48
Ki hova jár, miért?
-
#8 miért, a balcsiba szted hány cigány szarik, hugyozik, fingik, okád bele a vízbe? :P -
#7 csak ezzel ugye az volt a bibi, hogyha belógtunk, akkor nem tudtuk a ruhákat, cipőt, telefont stb... eltenni az öltözőbe a szekrénybe, mert jeggyel lehet csak kulcsot kapni. kint hagyni meg enyhén szólva rizikós, elmész 5 percre a helyedtől, és már le is nyúlták a cuccodat. havernak is lenyúlták a pólóját, miközben a medencében volt, sok a cigó a dagályon az gáz -
#6 * és nem kell azt lesni melyik cigány szarik a medencébe. -
#5 strand? neeeeeeeeeem.
Tópart!
Miért?
Mert sokkal jobb, nem kell érte fizetni+ nem kell a rádiót hallgatni ami állandóan szól a strand területén, hanem csend van és nyugalom :) -
#4 idén még nem voltam strandon. tavalyig a vizafogó lakótelepen laktunk, ugye ott a dagály strand, szal én oda jártam :) a főépület mellett kb 10 méterre másztunk be mindig a kerítésen :P volt olyan, hogy reggel 1o-kor belógtunk a strandra haverral, onnan mentünk (foci)edzésre (Erdért pályán edzettünk, ami ott van ugye 2 percre a strandtól) 14:00, vagy 15:00-re mondanom sem kell, hogy kiázva, hullafáradtan, hiszen egész délelött ott áztattuk a seggünket, majd edzés után nem egyszer a fél csapat belógott a strandra :D emberek nem kicsit néztek, hgoy ott mászunk át vagy 8an a kerítésen, persze gyorsan kellett csinálni, mert pár kutyásőr mindig ott sétálgatott, hgoy kiszűrjék a "betolakodókat". néha, mikor sokan voltak őrök megkentük őket 4-5 kilóval, és engedték, hogy belógjunk :P persze volt párszor, hgoy lebuktunk, és kizavartak :) hülye haverom úgy csinálta, hgoy kimentek a családjukkal a strandra, fater muter tesó fizetett jegyet, haver meg átmászott a kerítésen, a jegy árát meg bent eltapsolta :P lol, régi szép idők :D -
#3 nincs már meg az a régi hangulat, még bambi sem kaphatóóó
*lá lá láá lááá*
[dúdolja magában] -
#2 én sehova :D -
#1 Sziasztok.
Arra gondoltam, hogy itt lehetne, tippeket, tanácsokat, élményeket megosztani másokkal, amik megestek veletek strandokon.
Ugyanakkor lehet ajánlani helyeket, árakat, megközelítést, és egyéb információt elmondani.
Itt a nyár, jó strandolást.