2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
spedway #1219 Ha ez még jól is fog kinézni - miért ne nézne ki - engem már megvettek kilóra. :))) -
spedway #1218 Végigolvastam a cikket, namost ez igazán megragadta a figyelmemet:
"A second version -- which could be released in a case in the shape of a vehicle that you'd have to transform to open and get the DVDs -- would be a two-disc special edition..." -
#1217 csak hamar kikerüljön a dvd... :) -
spedway #1216 Miért sajnos??? Nem értem... sztem k.rva jól megcsinálta. Jó néhol túlságosan rángatta a kamerát, de sztem állat volt így is. Tegnap néztem újra és ugyanúgy élveztem mint először. A DVD-t pedig tuti megveszem. :) -
spedway #1215 Azért mert te szinkronosra számítottál még senki nem követett el semmit, csak azt bizonyítja mennyire tájékozatlan vagy. Soha sehol nem írták hogy szinkronos lesz a moziban, egyik mozi sem hirdette szinkronosnak a filmet szóval nem értem mit nyavajogsz. Inkább örülnél annak hogy nem szinkronos. Meg még egy kis angol nyelv is ragad rád, nem árt az. -
#1214 meglehet, bár ebben is megoszlanak a vélemények. nekem semmi bajom nem volt a film rendezésével -
#1213 Szerintem Bay-nél jobb rendezőt keresve sem találtak volna! -
#1212 ...de inkább valami kívánság listának nevezném és fontolóra veszik a fejesek a kéréseket -
#1211 uh, de messze van még az... 2009... ejej - egyébként szerintem is jobb elsőre az eredeti szinkron.
most olvastam, hogy mostanában állítják össze a dvd tartalmát, angolul van, de akit érdekel, az elolvashatja:
dvd hír -
ricsa008 #1210 nem csak az a gond hogy ez amit csinálnak ez bűncselekmény azon belül pedig szándékos megtévesztés
és én úgy vagyok vele hogy vagy filmet nézem vagy a olvasom
úgyhogy erről ennyit -
halofilter #1209 Lessz másdik rézse 2009-ben és sajnos ismét Michael Bay rendezi... -
halofilter #1208 Elárurom majdnem az összes trailer amit levetítenek az szinkronos. De úgy tudom azért nem szonkropnos mert a robotok hangját nem tudják itt magyarországon megcsinálni. Jah és én már láttam és sokkkal jobb hogy nem szinkronos, attól a film még sztem nem jó, de a szinkron mégjobban elbaszta volna. Ha meg nem bírsz olvasni akkor meg tényleg nem menj el rá. -
ricsa008 #1207 én már meg se nézem én szinkronos ra számítottam
de ha feliratos akkor a TV-be mi a faszé nyomatnak szinkronos spot-ot
hova fejlődik ez a kibaszott ország
-
#1206 Áh, ma megnéztük végre mi is :) 9en hogy pontos legyek. És 9ből 9 embernek tetszett :D Muszáj lesz még a héten még egyszer megnéznem, nagyon ott volt a film, mind akcióban, látványban és humorban is! Bár a robotok jellemére kicsit jobban kitérhettek volna... remélem ha lesz második rész, valahogy megoldják... meg remélem hogy "egyesek" vissza fognak térni :P -
davidragon #1205 Huhh! Nagyon nagy ez a film! Ma néztük moziban, és azt kell mondjam megérte! :P
Eszméletlen jó effektek, hanghatások, zenék és poénok vannak benne!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nézzétek meg moziban, ne sajnáljátok rá a pénzt! Aztán utánna jöhet a letöltés is :P -
Csaba007 #1204 What I've Done. Bocs! -
Csaba007 #1203 Szerintem jó választás volt a filmhez a Linkin Park_What've Done!!
Tökre hozzá illik:) -
Jetfire #1202 Bucser és CSOki444: Ha végeztetek egymás hátbaveregetésével, akkor térjünk vissza a filmhez.
Elvégre ezért vagyunk itt. Nem? -
#1201 egy ien választ vártam volna Bucser gecitöl!
kösz amugy:) -
K Ace #1200 Jelenleg még nincs igazán normális verzió. A cam-os szinte nézhetetlen, nem érdemes leszedni. -
#1199 visszaolvasol 10 kommentet, megnézed a linket és megtudod.. -
Tripod #1198 Hol? A Teszkóba lehet? -
Csaba007 #1197 Most mit értetlenkedsz itt??? 3 vagy 4 hónap múlva jelenik meg!!!Azt is mondjam hol lehet dvd-t venni?? -
#1196 Hátsódat ne töröljük ki? Ahhoz már eléggé felnőttél?
no offense de kezd szánalmas lenni... -
#1195 ja kösz sokkal okosabb lette ;)
és mikor jön ki nemtood véletlenül ezt is megválaszolni? :S -
spedway #1194 Szted mikor lesz DVD-minőség?
Segítek: amikor a DVD kijön. -
csgj #1193 csak a warez miatt írta, ezen ne húzd fel magad... -
#1192 hát ez nagyon barátságos válasz volt köszönöm...
mi lenne ha inkább nem irnál ilyen faszságokat ...
csak szépen tova siklanál a kérdésemen..
???? -
#1191 Mi lenne ha magadtól utánakeresnél? Nem tart semeddig neked sem bepötyöügni google-ba. -
#1190 tudom h ezt már kérdezték de ha fentvan valahol a film dvd minöségben akkor azt linkeljétek már be vagy irjátok meg hol található!!!!
ja amugy mikorra várható??
köszönöm -
Tripod #1189 Na látom nagyon tetszett mindenkinek. Én hétfőn nézem meg ismét moziban. De még olyan messze van
Ilyen szar CAM-os verzióban meg lehetetlen ezt megnézni.
-
#1188 Tegnap nekem is sikerült megnéznem!
Hát 100%-ból 110% megvolt!!!!!!:) -
#1187 1 úgy van hogy az alkatrészeiket átalakítják mert azért változtak autokká mert a földre jöttek és "elbújtak" de eredetileg nem változtak vagy nem földi járgánnyá mert cybertronon minek átalakulni ott úgy is csak robotk élnek -
#1186 Sokkoló az kicsoda?? -
#1185 kivéve ha nem..lásd a '86-os TF-movie.. -
#1184 Számomra az a furcsa, hogy StarScream mindig megússza az árulásait. -
#1183 furcsállod ??? pont hogy gyáva és harc nélkül átadja..csak akkor nagy legény, ha többen állnak mögötte, mint vele szemben.. -
Jetfire #1182 Na, igen! Üstökös mindíg is ilyen figura volt. De azért azt furcsállottam, hogy harc nélkül azonnal átadta a vezetői posztot. -
#1181 nem tom volt-e már..
angol Autobot lista
angol Álca lista -
#1180 2. hát úgy ment össze, ahogy elvileg Megatron is pisztollyá alakul..van vmi zsugorító-technológiájuk, vagy molekulaátrendezés, vagy mi a fene...régebben volt már róla szó itt a topicban...
1. passz, ez nekem is új volt :)