36664
  • szucsy89
    az egy mezei focilabda
  • Nuno88
    Galliani hétfőn Barcelonába repül

Olasz források szerint a Milan alelnöke, Adriano Galliani hétfőn Barcelonába repül, hogy hivatalos ajánlatot tegyen a katalán klubnak Ronaldinhóért.

A Barcelona jelenlegi elnöke, Joan Laporta állítólag kész megállapodni a vörös-feketékkel a transzferről, és ha a vasárnapi bizalmi szavazáson megerősítik pozícióján, akkor az átigazolás valószínüleg hamarosan befejeződhet. Azonban ha a bizalmi szavazáson Laporta elbukik és új elnökválasztásokat írnak ki, akkor Ronaldinho ügye akár teljes fordulatot is vehet és még az is előfordulhat, hogy a katalánoknál marad.

Mindenesetre, Galliani már lefoglalta repülőjegyét Barcelonába és hétfőn egy konkrét ajánlatot készül letenni Laporta asztalára.

A Ronaldinho-ügy a végéhez közeledik...

Forrás: channel4.com
  • limperatore
    :DAS_AS
  • Nuno88
    Jó kis reklám de télleg nincs benne sehol EB labda :D
  • LasCar16
    bazzeg ez egy sör reklám:Dddd ha megnézted a labda mintázatát akkor ez nem a mostani EB labda...
  • shad0w
    ember, hol látod te ebben a reklámban a mostani EB labdát?
  • Kaplartom
    http://youtube.com/watch?v=G0ivyFIr2f0&feature=related

Most ez hogy van? :P Ronaldo van a reklámban , a mostani EB labdával, és ő akkor sérült volt mikor az eb labdát kiadták, nem? :P szal ezt most nem értem...:D
  • Nuno88
    Berlusconi ellen lázadnak a Milan ultrái

A Milan tulajdonosa jelenleg miniszterelnöki teendőivel van elfoglalva, de fél szemmel így is figyelnie kell a klubra.

A Milan szurkolói keménymagja petíciót juttatott el Silvio Berlusconinak, a Milan tulajdonosának, aki miniszterelnöki teendői miatt egy időre átadta a klub irányítását Adriano Gallianinak. A tifosik azért reklamálnak, mert a vezetőség szerintük képtelen bármit is tenni annak érdekében, hogy a csapat ismét Európa egyik legerősebb gárdája legyen.

A drukkerek levelükben megköszönik Berlusconi munkáját, de egyben felkérik a távozásra is, mert mint mondják "az elmúlt két évben kizárólag azért nyert trófeát a csapat, mert a játékosok képesek voltak csodát tenni a pályán, és nem azért, mert a vezetőség megteremtette a megfelelő körülményeket erre".

Az ultrák felszólítják Berlusconit: váljon meg a tulajdonrészétől, hogy a szurkolók ismét büszkék lehessenek csapatukra. A tifosik egyben kijelentették: ha az elnök nem távozik, bojkottálják az együttest és nem járnak ki a meccseikre.

forrás: samsungsport.hu
  • Nuno88
    Jó ezeregyféle hír megjelent már hogy kit vagy melyik csapatot favorizálja. Úgyis ide fog jönni!
  • limperatore
    Ronaldinho a Chelsea-t favorizálja

A Barcelona irányítója elsősorban Luis Felipe Scolari személye miatt igazolna Londonba.

A katalánok brazil irányítója egyelőre szabadságát tölti, és továbbra sem tudja, hol folytatja pályafutását. A legkomolyabb érdeklődők között a Milant, a Manchester Cityt és a Chelsea-t említhetjük, és a futballista utóbbihoz húz leginkább. Ronaldinho számára Luis Felipe Scolari személye garancia a sikerre, a támadó szívesen dolgozna együtt ismét honfitársával.

- Nagyon örülök, hogy Scolari érdeklődik irántam, mert ő egy kiváló tréner. Minden tiszteletem az övé, hiszen már nagyon fiatal korom óta ismerem, annak idején a Gremio edzője volt, mikor én is a brazil klubban szerepeltem. Nagyon jó lenne, ha ismét együtt dolgozhatnék vele, már csak azért is, mert eddig jól sült el a közös munkánk, a 2002-es világbajnoki sikert sosem fogom elfelejteni - mondta Ronaldinho.
  • limperatore
    *levezetni :D
  • limperatore
    nem levezezni akar de a világ egyik legszebb helyén évi 18 millio dollárért ki az a hülye aki nem akarna focizni?:D
  • LasCar16
    Dinnyó még nem levezetni akar, az egy dolog h bejelentkezett érte a Galaxy és a City is , ha van esze akkor ide jön ..
  • Nuno88
    Az kizárt dolog mert nem tudom.
  • limperatore
    dinho megy los angelesbe:D
  • Nuno88
    Pippo eléri a 300. gólját a kövi szezonban ez tuti :)
    Seedorfnak meg csak annyit h játszik ahoca CA teszi, Ronaldinho kell, kell és kell...
  • LasCar16
    Pippo Inzaghi, a Milan mesterlövésze beszélt céljairól a jövő szezonban.

"Az UEFA kupát mindenképp meg akarjuk nyerni, ez az egyetlen hiányzó láncszem a gyűjteményünkben." -fogalmazott Pippo a Mediasetnek adott nyilatkozatában.

"Ez a csapat, Ancelotti irányításával két BL-t és egy Scudettót nyert, jó lenne kiegyenlíteni a trófeák egyensúlyát."

"Természetesen a Scudetto lesz az elsőszámú célunk, erre és az UEFA kupára fogunk koncentrálni. Az Inter látszik most a legerősebb csapatnak Olaszországban, de ez a pályán nem biztos, hogy sokat jelent. Már most várom a derbiket, jobbak lesznek mint valaha."

"Hogy meg vagyok-e ijedve José Mourinhótól? Nem tudom megítélni a portugál mestert, mivel nem ismerem őt. Mi tökéletesen meg vagyunk elégedve Carlettóval, aki edzőként, és emberileg is nagyszerű."

Inzaghi a labdarúgás történetének egyik leggólérzékenyebb támadója, és ezt nyomatékosítja, hogy tavaly megelőzte Gerd Müllert, az Európai klubversenyeken elért gólok számát illetően.

"Az UEFA kupa is ezek közé a versenyek közé tartozik, és miután megelőztem Müllert, szándékomban áll megvédeni a címet, illetve tovább emelni a góljaim számát. Szégyen volna, így 30 után nem küzdeni ezért a címért."

"A következő személyes célom a 300 gól, amitől csak 10 gól választ el. Ez egy tekintélyes mérföldkő volna." -fejezte be SuperPippo.

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    Kaladze nyilatkozat:

A Grúz védő napról-napra figyeli a történéseket átigazolási fronton és ő is álmodozik ahogy minden más ember.

A védő él-hal a Milanért és ha kell a lelkét is odaadná a Rossonerikért.Most a Milan Channelnek nyilatkozott:

"Elvarázsolt a Milan teljesen maga a klub a város minden.Ezen a nyáron pihenek hogy jövőre jobban tudjam támogatni a klubbot.Azt kell hogy mondjam boldog vagyok!Minden játékos aki eddig aláírt a klubhoz egy igazi bajnok.Megvagyok elégedve velük.Támogatom őket mindenben.De azokat is akik csak lehetséges hogy jönnek.Hogy Ronaldinho és Adebaoyr milyen focisták?Nagyszerűek!Dinho elképesztő egyedi játékos.Trükkjeit senki nem képes utánozni.Adebayor pedig egy olyan csatár akit mindenki szivesen látna saját focicsapatában.Én ha a vezetőség helyében lennék egyből őt igazolnám le.A pénz nem érdekelne.Még mindig nagyon fiatal tehetségéhez képest.De azt ne kérdezzék meg hogy utána kit vennék meg hiszen azt a klub eldönti.A Milanban is vannak olyan emberek akik ehhez értenek.Ez a nyár azét szép mert lehet merészet álmodni."

Kaladze beszélt azután magáról és a védelemről is:

"A védelem még mindig nagyon erős.Hiszen megérkezett a klubhoz Zambrotta aki tud játszani a jobb illetve a bal oldalon is.Aztán van Bonera aki szintén sokoldalú játékos.Ugyanolyan jó középen mint a széleken.De a legnagyobb erősítést szerintem Paolo Madinitől kapjuk aki mégsem vonul vissza hanem marad egy évig még nálunk.Nagyon örülök miatta."

forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Adriano Galliani, a mai napi nyilatkozatában válaszolt Clarence Seedorf egykori kijelentésére, miszerint a holland nem akarja Ronaldinhót Milan mezben látni.

Seedorf már többször is kritizálta a klubvezetést, mert Gallianiék le akarják igazolni Ronaldinhót a Barcából. Seedorf panasza érthető, mivel nem akar egy sorral hátrébb játszani, de ha Dinho a Milanba igazolna, akkor már nem a holland klasszis ”irányítaná” Kakával a csapat támadójátékát.

Íme Seedorf néhány nappal ezelőtti szavai: „Ronaldinho felesleges lenne számunkra, mivel a Milannál azon a poszton elegen vagyunk. Szerintem nekünk más játékosok kellenek, de nem én döntök erről a témáról.”

Galliani eképp reagált a holland (elkeseredett) szavaira: „Hogy Seedorf Ronaldinhóval versenyezne a posztjáért? Megértem Clarence-t, mivel ő is tényleg azon a poszton játszik, és nem akar versenyhelyzetet, ami teljesen megérthető, de nem biztos, hogy elkerülhető.”

„Én tisztelem Seedorfot, nagyszerű képességei és karaktere van, de úgy hisszük, hogy tud ő egy sorral hátrébb játszani a középpályán.”

Akárhogy nézzük a dolgot, ha Ronaldinhonak sikerül a San Siróba költöznie, akkor ő közte és Seedorf között nem lesz túl rózsás a viszony.

• LasCar16
    Kaká, a Milan írányítója, megint kifejezte szándékát Ronaldinhóra, és szívből reméli, hogy a Milan le fogja szerződtetni a Barcelonától már elbúcsúzó Dinhót.

A Milan sokáig az elsőszámú esélyese volt a Ronaldinhoért folytatott versenynek, de hirtelen leálltak a tárgyalások. Pár hét elteltével már szinte nem is kellett a Milannak Dinho, de mivel nem sikerült megszereznie a Rossoneróknak Adebayort az Arsenaltól, ezért újra a brazil aranylabdást helyezték a képzeletbeli ranglista első helyére.

„Ronaldinho? Mindig mondtam, hogy ő egy bajnok, és ha aláírna a Milanhoz, mindannyian örülnénk neki.” –mondta Kaká a Sky Sport Italianak.

„Nagyon örülnék Ronaldinho érkezésének, mivel a Brazil válogatottban is szeretek vele játszani, és ezt most hétről hétre is így lehetne.”

Kaká végül kérte a klubvezetéstől a keret megerősítését: „Nagyon remélem, hogy nyáron a klubnak sikerül több jó játékost leigazolnia, mert jövőre a Scudettoért és az UEFA kupáért fogunk harcolni, amihez elengedhetetlen egy nagyon erős keret.”

• NeoMaN
    ez mostmár tényleg röhej
  • Nuno88
    Nyugi erre semmi esély nincs :D
  • Kaplartom
    Remélem Patot nem adjuk kölcsön...
  • LasCar16
    szóóóriii , ez az
  • LasCar16
    Sampdoria kölcsönvenné Patot:DDDdddddd
  • LasCar16
    A Corrierre dello Sport szerint Didier Drogba feltámasztotta az AC Milan érdeklődését, miután az Adebayor-hadművelet minden jel szerint kudarcba fulladt.

A Chelsea elefántcsontparti támadójának a jövője az angol sajtó szerint valószínűsíthetően nem a Stamford Bridge-ben fog tovább íródni.

Drogba már többször is beszélt (csodálattal) a Milanról, s most ez a szeretet kölcsönös is lehet, miután a Milan hajlandóságot mutatott a leigazolása felől.

A Milan elsőszámú célpontja idén Emmanuel Adebayor volt csatárposztra, de miután az Arsenal által kért összeg nem nyerte el Gallianiék tetszését, meghiúsult az üzlet. Pláne, hogy tegnap a Chelsea is bejelentkezett Adebayorért, s Roman Abramovicsnak nem okozna gondot kifizetni a togói vételárát.

Viszont, ha Adebayor a Chelsea-ben kötne ki, ez automatikusan vonná maga után Drogba távozását a kékektől. Továbbá a Nyugat-Londoniaknak sem okozna problémát eladni a 30 éves Drogbát akár olcsóbban a Milannak, miután Olaszországban továbbra is pénzügyi válság van.

megy a kavarás
  • LasCar16
    link

Leandro Grimi a következő szezont is a Sportingnál töltené! Galliani felhasználná a játékost a Veloso-transzferben
  • Nuno88
    Ha Adebayor mégis ide jönne, akkor a Barca kölcsönveheti Shevchenkot ...
  • LasCar16
    A Milan mestere a román fővárosban járt és az olasz sajtó szerint az EB döntő megtekintése mellett tárgyalni utazott Bukarestbe hogy megszerezze Bogdan Lobontot,aki az olasz és a francia csapat elleni mérkőzéseken világklasszis teljesítményt nyújtott és ez a jelek szerint Carlettot is meggyőzte,a Milan trénerét Ioan Becallival láttak vacsorázni aki a 30 éves játékos ügynöke,Lobont jelenleg a Dinamo Bukarest kausa,korábban a Fiorentina és a Ajax kapuját védte

forrás:transfermatketweb.com
  • Nuno88
    Ronaldinho búcsúzik a Barcától?

A brazil klasszis hosszú idő után a hétvégén ismét pályára lépett Venezuelában, egy jótékonysági mérkőzésen, és rögtön két gólt is szerzett. A mérkőzést követően a játékos néhány mondatban kommentálta jelenlegi helyzetét, és bár nem zárta ki azt, hogy a Barcelonában marad, szavai inkább tűntek búcsúzkodásnak:

"Most csak azon gondolkozom, hogy dolgozzam és visszatérjek a korábbi szintemre. Az másodlagos, hogy ez hol fog bekövetkezni. A Barcelona egy csodálatos történet volt, hiszen annyi mindent megnyertünk. A szurkolók sem fogják elfelejteni, ahogyan én sem. Akárhová is megyek Barcelonában, mindig szivesen látnak."

• Nuno88
    Egyetértek, nekem sem szimpi, Ronaldinho kell mindenáron!
  • Yulcsa
    nálam már elvágta magát Adebayor... amúgy sem volt szimpatikus... jöjjön Ronnie!
  • Nuno88
    Kezd uncsi lenni...

Adebayor a Barcelonát választaná

Az Arsenal csatára, Emmanuel Adebayor egyre távolabb kerül a Milantól, miután elismerte, hogy a Barcelonát részesíti előnyben két kérője közül. A togói válogatott csatár ezidáig a vörös-feketék első számú kiszemeltje volt a nyári átigazolási szezonra, azonban most úgy tűnik, hogy Gallianinak más alternatívák után kell néznie a támadósor megerősítésére.

A játékos a hírek szerint elsősorban anyagi okok miatt szeretne távozni az Arsenaltól, amelyet megerősít napokban tett nyilatkozata is, mely szerint amennyiben nem kapja meg a klubtól azt a fizetést, amelyet Thierry Henry is kapott, akkor másik csapathoz szerződik.

"A Barcelona egy anyagilag kedvező ajánlatot tett nekem. Szerződésem van az Arsenallal, azonban ha a vezetőség nem tesz eleget a követeléseimnek, akkor elhagyom a klubot. Ki kell használnom ezt a pillanatot. Miért ne mennék a Barcelonához, ha már most szerepelek Josep Guardiola terveiben? A Milan is nagyszerű klub, azonban ők nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában" - fejezte be Adebayor.

A Milan figyelme ezen fejlemények hatására éppen a Barcelona sztárja, Ronaldinho felé fordult, aki a hírek szerint csak a Milanhoz szeretne igazolni, és kész jelentős fizetéscsökkentést is vállalni a transzfer sikere érdekében.

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    ha hozzátok menne akkor tuti
  • limperatore
    nem is lesz :DDDDDDDDDDDdddddd
  • Nuno88
    De ha idejön akkor lesz mind2
  • LasCar16
    scudettoja és olasz kupája sincs
  • limperatore
  • Nuno88
    UEFA Kupája még nincs :P