• LasCar16
    Pippo Inzaghi, a Milan mesterlövésze beszélt céljairól a jövő szezonban.

"Az UEFA kupát mindenképp meg akarjuk nyerni, ez az egyetlen hiányzó láncszem a gyűjteményünkben." -fogalmazott Pippo a Mediasetnek adott nyilatkozatában.

"Ez a csapat, Ancelotti irányításával két BL-t és egy Scudettót nyert, jó lenne kiegyenlíteni a trófeák egyensúlyát."

"Természetesen a Scudetto lesz az elsőszámú célunk, erre és az UEFA kupára fogunk koncentrálni. Az Inter látszik most a legerősebb csapatnak Olaszországban, de ez a pályán nem biztos, hogy sokat jelent. Már most várom a derbiket, jobbak lesznek mint valaha."

"Hogy meg vagyok-e ijedve José Mourinhótól? Nem tudom megítélni a portugál mestert, mivel nem ismerem őt. Mi tökéletesen meg vagyunk elégedve Carlettóval, aki edzőként, és emberileg is nagyszerű."

Inzaghi a labdarúgás történetének egyik leggólérzékenyebb támadója, és ezt nyomatékosítja, hogy tavaly megelőzte Gerd Müllert, az Európai klubversenyeken elért gólok számát illetően.

"Az UEFA kupa is ezek közé a versenyek közé tartozik, és miután megelőztem Müllert, szándékomban áll megvédeni a címet, illetve tovább emelni a góljaim számát. Szégyen volna, így 30 után nem küzdeni ezért a címért."

"A következő személyes célom a 300 gól, amitől csak 10 gól választ el. Ez egy tekintélyes mérföldkő volna." -fejezte be SuperPippo.

Forrás: goal.com