságának (én pl nem tettem volna semmit, mert nemismerem az embert, lehet, hogy kifogok valami elvetemultet, aki egy ilyen affér után rámküld vagy 3 szekrényt, nah az ilyen kell a francnakse)...persze az se kizárt, hogy megint lódított, de az iménti hozzászólásban feltételeztem, hogy igaz a történet...
(/me bagzik)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na nézd már:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1136829987

ki is a monitorzabáló recskagép, hülyegyerek ?
Taranov
Milyen jogon nevezel valakit monitorzabáló recskagépnek?

Legközelebb nem finom krémessel kéne pofánbaszni Demszkyt hanem mondjuk egy vaslappal amit a kátyúkra tervezett szereltetni.
mrzed001
Ha esetleg értelmesen válaszolsz szívesen megvitatom veled a kérdést (én még nem hátráltam meg egy vitától sem), de olyan homokozóból épphogykinõtt megszólalásra nem vagyok hajlandó válaszolni<#ticking>

Moyko
Értelek, nem álltalánosítottam, csak #2574 okfejtésre ezt reagáltam.

There is only one Boss!

akkor kicsit bõvebben, h örûjjé:
Én se értek egyet Tomcat egy-két ilyen agresszív megnyilvánulásával, de azért még nem kell általánosítani, hogy akik Tomcatet követik, azok: "monitorzabáló recskagépek", stb... Ez uyganolyan balfaszság, mint amiket Tomcat csál.
mrzed001
Szerintem az elõttem szólók mindent elmondtak, amit erre mondani lehet

Moyko
Bocsánat... senkit nem akartam megsérteni... (remélem sikerült) az hogy nem érted..az nem az én hibám.

There is only one Boss!

balfasz.
Ez überláma beszólás volt.
<#lama>
Jól megaszontad.