1223
Crossmotorok és Endurok
-
Realtibi #143 na irtam nekik -
#142 na a masik topic bezarult,koszonjuk az intezkedest!
a jo kis kepek meg ott maradtak... -
Chaos Mad #141 hát azér én is szeretek vigyázni a gépre, meg kell is mert nem szeretnék ujjat venni 2 honap mulva, föleg crossnál, nem akarom széthajtani már az elején, csak ugy szolidan :) -
#140 amugy nem arra kell gondolni,hogy ha sar van az uton akkor nem megyek ki nehogy koszos legyen a gep
csak szeretem karban tartani,minden tura utan lemosni,simogatni becezgetni... -
#139 nekem sincs ,ne sirj ...
mivel az autom reszleteit mar halisten letudtam,igy be merek vallani egy motor lizinget
ahoz meg eleg beugronak 10-20% -
Chaos Mad #138 hmmm.. -
#137 Az en ismeroseim kozott ket tipusu crossost vettem eszre.
Az egyik uti vagja a gepet nem kimeli,a masik meg meg a szeltol is felti.
Na en is inkabb a 2.-hoz tartozom es utalam ha egy apro csavar vagy egy bizbasz mar nincs a helyen vagy nem ugy mukodik vagy kicsit log.
Ezert mondtam le arrol,hogy hasznaltat vegyek,mert ugyis talalok rajta valamit ami nem fog tetszeni... -
Chaos Mad #136 [nincs pénze] -
#135 -
#134 lehet, en nem ertek hozza annyira ezert is szeretnek ujjat venni... -
Chaos Mad #133 hmmm -
#132 Bakon semmi olyan nem derül ki ami egy 5perces menet alatt ne lenne észrevehető... -
Chaos Mad #131 :) ja, ne legyen csapágyas a kerék stb. thx -
#130 Akik az en mocimat megvettek azok sajat allitasuk szerint nagyon ertenek hozza,az egyik srac allitolag szerelo volt kozulok.
Feltettek bakra rangattak a kerekeket,lengovillat,kormanyt,stb.
Szoval te is igy nezd meg,hogy raksz ala valami bakot es rangasd meg.
Hat ha mast nem, legalabb annyit elrersz vele,hogy azt hiszik ertesz hozza :) -
Chaos Mad #129 :D
2 power van a 125-ös cr-ben nem? a többit megnézem majd thx! -
#128 Alapjáraton járó motornál tartsd a tenyeredet a kipufugót eltömíve. Ez levesz a hangjából és meghallod az olyan blokkcsörgéseket amit különben nem. Víz ne eresszen. Magát a hűtőket is nézd át ne legyen sérült/foltozott/kendácsolt mert drága móka. kuplunghang, bár az esetlegesen javítható ha nincsenek a lamellák kinullázva. Futóművet ahogy érzed-szimmeringek ne eresszenek, és ha power szelepes a motor akkor értelem szerűen húzassad, hogy kiderüljön minden jó-e...Fék úgyis kiderül... :) -
Chaos Mad #127 htx, de azért mondhatnál pár példát hogy mit nézzek meg rajta. jól húzzon vagy mi? -
#126 Ha olcsón lehajtottat veszel könnyen benne van a pakliban a dugó/gyűrű/vízpumpa/főtengely AZONNALI cseréje...Sokat csináltam már , tudom miről beszélek. Jól nézd meg mit és kitől veszel! -
Chaos Mad #125 jah ok, azaz, a haveré, de már elvitték, még ö hirdette meg. -
#124 motor.hu-n lattam,de kep nincs rola es 210 hatso telo hibaval,'90-es evjarat -
#123 nemtom mar, csak lattam Oskut a cimben azert gondoltam -
Chaos Mad #122 nem hiszem, az nem az volt, azt nem hirdették meg még sztem, én is ma nézem a hirdetéseket, de az nem volt fennt, amit pedig láttál azt én szeretném megvenni, 11-es szám van rajta. nem? -
#121 az lattam most valamelyik oldalon hirdetesben 2kilo korul? -
Chaos Mad #120 nem tom, annyi pénzt soha az életben nem szednék össze, ennyim van kész :(
láttad a filmet nem? az a CR 150K volt. -
#119 hat nemtom 180 korul lehet-e jo cr-t venni...?
nem lenne erdemes gyujteni meg egy kicsit hozza es inkabb megveszed kesobb?
en 2-3szaz alatt nem vennek semmit mert ami ettol olcsobb azert azok eleg lestarpalt szekerek
legalabbis nekem ez a meglatasom -
Chaos Mad #118 ha tudsz olcsón 125-ös CR-t akkor szolj ám :) -
Chaos Mad #117 :)
simán! :)
1990-91 körül szerintem, legalábbis az enyém olyas körüli lesz (max 180-am lesz az egészre)
a CR 250-es az asszem '94-es lesz, az RM-röl semmit se tudok. -
#116 na mi akkor egy sulycsoportban vagyunk
latom akkor teljes geppark felujitas lesz
milyen evjaratu gepeket tudtok majd venni ? -
Chaos Mad #115 crossra meg lehet venni lámpás fejidomot szal azt is meg lehet oldani. :) -
Chaos Mad #114 hát ez az pontosan, 65kg vagyok szal számomra böven elég a 80 kilos motor, meghát persze, lámpa, este sötétben ugysem motorozunk terepen, mi legalábbis. a többiekkel (akik a filmben is szerepeltek) döntöttünk a cross mellett, a srác akinek az Xt-je van az lecseréli egy 250-es Cr-re, akinek pedig a filmben yamaha dt-je van, az 125-ös Suzuki RM-et szeretne, én pedig 125-ös CR-t. -
#113 vannak am jo versenyendurok amik birjak a strapat,mondjuk az xt nem eppen az...
de ha tenyleg csak cross a cel akkor felesleges azt a plusz sulyt cipelni
en rengeteget filoztam cross meg az enduro kozott ,mert igaz,hogy jo egy onindito, meg a lampa sem art de a plusz 20-30 kilo tobblet elriasztott
nalam foleg a suly dontott a cross mellett,mivel nem vagyok egy izomkolosszus pont eleg ezt is emelgetni mikor sokadszora fekszem bele a homokba... -
Chaos Mad #112 szóval:
új múvi január után lesz valószinü, ha addigra mindenkinek meglesz az új gépe. -
Chaos Mad #111 meghát olyan kell ami birja az ugrásokat. endurot nem akarom szétcseszni, meghát a cross az könnyebb is. -
Chaos Mad #110 ja, nem is kéne nagyobb, meg egyelöre nem is kell. a cross irányba megyünk most a többiekkel. :) -
#109 ettol nagyobbat nem is kell lepni egybol,szerintem
125el is nagy elvezet menni es sokkal kezesebb lesz mint egy nagyobb gep
aztan mikor majd nem a te kepesseged lesz a szuk keresztmetszet akkor valts nagyobbra -
Chaos Mad #108 ühümm..
most CR 125-re gyüjtök :)
csak el kell passzolni a mostanit. -
#107 Pontos technikai adatokat nem tudok produkalni neked,azt talalsz a neten ha kell,de nem is ez a lenyeg szerintem.
Egy motornak vannak hatari es ezt a maxot mondjuk ki tudja hozni belole egy "profi".
En mondjuk nem,mert egy 125-ost sem tudok teljesen kimotorzoni. Viszont nekem a kisebb gep pont ezert kezesebb lesz es konnyebben motorozhato. Mondjuk 125-el nincs nagy tapasztalatom,de 250-el nem tudtam azt motorozni amit a gep birna.
En ezert gondolkodok 250es 4utemuben (az teljesitmenyben kb 125-os 2utemu)
Majd ha maxon kimotorozok egy ilyet akkor valtok nagyobbra.
-
Chaos Mad #106 mennyiben/mivel másabb egy 125-ös cross és egy 250-es? pl CR. az oké hogy 250-esben több paci van. -
#105 crm nem volt jo kulonben a krossz palyara az atetelek miatt
mentem ilyen rmz-vel is,hat tok mindegy hanyadikban voltam es milyen fordulaton,ez huz mint a diszno...
2utemut azert porgetni kell nagyon,hogy haladjon
a crm inkabb endurozni volt jo -
#104 azert egy uj moci az egeszen mas...
foleg egy 4 utemu