Crossmotorok és Endurok

← ElőzőOldal 25 / 25

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, asszem az. :)
te is motorozol? milyen motorod van?

fifi
Ha ez már Power szelepes akkor

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

most egy ilyet néztem ki, vagy vmi hasonlo kéne majd :)

jaja.. király, lehet hogy ez kéne nékem :) megnézem ezt az xl-t is :)

fifi
Saját kategóriájában jó választás, de egyébként elég gyenge muzsika :).
Bontottan van hozzá minden, olcsón/relatíve/ ez viszont elõny.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

:)
hmmmm... most lerakom a jogsit 50esre, aztán van egy eladó honda mtx (vagy mi) 125-ös enduro, 50es papirokkal.

/ remélem nem olvassák rendörök ezt a topicot :) /

fifi
Honda :)
/gecc keyboard/

fifi
125-ös Hona XL bocs.

fifi
125-ös Honda Xl akkor pl, de az elég ritka. Vagy DR250, az is aranyos...

bakker, 350-esek meg 600-asok?? vmi kissebb nincs? :) 125, 80, 50??? :) igen, kezdö vagyok totálisan :)

fifi
Suzuki DR350 ideális ha kezdõ vagy de mersz...
vagy ami olcsó, bika, és van alkatrész olcsón olaszból a Cagiva T4 nekem volt 4szelepes és rosszat nem mondhatok róla. Annak ütheted ész nélkül.És 250ért egész jót kapsz.
Én ha vehetnék most akkor egy rendszám nélküli Honda Domintatort, v. Yamaha XT600-az vennék, bár ezek elsõ motornak durvák, de olcsóak és strapabíróak/értõ kezekben/ de nekem most házvásárlás következik mûsoron, úgyhogy egy ideig nyugi van.

ok, milyet vegyek? látom te otthon vagy a témában :)

fifi
Akkor NE 2ütemût vegyél!

nemcsakfeel
jó ez elég városias kategória, de azért ezzel is el lennék

*hihi ** *

nemcsakfeel

*hihi ** *

egy igazi gyöngyszem :)

oh. tenksz hogy átraktátok :)

ja, hoppá, lehet hogy elsiettem a dolgot.

átrakná vki a sportba?

Dzsini
hmmm, nem esetleg inkább a sportba kellene ez?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

most mér?

kinek miylen motorja van? ha nincs akkor szerene vki mostanában venni? én most szeretnék venni egy crossmotort, ide a hegy alá,amit lehet zuzni, szal nem sok pénzt akarok rá költeni.

I.C.ram
no comment...

← ElőzőOldal 25 / 25