-
Interjú Adriano Gallianival az átigazolási szezonról
- Igaz hogy a Milan Eto'o után érdeklődik?
"Az átigazolási szezon hosszú, és én megértem hogy, most hogy vége a szezonnak minden ebber erről beszél, de szeptemberig nagyon nehéz és egyáltalán nem könnyű hírekkel szolgálni nap mint nap."
Arról pletykálnak hogy a Palermo Abbiatit szeretné megszerezni
"A hír igaz, de jelenleg Abbiati nem akar oda igazolni, és ha itt marad jövőre ábécé sorrendben Abbiati, Dida és Kalac lesz a három kapusunk, ellenkező esetben, igazolunk majd egy új kapust."
Mit gondol arról hogy Mourinho váltja Mancinit az Internél?
"Én Ancelottit részesítem előnyben... Mourinho egy remek edző, de én a Milan dolgaival törődöm nem az Interével, nem fogok más csapatok ügyeiről beszélni."
Kapott telefonhívást Londonból, pontosabban a Chelseatől?
"Folyamatos kapcsolatban állunk a Chelseavel, Abramovich tud róla, és néha Shevaval is beszélünk, de minden rajtuk áll, ha hajlandóak elengedni, és elfogadni a kondícióinkat, akkor miénk lesz, más esetben egyébként nem."
Mivel nem EU-s játékosról van szó, van a Shevchenko ügynek végső határideje?
"Van hely non-EU-s játékos számára nálunk, mivel Serginho és Oliveira is távozott, szóval van rá mód hogy még egy legyen. Ez a helyzet egyébként a nem eu-s játékosokkal kapcsolatban egy újabb dolog, mely hátrányos helyzetbe hozza az olasz csapatokat. Csinálhatnánk egy szép listát amelyek jelenleg folyamatosan rombolják az olasz focit, például a nem létező stadionok, a tény hogy nálunk a legmagasabb az adókulcs egész Európában, és a non-eu-s játékosok szabályozása. Így ne csodálkozzunk ha az angol csapatok nyernek a végén."
Zambrotta?
"Az eltérés mint az már tegnap is tudott volt még mindig 2 millió. Beszéltem vele az egyik nap és azt mondta reméli, hogy ide tud igazolni. Azt gondolom és remélem hogy ez így is lesz. A Barcelona vezetői is tudják. De mindig sok pénzt kérnek, akármikor érdeklődsz ők 30,40,50 milliókról beszélnek, amelyek egy csapat lehetőségeivel sem állnak köszönő viszonyban."
Borriello?
"Ez egy másik átigazolási ügy, meglátjuk mi történik majd. Azt hiszem ha visszatér hozzánk, többé nem is fog elmenni, ő lehetne az egyik támadónk. Tisztáznunk kell a Genoaval a közös tulajdont, melynek lejárta június 25 és ma még csak május 25 van."
Borriello azt nyilatkozta, hogy nem akar harmadik számú csatár lenni...
"Nem vagyok edző, a Milan három támadóval játszik, és erre lesz hat támadónk, ő lesz az egyik a hat közül, ha visszejön, de majd Ancelotti dönti el ki az a három aki játszik"
Di Gennaro?
"DiGennaro jelenleg a Milan játékosa, az igaz, hogy a Genoa szeretné őt a Borriello ügyletbe bevonni, még az is lehet, hogy felhasználjuk majd, hogy megállapodjunk velük, egyébként Bologna-n fogunk gondolkozni, de majd meglátjuk..."