99
Szal...
-
NormalisEmber #59 Lisztet bármelyiknek adhatod, de 1 liszt után még nem fognak dolgozni. Ahhoz min. 3-4 szív kell, azaz kb. 1hét mire rá tudod venni hogy dolgozzon neked.(ez kb. 2 liszt/napot jelent.)
-
#58 bármelyiknek? 1 liszt után mondja is, melózni akarok? -
NormalisEmber #57 Egyszerűen odamész hozzájuk, előveszed a tárgyat(pl. a lisztet) és megnyomod a megfelelő gombot. Lényeg hogy közvetlenül szembe álljál vele. -
de hogy adod oda? odamentem, odaakarom adni /liszt/... de emberem leejtette a fődre a cuccot, törpi meg nem jött öntözni, semmi. amúgy se dumálnak az emberrel.. :( -
NormalisEmber #55 Vagy adsz nekik lisztet(fluor), vagy pedig a megfelelő színű növényt. Ha szeretsz sokat mászkálni akkor a növényes megoldást választod mert egyrészt ingyen van, másrészt több pontot is jelent. Bár a bolt olyan közel van a házukhoz, hogyha már töménytelen mennyiségű pénzed van, elképzelhető hogy célszerűbb az első megoldás.(udvarolni+bányászni+állatokat gondozni+öntözni =) ez már majdnem kiteszi a napod 3/4-ét, nem beszélve a születésnapokról) -
#54 hi
hogy lehet megvesztegetni a törpéket? -
NormalisEmber #53 A locsolásos rész elmászott(wordben írtam), ezért még1x:
a.
xxx xxx xxx
ooo ooo ooo
xxx xxx xxx
xxx xxx xxx
ooo ooo ooo
xxx xxx xxx
b.
xxx xxx xxx
xox xox xox
xox xox xox
xox xox xox
xox xox xox
xxx xxx xxx
c.
xxx xxx xxx
xox xox xox
xxx xxx xxx -
NormalisEmber #52 Danielt-nek segítség:
Harvest of Moon faq v0.1
Kezdés:
1.tutorialban a gombkiosztás megtanulása (tárgyhasználat/eszközhasználat,térkép,inventory,eszközök cseréje annélkül hogy az inventory-ba be kéne menni)
2.A polgármester az elején körbevezet, az egyes helyeket (pl.bolt) bemutatja. Fontos ezek ismerete, mert jelen játék esetében az idő=pénz erőteljesen érvényesül)
HOGYAN KERESSÜNK PÉNZT
---------------------------------------------
A különféle termények learatásából—
---------------------------------------------
1.a farmon a házban a ládikából a következő dolgokat kell kivenni
a.fejsze(axe)
b.kapa(hoe)
c.locsolókanna(sprinkler)
d.kalapács(hammer)
2.a szántóföld megtisztítása
a.a gallyakat a fejszével
b.a kisebb 1x1-es köveket a kalapácssal
!!de fontos hogy ne mindet, mert késöbb ezeket fel lehet majd használni hogy elkeríts részeket az állatoknak =) pl.ló,csirke)
3.a kapával csinálj 3x3-as blokkokat
így
xxx xxx xxx
xxx xxx xxx
xxx xxx xxx
xxx xxx xxx
xxx xxx xxx
xxx xxx xxx
4.a boltban vegyél 6db turnip-ot(fehérrépa)
Ez ún. egyszer termő termény, azaz aratás után újra kell ültetni
Előnye hogy az eleján biztosítja a gyors profitszerzést
5.otthon vagy a folyóban vagy a tavacskában töltsd fel a locsolókannát
6.a 3x3-as blokkok megöntözésére az alábbi módok alkalmasak
o : ne locsold
a.
xxx xxx xxx
ooo ooo ooo
xxx xxx xxx
xxx xxx xxx
ooo ooo ooo
xxx xxx xxx
b.
xxx xxx xxx
xox xox xox
xox xox xox
xox xox xox
xox xox xox
xxx xxx xxx
c.
xxx xxx xxx
xox xox xox
xxx xxx xxx
Én a b.-t ajánlom
Fontos : locsolni napi egyszer
A fehérrépát 4napig kell öntözni hogy le lehessen aratni és 60arany profit van 1db-on
Többi:
Krumpli(potatoes) : 6 nap / 80g profit
7.aratás :
odamész, felveszed és a házhoz nem messze lévő ládába (hasonló mint egy postaláda) bedobod
-
#51 Egyebkent onnan kell megrendeli oket ahonnan el is lhet adni a tejet meg ezeket :) Ma' van uj kakasom :))) -
#50 Jaccik valaki a Gc-es valtozattal?
Mar jaccom par napja de semmi uj nem tortenik... honnan veszek uj alatokat? honnan veszek uj locsolo vedret meg szerszamokat?
Ez nem kicsit kodos :( -
#49 Bazz! Ez nem igaz! Tokeltesen pont olyan a jatek Ps2-re ahogy kivantam volna. Az egyetlen problema maga a taj mert a fold es a dombok nagyon gyenge grafikai elemeken alapul de minden mas csuszuper. A szereplokgrafikaja olyan mint anno a Dark Cloud2 ben tehat nagyon szepek!
A kornyezet egyszerue ami ugye jot jelent mert nem elunk kaoszban. Minden a maga helyen van de talan tul kicsire sikerult a falu.
Mar el is kezdtem es halistennek ebbe mar lehet penzert dolgozni (jelenleg a farmon lovakat kefelek () es tehent kell megfejni) igy nem kell mindig kivarni amig kino a termes.
Csomo dolgot lehet benne csinalni de akarmenyire is hihetettlen mesze nem elozi meg az anno SNES-es verziot. Abba sokalta tobb cucc volt. Bar igaz hogy meg alig jacottam de igy elso benyomasra nem latok tul sok uj dolgot. De ugye ez nem jelenti azt hogy rosz a jatek.
Majd meg irok... de nagyon ugy nez ki hogy penteken meglesz a Gc-es verzio ami alitolag az eddig legeslegjobban sikerult resz lesz.... meglatjuk. -
#48 Melyik este? -
#47 Neztem most kepeket a jatekrol (PS2) es hat picit nem tudom felfogni hogy 80 megas jatek igy nezen ki... ez hogy lehet? Csak este probalom ki sajnos :( -
#46 -
#45 -
#44 Ez lesz az elso probalkozasom. Alitolag lehet siman DVD-re is irni es mukodik csak kell egy kulon file. Majd megerdeklodom! -
#43 Ez mindig így van,az idő megszépíti a dolgokat!Én is így vagyok vele. -
#42 Sepinek tetsszen,az a lényeg! Neki töltöttem le. -
player1 #41 Kipróbáltam, működik klasszul.
Csak sajnos az élmény amit a játék okoz már közelébe sincs annak, amit annó a psx-es verzió okozott :(
Egyébként CD-R-es formátuma miatt nem fog sokat a gépben lenni az is biztos... -
#40 Van honlapod? -
#39 Kipróbálod? -
player1 #38 Sephi!
Írtam neked emailt! -
#37 Ja, akkor én tévedtem, sry. =) -
#36 Meg hát...
-
player1 #35 Gondoltam, egy próbát megér :) -
#34 Kellett nekem felmenni a hubra,már szedik is rólam...(Hun player1) -
#33 ICQ-d sem megy! -
#32 Milyen néven "garázdálkodsz"? megkereslek. -
#31 Pedig ott vagyok:barret -
#30 Mar fent vagyok a hubon.
Kerleslek de nem lellek :( -
#29 Directconnetten találkozhatunk valamikor! Ami nekem megvan, az kicsomagolva:86,9 megabájt.Szedd le rólam Dc++-on itt vagyok : independence.no-ip.org -
#28 Nekem az egyik kedvencem! Komolyan nagyon eredeti! -
#27 A GC-es verziot kapom ChepBoy-tol szal az nem gond :) En a Ps2 ert sirok most -
#26 Nem hogy nem tudom letolteni! Nem tudom honnan letolteni! Es itt a Ps2 verziorol van szo! -
#25 A GBA - s Harvest Moon is jó? MErt már fenn van a flash kártyámon csak az Advance Wars miatt nincs időm kipróbálni :) Szal a GBA-s Harvest is ennyire összetett / jó? -
#24 www.videogamesplus.ca -> Harvest Moon 40 USD, Freeloader 20 USD.
Vagy Cheapboy-nál esetleg? -
#23 Nem tudod letölteni? Lassú a neted? -
#22 De honnan tudnam megszerezni vajon? -
#21 HW fórumban Warhawk nagyon dícsérte. =) -
#20 Dc++ ,Itt nézz körül: barnitos.net,vagy: classicsega.homeunix.com Mindkét helyen láttam.