2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
  • Shiwo
    ő az.. StarScream meg addig úr, míg egy erősebb személyiségű Álca (mint Megatron, Sokkoló vagy épp a képregénybeli Scorponok jól seggbe nem rúgja..)
  • Kferro
    Tegnap sikerült végre megnézni a filmet.
    Két dolgot nem értek:

1. Hogy van az, hogy egy robot lemásol valamilyen szerkezetet, s fel tudja venni annak a formáját. Pl. BumbleBee rozsdás Camaroból átalakult vadiúj, szépen csillogó másikká? (Halkan jegyzem meg, hogy a régi Camaro nekem jobban tetszett. :) )
    Azt hittem, hogy a robot szerkezete, váza és burkolata adott, s azon változtatni nem tud.

2. A Kocka hogy a fenébe tudott olyan kis méretűre "összepakolódni"?

Amúgy nagyon tetszett a film, hozta azt a színvonalat, amit a bemutató alapján vártam. A feleségem meg azt mondta, hogy a bemutató alapján egy gyenge filmet várt, ami nem keltette fel az érdeklődését, de a film nagyon tetszett neki, s sokkal jobb volt, mint remélte.
  • Bucser
    Ki az a sokkoló? (csak az angol neveket ismerem) Shockwave lenne?

Egyébként gondolom addig StarScream volt a lead. hisz Shockwave általában addig úr amíg Megatron kézi irányításával tevékenykedhet. Megs esetleges eltűnésekor StarScream tuti nem hagyta ki a lehetőséget a hatalom átvételére:D
  • Shiwo
    amúgy sztetek ha Megatron oly sokáig volt jégbe zárva, akkor ki irányítja az Álcákat ? :) esélyes, hogy az lesz a főgenya a köv részben..ha hűek akarnak maradni valamennyire az eredeti világhoz, akkor sztem Sokkoló lesz
  • Pheaper
    nekem szerencsém volt mert előttem nem űlt senki
  • Shiwo
    mert gyáva és menekült
  • athlon7
    Üstökös miért repült ki az Űrbe??
  • Shiwo
    nekem a felirattal csak annyi bajom volt, hogy az elöttem ülő srác feje néha belelógott..
  • Pheaper
    Transformers

huu na végre megnéztem és eléggé lenyügőzőtt csak az az egy bajom volt mikor a felirat háttere fehér volt alig lehetet látni :( de a hang a szövegek nagyon tetszettek

10/10
  • csgj
    Az nagyon durva jelenet volt, amikor Megatron és Optimus Prime átzuhantak egy épeületen! Látni lehetett azt is, ahogy ott menekültek bent az emberek...
  • solikka
    Na ma láttam moziban és tényleg olyan jó aminek mondják, sőt még jobb! A látvány tökéletes és még néha nagyon jó poénok is voltak benne egyszóval 10/10!
  • BumbleBee
    Ja, ezt én is olvastam. A gyűrűk urában "csak" 20 órát rendeltek egy képkockát, itt meg 36-38at...
  • Optimus Prime
    Ez legfeljeb a CGI-ra vonatkozhat. Ugyanis ~38 óra renderelés volt egyetlen képkocka!!!
  • csgj
    Amikor Sam a karizmát mutogatta Mikaela-nak :D Nem, egyébként nemtom :)
  • K Ace
    Amugy hallottam olyat, már nem emlékszek honnan, hogy van olyan jelenet amit másfél évig forgattak, és pár mp-es. Valaki tud erről vmit, ez igy igaz?
  • K Ace
    Jaja
  • desigo
    jah az ott volt:)
  • Beast Machine
    this is... disgusting!!
  • csgj
    mit is mondott? "undorító", vagy vmi ilyesmi :D
  • K Ace
    Mikor Megatron lepöccintette magáról az egyik embert, nah azon röhögtem olyat. :D
  • Beast Machine
    Frenzy-.-
  • csgj
    Meg a Glen nevű kövér fekete fickó testvére, aki a kommandósok elől az üvegajtón keresztül (szó szerint) menekült :D
  • Doom 4
    meg az is jó vólt amikor az a kis robot aki magnóvá változott a repülőn hogy lefejelte a monitort
  • csgj
    Igen, meg a családi beszélgetés és a maszturbáció téma. Milyen rendes volt a fater, és kiállt a fia mellett...
  • K Ace
    Katona a csatában+hitelkártya eset, na az volt még jó.
  • csgj
    a zeneszerző ugyanaz, mint aki A Szigetben is volt... ott is nagyon szép zenéket nyomtak.
  • gazgoblin
    zsírosan látványos film volt kötelező moziban meglesni
  • Doom 4
    tényleg vólt benne néhány jó poén amin az egész terem nevetett pl: "A szülők ídegesítőek. Leszedjem őket ?" vagy vagy őőőő most nem jut eszembe több
  • mark oh
    fasza volt a transformers!volt pár poén,ez tetszet a filmben,volt benne mindenböl 1 kicsi(b b2,szikla,t2,ww).de tényleg érdemes moziba megnézni,camos-ba biztos szar,nem lesz jo élmény annak aki sajnál 1000ft-ot a jegyre.
  • Zomil
    a #1056-os hsz-ben van benne az soundtrack a filmhez
  • Optimus Prime
    Sajna egyenlőre nincsen, pedig sokan keresik. Egy-kettő fellelhető a neten. Majd összegyűjtöm őket a honlapomra.
    De a régi film OST-jének is ilyen sorsa volt, sok szám kimaradt az első cD-ről, most 20 év után adtak ki egy újat, de ez sem az igazi. Spéci, Botconos kiadványok az igaziak.
  • csgj
    ja, rendes, a filmben megtalálható zenék soundtrackja nincsen? Úgyértem, hogy a zeneszerző zenéi (pl az a zene nagyon tetszett, ami közben vitték kocsisorban a Kockát) Szóval az ilyen Linkin Park meg anyámkínja nem különösebben érdekel...
  • csgj
    á, már várom, hogy megvehessem DVD-n, és szétnézhessem vele a fejemet! Nem volt elég a moziban... :D
  • Shiwo
    nincs,nem,passz
  • Minstrel
    Hot Rod nincsen benne a filmben? Vagy van róla szó, hogy történt-e vele valami? Vagy majd következő részekben?
  • Darkerboy
    De csak azért 690 Ft mert első előadás volt abban a teremben ahol nézted ... Vagy nem?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként miután lement a stáblista utána már nincs semmi sem (ellentétben a Karib tenger 3-mal), csak a kemény zenék mennek egymás után. Én bennmaradtam egész addig amíg az uccsó betű is lement és elkezdtek vmi Apokalypticát nyomatni! xD
  • K Ace
    Én is most néztem a filmet, és nagyon tetszett, pedig nemis vártam annyira, inkább ilyen mellékesnek volt ez a filmnézés, de nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lessz. Egyébként a Szolnok Plázában 690 volt a jegy. :D :P :P
  • Zomil
    csak üstökös-t mutatják a credits kb közepnél h kirepül az ürbe :)
  • TVelvet
    Megnéztem a filmet, reggel. És még mindig a hatása alatt állok!

Valami eszméletlen jó lett... Komolyan... Amikor a riporterek beszéltek sam szüleivel ott mentem ki... Optimusék vissza tértek az ürbe? Csak mert a végén az volt, hogy itt maradnak a földön, kocsivá alakulva.. Lesz ebbe a filmbe még pár dolog, az tuti..
  • Doom 4
    ja arrol lehet hogy már lemaradtunk arra már nm emlékszem de ha meg lesz DVD-n normál minőségben akkor megnézem