Szal...
-
Tudom hogy egyeseknek nem teccik maga ez a jatek mufai de nekem csodalatos nyaram volt amikor meg anno megkaptam SNES-re a jatekot. Azotan az oszes leheto valtozatot fullosan vegign toltam de sajnos a GC-es verziora meg varnom kell par napom mert nehez ratalalni.
Ennek a jateknak az a lenyege hogy egy kis farmon vagyunk a fohosel es elni kell az eltunket. Venni kell magokat majd felasni a kertet es elvetni oket. Minden nap locsolni kell es lassan kinonek a paradicsomok , kukaricas es a kulonfelek Minden nap el lehet oket adni es igy penzt szerzunk tovanbi cuccokat venni legyen az kalapacs vagy gereblye meg kaszat
Aztan kell venni tyukot es etetni. Az majd tojast tojik amit vagy eladunk vagy megtartjuk es lesz kis pipi ami lassan tyuka lesz. Lehet tehenet , baranyt es lovat birtokolni. A hazunkat lassan fel lehet epiteni. Kutyusunk is van akire vigyazni kell.
A legjobb hogy ismerkedni kell a falu janyaival es ha minden oke akkor ossze lehet hazasodni es gyerek is lesz.
Kell menni fat vagni es kaszalni eg mindefelet. A jatekban az a fajn hogy vannak benne fanazia elemek mint manok es tunderek. Hihetettlen nagy a lehetosegek szama es mindent lehet benne csinalni falusi ertelemben.
Ma tudtam meg hogy ennek a jateknak van Ps2 valtozata is! Harvest Moon : Save The Homeland. Errol meg sohasem hallotam. Megvan ez valakinek? Tudna nekem valaki segiteni hogy megszerezem magamnak plz?