1223
Crossmotorok és Endurok
-
#823 hát ezt nem így akartam, de a célnak így is megfelel:) -
#822 terepre mondhatni túl erős, és egy kicsit nehéz is.
http://iaro.srv.hu/kep/lc48kicsi.jpg
(klikk a képre nagyobb méretért) -
#821 Na az már harapós állat! Nem akarsz róla képet feltenni?:P -
#820 ktm lc4 625ccm '2002 -
#819 Akor a legalább a polgárőrel nem volt már gond, ugyis volt elég bajod nélküle is:D
Lényeg hogy most már jól vagy. Amugy milyen mocid van? -
#818 hálistennek addigra már feladhatta(ez egy dimbes dombos területen volt, az esés meg pont egy völgyben)!:P
a bukás után szinte egyböl kerestem a közelben levő bokrokat, mondom hova dugahtom el a mocit meg hova bújhatok én el.
végülis maradtam ahol voltam, visszhajlítgattam a sérült dolgokat, megpróbáltam beíndítani, sikerült is aztán haza. a gázt persze könyékből kellett húznom mert a acsuklóm nem mozgott, ha meg mégis akkor az elégéé fájt.
egy kiránduló család végignézte az egészet mert láttam hogy távcsöveznek, oda is intettem nekik hogy minden ok:P
-
#817 Az kellemetlen. A polgárőr nem kapott végül el?:O -
#816 nekem most vették le a gipszjakabot a kezemröl, szintén terepen zakóztam minimum 80kmh -val, supermoto gumikkal, bukon kívül védőfelszerelés nélkül, polgárőrt éppen lerázva:P persze erre nem büszke vagyok félre ne értesetek, inkább szolgáljak negatív példaként:)
hálistennek a csuklómon kívül csak a bal alkarom és térdem gyalulótott le, nameg 3 napig ugy éreztem magamat mint akin átment az úthenger.
voltak már amugy korábban is két hasonló kaliberü buktám, az 1iknél a jobb csuklóm a amásiknál a kulcscsontom bánta. amúgy a mostaniban csak az volt az ijesztő hogy igazából nem is tudom hogyan estem, eddig mindíg tudtam mi volt a hiba, mostmeg csak arra eszméltem hogy , hogy beng... :) -
#815 Oké, akkor ezt megbeszéltük, addigis kicsit feléledt a topic:D
Na most beszéljen rajtunk kivül vki más is;-) -
csoola #814 aha, [email protected] :P -
#813 Pont nem rég vettem, ugyhogy nem áll szándékomban egyenlőre.
Van msn-ed?:D -
csoola #812 és pont nem adod el?:P -
#811 Nekem pont azom van. -
csoola #810 irjatok
80-as DT-tek nincs véletlenü[email protected] -
csoola #809 az a motor sztem nem lenne jo. hagyjuk a francba. majd lesz ugy is 80-as DT vagy ilyesmi azt kész. ma meg motoroztam a gagyi kis szarságommal, nem gondoltam volna h ilyesmire képes, bár ennek valszeg ára lesz -
#808 fúúú én inkább nem szólok semmit -
csoola #807 mit gondoltok a Gilerárol?Lehet h sikerül szerezni olcson 1 125/50-est, akkor nem kell 16-ig várnom h legyen jo motorom. -
csoola #806 np. történt veletek vmi?majd lehet rakok be képeket a legutobbi homokbányai hülyülésünkröl -
Realtibi #805 ja
csak azért tékeltem mert a 800 ik üzi az enyém:D -
csoola #804 ki van halva ez a topic -
Mckilem #803 Hahóóó valaki
-
Mckilem #802 Ki nem figyelt micsodát?? -
Realtibi #801 nem is figyeltem
ték:D -
Realtibi #800 egy megtuningolt simson endurom van
annyi kár lett benne hogy a jobb oldali index az letörött
a lámpa meg kicsit elferdült de az helyén van már
valószinü az indexeket elölröl leszedem
amugy az esés a gumim miatt volt
elöl tök országuti a gumi olyan 75% körüli
hátso meg full terep
a baleset ugy volt hogy mentem
aztán ugy gondoltam kéne sávotváltani
de egy kicsit göröngyös volt az ut és hát az elö kerék nem ugy tapadt ahogy kellett volna.
amugy mindig ilyen párás nedves esös idöben szoktam esni
tavaly estem utoljára
vagy azelött nemtom:D
bocs a hosszu hsz ért -
Mckilem #799 lényeg hogy mindenki megúszta éppséggel -
csoola #798 jah és az volt a poén h a másik autónak csak a hütövize folyt ki, meg a motorháztetö hajlott meg, ennyi volt az össz kára. -
csoola #797 nekünk jó régen (kb. 2000-ben) volt balesetünk.a régi opel kadettünkkel mentünk itt mamámékhoz, és mikor elsöbbségünk alaoján be akartunk kanyarodni, 1 ugyanilyen opel kadett zuzott belénk kb. 150-el.23 méteres féknyomot hagyott, és mi kb. 6 métert repültünk hátra.szal kemény volt, én hátul ültem, öv nélkül, és jol megfejeltem az ülést. -
Mckilem #796 Ezek voltak az én kis balesetes történeteim. -
Mckilem #795 Énnekem egyszer kb 1éve volt egy balesetem simsonommal. Jöttem a főúton 50km/h-val a hülye barom állat kijött elém énmeg 1másodpercalatt nullára. A sisak nem volt becsatolva az le is repült a fejemről 1 kercolás sem lett rajta az 1ik cipőm is lerepült. A moci? hááát az aksi kirepült szintén a kormány a csipőmmel ráhajtottam a lámpabúrára a lámpa az ripityára tört, a teleszkóp az kibírta viszont a váz az nem. Az első sárhányót a kipuff könyök horpasztotta be. A moci kb 2 hónapja volt meg. Háát mitmondjak a könnyeim kicsordultak a látványtól. Nekem semmi bajo nem lett csak 1-2 karcolás. Szerencsémre a kormányba beakadtam úgyhogy rajtamaradtam a mocin nem repültem. Jogsim nem volt az a pöcs meg ivott így nem lett belőle rendőrségi ügy. A baleset után 1 percre rá jött egy kamion azt gyors elekllett húzni a romokat az útról. Ha előbb jött volna akkor az csúnya történet lett volna, de megusztam. Azóta volt még 1 motoros és 1 autós balesetem. És túléltem azokat is. Na jó a mocis az kb 30nál történt de az autós, az kemény volt mondjuk csak utas voltam de még 1 métert kimegy a faszi akkor csúnya dolgok lettek volna. 1 csaj 90körül belénkjött amikor mentem városira szekszárdra. De a faszi volt a hibás. -
#794 vigyázni kell hamar meglehet feküdni:D örűlj neki hogy neked nem lett bajod 80-nal már lehet úgy is esni, hogy felsem kelsz többet:( -
csoola #793 mi lett a baja?milyen motorod van? -
Realtibi #792 uh
tegnap voltam motorozni
80 nal nyaltam egyet a földesuton:D
kutya bajom sem lett:)
de a motornak sajna lett:( -
Realtibi #791 na megjöttem
jó volt
:D
esö sem volt -
csoola #790 so szerencsét, kevés esöt -
Realtibi #789 holnap mek egy fasza motorozásra
remélem nem fog zuhogni az esö -
#788 én is:DDD tiszta sár minden most is esik remélem delután eláll azt akkor kimegyek sraznai -
Realtibi #787 hu tegnap de jot motoroztam -
csoola #786 köszi a segitséget, azért még ezt párszor át kell nézni, nehogy vmi kakit vegyünk.
de majd ha veszünk motort ugyis jön olyan aki ért hozzá, de a DT legalább rokon boltjában van, ugyhogy sztem 150-ért is odaadja nekünk 180 helyett -
#785 "Új dugó, Gyürő"
tehát nem új... -
Realtibi #784 :D