3221
-
#2981 én dolgozni megyek, reggel és délután is pont el fogjuk kapni a csucsforgalmat -
#2980 Szobatársam kifejezetten örül a dolognak. Nem kell suliba mennie. :) -
#2979 inkább örüljetek hogy a DKV nem sztrájkol... még szerencse hogy győrben leszek holnap és nem kell szopnom pesten -
#2978 Áhhh.. ez semmi. Sztem ezen az útvonalon az a legszebb mikor a tesco-nál szeretnék felszállni vmire. A 24, 26, 27 mindíg egyszerre mennek el!! Az agyam eldobom, hogy, hogy a fenébe tudták így összehozni, hogy 3 különböző útvonalon közlekedő busz mindíg 1x-re ér a tesco-hoz. És persze mindíg akkor mennek el amikor az ember még a parkoló közepén vagy még az épületnél van. :S -
#2977 Ja itthon meg nem tudok közelekedni, mert pl a 24 es busz soha nem jön a menetrendnek megfelelően (1. megállónál lakom) tegnap volt a kedvencem
35 helyett 42 kor érkezik a 26 27 és a drága 24 es is:) 5 percig álltak a megállóban mert egy csaj vett jegyet az elsőn addig a másik kettő nem tudott beállni a megállóba szal kb gyenge 15 perces csúszással indultunk. Ja és persze az a legjobb az egészben h ha emiatt én elkések én vok a hibás, miért nem jöttem a korábbi busszal;) -
#2976 Jah, azt nem is meséltem még. Zuglóból mentem a múltkor vissza a koliba, és egy Solaris típusú busz jött. Találjátok ki milyen felirat volt az oldalán..... Hajdú volán. :DDDD
Nem semmi, hogy már mi adjuk pestnek kölcsön a buszainkat próbajáratra. :DDD -
#2975 áá tuti nem, ált. suliban osztálytársam volt;)
meg amúgy is igazam van:D -
#2974 ha Parizer egyszer visszanéz a topikba ezért kapni fogsz -
#2973 igazad van. -
#2972 én meg hurkát!:D:D
am egy 15éves pesti mit tud a vidékről? szerintük akkora az ország, ameddig a budai hegyről ellátnak tiszta időben;) kapják be:D ja és még valami: egyenek parizert!:D -
#2971 Jó, én meg viszek hagymát. -
#2970 elnézést:D -
#2969 gyere, lezuzzuk egy rud kolbásszal :D -
#2968 már a kérdés is sértő, pesten élő debreceni vagyok -
#2967 Szójjá mikor mész! Megyek, segítek. :D -
#2966 te is pesti vagy?:D
nem lenne nehéz dolgod van vagy 15 éves:D
erre hozta fel nekem hogy hol lakok. -
#2965 szerezd meg a címét, odamegyek megverem -
#2964 persze hogy pesti:) -
#2963 Irígykednek, mert gyorsan fejlődik a város;)
amúgy egyedül az Európa kulturális fővárosát sajnálom, de hát ugye ott meg politikai nyomás volt... -
#2962 Egyetértek. Sztem is pikkelnek ránk. :P -
#2961 hurkások vagyunk nigger -
#2960 miért pont kondás? nem kolbászosok vagyunk??:D:D
Am ha egy tuskó pesti akkor szard le:D -
#2959 John Cena 2 db büntetőpont 2 db büntetőpont
ma 20:51 | privát | galéria | válasz erre | #35
Város: Debrecen
BOCS KONDÁS ok
Válasz 'ForzaInter' üzenetére (#34)
Lineage II | sanyix LvL:55 SpellSinger
www.kepfeltoltes.pirateclub.hu
srácnak baja van a debrecniekkel:c -
#2958 disznó:D -
#2957 ezt a vádat visszautasítom. reggel 7-ig netezni a kockaság -
#2956 Biztos CS-ztek. -
#2955 minket elvitt volna egy tanárunk de vhogy találtam jobb programot is:D
amúgy téleg nagy kockaság fél 4 kor netezni:D
-
#2954 Szipál Márton kiállítás nyílt a Kölcsey-ben.
Ha olyan a többi képe is, mintahogy a naplányokat fotózta a HAON-nak akkor semmi rendkívüli. :)))
(hajnal fél4kor netezni... ) -
#2953 joreggelt Nóri! Én már dolgozok, itt is nagy a csend, de igencsak kirugnának ha systemet tennék be Bár ma vagyok itt utoljára, ugyhogy lehet be fogom játaszani, meg a barom ügyfeleket fogom osztani egész nap hehe -
#2952 Üdv emberek! Halódunk úgy látom..nagy a pangás!
A koliban nagy a csend..ami elég meglepő..
Másfél éve nem volt ekkora csend..Azt hiszem, beteszek egy kis Systemet...:D -
#2951 Jah. Jut eszembe. Jövőhéten Yamato koncert lesz a Főnixben. Aki megteheti feltétlenül nézze meg őket. Sajnos ahogy elnéztem elég húzós jegy árak vannak, de cserébe egy nagyon jó élménnyel lesz gazdagabb az ember. Én a tavalyi koncertjükön voltam. Nagyon jó volt. Most idén a Stomp koncertre kellene elmenni. CSak arra meg még húzósabbak a jegyárak. -
#2950 Közben én is elintéztem a tesit. Annyira nem is baj, hogy leszedtek róla, mert a TSI-is ügyintéző megfelelően csini. -
#2949 thx!
amúgy szekönd round:) nem fogadták el anyám tákiszos jövedelem igazolását
emrt a srác nem látja ki belőle (szó szerint így fogalmazott), valszeg méág nem látott olyan szülőt aki nem önadózó:D aztán mostkértek egy apeh-es papírt, ami viszont 2006 os, szal ismét meghajlok a rendszer előtt, ha vki ismer olyat aki a TK-ra felvételizik lőjje le vagy kötözze meg ilyesmi
-
#2948 Csak annyit mondok: vasutas sztrájk....
Egyébbiránt nem sok semmi. Elég sima volt az évkezdés, bár most vettem észre, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a felvett tárgyaim közül eltünt a tetstnevelés. Úgyhogy most jöhetnek a túrák a TO-ra. :)
BTW: Boldog névnapot kívánok! :) -
#2947 nagyon felpörgött a topic, úgyhogy feldobok egy témát: sulikezdés, ki miylen káosszal találkozott a saját felsőoktatási intézményében?
pl nálunk: kiderült h egy adminisztrációs hiba folytán (elhagyták a lapot amire feliratkoztam) nem vagyok mégsem szakosodva, aki közvetlenül felettem volt a lapon az mégis:D
-
#2946 Szasz :) -
#2945 csuma -
#2944 -
#2943 hello everybody -
#2942 HTX! BÚÉK