1223
Crossmotorok és Endurok
  • sanzik
    es mennyit kene rafizetnem ?
  • Chaos Mad
    adok érte egy 75ccm-es CRM-et :)
    na?
  • sanzik
    ne egy kis kedvcsinalo meg...
  • Chaos Mad
  • sanzik
    na itt a szeker,csinaltam fotot
  • sanzik
    Na szetkaptam ma a bringat,amennyire mertem,hogy faszan megpucolgassam mindenhol,csak el kezdett esni az eso.
    Igy felben maradt a project,de leszedtem a lancot megpucolni, levegeszuru tisztitas,telire uj fagyalo hutofojadek,olajcsere meglesz, majd szepen lemosom aztan rakok fel kepet rola.
  • Chaos Mad
    ok
  • sanzik
    nincsen
    vampapiros,nincs meg rendszam se...
  • Chaos Mad
    oh..bazze cr-t olvastam.. sry... akkor télleg.. igazad van.
    müszaki van rajta?
  • sanzik
    Volt mar felujitva az iden,akitol vettem eleg sokat rakoltott en ezen tanultam,ugyhogy nem mondanam,hogy kimotoroztam amit tud a gep,van benne ero boven.
    Es ez nem cross hanem enduro (kicsit tartosabb), nem porog ugy szet mint egy cross.
    Es ez beindul rugasra barmikor ha hetekig allt akkor is :)
    En uj lancot meg lanckereket vettem ra csak,de abban sincs tobb 20 uzemoranal kb.
  • Chaos Mad
    220-at adnék a tiedért, egy kicsit öreg, meg ha ráadásul nem volt még felujitva... mivel cross.. üzemórás.... nem tudom mennyit lett "komolyabban" használva.

(mindez az én személyes véleményem )

(Mad )
  • Chaos Mad
    hát de had mááá... :)
    100-ért az a cr vázas mz, eh... és ráadásul ugy kell betolni :DDD

amugy még nem találtam vevöt, elég drága egy kicsit, had kötözködjek :)
    mindenki nagyobbat akar most, haver eladta 125-ös cr-jét, és 600-ast akar, ok mondom. :)
  • sanzik
    jol lenyomtad szegenynek az arakat
    az enyiem akkor mennyit er? nem talaltal ra vevot?
  • Chaos Mad
    hát ne haragudj
    de az a cr vázas mz 30e-t ha ér, egyik haverom 600-as honda xl vázas 250-es mz-t vett 20e-ért.

az a dt sem ér 400at.
  • Bundi
    De azért az enyémhez nem szólnak ám hozzá :D
  • sanzik
    lett helyette egy fel eves rmz 250

a hondat a nyaron vettem,hogy belekostoljak az endurozasba meg a crossba,de ameg nem tudtam,hogy akarom-e komolyabban ezt muvelni addig nem is akartam komolyabb mocit venni..
    de tetszik a dolog igy jott a jobb moci is

ja es a crm250 ara 270K lenne
  • Chaos Mad
    ok, megnézzük, lehet tudok rá vevöt, de mér adod el amugy?
  • sanzik
    Na ha ez a topic atmegy ilyen aprohirdetesbe akkor ugynez ki en is eladom a gepsarkanyt.

Egy '91-es Honda crm 250-es az aldozat. Nagyon jo muszaki allapotban van,esztetikailag viszont nincs a toppon,de azert nem egy hullazsakot kell elkepzelni.
    Ha valakit erdekel majd irok bovebben,meg ha tudok szerezni fenykepezot,majd rakok fel kepet.
  • Bundi
    Helló!

Megint én! Csak pontosítok!
    A Linkbánya fórumában az "Eladó motorok, olcsón" topikba irjatok létszi, ha ott akar valaki üzenetet hagyni!
    Rakok be akkor már képeket is!
    Ilyen a Honda vázas:

A Yamaha:

Azért csak ilyen kicsiket tettem be, mert akit jobban érdekli, az egy kattintással oda jut, ahol sokkal nagyobban is megvan, minden leirással. Meg nem akarom szét barmolni a fórumot.
    Várom a visszajelzéseket!

Bundi
  • Bundi
    Helló!

Hátha érdekel valakit, hogy most két haverom is el akarja adni a motorját. Tisztára ennek a fórumnak a keretei között!

Az egyik egy MZ blokkos, 250ccm-es motor, Honda CR vázban, Stihl fűrész gyújtással (úgy kell betolni), a másik egy Yamaha DT 125R, némi extrával... Karbon, átfestve, meg minden!

Itt tudjátok őket megnézni!
    A Honda CR vázasat ITT!
    A Yamaha DT 125R-t meg ITT!

Remélem, jók lettek a linkek!
    Ha valami hozzá szólásotok van, vagy bármi, akkor irhattok a [email protected] (a három pont kell, mert különben nem én kapom meg!), vagy jöhettek a Linkbánya fórumba, az is SG-es. Azt a fórumot ITT találjátok meg.

Remélem, lesz közületek érdeklődő! Kiváncsi vagyok!

Üdv:
    Bundi
  • Chaos Mad
    cimmel :))
  • Chaos Mad
    csak én :)
    most készül a videonk :)
    itt van az elözetes, A benzin királyai simmel :)))
  • sanzik
    de...
    en itt vagyok

de ugy latom itt kevesen enduroznak
  • Chaos Mad
    na mivan? senki se jár ide?
  • Chaos Mad
    bakony, itt lakom veszprém mellett :)
  • sanzik
    merre szoktal motorozni?
  • Chaos Mad
    váháá.. király gép ez!
    150 volt. 96-os, tök kúl. de a mai menet lehet megártott neki, kinnt a crosspályán :(
  • Xboxman
    Grats,írhatnál róla valamit!Pl mennyi volt?:)
  • sanzik
    zsir...
    en is ilyennel nyomulok, csak 250-essel
  • Chaos Mad
    na megvan a gépem,,,,, honda crm 75.. zsir. :)
  • Chaos Mad
    megnézzük! :)
  • eagle161
    Hi all! Kész a honlapomon a fórum még kezdetleges, de nem rossz és a csapat elég szegény tehát szeretném ha ebben ti is segítenétek, tehát akit érdekelnek a motorok v. dragonball (de akit nem azis) az jöjjön fórumomra, szeretettel várom!
    ide katt.
  • Chaos Mad
    uhh.
    ez nehéz dolog lenne.. mivel még mocim sincs, azt most szeretnék venni.
    de hát a haver a suomy bukókra esküszik, a máski a fox cuccokra meg az ufo plast-ra :)
    én nem vagyok otthon a témában.
  • sanzik
    mondj mar egy par markanevet,mert en tobb mint 10 ev kihagyas utan kezdtem most el ujra motorozni es nem nagyon vagom,hogy mik most a meno cuccok...
  • Chaos Mad
    én nem tudom, páncélt már láttam 16e-ért, ufo plastot.
  • sanzik
    na mocizik itt valaki komolyabban?
    cross ruhat szeretnek venni,van valami jo hely ahol lehet olcson jo minosegu felszerelest vasarolni?
  • Chaos Mad
    asszem leteszem a voksom egy Aprilia RX 50 mellett. szerinted milyen döntés? eddig csak jót hallottam rola. :)
  • Chaos Mad
    nem tud vki jo crossmotoros játékot? a motoracer 3-on és a motocross madness 2-ön kivül.
  • Chaos Mad
    :)
    hajrá!
  • fifi
    Per pillanat semmilyen de volt sokminden már. Legstrapabíróbb a T4 volt legnagyobbat a KTM-el estem :)
    Most semmim sincsmert nemrég költözem el mutteréktól és kocsicsere volt, meg házvásárlás van tervbe véve. De ha kifogok egy jó kertes kérót valami kis műhelyt összehozok benne akkor nevezek egy XT600-ra v. Dominatorra.