3221
-
#3021 Hát szó mi szó nem pörög úgy a topik mint régebben. :S
Mióta Parizernek is felvitte az Isten a dolgát azóta ide sem nézett. Membrah sem járt erre már régóta. Mondjuk nem is csodálom mert van egy-két retardált aki sportot űz abból, hogy kiutálja a lányokat az SG-ről. Na mind1.
Én már vagy 3-4 hete végeztem a vizsgákkal. Nyári emló híján nyárára egy kőkemény kockulás van betervezve. :DD Sajna az ithoni ismerősök száma a tavaji 0-ról nem növekedett, amit igazából nem is csodálok, tekintve, hogy a tanév nagyrészét pesten töltöttem. Nem irigyellek egyébként. Még ilyenkor is vizsgázni.... :D Ez a Tiszatúra mit takar? -
#3020 topik ápp!
Mi van veletek? Vizsgák, nyári programok? Nekem van még 1 vizsga meg 1 szigo, nyáron meg dolgozni fogok majdnem végig, 1 hétre lépek Tiszatúrára :S -
#3019 Lovardába megy innen Valaki? Showder Club lesz vagy mi a szösz. -
#3018 hali
Van itt Valakinek telefonos ismerőse aki kitud cserélni kompletten egy Nokia N80-as házat(csúszkával, elő-hátlappal). Járkáltam ma a városba és benéztem pár üzletbe és 3-4000Ft-ot mondtak. Ez most kicsit sok lenne. 1000-1500Ft-ra gondoltam. -
YaniMan #3017 Szakmai titok, nem árulhatom el, hogy random. Anno (kűfődön) egy pap az ablakából lefotózta, amint egy ittasállat szájbaszeretkezi a gépet : D -
#3016 jah amugy egy haverom majdnem belehugyozott egy ilyenbe, mikor Szoboszlón részegen mászkáltunk, az meg mindig elkezdett németül pofázni pont mikor elmentünk előtte -
#3015 és van benne képfeldolgozás, vagy randomra kiír valami fasságot? -
#3014 Nem hülyültem tán meg. :D -
YaniMan #3013 Nem jövök. : D
(Csak nem pénzt dobtál _abba_?!) -
#3012 Akkor jössz egy lotto ötössel! :DDD -
YaniMan #3011 Kis játékgépes cégnél. Talán láttad már azt a teddakezedaszámba jósgépet, aminek a monitorán egy kéz forog, és amit sokan utálnak (én is), mert nem ad papírt (holott ad, csak odatapad a kiadórekesz falára). Arra én kínlódtam össze a programot. -
#3010 én is programozok, szerencsére gyakorlatban is -
#3009 Hát egyértelmü, hogy nem kapásból a rendezői székbe ültetnek. :)))
És te pontosan hol dolgozol? -
YaniMan #3008 : D Akkor zöldfülű lótifutiként kezdesz te is, mint mindenki más mindenütt másutt. Én elvileg programozó vagyok, gyakorlatilag még a külföldi megrendeléseket is én csinálom, mert picit konyítok az angolhoz. Vicces. Ja, a műszerészeink pedig füvet nyírnak, házat építenek... Jó vásár vagyunk. -
#3007 Egyelőre a video grafikai részlegre kerültem, valószínüleg a 3D studio maxos ismereteim miatt. De hogy valójában mit fogok csinálni, az majd csak szeptemberben fog kiderülni, ugyanis a fickó akivel beszéltem, a feliratozástól kezdve a hang ill. kép keverőn keresztül felsorolt mindent a közvetítő kocsiig. :)) -
YaniMan #3006 Arra is -
#3005 Villamosmérnök. :)
Vagy arra vagy kíváncsi, hogy mit fogok csinálni? -
#3004 MTV-be? mit végzel? -
#3003 2 év hátra, meló mellett.
Amugy tükörték -
#3002 Ezzel már elkéstem. Mostmár nem nagyon van miből megbukni. :)))
Még éppen nem dolgozok, de szeptemberben kezdődik a 10 hónapos kóperációs képzés. Megyek dolgozni az MTV-be. :))
Neked mennyi van még a BME-ből? -
#3001 dolgozol már valahol?
amugy bukj meg mindenből és nem kell még befejezni -
#3000 23
Nem is ez rémít meg. Hanem, hogy egy 10 hónap és vége a sulinak is. És akkor végleg felnő az ember... -
#2999 22,23? -
#2998 Köszönöm szépen! :))) -
#2997 HB Bali! -
#2996 I will go home today too. :)) -
#2995 at home again -
#2994 höööhhö ezt se hallottam 4 éve :D
Jó hétvégét Debrecen, bld elvtárssal lelépünk Írországba 4 napra inni! -
#2993 hát akkor az egyéb aljasságokra is képes:) -
ugot2know #2992 na szép,Dakarra (?) kimegy,de a critical mass-t kihagyta -
#2991 jövőre talán meglesz -
#2990 hopp -
#2989 nem késtél egy napot? -