36664
  • Sheva
    Sergio Claudio dos Santos, Serginho ma ünnepli 34. születsénapját.
    A brazil játékos 1971 június 27-én született Nilopolisban.
    A következő lesz a 7. idénye a Milan színeiben.

Isten éltessen Serginho!
  • Sheva
    Az AC Milan középpályása, Kaka kijelentette, hogy nagyon szeretne klubszinten is együtt játszani a válogatott csapattársával, Ronaldoval.

A Real Madrid csatárát összefüggésbe hozták a Milannal, miután a klub támogatója, Silvio Berlusconi kijelentette, hogy nem találkozik a Parma vezetőivel, akik 25 millió fontot kérnek Alberto Gilardinoért.

„Ronaldo a Milanban? A Jóisten tudja. Senki sem képes megjósolni, hogy mi fog történni,” – mondta Kaka. „Természetesen hatalmas öröm lenne a számomra, ha együtt játszhatnék Ronaldoval klubszinten.”
  • Sheva
    Paolo Maldini a Milan csapatkapitánya ma ünnepli 37. születésnapját.
    A kapitány feleségével Adriana-val, és két gyermekével, Christian-nal és Daniel-lel ünnepli meg az eseményt.
    A következő lesz a klubnál eltötött 22. szezonja.
    Életében a klubhoz való ragszkodása és hite soem volt kérdéses. Megmutatta hogy kiváló játékos, de emellett bizonyította, hogy remek ember a pályán kívül is. Pályafutása, magatartása példartékű minden fiatal számára.
    Erős személyiségét és csapaton belüli tiszteletét jól mutatta az is, hogy annakidején Franco Baresi-től ő örökölhette a csapatkapitányi karszalagot.
    Isten éltessen Paolo Maldini!
  • Sheva
    Corriere dello Sport interjút készített az éppen vakációját töltő Massimo Ambrosini-vel.
    " A futballban nincsenek ígéretek és garanciák, de meggyőződésem, hogy a a jövőben kevesebb bánatban és több örömben lesz része a csapatnak.
    Nem akarom ismételni azt, ami a múltban történt. Nem hagyhatom, hogy ezek a dolgok újra megtörténjenek.
    Elismerem, hogy voltak időszakok, amikor bizonytalan voltam a jövőmmel kapcsolatban, de ha kockázattal is jár, mégis úgy döntöttem, hogy a Milanban maradok, mert semelyik másik csapat sem képes olyan érzéseket adni nekem, mint a Milan.
    A múltat el kell felejteni és előre kell tekinteni. Ahhoz hogy sikeresek legyünk kicsit haragosnak kell lennünk, de figyelni kell arra is, hogy ésszerűen tegyük.
    Gilardino? Remélem a menedzsment a csapathoz hozza őt, hiszen ő egy fenomén."
  • Sheva
    A Marseille-nek nem sikerült kölcsönvennie a Milan szélsőjét, Serginhot. A francia óriásklub ajánlatott tett a brazil válogatott játékos kölcsönvételére, de az olaszok elzárkóztak az üzlettől.

Az OM elnöke, Pape Diouf elismerte, hogy érdeklődtek Serginho iránt, mert úgy gondolták, hogy tökéletes megoldás lenne a bal oldalra.
    „Megkérdeztem a Milan vezetőit, hogy kölcsönadják Serginhot,” – mondta Diouf. „Elismerem a képességeit, mind támadásban, mind védekezésbe, de a Milan hallani sem akar a kölcsönadásról.”
  • Sheva
    majd meglátjuk hogyan fog visszatérni...
  • Rudee
    Nem véletlen akarta leigazolni anno a MU, az Inter vagy épp a Chelsea.
  • DONGUBA
    lol
  • Sheva
    meglátjuk...
  • Rudee
    Jól figyeljen majd augusztus végétől Jonathan Woodgate-re, igaz hogy soha nem lesz az övék, de legalább lát egy világklasszist.
  • Sheva
    Ceasare Maldini: "Valóban igaz, hogy a jövő középső hátvédjét keressük. Én magam több száz videót és mérkőzést tekintettem meg, de még nem sikerült olyan játékost találni, aki megfelelne a klubnak. Mivel a Milan kész játékosokat igazol, nincs idő és hely fiatalok beépítésére. Az elvárás az azonnal igyőzelem és siker ehhez pedig bajnokokra van szükség. Jelenleg nem látok világklasszis védőt az átigazolási piacon"
  • DONGUBA
    Filippo Inzaghi vissza akar térni. A csatár úgy képzeli, hogy a Július 14.-én kezdődő alapozásra már teljesen egészséges lesz, aminek nagy valószínűséggel semmi akadálya nincs.

Minden piros-fekete szurkoló ezt várta egész évben, miután SuperPippo a sorozatos sérülések miatt az oldalvonal mellé kényszerült. Inzaghi most már meggyógyult és az ellenél védői, jobban teszik, ha felkészülnek, hogy a gólrekorder újra bizonyít.

Pippo profi karrierje során összesen 252 gólt szerzett, amelyet a Serie C-ben kezdett, a Leffe csapatában. Első mérkőzését a Milanban 2001. Augusztus 26.-án játszotta a Brescia ellen, és azóta a bajnokságot és a kupákat is beleszámolva, 54 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába. Ebben a szezonban viszont csak egyszer volt eredményes, 2004. Szeptember 29.-én a Celtic elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

Filippo Inzaghi a Milan Channel-nek adott interjút.
    „Kiábrándító idény volt ez a számomra. Nem jó érzés, hogy csak egy gólt szereztem, és nem tudtam segíteni a Milan-nak, amelynek nem csak egy játékosa vagyok, hanem a legnagyobb szurkolója is.”

Ez egy szerencsétlen év volt, de nem fog megismétlődni, mert Pippo lassan felgyógyul és visszatér a pályára.

„Nem akarok az emlékeimből élni. Arra készülök, hogy jobb legyek és újra főszerepet vállaljak az idényből.”

• Sheva
    A Milan vezetősége szerint Kakha Kaladze valószínüleg nem igazol a Chelsea-hez, mivel a tárgyalások megakadtak a két klub között.

A grúz válogatott játékos átigazolását már szinte tényként kezelte mindenki, de most kétségek léptek fel a transzfert illetően. Adriano Galliani így nyilatkozott erről: "Kaladze nem igazol a Chelsea-hez. Nagy különbségek vannak a Chelsea ajánlata és a mi elvárásaink között."

A vörös-fekete klub 8 millió font körüli összeget szeretne kapni Kaladzéért, bár a szerződése 2006-ban lejár. Az angol bajnok így most letehet a grúz megszerzéséről, ami nem is okoz nagy gondot nekik, mivel leigazolták az Atletic Bilbao balhátvédjét, Asier Del Hornót.

A Milan vezetősége most azt reméli, hogy ezek a problémák nem fogják befolyásolni a Hernan Crespo megszerzésére irányuló tárgyalásokat. "Crespo ismeri az álláspontunkat. A Chelsea is ismeri, így vagy ma este, vagy holnap tájékoztatniuk kell minket, hogy maradhat-e nálunk az argentin csatár, vagy nem. Crespo megmutatta, hogy nagyszerű játékos. Remélem, hogy itt maradhat nálunk" - nyilatkozta Galliani.

Szintén a Milanhoz kapcsolódó hír, hogy a pletykák szerint a vörös-fekete klub megegyezett a Paris Saint Germainnel Vikash Dhorasoo eladásáról.
  • Sheva
    Az út, Gilardino megszerzéséhez nehezebb, mint az előtte gondolni lehetett volna.

Alberto Gilardino jövője nem olyan egyértelmű, mint amilyennek tűnt. Adriano Galliani elárulta, hogy van még egy kis különbség, a Milan ajánlata és a Parma feltétele között.

„Gilardino szeretne a Milanhoz jönne, mi szeretnénk, ha idejönne, de nagy különbség van a követelés és az ajánlat között. Most nem történt semmi. Ez egy hosszú és költséges út. Ez egy olyan dolog, amellyel egyetlen klub se számol. Ha valaki örültséget akar csinálni, meg is teszi,” – mondta Galliani.

A Parma ügyintézője, Luca Baraldi bízik benne, hogy a tárgyalások lezárulnak, mielőtt még teljesen elakadnak.

„Nem fog rövid idő alatt megoldás születni. Még csak a tárgyalás elején tartunk. Nem fogunk gyorsan döntésre jutni, - folytatta a Milan alelnöke.

Időközben Galliani közölte, hogy Sevcsenko nem teszi át székhelyét Londonba, miután Abramovics kijelentette, hogy le szeretné igazolni az ukrán csatárt.

„A Chelsea ajánlatott tett Sevcsenkoért, de mi közöltük velük, hogy nem eladó.”
  • Sheva
    majd ha nem kell senkinek leveszik...kaladzénél is ezt csinálták...
  • R9
    tomassonért 10m-t?ehh szvsz sok
  • DONGUBA
    Olasz lapértesülések szerint a Liverpool és az Arsenal le szeretné igazolni a Milan csatárát, Jon Dahl Tomassont.

A Milan és a Liverpool egy hónappal ezelőtt egy csodálatos Bajnokok Ligája döntőn mérkőzött meg egymással, de csak most készek arra, hogy tárgyaljanak az üzletről.
    Carlo Ancelotti hajlandó elengedni a dán játékost, különösen akkor, ha Hernan Crespo átigazolása befejeződik. Az olasz sajtó úgy tudja, hogy a Milan összesen 10 millió eurót szeretne kapni Tomassonért.

A vörösök edzője, Rafa Benitez, eddig még nem igazolt senkit, de tudja, hogy sietnie kell a csapat megerősítésével, mert Július közepétől meg kell védeniük európai elsőségüket.

Az Arsenal trénere, Arsene Wenger versenytársa lehet a Liverpoolnak, a Tomasson aláírásáért folytatott versenyben. A francia szakember minőségi támadókat keres, különösen olyanokat, akik a Bajnokok Ligájában már bizonyítottak.
  • Sheva
    A Milan előkészíti a helyet Alberto Gilardinonak, ezt jelzi az is, hogy Marco Borriello-t kölcsönadta a sampdoriának.

A korábbi U21-es válogatott támadó genovába költözik, miután az előző szezont is kölcsönadva játszotta egy másik csapatnál, a Regginánál.

A Milan a támadórészleg átszervezésének közepén jár, megerősítve a híreket, melyek szerint Gilardino lesz az új csatár.

Az olasz válogatott játékos minden bizonnyal a hét végéig csatlakozni fog a milánói csapathoz.

A legutolsó információk szerint 18millió fontért és három játékosért cserébe történik meg az átigazolás a Parmától.

Az egyik közülük Andrea Caracciolo a Brescia csatára lehet, mivel a Milannak elővásárlási joga van a játékosra, és ezt átadja a Parmanak.

Gilardino lehet, hogy nem az egyetlen támadó lesz, aki a san Siroba költözik, miután fabio Bazzani neve is felmerült a Milan-nál.

Ő a Sampdoriától érkezhet kölcsönbe. Az előző hat hónapot a lazionál töltötte.

Carlo Ancelotti öt támadót akar a keretében, ezek a következők lehetnek: Andriy Shevchenko, Pippo Inzaghi, Hernan Crespo, Gilardino és Bazzani.
  • Sheva
  • gabber_saviola
    az ott a szélén Másszáró az ugye?

jaj de bírtam azt az embert
  • Sheva
    Régi szép idők....
  • Sheva
    ennek a mecsnek már nem volt tétje :D
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    szasztok Milan fanok!

jáj itt Gubamester a témaindító :DDDD
  • Sheva
    Az AC Milan alelnöke, Paolo Berlusconi megerősítette, hogy a klub leigazolja a Parma támadóját, Alberto Gilardinot:

"Azt hiszem képesek leszünk arra, hogy megadjuk magunknak ezt az ajándékot. Az volt a tisztességes, hogy addig nem zavartuk a játékost, amíg a Parma le nem játszotta az utolsó mérkőzését."

"Most hagyjuk barátunkat Adriano Gallianit dolgozni."
    "De ne feledjük, hogy ehhez az ajándákhoz szükség volt Silvio Berlusconi aláírására is, aki a pénzt biztosította a transzferhez."
  • Sheva
    Az AC Milan az újabb tárgyalások alkalmával lejjebb vitte Kakha Kaladze árát. Úgy tűnt, hogy a grúz válogatott játékosának átigazolása múlt héten dugába dől, miután a Milan 8 millió fontban állapította meg a védő értékét.

Ennek ellenére a megbeszélések a hétvégén folytatódtak, és a piros-feketék 6 millió fontra csökkentették a védő árát. A Chelsea vezetője, Peter Kenyon ezen a héten személyesen találkozik a Milan képviselőivel, hogy megvitassák Kaladze és Crespo ügyét.

A Milan továbbra is kitart amellett, hogy Crespo ügyének jövőbeni tárgyalásait különítsék el Kaladze átigazolásától.
  • Sheva
    Bármelyik percben érkezhet Gilardino

Milánó, június 20., 21.10 Mára ígért döntést a fiatal csatár.

A Parma 22 éves csatára a csapat bennmaradása után bejelentette, hogy vélhetően a Milanhoz távozik. Gilardino mára ígért választ a sajtónak, így lehet, hogy ezekben a percekben már piros-fekete játékosnak vallhatja magát.
    Az olasz futball új üdvöskéje jövőre tehát Sevcsenko ékpárja lehet, Gilardino idén egyébként 38 meccsen 23 gólt szerzett.
  • Sheva
    Alberto Gilardino:
    "Kiváló kapcsolat van köztem és a Milan között, és ez a legfontosabb. Remélem hamarosan minden tökéletes lesz. Holnap vagy legkésőbb szerdán elmegyek nyaralni, és addigra szeretném tudni, melyik csapatban játszom a következő szezontól. Arra az esetre ha egy kicsit mégis tovább kell várni, elviszem magammal a mobilomat..

Köszönöm Ancelottinak a dícsérő szavakat, amiket rólam mondott, de a Milanhoz való csatlakozásom szempontjai, az edző szavainál mélyebbre mutatnak.

Szintén tetszik a klub szervezettsége, a csapat és az edző, aki egy csodálatos ember, amiről Pirlo és Gattuso meséltek nekem a válogatott edzőtáborában.

Nehéz nem részesévé válni a Milannak. Rengeteg sztára játékos egy helyen, Sheva, Maldini, Gattuso, Pirlo... Bárkit emlthenék, nem tévednék."
  • Sheva
    Hernan Crespo bizonytalan abban, hogy a Chelsea-tól végleg a Milanhoz kerül. Az argentin válogatott játékosa azt szeretné, hogy végre lezáruljon az átigazolása, miután egy évet töltött a piros-feketéknél kölcsönben.

A Lazio egykori csatára, aki 2003 augusztusában 16,8 millió fontba került a Chelsa-nek, reméli, hogy a közeljövőben befejeződik a tárgyalás.

„Nem tudom, hogy mi történik,” – nyilatkozta Crespo a 'Corriere dello Sportnak. „Eddig úgy nézett ki, hogy minden rendben. Bizakodó vagyok, de őszintén szólva, nem mondhatom, hogy nyugodt és higgadt vagyok. Remélem, a jövő héten a Chelsea és a Milan megegyezik. Nem jelent problémát, hogy kevesebb lesz a fizetésem. Elfogadtam ezt a csökkentést, hogy segítsem a tárgyalásokat a két klub között. Ennél többet nem tudok segíteni, és amíg nem írok alá, semmi sem fog változni.„

Az olasz lap riportjában azt állítja, hogy a tárgyalások Crespo ügyében azért akadtak meg, mert a Chelsea-nek és a Milan-nak nem egyezik az álláspontja Kakha Kaladze-val kapcsolatban, habár ezt az ügyet a piros-feketék külön üzletként kezelik. Jose Mourinho szeretné, ha Crespo visszatérne a Stamford Bridge-re, de a támadó kijelentette, hogy Olaszországban szeretne maradni.

„Elmondtam Mourinhonak, hogy nagyon tisztelem és köszönettel tartozom Abramovicsnak és Kenyon-nak is,” – nyilatkozta Crespo. „A Chelsea egy fantasztikus klub. Megnyerték az angol bajnokságot, és biztosan főszereplői lesznek a következő Bajnokok Ligájának is. De be kell vallanom, hogy nem csak a labdarúgással van bajom. Nem nagyon szeretem Londont. Olaszországban szeretnék maradni a Milan csapatában. Itt igazán jól érzem magam. Mindent elkövetek, hogy hűséges legyek ehhez a nagyszerű csapathoz és várom, hogy aláírhassak hozzájuk.”
  • Sheva
    Cristian Brocchi négy mozgalmas és sikerekben gazdag év után a Fiorentinába igazolt és mindent megköszönt a Milan-nak.

A középpályás a következőt mondta:
    „Köszönöm a szurkolóknak, akik mindig mögöttem álltak ezekben az években. Sok sikerben volt részünk és rengeteg jó időszakot éltünk meg. Rettenetesen nehéz volt az elválás. Nagyon a szívemhez nőtt ez a mez. Azonban eljött az ideje annak, hogy rendszeresen játszhassak. Köszönöm mindenkinek ezeket a csodálatos éveket a Milanban.”

• gabber_saviola
    Játszik Santana az Argentín válogatottban!!!
  • Sheva
    Cristian Brocchi már hivatalosan is a Fiorentina játékosa, miután ma befejeződött az átigazolása a Milanból.

A Football Italia pénteki riportjában már beszámolt a küszöbön álló szerződésről és most az olasz középpályás alá is írta azt.

A középpályás, aki azt kérte, hogy elhagyhassa a San Sirot, örül a kölcsönadásnak és 2006-ban, akár véglegesen is megvásárolhatják.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a csapat tagja lehetek,” – mondta Brocchi. „Firenzébe megyek és megpróbálom a legjobbat nyújtani.”

A 29 éves játékos a Fiorentina első igazolása a nyáron. Ezelőtt Brocchi négy évet töltött a Giuseppe Meazza Stadionban.

„Három ok miatt jöttem ide,” – nyilatkozta az egykori Inter játékos. „Ennek a klubnak nagy tervei vannak, jó az anyagi helyzetük és egy nagyszerű edzőjük van, akit nagyon tisztelek.”

Brocchi leendő csapatának új edzője Cesare Prandelli, akivel ezelőtt már a Veronánál dolgozott együtt.

„Azon a poszton játszok, amelyiken az edző számít rám.” – folytatta Brocchi. „Lehet az a középpálya bal vagy jobb oldala, esetleg a közepe. Majd Prandelli eldönti, hogy hol segíthetek a legtöbbet. Teljesen megbízok benne.”
  • Sheva
    Kakha Kaladze kritizálta a Milan edzőjének Carlo Ancelotti-nak a csapatösszeálllítási módszerét.

A Grúz válogatott játékos a Tuttosport-nak elmondta:
    "A labdarúgásban van egy szabály, amit a Milan-nál nem tiszteltek. Általában azoknak, akik sokat hibáznak a kezdőcsapaton kívülre kéne szorulniuk. Ehelyett a Milanban azok, akik sorozatosan gyengén teljesítettek mégis a kezdőben maradtak, mintha semmi sem történt volna"
  • Sheva
    Andriy Shevchenko ügynöke kategórikusan cáfolta, hogy a játékos elhagyná a Milant.

Az ukrán játékos után élénken érdeklődik a Chelsea, de eligazolása nincs a láthatáron.

"Shevchenko a Milan játékosa és érinthetetlen" - mondta Oscar Damiani a Spq Rádióban.

"A Chelsea érdeklődése? Tavaly nyáron is megpróbálták ekcsábítani Andriy-t, de ő akkor azzal válaszolt, hogy meghosszabbította a szerződését."

"Újra megismétlem: A Milan-nak esze ágában sincs megválni a legértékesebb tuljadonaitól."

A Chelsea már jó ideje szemet vetett a kiváló támadóra, és a klub kijelentette, a nyáron csatárt akar igazolni.

• Sheva
    A Parma csatárának, Alberto Gilardinonak az ügynöke megkongatta a vészharangot az olaszoknak.

„A tárgyalások az AC Milannal megakadtak, „ – jelentette ki tegnap Beppe Bonetto, miután szerda este telefonon beszélt Adriano Gallianival, a Milan elnökével.

A kijelentés kinyitotta az ajtót a Chelsea számára. Bonetto megerősítette, hogy ezen a héten eldől minden Gilardino szerződésének ügyében.

A 22 éves játékos számára továbbra is az a legfontosabb, hogy az olasz bajnokságban maradjon. Ha viszont a Milannal kútba esik a megegyezés, akkor a csatár kénytelen lesz komolyan fontolóra venni, hogy nyáron nagy pénzért a Chelsea-be igazoljon.

• Sheva
    Már hivatalos, hogy a Milan 10 napot tölt az USA-ban a World Series of Football 2005 mérkőzéssorozat keretében, majd visszatérnek Milanelloba. Ezt az utazást Carlo Ancelotti a következő szezonra való felkészülésre fogja felhasználni. A sajtótájékoztatót tegnap tartották Los Angelesben, ahol jelen volt a Chicago Fire és a DC United elnöke, a Metro Stars első számú embere, Alexis Lalas, valamint Umberto Gandini a Milan és Peter Kenyon a Chelsea képviseletében.

A piros-feketék Július 27.-én, szerdán a hazai pálya előnyét élvező Chicago Fire-rel fognak megmérkőzni. Nem sokkal előtte és utána, pedig a Chelsea lesz az ellenfél a Gillette, illetve a Giants Stadionban. Ez a kettős mérkőzés egy szilárd kapcsolat jele a két klub között. A csapatok már a múlt évben is játszottak egymással Philadelphia városában, ahol Marcos Cafu, Costacura és Andríj Sevcsenko góljainak köszönhetően, a piros-feketék 3-2-re győztek. Az összecsapások látványos játékot ígérnek, mert mindkét csapatban pályára lépnek a sztárok.

Egy olyan országban, ahol a labdarúgás nem örved akkora népszerűségnek, a piros-feketék rendszerint nagy sikert aratnak a közönség körében. Ezen felül, a Milan, mint márkanév is egyre nagyobb értékkel bír Amerikában, köszönhetően a Warner Bros-szal és a AOL-lal (American on Line) kialakult kapcsolatnak. Egyébként a Milan csak a futballra koncentrálva, mindenféle nyomás és bírálat nélkül tud felkészülni az új idényre, miközben tovább öregbíti az olasz labdarúgás hírnevét.

Mérkőzések:

1. Július 24, Vasárnap: Milan-Chelsea, Gillette Stadium, Boston
    2. Július 27, Szerda: Milan-Chicago Fire, Soldier Field Stadium, Chicago
    3. Július 28, Csütörtök: Chelsea FC-D.C. United, FedEx Field, Washington D.C.
    4. Július 31, Vasárnap Milan-Chelsea, Giants Stadium, New York
  • Sheva
    de én Gilardinhot akarom!!!
  • Sheva
    A Milan vezetői szerint egyre valószínűbb, hogy sikerül Hernan Crespót véglegesen kivásárolni a Chelsea-vel kötött szerződéséből.

Az argentin csatár a tavalyi évben kölcsönben szerepelt a Milan csapatánál, és a vezetést annyira meggyőzte teljesítménye, hogy szeretnék, ha a San Siróban maradna - ez egyébként Crespo szándéka is.

A Milan részéről Umberto Gandini nyilatkozott: "Még folynak a tágyalások a Chelsea-vel, de én mindenképpen szeretném, ha Crespo itt maradna. Az angolokkal nagyon jó a kapcsolatunk, és több ügyletről is folynak a tárgyalások közöttünk, nem csak Crespo ügyében. Reméljük, a következő pár napban pozitív irányba haladnak majd a tárgyalások."

Crespo biztos benne, hogy a két klub vezetése meg tud egyezni. "Amikor elrepültem Argentínába, Adriano Galliani azt mondta, hogy minden rendben halad. Azt mondta, hogy amikor visszajövök, már készen lesz a szerződés számomra, csak alá kell majd írnom. Őszintén szólva én nem aggódom, biztos, hogy a Milannál fogok maradni."
  • Sheva
    A Fiorentina nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja Christian Brocchit, összegezte a játékos ügynöke, Davide Lippi.

„Még nem írták alá a szerződést, de Prandelli szeretné a csapatában látni Brocchit. A Milan és a Fiorentina jelenleg is tárgyal, és mindkét klub szeretné, ha az üzlet létrejönne,” – mondta az olasz válogatott edzőjének, Marcello Lippinek a fia.

Az ifjabb Lippi, Chiellini ügynöke is egyben, akinek a játékjogát a Fiorentina és a Juventus közösen birtokolja. Ez viszont valószínűleg véget ér, mert Capelloék ezen a nyáron kitartóan udvarolnak neki.

„Chiellini szereti a Fiorentinát, de a Juventus nagyon erősen érdeklődik,” – nyilatkozta Davide Lippi.