36664
  • Palinko
    Galliani nem adja el Carlot, hát Gallianit kéne már elkergetni vagy aki dönt ilyen hülyeségeket. előbb LLoris aztán most ez... majd chealseé lesz lippi ott nem tud annyira mint csinálni, nállunk viszont tökéletes lenne
  • Yulcsa
    egyetértek, kellene egy kis vérfrissítés!
  • Palinko
    hát nem lepődnék meg... de szurkolok hogy legyen egy ilyen csere mert Lippi szerintem nagyon tudja a dolgát.
  • Nuno88
    Ha engem kérdezel akkor biztos hogy nem fog ilyenre sorkerülni...
  • szucsy89
    sztem jót tenne a csapatnak egy edző váltás, de ennek ellenére nem hiszem hogy sor kerül rá...
  • Nuno88
    Készül az Ancelotti-Lippi csere?

Az olasz és az angol sajtó a jelek szerint rákapott az Avram Grant és Roberto Mancini menesztésével a múlt héten megkezdődött edzőkeringőre, és merészebbnél merészebb verziókat vázolnak fel a események várható alakulásait illetően.

Míg az Internél szinte tényként kezelhető José Mourinho érkezése, addig az egyik ilyen merész találgatás szerint a Grant távozásával üressé vált Chelsea-kispadot a Milan trénere, Carlo Ancelotti foglalhatja el. Ennek a feltételezésnek alapjául az a pletyka szolgált, mely szerint a hét elején Ancelottit együtt látták a Chelsea tulajdonosával, Roman Abramovich-al. Bár az edző saját elmondása szerint csak nyaralását töltötte, a sajtó szerint több lehetett a találkozó mögött, és már meg is nevezte Ancelotti lehetséges utódját, mégpedig Marcello Lippi személyében.

A 60 éves szakember az olasz válogatott 2006-os világbajnoki diadala óta szabadságát tölti és rengeteg ajánlatot utasított el a visszatérésre, azonban a hírek szerint Milánó vörös-fekete felében szivesen újra a kispadra ülne.

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    Galliani: "Boldoggá tesszük a szurkolókat!"

A hagyományos Milan Workshop keretében tartott sajtótájékoztatón Galliani elmondta, nem cserélné el az elmúlt években nyert BL trófeát, Európai Szuperkupa és Klubvilágbajnokság címeket két bajnoki címért sem.

Az előző két évben a bajnoki szereplés szerinte is gyengére sikerült, de most hozzákezdenek egy új Milan építéséhez, mely nagyon erős és versenyképes lesz. A vezetőség és a játékosok is tisztában vannak vele, hogy az elvárás a Scudetto megszerzése a következő szezonban.

"Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a csodálatos szurkolóinkat boldoggá tegyük." - mondta Galliani

Forrás: acmilan.com
  • Kaplartom
    Akor örülök! :P De még vagy 3-4 játékos kellene. Kapus, Védők, Csatár
  • Nuno88
    Örülhetsz mert Ő már visszajött!
  • Palinko
    ha tudnak jó csapatot építeni nekem is mindegy hogy hívják, de nem túl biztató eddig a piacon való megjelenésünk
  • Kaplartom
    Én mondjuk Borriellonak is örüülnék , persze nem annyira mint egy Drogbának, de jóaz. :D
  • Palinko
    ja jön de ennyiért?? szerintem ezzel megint csak ki akarják szúrni a szemünket, hogy na "igazoltunk" valakit.

Marco Borriello ügynöke, Tiberio Cavalleri megerősítette, hogy a játékos visszakerül a Milan tulajdonába, miután a milánói klub megegyezésre jutott a Genoával.

A bajnokságban 19 gólig jutó csatár közös tulajdonban volt a két egyesületnél. Remek játékának köszönhetően ott lesz az olasz EB keretben is.

"Borriellót visszaviszi a Milan"- nyilatkozta Cavalleri TuttoMercatoWeb-nek

"A Milan komoly anyagi áldozatot hozott érte. Körülbelül €10m-ba kerül a transzfer, amiben benne van Di Gennaro is. (7.5 Borriello + 2.5 Di Gennaro -a szerk)

"Úgy vélem, hogy ilyen összeg láttán joggal remélhető, hogy a klub komolyan számol majd vele az új szezonban."
  • shad0w
    yeee
  • Nuno88
    Dida és Ronaldo is marad a Milanban

A korábbi hírekkel ellentétben Dida és Ronaldo sem távozik az AC Milan labdarúgócsapatától. Ezt a csapat ügynöke és korábbi játékosa, Leonardo erősítette meg.

A Milan 34 éves kapusa (a képen) sérüléseit követően a szezon második felében kegyvesztett lett Carlo Ancelotti vezetőedzőnél. A tréner inkább az ausztrál Kalacot szerepeltette kezdőként. Ezek után várható volt, hogy a brazil sajtó összefüggésbe hozza Didát valamelyik hazai csapattal, és a Cruzeiro szívesen is látta volna a veterán portást, a helyzet azonban úgy fest, megváltozott.

- Dida nem megy sehova, a következő szezonban is a Milan játékosa lesz - összegzett a Rossonerik brazil ügynöke - korábbi játékosa - Leonardo, aki a csapat másik brazil sztárjának jövője kapcsán is kifejtette álláspontját.

- Ronaldo jelenleg Brazíliában tartózkodik, és csakis azzal van elfoglalva, hogy minél előbb felépüljön. A korábbi hírekkel ellentétben a játékos és a klub közti viszony remek, és bár Ronaldo szerződése június végén lejár, a Milan kész meghosszabbítani azt.

Ronaldinho esteleges érkezése ugyanakkor egyre kevésbé valószínű. A Barcelona ugyanis horribilis összeget kérne a régóta formán kívüli klasszisért, aki ugyan szívesen elszerződne a Milanhoz, de Leonardo szerint ha a felek álláspontjai nem közelednek, az üzlet meghiúsul.

forrás: samsungsport.hu
    -------------------------------------
    kezdenek nevetségessé válni a dolgok...
  • Nuno88
    Szerintem is esélytelen ez a Cech igazolás, a Chelsea nem fogja eladni.
    Remélem azért igazolunk még egy kapust, és jönnek a beigért igazolások is.
    Boriello visszatért azt olvastam.
  • Oziris666
    Cech esélytelen,még kacsának is erős,dehát álmodozni lehet...:)
  • szucsy89
    szerintem is a bl döntött...és még fog is pár igazolásunknál van egy olyan érzésem:SS

na hajrá azért Cech jöhet!:D
  • Nuno88
    Ambrosini ma ünnepli a 31. születésnapját!

Isten éltessen Ambro!!!
  • Nuno88
    Szerintem a BL döntött... de ha nem akkor köszönjük Galliani -.-
  • Gunnersboy
    hát Llorisrol csunyán lecsusztatok....
  • Palinko
    hülye szegény Lyon messze van a mi klubbunktól, biztos anyuci nem engedi külföldre. Chech nek a fejével mi van? vagy mostmár csak hobbi a fején az a cucc? buffont kellett volna megszerezni mikor lehetőség volt
  • LasCar16
    köszönjük, Galliani ... Didát elküldeni a picsába 4 millát keres..., Cech simán jöhetne.. na reménykedjünk
  • szucsy89
    :'(

erről beszéltem...ezt is buktuk...
  • Yulcsa
    sajnos tényleg Lyon :(
    no mind1, akkor Cech!!!
  • ForzaInter
    egyébként sztem Abbiati jó kapus, simán lehet első számú kapus, 5 legjobb olasz kapus között van.
  • ForzaInter
    a döntése: Lyon.
  • szucsy89
    ő is jöhet:D
  • Yulcsa
    na ő is tökéletes lenne!

Milan: Ajánlat Cechnek
    Ha Hugo Lloris a Lyont választja a Milan helyett, akkor elindul a Cech-hadművelet. A kapus ára 18 millió €. Cech nem fogadta el a Chelsea évi 3.2 milliós szerződését.
  • Palinko
    hát ha estére lesz valami akkor örülök...
  • Yulcsa
    csütörtök van, jöhet Lloris döntése ^^
  • Palinko
    Abbiati! milyen ember, még nem igazolunk senkit nem lép le. lehet gondolja hogy majd helyet kap ha nem lesz kapus, de ez mégis szép dolog tőle hogy nem lép le.
  • LasCar16
    Interjú Adriano Gallianival az átigazolási szezonról

- Igaz hogy a Milan Eto'o után érdeklődik?
    "Az átigazolási szezon hosszú, és én megértem hogy, most hogy vége a szezonnak minden ebber erről beszél, de szeptemberig nagyon nehéz és egyáltalán nem könnyű hírekkel szolgálni nap mint nap."

Arról pletykálnak hogy a Palermo Abbiatit szeretné megszerezni
    "A hír igaz, de jelenleg Abbiati nem akar oda igazolni, és ha itt marad jövőre ábécé sorrendben Abbiati, Dida és Kalac lesz a három kapusunk, ellenkező esetben, igazolunk majd egy új kapust."

Mit gondol arról hogy Mourinho váltja Mancinit az Internél?
    "Én Ancelottit részesítem előnyben... Mourinho egy remek edző, de én a Milan dolgaival törődöm nem az Interével, nem fogok más csapatok ügyeiről beszélni."

Kapott telefonhívást Londonból, pontosabban a Chelseatől?
    "Folyamatos kapcsolatban állunk a Chelseavel, Abramovich tud róla, és néha Shevaval is beszélünk, de minden rajtuk áll, ha hajlandóak elengedni, és elfogadni a kondícióinkat, akkor miénk lesz, más esetben egyébként nem."

Mivel nem EU-s játékosról van szó, van a Shevchenko ügynek végső határideje?
    "Van hely non-EU-s játékos számára nálunk, mivel Serginho és Oliveira is távozott, szóval van rá mód hogy még egy legyen. Ez a helyzet egyébként a nem eu-s játékosokkal kapcsolatban egy újabb dolog, mely hátrányos helyzetbe hozza az olasz csapatokat. Csinálhatnánk egy szép listát amelyek jelenleg folyamatosan rombolják az olasz focit, például a nem létező stadionok, a tény hogy nálunk a legmagasabb az adókulcs egész Európában, és a non-eu-s játékosok szabályozása. Így ne csodálkozzunk ha az angol csapatok nyernek a végén."

Zambrotta?
    "Az eltérés mint az már tegnap is tudott volt még mindig 2 millió. Beszéltem vele az egyik nap és azt mondta reméli, hogy ide tud igazolni. Azt gondolom és remélem hogy ez így is lesz. A Barcelona vezetői is tudják. De mindig sok pénzt kérnek, akármikor érdeklődsz ők 30,40,50 milliókról beszélnek, amelyek egy csapat lehetőségeivel sem állnak köszönő viszonyban."

Borriello?
    "Ez egy másik átigazolási ügy, meglátjuk mi történik majd. Azt hiszem ha visszatér hozzánk, többé nem is fog elmenni, ő lehetne az egyik támadónk. Tisztáznunk kell a Genoaval a közös tulajdont, melynek lejárta június 25 és ma még csak május 25 van."

Borriello azt nyilatkozta, hogy nem akar harmadik számú csatár lenni...
    "Nem vagyok edző, a Milan három támadóval játszik, és erre lesz hat támadónk, ő lesz az egyik a hat közül, ha visszejön, de majd Ancelotti dönti el ki az a három aki játszik"

Di Gennaro?
    "DiGennaro jelenleg a Milan játékosa, az igaz, hogy a Genoa szeretné őt a Borriello ügyletbe bevonni, még az is lehet, hogy felhasználjuk majd, hogy megállapodjunk velük, egyébként Bologna-n fogunk gondolkozni, de majd meglátjuk..."
  • LasCar16
    AC Milan 24 órán belül megpróbálja nyélbe ütni Lloris leigazolását. A Controcampo értesülései szerint ma tárgyalás lesz a kapus ügyében a francia klubbal. Miközben a klub lázasan próbál helyet csinálni a gall kapusnak, miszerint Dida hazatérőben van, míg Abbiatiért 2 millió fontos ajánlatot kaptak a Palermotól.

Abbiati nem akar a Palermoba igazolni addig, amíg nem igazolunk egy elsőszámú hálóőrt. "
  • Palinko
    hát attól még ha ott jól játszik nállunk nem játszott volna úgy nem illett be és csak +1 fizetés a semmiért, +1 hely a semmiért én azért örülök
  • shad0w
    én azért nem tudnék őszintén örülni neki, ha ott meg elkezdené vagdosni a gólokat...
  • szucsy89
    sok sikert neki, és sok gólt:)
  • Nuno88
    Köszönünk Gila mindent! Reméljük hogy a Fio-nál jobban fog menni mint itt! Sok sikert!
  • Palinko
    ez már legyen más baja :D szerintem nem rossz játékos ennyit talán megér, de nem a milanba való
  • limperatore
    te miről beszélsz? május végén magasba emeljük a bl trófeát ;)
  • Oziris666
    Túl jó ár az érte:)