TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
a film egy gyenge 7/10-est kap tõlem.

...vágod?

Pheaper
TRANSFORMERS
Kezdd PREMIER ELÕTT a háborút!
Jegyek már kaphatók a Transformers hétvégi elõadásaira.
Péntektõl az adott mozik mûsorán.

ezekszerint nme :O

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

LasDen
õõõ, de hogy? nem júl 3-tól adják??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pheaper
jaja már adják, feliratosan :-)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

LasDen
Most lehet én vagyok a hülye, de a filmet adják már a mozikban??? <#confused>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Aki ismeri a bb-ket vagy a pearl harbort, az nagyon jól tudja, hogy igazából a bukerlövöldözés és az autópályás volt bayes."

És a Transformersben ezek közül szerinted melyik nem volt benne? Mert nekem mind a kettõt sikerült felfedeznem a filmben!

És igen ismerem a Bad Boys 1.-2.-t, a Pearl Harbort, A Sziklát, A Szigetet, az Armageddont (az Armageddonban tényleg nem volt "bukerlövöldözés és autópályázás" és mégis Bay-es szerintem). Szóval ismerem Bay minden filmjét.

Egyébként meg nekem sincs semmi bajom a 300-al, nagyon jó film, csak nekem a TF valahogy jobban bejön.

Szóval hagyjuk abba ezt az értelmetlen ellenkezést és egyezzünk ki abban, hogy neked is tetszett a film és nekem is.<#eljen> (egyébként tényleg nem mondtad egy szóval sem hogy rossz a film).

Vannak akik még nem is látták a filmet mi meg már itt vitatkozunk értelmetlen dolgokon. :D:D:D
tripod: "Hát ha neked ez nem volt Bay-es, akkor te még nem láttál tõle filmet amit õ rendezett a TF elõtt."

épp ez az, hogy aki tudja, hogy milyen bay, aki ismeri a bb-ket vagy a pearl harbort, az nagyon jól tudja, hogy igazából a bukerlövöldözés és az autópályás volt bayes. amúgy a rendezés tök személytelen.

" Spilbergnek meg az egészhez semmi köze (rendezésben), mert õ csak az executive producer, azaz a pénzes dolgokat intézi."

spielberg meglehetõsen kreatív pozícióban volt - a tinirománc, a kitaszított csávó az bármelyik 80-as évekbeli spielbermoziból elõjöhetett volna.

"A 300-ban pl. csak a szereplõk és a fegyverek, meg talán a lovak voltak igaziak. "Az összes többi cgi. Ugyanígy a másik két filmben."

így van. erre akartam célozni. hogy a szerinted leglátványosabb film alapjába véve simán összehozható bármelyik másik cgi-filmmel, azzal a difivel, hogy itt a robotok voltak szinte csak cgi-k, máshol a teljes világ, vagy batmanben gotham városa - de ha gondolod, ott van a sky captain, ami szerintem dettó sokkal látványosabb volt, mert nem csak a világ 1-2 darabja volt cgi.

"Szerintem ezek labdába sem rúghatnak a TF látványa mellett."

elhiszem, nyilván saját vélemény, csak próbáld kevésbé fanboyosan, nem elvakulva szemlélni a dolgot.

"De hát most attól hogy nekem nagyon bejön a film nem kell, hogy neked is bejöjjön, nem igaz?"

hol is írtam ezt, hogy nem jött be?
D4nY
discoveryn volt a bemutató ottmár szinkronos volt :D

xP

speedway: direkt írtam nagy robotot, nekem is volt mentõautóm:) a szimpla cgi-t arra értettem, hogy egy számítógépes játékdemót a vászonratéve simán látsz jobbat is, pláne, hogy folyton közeli felvételeket nyomattak, nem tellett sok totálképre.

legjobb cgi, oké. (nem az, de elfogadható) de, hogy legjobb látvány?:) túlságosan is tág fogalom a látvány. veszel egy baromi szépen fányképezett filmet és máris látványosabb, nem?
"Azért ahhoz már pofa kell hogy ezt valaki leszarozza :D:D:D"

nekem spec nagyon tetszett a film, de azért nem érdemes elszállni tõle. tólontúl is egyszerû, túlontúl is tininyálas, túlontúl is amerika megmenti a világot és lobognak a zászlók film. egyszerûen buta, de ettõl még remek szórakozás.
Igaz még csak ma második nap hogy vetítik, de én még nem hallottam olyat, hogy valakinek ne tetszett volna. Persze biztos van ilyen nagy igényû ember, akinek még ez sem tetszett, de nem sok szerintem. Azért ahhoz már pofa kell hogy ezt valaki leszarozza :D:D:D
"de ez... szimpla cgi, nem?"
1. mi az a CGI???
2. kit érdekel???

300-al sztem össze se lehet hasonlítani... mindkettõ kurva nagy fuilm, de a Transformers tényleg a leglátványosabb film amit eddig láttam, és tömény zúzás.:)

"mégiscsak pár nagy robot és semmi más."
winnie ez a pár nagy robot sokaknak gyerekkoruk egyik nagyon fontos darabkája.:) Ez a pár robot überel bármit, amit eddig láttam.

Na ugye. Ennyit errõl :D :P
Zomil
egyetértek veled 300-at az egészet egy studioban forgatták, szép kék és zöld háttérrel
egyedül a lövas jelenet volt a szabadba mert kicsi volt a lovaknak a studio :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát ha neked ez nem volt Bay-es, akkor te még nem láttál tõle filmet amit õ rendezett a TF elõtt. Spilbergnek meg az egészhez semmi köze (rendezésben), mert õ csak az executive producer, azaz a pénzes dolgokat intézi. De hát egyáltalán mi köze annak, hogy Michael Bay erre a filmre született, ahhoz, hogy "baromira nem Bay-es"? Nem értelek. na de mindegy.
Meg azt kérdezed tõlem, hogy "szimpla cgi nem?". Hát már ne is haragudj, de az általad említett három filmet zöld meg kék szobákban forgatták, a többi csak oda lett utólag vetítve. A 300-ban pl. csak a szereplõk és a fegyverek, meg talán a lovak voltak igaziak. Az összes többi cgi. Ugyanígy a másik két filmben. Szóval megint nem értem mirõl beszélsz.
Szerintem ezek labdába sem rúghatnak a TF látványa mellett. De ez az én véleményem. De hát most attól hogy nekem nagyon bejön a film nem kell, hogy neked is bejöjjön, nem igaz? Meghát sosem lesz olyan film ami mindenkinek egyformán tetszik.
huhh.

szerintem a transformers annyira egyszerû film, mint a kavics, szóval spoilerrõl beszélni necces:) (a film teljesen jó volt, 7/10, buta, tipikus amerikai, de élvezetes)

viszont, hogy michael bay erre a filmre született volna? baromira nem bay-es film. van benne pár bay, de egy spoilberg kisujjból jobban hozza alulról filmezett fõszereplõk nélkül.

"ez a leglátványosabb film amit életemben láttam. E"

de ez... szimpla cgi, nem? nagy robotokkal. nem vagyok 300-rajongó, de látványban simán lekörözte. vagy akár egy sin city vagy akár egy karib kalóz. szerintem. mondjuk így is 1-2 oda. látványos volt, de mégiscsak pár nagy robot és semmi más.
Ebbe lesz pár spoiler!!! (De nem sok)
Én is megnéztem tegnap este és nekem is szintén ez a leglátványosabb film amit életemben láttam. Engem már a Paramount és a Dreamworks logók alatt elhangzó hangeffektektõl kirázott a hideg (persze pozitív értelemben).És bátran kijelentem, hogy a trailerekben szart se látni a nagy jelenetekbõl. Na meg a párbeszédekbõl az Autobotok között, meg az átalakulásokból meg a ...(na jó nem mondok többet mert az nagy spoiler).
A humor szerintem nem volt túlzás, sõt jól le is vezette a néha 10-15 percig tartó folyamatos akciójelenetek feszültségét. Nekem különösen tetszettek az utalások Michael Bay korábbi filmjeire (Bad Boys 2, Armageddon). Sajnáltam viszont hogy néhány "alakváltó" kevés szerepet kapott a filmben vagy hamar "megsemmisült".
A zenék gyönyörûek, látvány ilyen még nem volt filmben, hangok hátborzongatóak.
Szóval szerintem igaza volt Spilbergnek amikor aztmondta, hogy Michael Bay erre a filmre született.
Na nem mondok többet mert vannak akik még nem látták a filmet.
Hát ennyi a rövid véleményem a filmrõl.
Szerintem is nagyon ott van a film, tegnap néztem meg este, nagyon tetszett, ez eddig a leglátványosabb film amit valaha láttam, pedig az nem kevés:)

Nem akkor amikor a trailerben.

Optimus Prime
G1 transform sound effect akkor nem csak a Trailerben volt?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bucser
Sokan A szigetet is ezért szídták.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A Pearl Harbor ilyen film volt... :)

Sztem muszáj volt ezt humorosra venni, ugyanis ezt a sztorit nem lehet komolyan elõadni. Annyira egyszerû és lineáris, annyira meseszerû, hogy ha ezt véresen komolyan adják elõ, kiröhögik a filmet mert manapság ez nem lenne színvonal. Ezzel a humoros fílinggel viszont elütik sztem a meseszerû sztori gyengeségeit, hiszen itt nem is a sztori a lényeg, hanem a látvány. Számomra pedig külön pozitív, hogy elkapott az a félelemetesen nagyszerû hangulat, amikor 10 évesen ültem a tv elõtt és néztem a rajzfilmet. Engem ezért nyûgözött le. Pláne, amikor a mesébõl ismert átváltozás hang megütötte a fülemet:)))

Kb. a tiezedét lõtték el.
A látványos átváltozásos jelenetekbõl meg szinte semmi nem volt az elõzetesekben, kivéve Optimusból egy részlet, meg Bumblebee. Egyébként a feliratban a képregényneveket használták, gondolom a szinkronban is azokat fogják.

Én is ma néztem meg a filmet, és nekem k.rvára bejött!!! Akcióorgia a szó szoros értelmében!!! Én azt kaptam, amire vágytam. Persze látszik rajta hogy amcsi film meg néha túlzásba vitték a poénokat de számomra felhõtlen bõ két óra szórakozás volt. A látványvilága miatt pedig aki kicsit is komolyan gondolja, az mindenképpen szánja rá a pénzét és nézze meg a moziban! Én nem vagyok nagy mozis, ez viszont gyerekkori kedvencem, elfogult vagyok a Transformers-el szemben, de azt kaptam amire számítottam, sõt, még többet is. Isteni film!!!

1 olyat mondjál!

Gondolod ha tudnám akkor megkérdezném ezért írtam hogy valaki írja meg hogy igaz-e amit a rendezõ nyilatkozott ha te láttad a filmet akkor gondolom tudod.Ugyanis általában a leglátványosabb jeleneteket szokták beletenni a bemutatókba

Én még olyan elõzetest nem láttam amiben ellövik az összes jó részt! Nem tudom, hogy te mirõl beszélsz! Az elõzetesben látni úgy 1 percnyi CGI-t, a filmben meg van egy órányi. Szerinted vannak látványosabbak?

Azért kérdeztem, mert manapság a bemutatókba ellövik az összes jó részt csak, hogy sokan menjenek a filmre és hogy igaz e amit a rendezõ nyilatkozott. Különbbe értelmezd a kérdésem, nem azt kérdeztem, hogy ennyi az összes akció, hanem hogy vannak ennél látványosabbak is?

paco24 azért gáz, hogy 24 évesen ilyet kérdezel!

Természetesen, ahogy itt is, és ott is nem mindegy milyen márka, tipus stb... Nekem egy Fujitsu van, nem is volt drága (210e) és szuper mindenben! Egy HD filmnél szétszakad a szemed úgy lehet látni mindent. Mondjuk még két évig fizetem a részleteket. :(

Direkt írtam hogy olyan írjon, aki látta a filmet, ha te valami sexfilmet néztél, és nem veted észre, hogy rossz terembe ülsz az a te bajod de én inkább ezt nem hangoztatnám.

Bokafix2
"Egy 24" WS monitor csodákra képes..."

És azon is ugyanolyan a képminõség, mint a HDTV-n?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Semennyire, annyi az egész akció amit látsz az elözetesben! A többi csak sex!

Aki láta a filmet attol kérdezem hogy a rendezõ azt mondta, hogy amit a bemutatókban látunk az még semmi, az igazi akciókat még nem mutatták be ez menyire igaz.

"kár full HDDVD/Blu-ray lemezeket"

Ez vicces volt! :D

"Tehát igen, van aki igazi HD filmeket néz a HDTV -jén hisz azért vette."

Ez is vicces, miért csak HDTV-n lehetne nézni? Egy 24" WS monitor csodákra képes... ;)

InfectedMann
Képzeld.
Van olyan okos emberke ezen a földön aki fogja a kis PC -jét és ráköti a HD TV -re és úgy nézi a HD filemeket (x264 -es kódolású vagy akár full HDDVD/Blu-ray lemezeket).
Tehát igen, van aki igazi HD filmeket néz a HDTV -jén hisz azért vette.

Amúgy a filmet vasárnap tervezem megnézni. De lehet kimarad a vasárnap mert nem tudtam megbeszélni haverral, holnap meg Siófokon leszek :S

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Neogan
Rosszul fogalmaztam.<#vigyor5> Magyar neveket használtak?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Synchronous
méghozzá mezei... :)

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

desigo
<#ejnye1>
Dolby Surround terem?? Olyan hol van? :D

Synchronous
Aha, szép szõnyeg. A mélykék színe miatt nekem is kéne. <#hehe><#hehe><#idiota><#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Na szal a Transformers múvi...
Összeségében tetszett a film; a végével volt egy kis bajom. Hírtelen mutatták be a robotokat és egyes "modellek" kevés szerepet kaptak sajna. A látvánnyal nem volt bajom, egyedül a hanggal. De azzal csak azért mert képesek voltak berakni egy rakás igazi moziélményre vágyó embert egy mezei Dolby Surround terembe. Pfff

Úgyhogy csak a hangok miatt megnézem majd még eccer egy rendes teremben (DTS).
desigo
én egy ilyet szeretnék :)

Shodan
egy tranformersem volt, de az is utánzat <#vigyor5> optimus, megatron, ezekre emlékszem.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Neogan
Mi a helyzet a nevekkel? A képregény neveit használták?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Én kedden mek megnézni!!:)

Bucser
A rajzfilmben sem voltak komolyabb dialógusok meg lehet nézni õket:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shodan
Vélemény a filmrõl:
Nem rossz, de nem igazán az amit vártam.Az elsõ 1 órában azt hittem valami vígjátékot nézek, voltak jó poénok de a végére már kicsit túlzásba vitték. Akció , látvány kifogástalan, de még így is a trailerben láttot jelentek voltak a legjobbak szerintem. Én arra számítottam hogy kicsit komalyabbra veszik a figurát, néhol eléggé gyerekes.Jó-jó transformers, de akkor nézzük a batman beginst, képregény az is , de inkabb a komolyabb felét fogja meg a dolognak.A michal bay es szentimentális részekre már fel voltam készülve, rázkodó kamera, kis mélyélesség nekem tetszik. Fõszereplõ srác jól játszott, hangeffektek ütnek, én viszont jobbn örültem volna ha robotok nem beszélnek, ezzel is inkabb a sci-fi-akció felé huzott volna. De hogy optimusz fõvezér veled vagyunk a bajban, így meg úgy, ez talán egy rajzfilmben elmegy, de itt nem. Mindenképpen megéri megnézni moziba!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Synchronous
LCD/Plazma tv-k topik. <#nezze>