3221
-
#3061 Detto, egyszer meg Maco13-mal kutyás szánt is alkottunk egy szépséghibája volt, hogy a kutya nem arra akart menni amerre mi... azok voltak a szép idők:D -
#3060 Emlékszem kb. 8-9éve mindig lámpaburán csúszkáltunk, esetleg PVC-n. Mentünk az Újkertbe a nagy dombra. :P Nem kellett szánkó. :)) -
#3059 Hát az elég nagy hiba. :))
(Bár lehet a miénk sincs már meg. :)) -
#3058 Nincs szánkónk. :( -
#3057 Jön valaki szánkózni? :D -
YaniMan #3056 Doga végén irodalomjegyzék:
- Molnár Béla: A szociológia alapjai
- Kiss Ernőné Horváth Katalin Dr.: Panel vs. tanya
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089307253 , sadvagabond , #3054 -
#3055 köszi! -
ugot2know #3054 15-20 ezer ember,szvsz -
#3053 sziasztok,debreceniek!
lenne egy kérdésem,elég fontos,és kihez is fordulhatnék,mint a bennfentesekhez?
szociológia-projecthez kell pár adat,és csak ezt nem tudjuk sehonnan megszerezni.tehát:debrecenben,az újkerti részen kb hányan élnek panelben?
ha valaki tudna egy számot,ami kb fedi a valóságot,nagyon hálás lennék.előre is köszi! -
#3052 hát majd ha esetleg regisztrálnak is már rá:) amúgy a reklámért bünti járna;) -
maptel #3051 Debrecen legújabb fóruma! Ajánlom Mindenkinek!!
http://derecenlife.forumx.hu -
ugot2know #3050 azért írták ki,hogy megint legyen pénz valahonnan vkiknek
aki többet ad (zsebbe),az nyer
-
#3049 Lali király egyik kezéből a másikba rakta a tömegközlekedést. Nem történt az ég világon semmi. Annó úgy indult az egész hacacáré, hogy túl drága a tömegközlekedés vagyis az árak túl magasak. A pályázat végére már csak az maradt az egészből, hogy nem lesz drágább. Qrva jó, had tapsoljam meg őket -
#3048 Hát sztem a súlyos politikai kavarások betehetnek nekünk hétköznapi embereknek, de azért valahol reménykedem... egyébként érdekes (naplós hír volt) hogy a Hajduvolán pályázatát el sem fogadták:) Képzelhetitek, hogy egy akkora cégnél mint a HV mekkora lobbi (és huncutság) lehetett a háttérben...
Aki többet tud esetleg a pályázókról dobhatna pár érdekes infót -
#3047 http://debrecen.blog.hu/
Már csak ha Debrecen. :) Amúgy mit gondoltok a DKV hatalomátvételről? -
banfiatis21 #3046 Köszi!Örök hálám! -
#3045 2. trolival menjél és az árpád térnél szállj le. -
banfiatis21 #3044 sziasztok!meg tudná valaki mondani,hogy a vasútállomásról,a csapó u 90be melyik a legjobb helyi járat?melyikre szálljak,és hol szálljak le?előre is köszönöm! -
homokhat #3043 az te vagy :::::DDDDD -
#3042 nem tudja vki lesz vmi party most pénteken a silenceben? v vhol a városban?
mindenképpen a péntekre kéne vmi, fontos lenne:D -
#3041 campus fesztiválra megy valaki? -
ugot2know #3040 Megasztár -
#3039 Múltkor Nagytemplomnál volt valami forgatás, Palcsó Tomi is ott volt. :S
Néztünk is mi van.. -
#3038 campusra jön majd vki? -
#3037 Szintén. :)
Nem is lenne kivel elmenni. :S -
#3036 Kihagyom, mint eddig az összeset. :D -
#3035 ÖHM.Jövőhét szombaton kimegy Fűrdőbálba ? :) -
#3034 nem lettünk okosabbak -
luckyboi #3033 Itt van, de nem tudom már a nevét. -
#3032 A zöldfa utcában milyen az a hely? én csak hallottam róla, meg konkrétan h lehet odakerülni? -
#3031 Aki esetleg nem tudna róla, Nemzetközi Katona Zenekari fesztivál van! Tessék kilátogatni! ;) -
luckyboi #3030 Háthja, vannak azért arcok... -
#3029 Cumíííí :)) -
luckyboi #3028 fácánkakaska -
luckyboi #3027 Alternative: János Pince, Ragtime Club, Bajcsy-n a Pince, Teaház Bajcsy és Batthyányi utcákon, volt Lilla, most Unplugged ( ha még az) -
YaniMan #3026 ...és cáfán -
luckyboi #3025 Most /nemrég/ nyílt egy új hely a Zöldfa utcában, el van dugva, de amúgy jó a társaság, van kiűlős is, inni lehet.
Ezen kívül régeben, amikor még jártam fel : Tornádó-asztalontáncolósizzadós, Bázis-flegmakurvákizommacsók-gépzene
Bohém,Retro,Sikk,Pince,Cool,Orange, idősebbeknek,kiélt k***áknak élőzenével Chicago - vegyesen válogatott csalamádé mindenki képviseli magát korra,nemre (színre) való tekintet nélkül.
Silence-dizsi-12-16 év
Karaoke Söröző-tipikus olyan hely, ahova csakis beba**va...
inni meg: Füredi,Kikötő,Ibolya,meg minden talponálló.
Remélem tudtam kicsit segíteni
-
ecneb #3024 Hello emberek!
Most pénteken eljutok Debrecenbe..szóval egy kis segítségre lenne szükségem... tudtok mondani jobb bulis helyket? Inkább az alternatívabb dolgok felé mozognánk de ha nincs más dizsibe is lemegyünk :D
köszi :D -
#3023 Tiszabecsről elkezdünk csorogni nem kevés tudatmódosítóval, egy hét után pedig kiszállunk a csónakból és hazamegyünk.
Holnap írok rendeset, most esti céges bebaszás utáni hajnali meló után vagyok, nem éppen csúcsformában... -
YaniMan #3022 A nők kellenek az élethez a fórumban is : D