Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te is motorozol? milyen motorod van?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bontottan van hozzá minden, olcsón/relatíve/ ez viszont elõny.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hmmmm... most lerakom a jogsit 50esre, aztán van egy eladó honda mtx (vagy mi) 125-ös enduro, 50es papirokkal.
/ remélem nem olvassák rendörök ezt a topicot :) /
/gecc keyboard/
vagy ami olcsó, bika, és van alkatrész olcsón olaszból a Cagiva T4 nekem volt 4szelepes és rosszat nem mondhatok róla. Annak ütheted ész nélkül.És 250ért egész jót kapsz.
Én ha vehetnék most akkor egy rendszám nélküli Honda Domintatort, v. Yamaha XT600-az vennék, bár ezek elsõ motornak durvák, de olcsóak és strapabíróak/értõ kezekben/ de nekem most házvásárlás következik mûsoron, úgyhogy egy ideig nyugi van.

átrakná vki a sportba?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.