Crossmotorok és Endurok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
hát hogy milyet érdemes azt nem tom döntsd el te:DD én husabergre esküszöm:D nyáron vettem bár én csak szadulni használom(gyilkos a gép:DDD) meg az attól is függ hogy 2T vagy 4T ben kondolkodol:) amiket nézz átt feltétlenûl: telok hajtókar(nem e csörög zörög legegyszerübb ha befogod a kipufogót és akkor lehet hallani hogy milyen állapotban van a belseje) lánckerék fék dugu kuplung(csuszik e vagy sem) kerekek(nem e lötyögnek) olaj fojás nincs e valahol vagyis mindent át kell nézni:DDD legegyszerûbb ha egy hozzá értõvel mész csak motort venni aki tudja hogy mire is képes az éppen adott motor és beteszteli...... 350000-bõl már tudsz venni egy elég jó motort bár nem egy mai darabot:DDD az meg hogy drágae az alkatrész megint csak függ sokmindentõl:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CSáá Srácok!!
Arra adtam a fejem hogy crossmocit akarok venni. Azt szeretném kérdezni hogy egy használt motoron miket kell nézni hogy jó e. Nem akarok befürödni vele. Drága ezekhez a motorokhoz az alkatrész? Könnyen meghibásodnak? Mondjuk én szeretném terepen is használni a motort. Persze inkább csak ilyen erdei utakon. Ilyeneket bírnak nem? 125 ccm-isre gondoltam az nekem pont megfelelne. Le lehet õket SMKP-ra vizsgáztatni? Nektek melyik gép vált be? Maximum 350000 Ft-ot szeretnék érte adni. Azért szeretnék egy nem túl öreget venni. Milyet érdemes?
Köszi a segítséget elõre is.
<#banplz><#help><#lama>

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

fifi
elég jók/125/, az újabbak már power szelepesek, de max turistáskodni, tehát a crosspályát, és hasonlókat elfelejtheted vele...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jancker
Amugy ajánlom még az Aprillia RX-et...

Es gibt nur ein FC Bayern!

Jancker
Gondolom 125-ösre gondolsz, de mindegy is mert egyik MTX-rõl sem tudok semmit.

a honda mtx-ekrõl mit tudtok,mi a véleményetek?mennire megbízható motorok?hogy mennek?
Jancker
Ja és amelyik jobban tetszik:D
Itt nézelõdj!

Jancker
Hello! Én azt hallotam hogy a CRM megy mint az állat de nem tul megbizható, azt nem tudom hány LE. A DT 125LC a régebbi 125ös DT elöl tárcsa hátul dobfékes. Vihütéses.. A 125R az ujjab elöl hátul tárcsás vizhûtéses. Azt mondják a DT-k nagyon strapabíróak. Ezek végülis (LC meg az R) egy erõbe vannak atõl füg hogy hova gyártoták, azt hiszem az olasz és a svájci DT-k nyitottak ezek 22-25 lóerõsek, a töbi országba kb 15-17Le-sek. Ezeket in kilehet nyitni és akár sport kipuffal 27lóerõre tuningolni, az ujjab 125R-ben aszem 98-tõl de lehet nem már az elektronikába is van folytás nem csak a kipufogóba. Szerintem ha most kezded a motorozást jobb egy DT. Bár minden attól füg hogy akarod használni.

tudtok segíteni melyik motort vegyem meg:honda 125crm,yamaha dt 125lc,yamaha dt125r,melyikrõl mi a véleményetek mert nem ismerem õket,alkatrészellátás milyen hozzájuk?strapabírósság stb.
Sziasztok!
Látom élet van...<#wink>
Decemberben vettem egy Suzuki TSR 125-öt, Svájci, 96-os, 15 ezer km.
Ha tudtok valamit a tipusról,vagy van hasonló valakinek, szivesen megosztanám a tapasztalatokat...
Franky
jolvan megvan

mostmár meg kéne venni

csm
mivan? nincsenek a fórumon motorosok?

BMW 325 iX Rallye Car :)

na már csak 20
lol

de azért irok
nehogy kihaljon a szoba

mivel kellen még 70 ezer
tesóm nem ad
szülim meg végképp nem

Koppernikusz
anélkül nem megy?

[ helikopter ]

ááá
szüleim nem engedik megvenni

nem mert nem közútra veszem

Koppernikusz
rendszám nem kéne rá?

[ helikopter ]

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=15714

megveszem bakker

nagyon teccik

csm
hi all.
most teszem az a1-es jogsit, mocim nincs, meg pénzem se, és a jogsi is csak tavasszal lesz, de mit gondoltok a honda xl-rõl???(20 év körüli)

BMW 325 iX Rallye Car :)

maozedong
125 ösnek mennyi a normális fogyasztása?

Resurrection!

nemrég voltam arra

b-type
dorog (Esztergom)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

helyileg hol vagy?

b-type
93 és 94 :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sanzik
Az en gepem is magvan meg es meg mindig elado :)
DRZ 400 E
sanzik
150K a ketto egyutt??
Hat ez ajandek szerintem ennyiert, meg ha kell is kolteni ra valamennyit.
Milyen evjaratuak ezek?
b-type
Ide is mondom mindkét motorom elvihetõ, 150ezer a kettõ
- 750-es Dr Big nincs aksi, és év elején ment utoljára
- 240-es soft trial Aprilia, õ meg most gyûrûs. :(
papir sehol egyiknél sem, az az adásvételi van meg ami alapján én is vettem.
sajna megszünt a garázs, szal ha bárkinek van rá ötlete szivesen veszem.

nemtudom

sanzik
jah :)
es kulonben meg hova tunt Mad??? <#rolleyes>
ej de ki vN HALVA A FÓRUM

Csabesz100
Hi!
Van valakinek FMF rendszer Drz-n?

PS3 ID: Csabesz82

Hi!
Érdekel vkit Agip racing 2t olaj?

2900huf/liter
írj v. hívj 06-209-979-852
ird már le légyszi a mûszaki adatait

Kaszi46
vedd meg az én Aprilia Pegasomat 2kiloba 2007 ig van rá mûszaki endurozásra és városi cirkálásra tökéletesen alkalmas(jogsi nélkül is). 20-30 eFT ráköltésével pedig mondhatjuk egy mûszakilag teljesen korrekt mocihoz jutnál hozzá.<#ravasz1><#ticking>

ha érdekel a dolog privizz rám!

*Posse*T.W.D*

LiPTON
de jó neked... nálam már egyre többen vannak<#rinya>(-mármint rendõrök)

cross endúróra
hobbi célra használnám
178 cm magas vagyok
nincs jogsim a város szélén lakok és nem járnak arra rendõrök

b-type
a lehetõ legjobbat :))

Na de tényleg mire kell?
mit vezethetsz, milyen magas vagy, mik a tervek.....egyszal: milyen kategóriában gondolkodsz?
ált. az endurók az olcsóbbak, ott is van papiros, nem papiros...ha nem kell csak csapatni az erdõre, akkor nem kell rá papir, meg lámpa, meg anyám is a hátsóülésen..

vagy még gyûjtsek???

milyen motrot vegyek szerintetek 300 ezerbõl????

maozedong
:DDDDD

Resurrection!

sanzik
erre 200k-ert mar raulhetsz ha tudod vallalni a havi 24ezer forintos reszletet...
<#wink>
alph4
Hát ez elég drága, én max 200k-ért szánnék használt mocira most, mivel nincs több :(

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

sanzik
Kiallatkodtam magam es egy par eses utan ugy gondoltam,hogy mielott meghalok eladom a mocit. :)
Ha erdekel valakit: DRZ 400 E
mila69en
senki nem ismeri ezeket az lc4-eseket? én egyáltalán nem ismerem barátomnak van egy nagy dög lc4-ese õ esküszik rá.... érdekelne milyenek ezek a ktm gépek ha valakinek van tapasztalata ossza meg plz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
üdv emberek szerintetek megéri megvenni? 400-ra tartják
1999-es 125-ös ktm-lc4

fifi
2taktos... ezzel el is mondtam mindent. nagyon döntõ lesz az, hogy ki> mire> hogyan használta elõtted, és hogy milyen alkatrészeket tett bele...
helyedben gyûjtenék még és vennék egy 4ütemût ami azért teljesen más dimenzió...
ja és kevesebbet is zabál

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Téllrg és a derbi motorok azok mienek?Mert aboszolut nem hallotam mostanáig rola.Ez is ojan mint a kymco meg a hyosunk?Kinai szarok?vagy jó kis mocik
Na valaki kukantson ide azért:)<#nezze><#worship>
Üdv minden mocisnak.
Nagy segitségeteket kérném.
A minap bejelentkeztem egy A1 es jogsira.Nem örültködés céljából szeretnék majd motorozni,hanem az élvezet miatt.Azt eldöntöttem mivel 125 ös lessz a jogsim talán robogot nem szeretnék,speed motort se ,hanem ENDUROT.Azért ezt szeretném mert általában szép hangjuk van,és valahogy bejön a kinézete is.
Nem tudom meiket válasszam mert hát ugye a pénzem se engedi nagyon.
Kb olyan 140 ezret tudnék rászánni,mert a jogsi elviszi elég sokat.

-Yamha DT ez már nem annyira tetszik mert kicsit krosszos,és a kilométer orája se jön be

-Aprilia pegaso hát errõl le is montam mert 140 ért tuti nem kapok.

-Aprilia Tuareg.Idáig ez a legmeggyözõbb árban kinézetre mindenre.Esetleg ha valakinek van ossza meg õszinte véleményét velem
Dobjatok meg egy két tanáccsal mirõl kinek mi a véleménye.
DAVID