Adriano Galliani, a mai napi nyilatkozatában válaszolt Clarence Seedorf egykori kijelentésére, miszerint a holland nem akarja Ronaldinhót Milan mezben látni.
Seedorf már többször is kritizálta a klubvezetést, mert Gallianiék le akarják igazolni Ronaldinhót a Barcából. Seedorf panasza érthető, mivel nem akar egy sorral hátrébb játszani, de ha Dinho a Milanba igazolna, akkor már nem a holland klasszis ”irányítaná” Kakával a csapat támadójátékát.
Íme Seedorf néhány nappal ezelőtti szavai: „Ronaldinho felesleges lenne számunkra, mivel a Milannál azon a poszton elegen vagyunk. Szerintem nekünk más játékosok kellenek, de nem én döntök erről a témáról.”
Galliani eképp reagált a holland (elkeseredett) szavaira: „Hogy Seedorf Ronaldinhóval versenyezne a posztjáért? Megértem Clarence-t, mivel ő is tényleg azon a poszton játszik, és nem akar versenyhelyzetet, ami teljesen megérthető, de nem biztos, hogy elkerülhető.”
„Én tisztelem Seedorfot, nagyszerű képességei és karaktere van, de úgy hisszük, hogy tud ő egy sorral hátrébb játszani a középpályán.”
Akárhogy nézzük a dolgot, ha Ronaldinhonak sikerül a San Siróba költöznie, akkor ő közte és Seedorf között nem lesz túl rózsás a viszony.