99
Szal...
-
#19 Nekem megvan az osszes GBA rom :) -
#18 Nekem megvolt... regen :( -
#17 ja és angol verzió kéne
valakinek meg van a gépén? -
#16 Úgy láttam van ps1-re is azt hol tudom meg szerezni? -
#15 Tudom en mar alig varom! -
#14 Hol!?!? Kerlek szerezd meg nekem!!!! -
#13 Én 51 megásnak láttam,rar file.Sawe the Homeland. -
#12 sott gamecube-ra is kijott egy verzio :) -
#11 asszem GBA-s verzio is van, azt is erdemes lenne megnezni -
#10 Tudtomal potom 90 mega az egesz becsomagolva... persze ha meglelem. Anno 2001-ben a Kalisto torte azt fel. -
#9 Te nem tudod hogy a Ps2-es verziot honnan tudnam letolteni!? -
#8 Van meg tonaszamra.
Akinek kell az menyen fel mIRC-re a eu.undernet.org (vagy com) servere (tokmidegy csak undernet legyen) es ott a #roms szobaban. Ott tele van. -
#7 vakker, most látom csak hogy copyright-ra hivatkozva már nem lehet letölteni :(
régebben egy csomó cuccot szedtem innen -
Harvest Moon (E) [!] (IDSA Protected)
Publisher
Nintendo
Genre
RPG
Year
1997
Region
PAL/Europe (General)
Size
16 megabit (908 kb .zip)
cherryroms (Regisztrálni kell) -
#5 Elni kell pontosan. Azaz tulelni. Egy sima elet szimulator jatek a farmon.
Sok embernek nem jon be a stilus de nekem nagyon! -
#4 És semmi küldetés semmi? Csak éldegélni kell?
HÁT EZ COOL!!!
Mindig is ilyen gamet akartam! -
#3 Huu hat tele van a net SNES romokkal... majd este adok linket oksa? -
#2 Snes re honnan lehet letölteni? -
#1 Tudom hogy egyeseknek nem teccik maga ez a jatek mufai de nekem csodalatos nyaram volt amikor meg anno megkaptam SNES-re a jatekot. Azotan az oszes leheto valtozatot fullosan vegign toltam de sajnos a GC-es verziora meg varnom kell par napom mert nehez ratalalni.
Ennek a jateknak az a lenyege hogy egy kis farmon vagyunk a fohosel es elni kell az eltunket. Venni kell magokat majd felasni a kertet es elvetni oket. Minden nap locsolni kell es lassan kinonek a paradicsomok , kukaricas es a kulonfelek Minden nap el lehet oket adni es igy penzt szerzunk tovanbi cuccokat venni legyen az kalapacs vagy gereblye meg kaszat
Aztan kell venni tyukot es etetni. Az majd tojast tojik amit vagy eladunk vagy megtartjuk es lesz kis pipi ami lassan tyuka lesz. Lehet tehenet , baranyt es lovat birtokolni. A hazunkat lassan fel lehet epiteni. Kutyusunk is van akire vigyazni kell.
A legjobb hogy ismerkedni kell a falu janyaival es ha minden oke akkor ossze lehet hazasodni es gyerek is lesz.
Kell menni fat vagni es kaszalni eg mindefelet. A jatekban az a fajn hogy vannak benne fanazia elemek mint manok es tunderek. Hihetettlen nagy a lehetosegek szama es mindent lehet benne csinalni falusi ertelemben.
Ma tudtam meg hogy ennek a jateknak van Ps2 valtozata is! Harvest Moon : Save The Homeland. Errol meg sohasem hallotam. Megvan ez valakinek? Tudna nekem valaki segiteni hogy megszerezem magamnak plz?