99
Szal...
  • fishBNS
    Nekem megvan az osszes GBA rom :)
  • Sephi
    Nekem megvolt... regen :(
  • Tom3 #17
    ja és angol verzió kéne
    valakinek meg van a gépén?
  • Tom3 #16
    Úgy láttam van ps1-re is azt hol tudom meg szerezni?
  • Sephi
    Tudom en mar alig varom!
  • Sephi
    Hol!?!? Kerlek szerezd meg nekem!!!!
  • barret
    Én 51 megásnak láttam,rar file.Sawe the Homeland.
  • toMpEr
    sott gamecube-ra is kijott egy verzio :)
  • toMpEr
    asszem GBA-s verzio is van, azt is erdemes lenne megnezni
  • Sephi
    Tudtomal potom 90 mega az egesz becsomagolva... persze ha meglelem. Anno 2001-ben a Kalisto torte azt fel.
  • Sephi
    Te nem tudod hogy a Ps2-es verziot honnan tudnam letolteni!?
  • Sephi
    Van meg tonaszamra.

Akinek kell az menyen fel mIRC-re a eu.undernet.org (vagy com) servere (tokmidegy csak undernet legyen) es ott a #roms szobaban. Ott tele van.
  • cSuwwi
    vakker, most látom csak hogy copyright-ra hivatkozva már nem lehet letölteni :(
    régebben egy csomó cuccot szedtem innen
  • cSuwwi

Harvest Moon (E) [!] (IDSA Protected)

Publisher
    Nintendo

Genre
    RPG

Year
    1997

Region
    PAL/Europe (General)

Size
    16 megabit (908 kb .zip)

cherryroms (Regisztrálni kell)
  • Sephi
    Elni kell pontosan. Azaz tulelni. Egy sima elet szimulator jatek a farmon.

Sok embernek nem jon be a stilus de nekem nagyon!
  • Adam5
    És semmi küldetés semmi? Csak éldegélni kell?
    HÁT EZ COOL!!!
    Mindig is ilyen gamet akartam!
  • Sephi
    Huu hat tele van a net SNES romokkal... majd este adok linket oksa?
  • Tom3 #2
    Snes re honnan lehet letölteni?
  • Sephi
    Tudom hogy egyeseknek nem teccik maga ez a jatek mufai de nekem csodalatos nyaram volt amikor meg anno megkaptam SNES-re a jatekot. Azotan az oszes leheto valtozatot fullosan vegign toltam de sajnos a GC-es verziora meg varnom kell par napom mert nehez ratalalni.

Ennek a jateknak az a lenyege hogy egy kis farmon vagyunk a fohosel es elni kell az eltunket. Venni kell magokat majd felasni a kertet es elvetni oket. Minden nap locsolni kell es lassan kinonek a paradicsomok , kukaricas es a kulonfelek  Minden nap el lehet oket adni es igy penzt szerzunk tovanbi cuccokat venni legyen az kalapacs vagy gereblye meg kaszat 

Aztan kell venni tyukot es etetni. Az majd tojast tojik amit vagy eladunk vagy megtartjuk es lesz kis pipi ami lassan tyuka lesz. Lehet tehenet , baranyt es lovat birtokolni. A hazunkat lassan fel lehet epiteni. Kutyusunk is van akire vigyazni kell.

A legjobb hogy ismerkedni kell a falu janyaival es ha minden oke akkor ossze lehet hazasodni es gyerek is lesz.

Kell menni fat vagni es kaszalni eg mindefelet. A jatekban az a fajn hogy vannak benne fanazia elemek mint manok es tunderek. Hihetettlen nagy a lehetosegek szama es mindent lehet benne csinalni falusi ertelemben.

Ma tudtam meg hogy ennek a jateknak van Ps2 valtozata is! Harvest Moon : Save The Homeland. Errol meg sohasem hallotam. Megvan ez valakinek? Tudna nekem valaki segiteni hogy megszerezem magamnak plz?