Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha jól emlékszem annak 10 literes tankja volt.
Tehát mondjuk,hogy 5-6 litert evett.
Elõtte volt egy 250-es crm nekem is. Arra nem emlékszem már pontosan,hogy mennyit evett,mert nem mért a km órája,meg nem is nagyon érdekelt,de szerintem az se lehetett sokkal több.
Most megyek bulizni, Holnap folyt köv.!!!
Jó éjszakát!!!
Downhill!!
http://www.winterrowd.com/maze1.swf
Mi is néztünk Yamahát 125 dt-ét de az pont rossz volt power szelep nem nyitott ki.
Mi ezt a 125 Hondát 280000-ft ért vettük elég jó kis moci.
De itt jön megint a fogyasztás, ezek mind ketten ha téped neki megeszik a 6l simán.
Egyébként meg azt is vedd figyelembe ha ilyeneken gondolkodsz, hogy egy ilyen motor nem országjárásra való. Ha városba használod akkor 100km összejön egy hét alatt. Az meg már ugy nem sok pénz.
Downhill!!
Fõleg ha sport enduró, lehet hogyha egy sima gépet veszel ami nem sport gép,akkor mondjuk lemegy 4l környékére de ez alá semmi képpen nem fog menni.
Egyébként milyet akarsz?
Downhill!!
Egy jó motor fogyaszt annyit mint egy Suzuki Swift, sajnos az erõ nem megy másból, mint benzinbõl. De ha nem hiszel nekünk, akkor nézd meg a hivatalos oldalokon , néz teszteket róla stb.
Egy enduro motor fuggetlenül a ccm-jétõl 5-6l. üzemanyagot elfogyaszt.
A Crossmotorok, 30-40is akár 100km-re..
Hidd el, mert az én családomba van egy rm125-ös Suzuki, és egyCRM 125-ös Honda.
A Suzukinak egy teli tank 15l kb 15-20 perc.
Downhill!!
Az mxvb totyikba is irhatnátok róla véleményt, meg ide is talán feltámadna,mind kettõ.
Downhill!!
Az Mz az egy elég régi darab, és kb 10 le-azért fogyaszt anyit, ha olyan motort akarsz ami jól megy, az nem megy másból csak benzinbõl!!
Egy Mz mennyit fogyaszt 4-5 litert, ezért a különbségért nem érdemes egy sokkal rosszabb motort megvenni.. De persze te tudod szerintem ne vegyél MZ-t.
Igaz a pénz az elég befolyásoló tényezõ, de jó motort kell venni!
Downhill!!
Ennél kisebb fogyasztású nem nagyon van, mert ha kicsi akkor sokat forog, és az is benzin!!
Downhill!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
azt hittem krossz a téma
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
9-10 liter üzemóránként alsó hangon...
NE 100Km-ben gondolkozz!
Látom sok embert érdekel ez a falyta stilus. Nyitottam egy topikot MXVb cimmel, ebbe csak én vagyok egyedül. Ha érdekel titeket a Motocross Világbajnokság léci irjatok oda is. Mert ezek szerint nem sokan kedvelik a VB-ét. Remélem nem igy van!!!!
Köszi
Downhill!!
Nézegettem a gépeket és nem tudok dönteni hogy 50 80 vagy 125 ccm-est vegyek.
Megkérdezném hogy átlagosan melyik mennyit fogyaszt és melyik mennyire strapabíró. A nagyonnagy lóerõ nem szempont. köszike elõre
Es gibt nur ein FC Bayern!
Nem akarom összetörni magam. Meg hát elterveztem hogy nem akarok én annyira száguldozni. Csak azért mégis jobb mint 1 Simson Star. Mert az nem megy fel a hegyen.<#szomoru1>#szomoru1> Sokszor volt úgy hogy ementem a haverommal bebaszni a kocsmába és hazafelé a fõdesen mentünk hogy ne legyen találkánk a rendõrökkel. Mondjuk volt úgy hogy jól elnyaltam a Simsonnal is és utána jajgattam de hát az mégse fõldesútra van.<#zavart1>#zavart1>
Majd talán az én enduróm :)
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
de most végre veszek egyet
vagyis remélem
250 böl szerintetek milyeen endurót vegyek???
arra akartam célozni, hogy újoncként nem kell rögtön szuperkrosszhalálgépet venni...
"ad2 kb 8X annyit fogyaszt"--->teljesen igaz
"ad3 zöldfülûként nem érdemes rögtön crossra ülni, mert annak nagy perecelések-törések lesz a vége"--->én is annó kapásból egy 250-es crossra ûltem fel volt is törésem rendesen<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
"ad4 a cross sokkal gyorsabban kopik/pl magasabb fordulat/ ezáltal több pénz kell a fenntartására"--->ezis ok hamar szétpörgi magát valóban
ha ráérzel az ízére, akkor késõbb válthatsz, ahogy fejlõdsz egészen a CR500-ig, ami az én 118kilós habtestemet is úgy vágja a földhöz, mint annak a rendje...
én azt mondom 2taktban mondjuk egy Suzuki RM250 a plafon, annál nagyobbat tök felesleges venni valaha is..
ad2 kb 8X annyit fogyaszt
ad3 zöldfülûként nem érdemes rögtön crossra ülni, mert annak nagy perecelések-törések lesz a vége
ad4 a cross sokkal gyorsabban kopik/pl magasabb fordulat/ ezáltal több pénz kell a fenntartására
most hirtelen ennyi
én elég vékony srác vagyok. Vannak olyanból kissebb kategóriák is? 125ccm-is vagy max 150-es?
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ