36664
-
huh mekkorákat védett :_D
mondjuk ez csak egy videó a legjobb védéseiből, szal ebből nem lehet sokat leszűrni...de sztem jó lenne leigazolni, egyrészt fiatal, másrészt Kalácsot én nem szeretném jövőre is a Milan kapujában látni...semmi bajom vele csak nemtom valahogy nem szimpi -
shogun6 #15711 :) igaz, mondjuk túl sok összeállítás nincs róla :)
ui: meg kéne venni! a videó utolsó hozzászólója szerint már leigazoltuk, kíváncsi vagyok honnan veszi?! -
köszi hasznos volt. remélem sikerül megszerezniük. -
ugyanazt a videót linkeltük :Dd -
ITT van róla egy videó, szerintem jó kapus, ráadásul fiatal még :) jó vétel lenne.. -
shogun6 #15707 szerintem a kapusok 28 felett vannak csúcson, de nem rossz a videó alapján, remélem sikerült linkelni Lloris -
fogggalmam nincs. tényleg jó lenne egy kis bemutató -
ki ez a Lloris? sose hallottam róla...:D jól véd legalább?:D -
Spanyolországban keringő hírek szerint a Milan megtette a végső ajánlatát Ronaldinhoért, és most a Barcelona válaszára várnak. A piros-feketék már több hónapja szeretnék megszerezni a mostanában hullámvölgyben lévő brazil aláírását, de a tárgyalásokat csak az elmúlt pár hétben kezdték meg.
Dinho a csalódást keltő szezon után szívesen költözne Milánóba, de a Barca 25 millió fontot szeretne kapni az egykori elsőszámú kedvencéért. A spanyol Sport szerint a Milan végső ajánlata 20 millió font, és ezt az összeget már nem fogják megemelni
Más csapatok is érdeklődnek Ronaldinho iránt, és bár a Manchester City hajlandó lenne megadni a gránátvörös-kékek által kért összeget, a brazil klasszis nyíltan kijelentette, hogy csak a Milanhoz csatlakozna szívesen.
Állítólag Ronaldinho már megállapodott a milánóiakkal, akikhez négy évre írna alá, és szezononkénti 7 millió fontot kapna, valamint megtarthatna a reklámokból, és egyéb szponzorszerződésekből származó bevételeit.
A Milan elnök-alelnöke, Adriano Galliani a jövő héten Barcelonába utazik, hogy megbeszéléseket folytasson a megállapodás részleteiről.
Forrás: channel4.com
Az AC Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat a Nice kapusával, Hugo Lloris-szal. A Controcampo szerint a Milannál másfél éves megfigyelés után úgy döntöttek, hogy a múlt héten akcióba lépnek, és közel kerültek egy négymillió fontos szerződés megkötéséhez.
Fiatal kora ellenére, a piros-feketéknél úgy gondolják, hogy Lloris alkalmas lenne a következő szezonban Zeljko Kalacot megelőzve a Milan elsőszámú kapusának posztjára.
Forrás: tribalfootball.com -
szélsővédőt azt alap h kell igazolni, Zambrotta remélem jön, ő univerzális bal/jobb oldalon egyaránt tud játszani, de kellene még egy hasonló stílusú pléja, csak fogalmam sincs hogy kit lehetne elhozni, talán Lahm lehet a megszerezhető legnagyobb név a piacon akit úgyérzek h le tudnánk igazolni -
Milanba viszont nemtudom elképzelni pl Dani Alvest, mert azért az olasz foci mégis a taktikáról és a védelemre felépített játékról szól és oda egy ijen játékstílusu játékos sztem nemillik be, idén ráadásul nagyon fegyelmezetlenül is játszott, 3x állították ki asszem, + őis inkább kp-t jáccik már a Sevillában mint hátvédet...
Védelmet inkább Gamberini, Ujfalusi (lejár a szerződése ugytudom), Dossena stílusú játékosokkal erősíteném meg... ráadásul ők EU-sok is így lehetne igazolni EU-n kívülit más posztra, pl Kaká cseréjének hoznék egy támadó középpályást, olyasmit mint Lulinhát
-
de sajna igazad van...néhány meccset csinált hajmeresztő dolgokat, nem volt egy jó beadása sem ....stb., igaz néhányon meg jól játszott, csak ez a meccsszám elhanyagolható. ha vennénk egy "normális" szélsőt, csereembernek el tudnám viszont képzelni -
sztem szélsővédőt is simán vehetnétek mert ez az Oddo hosszútávon (ahogy elnéztem a teljesítményét néhány meccsen, rövidtávon sem) nem megoldás
bár ezt csak kivülröl látom igy lehet hogy nincs igazam... -
szerintem ezzel mindenki így van :)
és sztem így is lesz!
FORZA MILAN!!! -
most ismét nem tudom h mit higyjek :) nagyon várom már a hétfőt konkrétabb elképzeléseink lesznek a vezetőség gondolkodásmódjával kapcsolatban, távozók,érkezők... fel kell rázni a csapatot, nincs mese... Baresi tegnap nyilatkozta h szerinte drasztikus változások lesznek a nyáron a csapatnál azt a Milant szeretném látni akit anno megszerettem:) -
na ezt nem vártam CA-tól...inkább akkor menjen el és jöjjön vki más..::S -
nevetséges, szánalmas... -
Milan: nincs szükség forradalomra
A Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti kijelentette: erősíteni kell, de csak néhány poszton.
A Milan szurkolói szerint a jelenlegi gárda bebizonyította, hogy már nem tudja felvenni a versenyt Európa legjobb együtteseivel, sőt, az olasz középcsapatok is képesek megnehezíteni a dolgát. Az általános vélekedés úgy tartja, hogy teljes vérátömlesztésre lenne szükség, a keret felét el kell adni és új, fiatalabb focistákat szerezni helyettük, miközben a szakmai stáb élén sem ártana a csere.
Carlo Ancelotti azonban másképp vélekedik minderről, és kijelentette: sem ő, sem a csapat nagy része nem távozik nyáron.
- Jövőre is én ülök a kispadon, és szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmiféle forradalom. Erősítésre természetesen szükség van, ám ez csak néhány játékost érint majd. Egyelőre még a jelenlegi szezonra koncentrálunk, mert nagyon fontos számunkra, hogy indulhassunk a Bajnokok Ligájában. Bár a döntés már nem a mi kezünkben van, mi megtesszük, ami tőlünk telik - mondta Ancelotti.
samsungsport.hu -
a cserepadot is fel kellene tölteni mert az nagyon gyér, és egyetértek erőcsatár kell! -
Agüero stílusú csatárnak ottvan Pato, nekünk erőcsatárra van szükségünk( Drogba,Berbatov,Gomez) hoznék még egy támadó középpályást, és egy középső védőt, kicsit csiszolódik a keret, lehet rotálni, következő évben megint lehet vásárolni -
zsilike #15692 sztm nagyon igazad van!nem birnak venni pár fiatal "csodagyereket?nem értem, javasolnám:nasri toulalan,agüero,+fiatal tehetséges védőket.de ezt sztm ők is tudják! -
laca70 #15691 Nem tudom miért kell erőltetni Kaká csatárjátékát. Ő tipikus irányító középpályás. Legyenek normális csatáraink és kész. -
Galliani interjú
Mr. Galliani, meglepte a vasárnapi vereség a Napoli ellen?
"Nem tudom, hogy a hétvégi vereség volt-e a legrosszabb a szezonban. Az biztos, hogy nem számítottunk rá. Meglátjuk, most mi lesz. Még mindig bizakodunk. Senkitől sem várunk jótékonykodást. Végre olyan eredmények születnek az utolsó fordulókban, amik nem adnak okot találgatásra. Ez jó jel az olasz focira nézve. Minden csapat magáért játszik és nem másokért. Bízom benne, hogy a Milan a BL-ben indulhat ősszel."
Mit mondott Silvio Berlusconi a vereség után?
"Nem látta a meccset, éppen repülőn ült. Beszéltem vele vasárnap este és szomorú volt, ahogy én is, és ahogy minden szurkolónk. Csalódottak voltunk, és ugyanígy éreztek a játékosok és az edző is."
Mi volt a kudarc oka?
"Nincs magyarázat rá. A csapat három nagyon pozitív mérkőzés után érkezett a San Paolóba, ezért meglepett a találkozó képe, mivel korábban ellenünk még senki sem játszott ekkora fölényben. A Palermo ellen nem érdemeltünk vereséget, Rómában is jól játszottunk, ahogy a Juventus ellen is. Bergamóban is nyernünk kellett volna. Most először mondhatom azt, hogy nem sok esélyünk volt a győzelemre."
Kiket vásárol a Milan a nyáron?
"Hétfőig nem akarok az igazolásokról beszélni. Ugyanez igaz a játékosokra is. Mindenkivel leülünk majd tárgyalni, de csak hétfőtől kezdve."
Mi a helyzet Patóval?
"A következő szezontól Kaká második számú csatárt játszik majd. Ez egy kiváló megoldás, de csak egy csatár játszhat majd előtte. Inzaghi jól teljesít, ezért Patónak vele kell majd megküzdenie."
Forrás: acmilan.com -
Torinóban bízunk, és az Udinere hatni fog :) -
de a csapat ereje nem hat a fio erejére :) -
úgy is jó, de a csapat erejének nagyobb hatalma van -
majd berlusconi elintézi :P -
én nagyon örülök neki. nem azt mondták hogy minden meccsen játszani fog. szerintem még ilyen idősen is nagyon sokakat megszégyenítően játszik és hasznos tagja marad a csapatnak -
zsilike #15684 szeretjük,de ez nem a jövőbe vezető út. -
zsilike #15683 neeeee! -

-
Maldini még egy évet vállal -
A Milan még bízik a BL-ben
Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke kijelentette: a gárda nem mondott le a Serie-A negyedik helyének megszerzéséről.
A Napoli elleni kínos vereséggel a Milan ismét visszacsúszott a tabella ötödik helyére, hátránya két pont a Fiorentinával szemben. A záró fordulóban a Milan az Udinesét fogadja, a Fiorentina pedig a Torinóhoz látogat. Adriano Galliani szerint a piros-feketék még könnyedén megszerezhetik a BL-induláshoz szükséges negyedik helyet.
- Váratlan vereséget szenvedtünk Nápolyban, de el kell ismerni, megérdelemten kaptunk ki. Ez volt az első olyan idegenbeli vereségünk a szezonban, amikort valóban jobb volt nálunk az ellenfél. Továbbra is hiszünk a negyedik helyben, de nem várunk ajándékot senkitől. Az olasz élvonal is hasonló más európai bajnokságokhoz: bárki legyőzhet bárkit - és ez mindenképpen pozitív, és reményt keltő az utolsó forduló előtt - mondta Galliani.
forrás: samsungsport.hu -
ebben egyetértünk :)
de inkább olvassuk a lehetőségeket mind hogy pangás legyen! -
biztosat úgyis csak augusztus 31-én tudsz majd :) -
A következő hírcsokor lalas és Patya munkáját dicséri. Olvashatjátok őket a Fórum/Átigazolási hírek topikban is, ami napi rendszerességgel kerül frissítésre. Természetesen ezeket nem kell tényként kezelni.
Silvano Raggio Garibaldi:
A tavaly érkező Michelangelo Albertazzi után, egy újabb fiatal tehetség érkezhet a Genoatól, aki nem más, mint az új De Rossinak aposztrofált Silvano Raggio Garibaldi. A játékos része lehet a Borriello üzletnek.
Hugo Lloris:
Nem várt találka Hugo Lloris ügyében. Nizzaban a játékos ügynöke, valamint Braida tárgyalt a jövőről. Megfelelő választás lehet a játékos a Milannak, ugyanis olcsó (kb. 7 millió euró), és tovább fejlődhet a most is remek hálóőr.
Nelson Dida:
Az év végén távozik Nelson Dida a Milantól. A Tuttosport szerint megegyezett a Cruzeiro és a Milan. Dida 5.5 millió €-t kereshet évente, amivel a brazil liga legjobban fizetett játékosa lenne.
Gattuso, Brocchi és Gourcuff:
Ha a Milannak nem sikerül elérnie a BL indulást jelentő 4. helyet, akkor könnyen elképzelhető, hogy 3 játékos: Gattuso, Brocchi és Gourcuff is távozik a Rossoneróktól.
Gattusot jelenleg a Bayern München (és Luca Toni) csábítja egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Ebben az ügyben megszólalt Adriano Galliani is aki a következőket mondta:
"Ha engem kérdeznek, akkor én azt mondom, hogy maradni fog, 2011-ig szerződés köti a klubhoz."
Eközben Brocchi iránt a legkomolyabban az AEK Athén érdeklődik.
Yoann Gourcuff jövője is még kétséges. A klub nem adná el a franciát, de a játékos rendszeres játéklehetőséget szeretne kapni. A megoldás a játékos kölcsönadása lehet. Az Ajax már be is jelentkezett a középpályásért. Azonban az utóbbi napokban napvilágot láttak olyan hírek is, miszerint a Milan felajánlaná Gourcuffot és némi pénzt a Palermonak Amauriért.
Ronaldinho:
Eladni vagy nem eladni Ronaldinhot a Milannak? Ez a kérdés járhat mostanság Joan Laporta fejében. A katalánok elnöke szerint a Milan ajánlata alacsony, és arra ösztönzi a klubot és Gallianit, hogy emeljék egy kicsivel a kínált összeget. -
Seedorf lemondta a szereplést a nyári EBről -
laca70 #15675 Csak azért osztrák, mert abba a válogatottba hívták, ide nem... -
revans alapon van miért küzdeniük, meg mi lenne szebb skalp annál h elvettük a 4. helyet az AC Milantól
Torinóban nagyon bízok, hazai pályán egyszerűen nem kaphatnak ki, nagy küzdelmek lesznek a 7végén csak bírjuk idegekkel:) -
egyébként bizhattok abban hogy az Udinese félvállról fogja venni a meccset... nekik ugye már nincs miért küzdeniük, bár a Sienának se volt ellenünk...