Harvest Moon

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Bazz! Ez nem igaz! Tokeltesen pont olyan a jatek Ps2-re ahogy kivantam volna. Az egyetlen problema maga a taj mert a fold es a dombok nagyon gyenge grafikai elemeken alapul de minden mas csuszuper. A szereplokgrafikaja olyan mint anno a Dark Cloud2 ben tehat nagyon szepek!

A kornyezet egyszerue ami ugye jot jelent mert nem elunk kaoszban. Minden a maga helyen van de talan tul kicsire sikerult a falu.

Mar el is kezdtem es halistennek ebbe mar lehet penzert dolgozni (jelenleg a farmon lovakat kefelek () es tehent kell megfejni) igy nem kell mindig kivarni amig kino a termes.

Csomo dolgot lehet benne csinalni de akarmenyire is hihetettlen mesze nem elozi meg az anno SNES-es verziot. Abba sokalta tobb cucc volt. Bar igaz hogy meg alig jacottam de igy elso benyomasra nem latok tul sok uj dolgot. De ugye ez nem jelenti azt hogy rosz a jatek.

Majd meg irok... de nagyon ugy nez ki hogy penteken meglesz a Gc-es verzio ami alitolag az eddig legeslegjobban sikerult resz lesz.... meglatjuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
Melyik este?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Neztem most kepeket a jatekrol (PS2) es hat picit nem tudom felfogni hogy 80 megas jatek igy nezen ki... ez hogy lehet? Csak este probalom ki sajnos 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret

Sephi

Sephi
Ez lesz az elso probalkozasom. Alitolag lehet siman DVD-re is irni es mukodik csak kell egy kulon file. Majd megerdeklodom!

barret
Ez mindig így van,az idõ megszépíti a dolgokat!Én is így vagyok vele.

barret
Sepinek tetsszen,az a lényeg! Neki töltöttem le.

Kipróbáltam, mûködik klasszul.
Csak sajnos az élmény amit a játék okoz már közelébe sincs annak, amit annó a psx-es verzió okozott 😞
Egyébként CD-R-es formátuma miatt nem fog sokat a gépben lenni az is biztos...

barret
Van honlapod?

barret
Kipróbálod?

Sephi!
Írtam neked emailt!

Petyus_
Ja, akkor én tévedtem, sry. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

barret
Meg hát...

Gondoltam, egy próbát megér 😊

barret
Kellett nekem felmenni a hubra,már szedik is rólam...(Hun player1)

barret
ICQ-d sem megy!

barret
Milyen néven "garázdálkodsz"? megkereslek.

barret
Pedig ott vagyok:barret

Sephi
Mar fent vagyok a hubon.
Kerleslek de nem lellek 😞

barret
Directconnetten találkozhatunk valamikor! Ami nekem megvan, az kicsomagolva:86,9 megabájt.Szedd le rólam Dc++-on itt vagyok : independence.no-ip.org

Sephi
Nekem az egyik kedvencem! Komolyan nagyon eredeti!

Sephi
A GC-es verziot kapom ChepBoy-tol szal az nem gond 😊 En a Ps2 ert sirok most

Sephi
Nem hogy nem tudom letolteni! Nem tudom honnan letolteni! Es itt a Ps2 verziorol van szo!

Sheltem
A GBA - s Harvest Moon is jó? MErt már fenn van a flash kártyámon csak az Advance Wars miatt nincs idõm kipróbálni 😊 Szal a GBA-s Harvest is ennyire összetett / jó?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Petyus_
www.videogamesplus.ca -> Harvest Moon 40 USD, Freeloader 20 USD.

Vagy Cheapboy-nál esetleg?

barret
Nem tudod letölteni? Lassú a neted?

Sephi
De honnan tudnam megszerezni vajon?

Petyus_
HW fórumban Warhawk nagyon dícsérte. =)

barret
Dc++ ,Itt nézz körül: barnitos.net,vagy: classicsega.homeunix.com Mindkét helyen láttam.

fishBNS
Nekem megvan az osszes GBA rom 😊

Sephi
Nekem megvolt... regen 😞

Tom3
ja és angol verzió kéne
valakinek meg van a gépén?
Tom3
Úgy láttam van ps1-re is azt hol tudom meg szerezni?
Sephi
Tudom en mar alig varom!

Sephi
Hol!?!? Kerlek szerezd meg nekem!!!!

barret
Én 51 megásnak láttam,rar file.Sawe the Homeland.

toMpEr
sott gamecube-ra is kijott egy verzio 😊

toMpEr
asszem GBA-s verzio is van, azt is erdemes lenne megnezni

Sephi
Tudtomal potom 90 mega az egesz becsomagolva... persze ha meglelem. Anno 2001-ben a Kalisto torte azt fel.

Sephi
Te nem tudod hogy a Ps2-es verziot honnan tudnam letolteni!?

Sephi
Van meg tonaszamra.

Akinek kell az menyen fel mIRC-re a eu.undernet.org (vagy com) servere (tokmidegy csak undernet legyen) es ott a #roms szobaban. Ott tele van.

cSuwwi
vakker, most látom csak hogy copyright-ra hivatkozva már nem lehet letölteni 😞
régebben egy csomó cuccot szedtem innen

shit happens

cSuwwi

Harvest Moon (E) [!] (IDSA Protected)

Publisher
Nintendo

Genre
RPG

Year
1997

Region
PAL/Europe (General)

Size
16 megabit (908 kb .zip)

cherryroms (Regisztrálni kell)

shit happens

Sephi
Elni kell pontosan. Azaz tulelni. Egy sima elet szimulator jatek a farmon.

Sok embernek nem jon be a stilus de nekem nagyon!

Adam5
És semmi küldetés semmi? Csak éldegélni kell?
HÁT EZ COOL!!!
Mindig is ilyen gamet akartam!

Sephi
Huu hat tele van a net SNES romokkal... majd este adok linket oksa?

Tom3
Snes re honnan lehet letölteni?
Sephi
Tudom hogy egyeseknek nem teccik maga ez a jatek mufai de nekem csodalatos nyaram volt amikor meg anno megkaptam SNES-re a jatekot. Azotan az oszes leheto valtozatot fullosan vegign toltam de sajnos a GC-es verziora meg varnom kell par napom mert nehez ratalalni.

Ennek a jateknak az a lenyege hogy egy kis farmon vagyunk a fohosel es elni kell az eltunket. Venni kell magokat majd felasni a kertet es elvetni oket. Minden nap locsolni kell es lassan kinonek a paradicsomok , kukaricas es a kulonfelek  Minden nap el lehet oket adni es igy penzt szerzunk tovanbi cuccokat venni legyen az kalapacs vagy gereblye meg kaszat 

Aztan kell venni tyukot es etetni. Az majd tojast tojik amit vagy eladunk vagy megtartjuk es lesz kis pipi ami lassan tyuka lesz. Lehet tehenet , baranyt es lovat birtokolni. A hazunkat lassan fel lehet epiteni. Kutyusunk is van akire vigyazni kell.

A legjobb hogy ismerkedni kell a falu janyaival es ha minden oke akkor ossze lehet hazasodni es gyerek is lesz.

Kell menni fat vagni es kaszalni eg mindefelet. A jatekban az a fajn hogy vannak benne fanazia elemek mint manok es tunderek. Hihetettlen nagy a lehetosegek szama es mindent lehet benne csinalni falusi ertelemben.

Ma tudtam meg hogy ennek a jateknak van Ps2 valtozata is! Harvest Moon : Save The Homeland. Errol meg sohasem hallotam. Megvan ez valakinek? Tudna nekem valaki segiteni hogy megszerezem magamnak plz?

← ElőzőOldal 2 / 2