2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
  • Beast Machine
    Barricade?
  • DoctorJohnson
    ugyanez MEGATRONból
  • DoctorJohnson
    nemtom vóte már
    Bumblebee HIRES kép überjó, marhanagy felbontás
  • LasDen #1256
    Kalocsa....
  • Tripod
    Hol laksz te, hogy egy hónap mire odaér?
  • LasDen #1254
    vác dö problem vele???
  • REALista
    Az szívás.:(
    Én jövőhéten még a Die Hard4-et fogom megnézni.

Egyébkén milyen lokó már???
  • LasDen #1252
    én majd csak egy jó hónap múlva fogom moziban nézni, mer ide annyi idő míg eljut...
  • Grave Digger
    Hát végre megnéztem én is:) Két napja megvolt már a film, nagyon nehéz volt megállni, hogy ne a moziban nézzem meg, de sikerült:) 10/10 a film, néhol bizony kirázott a hideg. Elég régóta járok moziba, de tapsot még nem hallottam film után, egészen idáig :) Köszönet a készítőknek :)
  • Zomil
    igen igazad van tényleg inkább a 74-es ugy látszik a wikin elnézhették :)

az ujbol meg szvsz csak azért van 4 mert még concept auto és csak 2009-ben adják ki
  • REALista
    Na végre én is megtekintettem a filme!:D
    Tényleg nagyon nagy film! Michael Bay le sem tagadhatná hogy az ő filmje a zene, a kamera elhelyezése, a lassítások,a csaj is hasonlított a Bad Boy első részében szereplő csajhoz.A látvány egyszerűen tökéletes de ez várható is volt.A poénok is nagy jók ellentétben sok hasonló filmel ahol sokszor kicsit erőltetettnek tűnek.Mindenkinek ajánlom hogy moziban nézze meg mert monitoron nem fog átjönni a látványvilág...
  • Zomil
    ha vkit érdekel végül a wiki-n ráatáltam szoval bumblebee alakjai: 1976/2009 Chevrolet Camaro
  • Beast Machine
    az egy '86-os Camaro.
  • Tripod
    Ha láttad a "Transformers HBO First look " című videót abból kiderül, hogy az új camaróból összesen 4 darab van a világon. A film elején látható "Offsprey" dupla rotoros helikopter/repülőből pedig összesen 2 darab van az USA légierejének. Elég drága lehetett a kölcsönzése :D
    Az a régi rozsdás camaro 1974-es évjárat. Elég régi, de nagyon fasza kocsi.
  • Zomil
    bocsi rosszul irtam 2009-re mondják
  • Zomil
    megtaláltam ez egy concept camaro
    ahogy nézem jövöre jön ki:)
    és a régi mien tipusu volt a filmben?:)
  • csgj
    nem ehhez hasonló volt? Mert ilyen létezik:
  • Zomil
    vki nem tudja milyen(pontosabban mikori) camaro bumblebee, mikor még rozsdás?:D
    és amikor uj formában van az a camaro fajta már kinn van a piacon?:P
    egyszerüen nagyon megtetszett:DDDD
  • BumbleBee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    AZért remélem Jazz a második részben még visszatér valahogy... Kár érte. Meglepődtem, hogy pont őt nyuvasztották ki a film ben.
  • xy21
    nincs valakinek a 2 cd-s verzióhoz felirata???
    mer sehol sem találni
    Hosszupuskán már van magyar felirat!
  • Bucser
    hmm kíváncsi leszek a hétvégi eredményeire a TF movie-nak.. eddig világszerte 100 millát hozott az elmúlt 2,5 napban.
  • BumbleBee
    Ezt a cikket én is olvastam. Nem semmi :):P
  • csgj
    miért sajnos?? Michael Bay jó rendező!
  • Shiwo
    csinálunk belőle jó kis mozgó bannert ,)
  • Zomil
    ha már sporolás :P
  • Kraptor
    Nem azt mondtam, hogy a rendezésre kell élvezni:):) CSak annyit, hogy azért pár katonai járműről elég jó felvételek voltak.
  • BumbleBee
    Hát reméljük a második részben több szerepet kapnak a Transformerek :)) És remélem a dvd bővelkedik majd plusz klipekben! (...csak mire az a boltokba kerül!)
  • Bucser
    Na a military tech egy adag high tech szaregymásra pakolva.... Bayhez méltóan. Amiatt senki ne nézze meg...
  • Kraptor
    Na ezt érdeme slesz megvenni már BD-n is:)

Nekem is tetszett nagyon, tán ez idáig az a képregény adaptáció ami nagyon tetszett még az eredeti Superman sorozat óta.

Az első 60-80 perc nekem nagyon bejött. Iszonyúan élveztem és szerintem nagyon jól eltalálták a hangulatot.Spoiler!A maradék mikor beértek a városba és ott csatáztak egy kicsit túl semmitmondó volt és gyors. Ami elég jól fel volt építve addig a pontig hirtelen turmixba került és gyorsan fejezzük be lett belölle. Mondjuk a záró jelenet az tetszett. Nekem is az ütött szemet, hogy túl könnyen estek el a transformerek mind emberi fegyvertől és mind egymástól, túl gyorsan. Godnolom sokba volt a CG:):) Meg amit kifogásoltam, hogy a harcoknál nagyon gyorsan váltották a kamera nézeteket és olyan szögbe, hogy nem lehetett jól kivenni a ransformereket, gondolom ez is CG megtakarítás volt.
    A csaj az isteni volt, már kinőttem abbol a korbol, hogy mozis csajokon csordogáljak, de nagyon jó volt:):) Autobotok nagyon jól megvoltak csinálva, tán majdnem jobban mint a Deceptionok. NAgy plusz, hogy csak angolul volt:) Nekem tetszett összeségében. Persze mondjuk néha voltak elég badarságok benne de azért nem volt annyira zavaró és az első 60-80 perc mint már írtam szeirntem nagyon állat. A végső csata az annyira már nem, meg úgy ált a csatákból is marha kevés van. ÚGy éreztem magam mint annao az eredeti Star Warsoknál mikor még nem volt meg a technika, hogy nyomassák a speckó effekteket és űrharcbol láttuk 5-6 műsodpercet.

Ja és aki military techre izgul annak meg kell nézni, mert elélvez a cuccoktól:):):)
  • Victor1103
    Ma sikerült megnéznem a filmet a moziba!Örülök nagyon mert úgy érzem hogy életem eddigi legjobb filmjét néztem meg:)Számomra minden benne volt ami egy jó filmben benne van:poén,izgalom,akció,kaland fűszerezve a legtutibb Hollywood-i effektekkel.
    Remélve várom a második részt és azonnal must buy a DVD ha kapható lesz:)
  • spedway
    Jaja a robotok jellemrajzát nem vitték túlzásba, főleg az Álcákét. Mondjuk volt egy párbeszéd Megatron és Üstökös között, persze a legjellemzőbb "Megint elárulsz Üstökös?" dumával. :) Remélhetőleg ennek pótlására is felkerül majd vmi anyag, bár ugye még végleges feature lista nincs (term. a kihagyott jelentek fenn lesznek a korongokon, ki tudja, lehet volt köztük több robot párbeszéd).
    Egyébként itt írták lejjebb, hogy a robotok mellett kicsit sokat foglalkoztak az emberekkel... namost a következő részben erre már nem kell időt pazarolni, úgyhogy sztem jó eséllyel kapunk majd többet a robotokból.
  • BumbleBee
    szerintem én is meg fogom venni a dvd-t, egy ilyet egyszerűen nem lehet kihagyni! :D
  • BumbleBee
    Uh, az komoly lesz. Micsoda dvd... :)
    A Sztori engem sem zavart különösebben, engem inkább az zavart, hogy nem tértek ki bővebben a robotokra. Annyira nem ismerhettük meg az összeset, az álcák jellemvonásairól például semmit nem tudtunk meg a filmből, csak zúztak, bár azt rendesen :) És megnéztem volna pár álca párbeszédet is :D Mondjuk egy Megatron és Üstökös részt vagy valami hasonlót.
  • spedway
    Jah és még valami, amit terveznek rátenni a special editionre: olyan opció, hogy kiválaszthatod bármelyik robotot, és rákattintva az átváltozik, ahogy a filmben is, tehát a renderelt verzió, közben pedig tudsz zoomolni tehát teljes részletességében megfigyelhetővé válnak az átalakulások! WOW! Hol van még szeptember te jó isten.... asszem erre félrerakok egy kis lóvét, mert ha ezek mellett még mindazon dolgok felkerülnek, amiket írnak/ígérnek, tuti vétel lesz (mármint ez a special edition).
  • spedway
    Járműalakú lesz a doboz, ami átváltozva tárja eléd a DVD-ket. Nem gyenge.:)))
  • spedway
    Én nem vártam nagy sztorit, ez végülis egy rajzfilm/képregény (tetszőlegesen beillesztendő) filmes megvalósítása. Engem nem zavart. Mondjuk ez egyénfüggő. :)
  • BumbleBee
    Én még ennyire nem olvastam el figyelmesen, nem vagyok vmi jó angolból, de ha jól vettem ki, a dvd tokot transzformálva lehet majd kinyitni? Mert az nem hanzik rosszul :)
  • halofilter
    Nem az a látvány az k*rva jó meg néhány vicc is de a monoton történet az nagyon nem tetszett, meg néhány rész
    Pl:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Rakd a melkasomba a kockát, feláldozom magam"

Tudom hogy azt akarták elérni hogy sajnáljuk, de nem kell mondani...nah mind1 meg hogy ott sugdolóznak a robotok...Bay: télleg jó rendező de az utobbi időbe mióta Spielbergel "lófrál" azóta túl spielbergesek a filmjei:) túl Hollywood-osak PL:Bad boys 2, Pearl Harbor, Armageddon.
  • ricsa008
    spídwéj itt a tv a lényeg hogy az nyomattya a szinkoronos spot-ot de én itt a témát lezártam