1223
Crossmotorok és Endurok
-
#783 hát elég olcsón kínálja:D bár fene tudja men árban mehet nek pontosan DT-k megke nézni:)de bírom az ilyen új dugó gyűrü kamu dumákat:D -
Realtibi #782 szerintetek ennek lehet nagyobb baja????
motor
mert lehet rácsörgök a csávora -
#781 hat valamerre menekűlni kell:DD hamá üldöznek... folyókat meg ugyis szeretem megjárni
megmondom őszintén így hirtelen gőzöm sincs ugye ez függ sokmindentől hány km van benne hányadik tulaj milyen állapotban van szal ezt így elég nehéz lenne megmondani de én is úgy gondolom hogy sok érte így első hallásra... mert 180 huf-ért már lehet kapni 92-94-es 80-as DT-t.... de lehet, hogy vannak rajt extrák amik kiteszik az árát.....amúgy nem akarok okoskodni de én úgy gondolom, hogy a DT egy nagyon jó választás kezdő motornak... de ezt ugyis te döntöd el:DD de ide a rozsdás bökőt ha én nem azt választanám az aprilia helyett yamahák jókis gépek DT-k meg starapa bírok tudom mert havernak volt egy 125-s DT-e és az a motor amit kapott hát LoL rég darabokba kellet vólna hullania de nem.....még mindíg ment:DDD....
vagy ott vannak a suzukik szvsz RM-ek is nagyon strapa bíróak egy kb 91-93-ig olyan 180 körűl lehet már venni 80-as RM-et
meg hát ugye alkudni kell!!! olyan nincs amiből ne lehetne alkudni:D -
csoola #780 ti aztán tudtok.öcséém, folyóba a rendör elöl!és sztem TÖLED megkérdezni h tudod-e h kb. milyen ár reális 1 80-as '91-es yamaha DT-ért?mert itt 180E HUF, de sztem azért az baromi sok...de inkább hátha tudsz segiteni -
#779 tudod te eggyáltalán hogy miaz amikor flegma valaki szvsz gőződ sincs.... olvasdd el újra a komenteket mert látom neked nehéz sry -
Mojlepque #778 hát már bocs, de nem azt kértem hogy megint legyél ilyen flegma, hanem választ kértem... -
#777 hm.. jokis 2T:D csak ne zabálnának annyit:( -
#776 hát ha nem érted akkor olvasgasd addik a hsz-eket amig megnem találod az összefüggést:D arról nem tehetek, hogy te nem érted... valakinek nehéz valakinek nem -
Mojlepque #775 ne, de nem értem milyen összefüggést találsz.
Ugyanis amit írtam a 757-es válaszoltál te ezzel a szöveggel hogy 14 éves lennék vagy ilyensmi, amit nagyon kiakartál magyarázni -
#774 múltkor úgy berontottak utánam a szántóföldre mint annak a rendje:DDD csak a folyóba már nemigazán jöttekek utánam -
#773 hát igen, az RM-en ülve átfutott az agyamon, hogy ha esetleg Enzo Ferrarival nyomnák a zsaruk, talán lenne esélyük, de én akkor még mindig le tudok menni a földútra....
ez van... -
Realtibi #772 lol
engem csak eccer probáltak meg elkapni
hála istennek pont kapora jött a határ
oda meg nem jöttek utánam az opel asztrával:D
-
#771 engem is szerettek vólna párszor megállítani:DD de nem igazán tudnak befogni a nivájukkal:DDD
múltkor kijött a rendőr házhoz... aztnán azt mondja ha mi egyszer megfogjuk magát akkor...:DDDD mondom kit engem? nem is ültem a motoron már 3 hónapja biztos összekevernek valakivel:)) aszonja ne hazudozzon itt összevissza tudjuk, hogy maga az:DD hát mondom másnak is lehet ám ilyen motorja nem csak nekem:DSA:DAS:DAS:AS:DAS:D:SD vadásznak rámXDDDDDDDD -
#770 FC600:DD -
Realtibi #769 én 125 öst akarok venni
de ahhoz lerakom a vizsgát
augusztusban mek arra is meg autora is -
csoola #768 tök jo h ennyi haverom van.az 1ik most vet '97-es RM125-öt.de én még nem mertem vele menni, csak ma lett meg az SM-es jogsim, ugyhogy a seggemen maradok azt veszek 50-est vagy 80-ast... -
Realtibi #767 engem hála istennek még nem kaptak el
nincs is jogsim
elég sokszor rohangálok főúton -
#766 engem anno megállítottak a 250-es RM-el
mondom 50-es ez, csak meg van tunningolva... zsaru vágta a témát kicsit, aszongya' nekem 50-es és a gátra felfelé kerékre áll? na takarodj vele haza :DDDD -
csoola #765 van 1 sztorim lehet h uncsi lesz (söt tuti) de unatkozok.haver ment benzinkuthoz, ötvenes jogsival, 125-ös apriliával, a rendör meg megállitotta.megkérdezte h miért járkál 125-össel a gyerek meg azt mondta h azt hitte h 50-es.de a rendör megkérdezte h azért nem is gondolja h 1 50-esbe 220 van beleirva...mind1 most legalább nem unatkoztam, és a srácot meg elengedte a rendör, aszonta h többet ne forduljon elö -
csoola #764 na jo akkor én sry-t mondok, ok?és megmondom h meglepödtem a huseberget naon kirának tartom.a haveromnak is volt 1 FE501 (neked nemtom milyen van).csak azt kérem h plz ne fikázd az apriliát, ok?naon megköszönném.és télleg bocs
-
#763 #729:DDD tied-e? -
Mojlepque #762 akkor meg ne az én számomra fogalmazd a 14 éves célzásod, és majd akko elhiszem...:P -
#761 húúúúú de nagyon benézted nem teeeeeeeeeeeeee:D -
Mojlepque #760 hát már bocs nem 14 vok, meg a kor nem mindig döntő helyzet ilyen étren.
Ennyi:P
Naon sajnálom hogy ilyen szűklátókörű vagy ebben a térben -
#759 énsem semmi kirivó nem volt ebbe #748 a kommentembe:D válasszóltam neked valaki meg közbe köpködött:) söt itt még ki is egésztettem a mondanivalóm #745 saját véleményem az apriliáról nem feltétlenűl kell hogy tükrözze mások vélemyényét is..... de mindegy lényegtelen...ez #729 mindent elárúl róla vagyis a hozzá értését age 14 nem vitatkozom vele.... -
Realtibi #758 izlések és pofonok
-
Mojlepque #757 én nem veszekedésnek szántam, hanem én is simán amiatt mert legnépszerűbb az ismertségi körömben, és egyikben sem kellett csalódnom. -
Realtibi #756 na unalmamban kiváncsi lettem milyen motrod van
husaberged van
jo vagyok mi -
#755 kibeszélt itt rólad? kibeszélt itt arról hogy te mennyire értesz a motorokhoz eggyáltalán kit érdekel he? amíg nem tudsz mondatokat értelmezni addig pszííít:DD ja ha meg vissza olvasol rájössz, hogy milyen motorom van^^ de úgylátom te csak bejössz egy fórumba azt oda köpsz ahova lehet broáf -
csoola #754 gondoltam h ennél értelmesebbre nem telik...és te honnan tudod h mennyire értek a motorokhoz?kiváncsi lennék h neked milyen motorod van...(ha van egyáltalán) -
#753 jajaja ő már csak tudja, hogy mennyire ismerem a motorokat nem? lehet hogy szomszédok vagyunk, hogy ennyire tudja?
én nem fitogtattam itt senkinek a motorokhoz értését!... montam egy saját váleményt azokról a fostalicskákról azt ennyi szal nem kéne okoskodni:DDDD
ööööö hogy nekem hány fostalicskám vólt? őőőő hát egysem:D de szerinhtem több olyan fostalicskán űltem mint te:P vegyélcsak használd egészséggel::D:SAD:asD:ASD:asD:ASD:ASD:ASD:AS:D:ASD.ASD:A -
Realtibi #752 remélem megveszed és mondasz majd rola véleményt -
csoola #751 remélem h nemsokára lesz:P -
csoola #750 mert?az ö szava is ugyanannyit ér mint a tied...és én meg pont apriliát akarok venni mert haveroknak (többnek is) van és azt mondják h faxa.neked hány apriliád volt h igy ismered öket? -
Realtibi #749 kinek van itt apriliája?? -
#748 aha ha te monodod biztos úgy van LoL...ennyi:D -
Mojlepque #747 hát akkor tuti nem ismered eléggé a mocikat, ha ilyen véleményed van róluk... ...ennyi::) -
Realtibi #746 jajo
nekem mondjuk még nem volt apriliám
de én sem vok oda érte
-
#745 áhhh nem akarom sorolni.... utlom az összes ápriliát meg gagyivát:D
elfelejtettem odaírni hogy szerény véleményem szerint:DD sorry -
Realtibi #744 mért milyen bajok vannak vele??