3178
Tomcat pólóboltja
-
#2737 Egyetértek. Leszámítva, hogy az itthoni ZP (legalábbis régebben) némileg szélsőjobb felé hajló dolog volt. A mairól nem tudok, de gondolom, nem változtak sokat. Emlékszem még a régi "Rendezze le a feleségét és jöjjön szavazni!" Szlogenjükre. Hát, no comment.
Amúgy Tomcat kissé tényleg visszafoghatná magát. Sok dologban igaza van, de az újabb akciói többségével nem értek egyet, azzal meg pláne nem, hogy a "na majd én megmondom a tutit" hozzáállásból kezd önjelölt népvezérré avanzsálni. Abban a meglátásodban is van valami, hogy érdekes módon ő az, aki "valahogy mindig megússza a dolgokat".
Fura egy fickó. Én már a Terror News-os korszaka óta követem úgy-ahogy figyelemmel, és nagyrészt szimpatikus volt, de a mostani dolgaival már átlép egy bizonyos határt, amit nagyon nem kéne. -
blaholl #2736 Ezen már én is elgoldolkodtam, hogy biztos nem MSZP és SZDZS-es szavazatokat fog elvenni.
Cigányügyben nagyon is egyetértek vele, ugyanis a mostani probléma idővel csak növekedni fog mikor is a nagy liberalmus után egy nagy radikalizmus fog következni, ami megint nem lessz jó mint azt a történelem néhányszor már bizonyitotta.
Minden pártban keveslem a nemzeti összetartozás megnyilvánulását. Persze van amelyikben végképp nincs van meg olyan is van aki direkt ellene van. MO-n mindig csak a pénz a téma, a nemzeti összetertozás kevésbé. Lassan már beszélni sem lessz szabad másról mint a pénzről. A gazdaság igy meg úgy meg a többi blabla.
Ez is fontos, de nem a legfontosabb egy nemzet számára. Ha megnézem, hogy más nemzetek mennyire összetartóak ha nemzeti érdekeikről van szó akkor sirni tudnék a MO-i viszonyokon.
-
#2735 Pontosan. Ráadásul nyilván nem annyit adózik, mint egy bérből és fizetésből élő.
Blaholl:
Az, hogy valamivel szimpatizál az ember, még nem jelenti azt, hogy gőzerővel támogat is valamit. Ő sem pártembernek indult, de ugye látva a politikusokat, és azok menyi munkával mennyi pénzt keresnek, hát, gondolom ő is elgondolkodott. Biztos lesz pár rajongója akik fogják és "őt jelölik majd miniszterelnöknek". Amíg csak ide-oda demonstrált, szopatta a jónépet buzikat, nácikat vegyesen, addig senki sem szólhatott egy szót sem. Volt egy stílusa ami valahol nem rossz, ráadásul jól ír és ezáltal jól prezentálja a mondanivalóját. Ez nem az index, ahol egy-két bértollnok irogat kritikákat, esszézik a hírekről ...
Aztán jött ugye a gondolkodása, ami néhol már túlzás (itt a cigány-ügy meglátása ott is, ahol nincs az ő "hiteles forrásaira" hivatkozva (pl. érdi buszmegállós gázolás), aztán ő irogat TGM-ről, aki más kérdés, hogy tényleg nagy pénisz. Szóval néha ott is farkast lát, ahol nem kéne, aztán pl. magát sohasem igazítja helyre, pedig ugyanolyan hiányos tudása van, mint Havasnak, akit fikáz (bizti emlékeztek egy Károly Róbertes elírására ...)
Utálom Demszkyt már 16 éve, a pártját is, szóval nem zavar, hogy ha pofánvágja krémessel, de ha megfigyelitek, mindig más szív miatta, ő egyelőre/mindig megúszta. A krémest sem ő dobta, a haverját is miatta rúgták ki, stb. Valahogy mindig azt látja/olvassa az ember, hogy mindenki hülye, csak ő nem, de hogy hogy nem a legjobb "barátai" szopnak miatta. Ezt nem feszegetem, csak mindig ez jön le Nekem, mégha kezdetben önállóan demonstrált is.
Aztán itt van most a semmiből egy örök lúzer párt - az itthon zéró támogatottsággal bíró - Zöld Párt. Felkarolja, a többi párt hülye elven, hogy összeszedjenek max. 10k. szavazatok. Max.
Minden párt programjában vannak pozitív elemek. Csak meg kell azt látni. Viszont aki azt képzeli, hogy ha rájuk - ZP - szavaz a jónép, az nem elveszett szavazat, annak csak gratulálni tudok. 1990-ben a politika színpadán leosztották a lapokat. Egyre nyilvánvalóbb, hogy ezt két párt éli túl, más kérdés végül milyen nevük lesz. A két másik kicsivé zsugorodott korábbi nagy erő csak mázlival marad majd fenn (pl. ha kevesen mennek el szavazni). Ha 1990-től vagy úgy mondom, hogy 2002 októberétől támogatja a zöldeket, nincs egy szavam sem, de így a választások előtt ez semmi más, mint, hogy akik megkeresték, felismerték, hogy ő képes befolyásolni pár 18 éves szavazót, akikbe azt sulykolták, hogy egyik nagy sem jó, így szavazzanak a kicsikre. A zöldek támogatását sem hiszem, hogy ő találta ki, hozzá inkább a jobbik áll. Nyilván nem meggyőződésből teszi amiért kampányol. A Zöld Párt az pont az a dolog, ami sem narancssárga, sem vörös. Jól megfogható, a leghülyébb ember is tudja, hogy külföldön van ilyen, bár főleg liberális párt, bár ott ez mást jelent. De mivel akik őt olvassák és "Istenítik", nem feltétlenül balra szavaznak, sőt azt sem hinném, hogy az SZDSZ-re így egyértelmű, hogy nem balról vagy liberális oldalról vesz el szavazatot, hanem ahová pl. jól jönne.
De ez a saját véleményem. Lehet, hogy nem jól látom, de nekem pl. ez jön le. Ennek ellenére a nagy igazság viszont az, hogy nem elég támogatni egy ügyet, el is kell menni szavazni, amit viszont nem mindenki tesz meg. Na sebaj. Áprilisban kiderül mennyire tartós nála ez a ZP iránti rajongás ... -
#2734 sztem magát pénzeli amolyan "sok blogolvasó -> sok vásárló -> sok pénz" elven... -
blaholl #2733 Ez demokrácia nem igaz? Mindenki arra szavaz akire akar.
Szerintem nem csak fiatal idiótáknak szimpatikus amit csinál, mert már én sem vagyok fiatal, legalábbis nem 18.
Legyél benne biztos abban is, hogy a többi pártot is pénzelik valakik, akiknek jó zavarosban halászni.Még szerencse, hogy Tomcatet valami normális ember pénzeli, ha pénzelik egyáltalán.
Az is biztos, hogy valakiknek nagyon böki a csőrét az amit csinál. A véleményem: Hajrá Tomcat
-
#2732 Ez nem az a gyerek. Én a Friderikuszban láttam Mortimert, az feketébb és nyeszlettebb gyerek volt. -
#2731 én így emléxem...
a balhé után TC megkereste őt és családját/volt is a blogban/ és asszem akkor haverkodtak össze!
de hangsúlyozom, lehet én emléxem rosszul! -
#2730 Dehogy! Miért lenne? -
Takezó #2729 hogy egyesek mennyit képesek hisztizni -
#2728 bezárom az egészet...... -
#2727 nem fogom leírni mert nem kell bünti, de te kurv@ nagy tévedésben vagy a pártok, és azok tagjainak képességeiről... -
#2726 Kiváncsi lennék mit csinálna abban a helyzetben az a sok okos fiatal politikus (zöld párt) amikor olyan helyzetbe kerül hogy pénzt kell felszabadítani: PL.: a nyugdíjat vagy a családit lehet csökkenteni, melyiket miniszter úr? :D Melyiket választaná? -
#2725 Na, helyben vagyunk... Politika... Kicsit belelendültök és fognak még itt röpködni a büntipontok!! -
DVDMester #2724 Mennyivel jobb egy olyan pártra szavazni ami a választások előtt ígérget és hülyíti a népet miután megválasztják pedig 4 évig lop hazudozik és csődbe viszi az államot?
-
#2723 ott a pont.
-
#2722 Tudtommal nem ő irányítja a zöld pártot, csak terjeszti a nézeteiket.
Mi ebben a rossz ??? Az összes párt hirdet pölö a Tv-ben, neten, színészekkel, sportolókkal, újságírókkal, ...
[egy nem ifjú, nem hülye olvasója :p ] -
#2721 Kibújt a szög a zsákból!
Jól behülyít ez az idióta pár 18 éves arcot, akik majd szépen leszavaznak erre a törpe pártra. Már így is van párezer olvasója, ráadásul sok ifjú hülye is olvassa a blogját, és majd Ő, a nagy észosztó fogja megmondani nekik a tutit a blogon keresztül. Semmi másra nem volt ez jó, csak hogy felhívja a figyelmét a sok LOL-os, WAZZE, WAREZ, stb. arcnak arra (akik egy tőmondatban is képesek öt helyesírási hibát véteni), hogy majd azzal tesznek jót, ha szépen többezer buta szavazatot adnak le egy pártra, ami mindig csak a választások idejére kezd működni, mint pl. a Centrum, amelyek szépen el is vesznek majd ...
Hát gratula annak, aki ezta majmot pénzeli! Jó csináltad öreg! -
#2720 nagyon gyorsan hagyjátok abba a politizálást! -
Garfield #2719 Autópálya-ügyben érdemes lenne megismerkedned ezzel a cikkel... -
#2718 erre tippeltem én is...
tehát nem ő a Mortimer? -
Cat #2717 ő szurta le a cigánygyereket a buszon, nem? -
DVDMester #2716 A mszp által átadott autópályák nagy része az előző kormány alatt épült, csak éppen a bolsik tudták átadni mert addigra készült el.
Az útfelújításokról meg annyit hogy az utcánkat is megcsinálták, azóta már szétfagyott az út, néhány helyen kimaradt egy két négyzetméter, lapáttal merték ki a vizet a lyukakból amikor foltozgatták azokat az utakat amiket nem húztak újra.
A kérdésed jó, hogyhogy ezekre van pénz, eddig meg nem volt?
Úgy hogy hülyének néznek téged is, engem is, mindenkit.
Nincs felelősségük, ha elherdálják a pénzt, semmi büntetésre nem számíthatnak.
-
#2715 Említhetném az autópályát is, amiből az elmúlt 4 év alatt lássuk be, elég sok épült. A fővárosi útfelújításokat is kezdik komolyan venni, ahogy érzi Demszky a veszélyt. Hogyhogy ezekre van pénz? Vagy pont ezek miatt nő a hiány?
Sorolhatnám a példákat éjfélig.
Úgy szeretem a hozzád hasonló okos laikusokat, akik kilogikáznak mindent. -
#2714 Az MSZP szerint a 10%-os TB járulék csökkentés 600 mrd ft bevételkiesést jelentene évente. A Fidesz szerint munkahelyeket, és bevételnövekedést.
Na most akkor mi és milyen összefüggésben van az alábbi adatokkal? -
#2713 Ne próbálj meg kibújni az igazság alól egy ilyen sablonszöveggel.
Egyáltalán nem érdekel, hogy hány közgazdaságtan könyvet olvastál el, és hányadéves vagy a főiskolán.
Majd ha te leszel a pénzügyminiszter, és a te pártodra szavazok, akkor talán elhiszem amit mondasz. Egyébként sem lehet konkrétumok nélkül beszélni valamiről. Kinézted a ksh oldaláról az adatokat, és most dobálózól velük, mint valami szakértő. Enyhén nevetséges. Csak azt ne mondd, hogy te vagy a világmegváltó politikusjelöltek egyike, akiről Tomcat is beszélt. -
DVDMester #2712 Amúgy meg nem csak a mennyiséggel van baj hanem a növekedésének az ütemével.
Ha nem vennéd észre Gyurcsótányék négy év alatt majdnem MEGDUPLÁZTÁK
az addig felgyülemlett tartozást.
-
DVDMester #2711 Ezek a dolgok azért összefüggésben állnak egymással.
Végy elő egy középiskolai közgazdaságtan könyvet aztán gyere vissza vitatkozni triviális dolgokról.
-
#2710 Szerintem kicsit eltértünk a témától -
#2709 De mit ítélsz meg rajta? Honnan tudod, hogy ez sok-e vagy kevés? Ha minden jó lenne az országban, folyamatosan fejlődnénk, az infláció -20%-os lenne, akkor is kifogásolnád, hogy az összes tartozás 110 923 millió euró?
Ha ugyanígy állna az ország, mint most, csak tartozások nélkül, akkor újra megszavaznád az MSZP-t? -
DVDMester #2708 Azért a statisztikákat még megítélheti akinek 8 általánosnál több van.
-
#2707 Már nem azért, de talán nem nekünk, laikusoknak kéne kéne belefolynunk, és megítélnünk a számokat. Nem véletlen, hogy az egyik politikai oldal szerint csődben az ország, a másik szerint meg fejlődő tendenciát mutatnak a dolgok.
Azt elfogadom, ha valaki azt panaszolja, hogy Magyarországon rossz a közbiztonság, rosszak az utak, rossz a tömegközlekedés, de nehogymár a milliárd euróról beszéljünk, amiből nekünk ugye egy sincs, az államnak viszont nem kevés. -
DVDMester #2706 Ha már csőd, nézzük csak a ksh.hu-t
Az állam tartozásai (millió euro):
2. Összes külföldi tartozás 57 889 2001 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 68 102 2002 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 73 942 2003 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 91 042 2004 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 110 923 2005 I.negyedév
Bevételei (millió forint):
Állami, kincstári vagyonnal kapcsolatos befizetések (magyarul az elherdált állami vagyon)
2003 23 904
2004 68 156
2005 222 868
Mellesleg az EUba befizettünk 150 milliárdot és kaptunk onnan 50 milliárdot.
Mi ez ha nem csőd.
-
#2705 Értsd már meg, hogy nem egy, hanem 11 dologról akarnak népszavazni. Igaz, hogy valahol ez a demokrácia lényege, de érthető okokból ma már nem működne az osztrakimon módszer. Egy népszavazás sok pénz. És a 7000 milliárdos költségvetésről annyit, hogy így is minden évben deficites. -
#2704 Meg azért Magyarország a 7000 milliárdos éves költségvetésével nem hiszem, hogy csődbemenne egy népszavazástól. -
DVDMester #2703 A képviselők lecserélése 2 milliárdba kerül, ma volt a híradóban.
Ez nem viszi csődbe az országot?
-
#2702 Persze, de nem 11 pontról -
#2701 Volt már példa arra a világtörténelemben, hogy népszavazást rendeztek. -
#2700 Egy népszavazás kiírása, és lebonyolítása milliárdokba kerül. Így valószínűleg utópia marad az egész, hacsak nem akarják csődbe juttatni az országot. -
#2699 Szerencsésebb lenne konkrétumokról beszélni. Az tény, hogy ebben az országban még nagyon sokat kéne fejleszteni, elsősorban városfejlesztés, közbiztonság és oktatás terén. -
DVDMester #2698 http://www.zoldpart.hu/nepszavazas.html
A politikusokról meg annyit hogy amilyen az ország olyan sorsot érdemelnek,
leginkább kötelet a nyakukba.