TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
a film feliratos, átvágtak -.-

...vágod?

D4nY

;)

xP

Azmásakkorjórendbenvanokéértemmár! <#eljen>

Beast Machine
bibíí, én pénteken ott leszeeek!! exkluzív vetítés, tuggyátok...:P:D

...vágod?

"A mozineten azt írják, hogy már péntektõl játszák a mozik... "

mert akkortól is játsszák.
Bíszt és Optimus. Hálám örökké üldözni fog! <#wink>

A szememnek! Csak megjegyeztem!

A mozineten azt írják, hogy már péntektõl játszák a mozik... <#confused>

bertino
és te a mozinetnek hiszel vagy a szemednek ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A mozineten 60 % ot kapott:S

Optimus Prime
És szerintem ott sem lesz. Te azokat a számokat keresed - Marvel Comics - amik nálunk nem kerültek kiadásra, ugye?
Mert az nincs fent. Angolul le tudod tölteni, fel is tettem õket MegaUpload-ra. Ha úgy jó.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kösz, Bíszt!<#smile> Megnézem comixart.hu-t, mert a kepregeny.net-en sajna nincs amit én keresek.

a mozineten már olvasható kritika a TF-rõl, és az IMDB-n is rengeteg kritika van fent róla, csekkit!
Optimus Prime
Az új Star Wars filmeket is agyon rekámozták. Meg sok béna a filmet a magyar adókon, amik már az agyamra mentek és tuti nem nézném meg õket.
Ellenben a Transformers-t. Hisz szuper. Bazi nagy robotok, csillagközi háború meg mind. Gyerekkori örök kedvenc. Azon felül mindg úgy éreztem minthacsak nekem találták volna ki a Transformers-t.<#wink>

És elõzetesek meg ilyen "izék" tonna számra itt, ha valaki nem tud mit csinálni a jövõ hétig:

http://www.thetransformers.ru/movie/trailers

http://movies.ign.com/objects/568/568421.html

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Beast Machine
nézz el a comixart.hu-ra, illetve a kepregeny.net-re, ott biztos kielégíthated ezirányú vágyad ;)

...vágod?

Guten Tag! Nem tudja valaki hogy le lehet-e tölteni a netrõl azt a pár Transformers képregényt magyarul ami ki is lett adva, de csak akkor, miután lement az egész széria? Arra a pár részre gondolok, ami hiányzott
az egész közepéböl. Elõre is kösz!

"ezért ilyen drága a film..."

a film költségvetéséhez jön még hozzá a marketing, ami a nagy filmeknél általánosan 50 millió körül van. a transformers sem kivétel.

"amugy reklám nélkül csinálhatsz akármilyen jó filmet befuccsol..."

ó, ez butaság. rengeteg film volt, amit a szóbeszéd vitt sikerre nulla reklámmal de ahhoz tényleg jónak kell lennie.

"pl T3-at agyonreklámozták és kalapszar lett...."

szerinted. más szerint meg ultra jó. nyilván sokak szerint a transformers is kalap lesz
"én nem mondtam hogy nem kell reklám, mert igen is kell, de ilyen agresszívet még nem láttam....egy olyan filmre se emlékszek, hogy bemutatás elõtt ilyen sok Spotot, trailert, képet és egyebet adtak volna ki......"

baromi agresszív és drága lehet, ha a netre kidobnak pár képet és psotot.
én emlékszem mert megvan az összes képregény és kiskoromba optimusz akartam lenni ha felnövök
Ahhoz képest alig ismeri valaki.
Akármilyen körben teszem fel a kérdést, h TRANSFORMERS mond-e valamit, kb. 20-ból 1 ember tudja, hogy lesz belõle film, 10 emlékszik még gyerekkorából valami játékra, a többi azt hiszi hogy valami informatikus dolog:)

kill3r21
probáld nyugotan amugy :D
kill3r21
ez a film topikja papa
Gideon Wieth
gépigény ?? Kiprobáljam amd 3100+al 512 mbrammal és nvidia geforce 7600gsel ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kill3r21
flashgetbe bedob és tölti...de ha a sima megnézös linket dobjátok be akkor is tölti
kill3r21
közbe sikerült szal letöltö link
17MB
International 2
kill3r21
ha valaki letudja szedni az 2. international trailert az legyenszives tegye meg..mert nemtudom megnézni.....please
LasDen
én nem mondtam hogy nem kell reklám, mert igen is kell, de ilyen agresszívet még nem láttam....egy olyan filmre se emlékszek, hogy bemutatás elõtt ilyen sok Spotot, trailert, képet és egyebet adtak volna ki......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bertino
az eleve trágya ötlet volt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ezért ilyen drága a film...
amugy reklám nélkül csinálhatsz akármilyen jó filmet befuccsol...
csak nehogy az összes puskaport ellõjjék a spotokban...
pl T3-at agyonreklámozták és kalapszar lett....
LasDen
amúgy én még soha nem láttam ennyire agresszív marketinget......szinte minden oldalról õk csapódnak az arcodba....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem ez a film túl jó lesz! ez azt jelenti, hogy lehet annyira jó lesz hogy az már 1 transfomers fanatikust is - aki különösen kritikus a filmmel - durván kielégít és azt mondja hogy hûûû de jó volt és közbe csettint az ujjával. Az ilyen filmek nagyon ritkák, sõt 10 évente ha 1 ilyen van. Pl: 91ben a Terminátor 2.

Azért az elõzõ trélerben a japán fickó durvát mond a legvégén!

szépen jön föl a nézõszám, de a szintet tartja:
http://www.imdb.com/title/tt0418279/
LasDen
én most már leálltam a spotok, elõzetesek nézésével, mert lassan az egész filmet láthatom az összesbõl... :D

Jaj kihagytam az idézetbõl a "WORLD" szót <#taps><#lama> bocsi
De a July 4 nem a premierre vonatkozik, hanem arra, hogy akkor jönnek megtámadni minket <#gun> "Our will be transformed on July 4th", attól még a premier 3.án lesz.
Persze most csak vicceltem , tényleg igazad van, ha nem mondod észre sem veszem. De attól még ütni fog a film az tuti.
Magoo
Ja boccs Jerry Bruckheimernek köze nincs hozzá :D akkor csak Michael Bay mondta :)

Magoo
Ha megnézed mindegyikben szinte ugyanaz a 2-3 perc van a filmbõl, csak más sorrendben, más zenére...
JB és MB mondták is hogy ennél a filmnél (szerintük) totál máshogy van a szitu mint más moziknál amik elõre eldurrogtatják a jó jeleneteket. Állítólag itt pont úgy van, hogy a legjobb jelenetekbõl egy kockát sem mutattak még, és az ember akkor lepõdik majd meg elõször a moziban :)

De jó, hogy csak az elsõ pár trailert néztem meg...

Legalább lesz újdonság a filmben:P

Ezekebõl a spotokból már lassan össze lehetne rakni a filmet...

Magoo
azért a reklám készítõi is zsenik ha a reklám elején July 4 van mint premier dátum, aztán a végén bemondja a bemondó (képpel együtt), hogy July 3rd...
Ehhez már tehetség kell :D

Bokafix2
Zúznak a jószágok, nagyon zúznak.

Tanszfojmelyes bögjéét akajook... <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

http://www.youtube.com/watch?v=kVQ6slqabLA&NR=1

Ez a film már egyszerûen félelmetes!
8 új kis részlet a filmbõl! Kurvajók! Itt!

Neogan
Csodálkoztam volna hogy milyen élethû a CGI <#circling>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Bokafix2
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

LasDen
ilyen filmes álmom csak egyszer volt a Jurassic Park megnézése után....'97 -ben.....az volt hogy a T-rex a városban randalírozott én meg összevissza menekültem elõle de mindig megtalált....a végén a rokonokkal egy trabantban menekültünk :D

Bokafix2
Mi lett volna, ha azt álmodod, hogy lejönnek a vászonról a transzformerek és jól széttépik a popkorn-os zacsit a kezedben, te pedig fel akarsz ébredni, de nem tucc... <#vigyor1>

Shiwo
gõzünk nincs, hogy mikor lesz Transmorphershez felirat...

DE a TransFormers filmhez várhatólag egy héttel a megjelenés után már lesz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Transmorphers felirat nem tudja valaki infot róla h mikor lesz mert akkor töltöm le a filmet kb??!
Elöre is kösz.

Optimus Prime
Addig itt van prá jelenet a filmbõl, ha nem félsz a spoilerketõl. :)

IGN.com Transformers klipek

Transformers track list:

1. Linkin Park "What I've Done"
2. Smashing Pumpkins "Doomsday Clock"
3. Disturbed "This Moment"
4. Goo Goo Dolls "Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme)"
5. The Used "Pretty Handsome Awkward"
6. HIM "Passion's Killing Floor"
7. Taking Back Sunday "What It Feels Like To Be A Ghost?"
8. Styles Of Beyond "Second To None"
9. Armor For Sleep "End Of The World"
10. Idiot Pilot "Retina and the Sky"
11. Julien-K "Technical Difficulties"
12. Mutemath "Transformers Theme"

És,a mi mindezt übereli:

StanBush.com - Till All Are One