• LasCar16
    Kaladze nyilatkozat:

A Grúz védő napról-napra figyeli a történéseket átigazolási fronton és ő is álmodozik ahogy minden más ember.

A védő él-hal a Milanért és ha kell a lelkét is odaadná a Rossonerikért.Most a Milan Channelnek nyilatkozott:

"Elvarázsolt a Milan teljesen maga a klub a város minden.Ezen a nyáron pihenek hogy jövőre jobban tudjam támogatni a klubbot.Azt kell hogy mondjam boldog vagyok!Minden játékos aki eddig aláírt a klubhoz egy igazi bajnok.Megvagyok elégedve velük.Támogatom őket mindenben.De azokat is akik csak lehetséges hogy jönnek.Hogy Ronaldinho és Adebaoyr milyen focisták?Nagyszerűek!Dinho elképesztő egyedi játékos.Trükkjeit senki nem képes utánozni.Adebayor pedig egy olyan csatár akit mindenki szivesen látna saját focicsapatában.Én ha a vezetőség helyében lennék egyből őt igazolnám le.A pénz nem érdekelne.Még mindig nagyon fiatal tehetségéhez képest.De azt ne kérdezzék meg hogy utána kit vennék meg hiszen azt a klub eldönti.A Milanban is vannak olyan emberek akik ehhez értenek.Ez a nyár azét szép mert lehet merészet álmodni."

Kaladze beszélt azután magáról és a védelemről is:

"A védelem még mindig nagyon erős.Hiszen megérkezett a klubhoz Zambrotta aki tud játszani a jobb illetve a bal oldalon is.Aztán van Bonera aki szintén sokoldalú játékos.Ugyanolyan jó középen mint a széleken.De a legnagyobb erősítést szerintem Paolo Madinitől kapjuk aki mégsem vonul vissza hanem marad egy évig még nálunk.Nagyon örülök miatta."

forrás: acmilan.com