1223
Crossmotorok és Endurok
-
#743 APRILIA RX 125-az egy nagy rakás sz@r -
Realtibi #742 milyen uj dolog??
igy fáradtan most nem kapcsol az agyam -
Mojlepque #741 A simson valóban jó kezdésnek, de ha már nagyon benne leszel a mocizásba, akkor sztem azt is meghagytatod, max picit felkell újítani.
Ha valami robogó féle kéne akkor a Honda Lead 90cm3-es motor is jó, de ha krossz akkor kezdésnek az APRILIA RX 125 típusú cross moci is jó.Abban legalább vagy en kis új dolog is, ha érted mire gondolok! -
Realtibi #740 simson
jo az kezdésnek én is ezzel tanultam meg -
Jozinho #739 Mien motort ajánlotok első motornak 50-125 közt és lehetőleg 120e FT -ig ? -
Mojlepque #738 Akiknek pl ilyen speed bukósisakja van azok mind azt mondják, h nem is ciki, de szerintem ciki mert érdekesen néznek ki a cross mocival és speed bukóval nyomulós emberkék:) -
#737 Igen ez gáz!! Nagyon!!!! -
Mojlepque #736 Végül is nem vagyok kezdő mocizás terén, csak egy 1-2 év megszakításon akarok most véget vetni... ...amúgy mocival kapcsolatban végül is tudom milyen szeretnék, inkább a bukós téma izgat, mert láttam 1-2 egyszerű speed sisakkal, vagy csak simán nagy plexis sisakkal mocizót, sőt mi több hogy crossal mentek, de szerintem az gáz volt.
Nektek mi a véleményetek erről? -
#735 TM 80
kezdőknek tökéletes
állatul megy... -
#734 Hát akkor vegyél valamilyet, szerintem, jó persze ne a legdrágábbat, és ne is a legolcsobbat.és lehetőleg ne PVC-t. -
Mojlepque #733 hát én több évre gondoltam -
#732 Attól függ, ha te tudod hogy szeretsz crossozni,vag endurózni, és sokáig fogod csinálni, akkor gáz.
Ha csak kipróbálod és egy kétszer mész vele akkor nem sőt akkor nem is érdemes sisakot venni. (nem a motorozásra értem, hanem boltból)
-
Mojlepque #731 Épp most, vagy a nyáron akarok venni egy 80-90 cm3-es crosst?
Szerintetek érdemes lenne beruházni egy olyan mocira, ami 6 sebességes, de viszont a 6.-at nem lehet kihúzni belőle?
Meg a másik: Gáz sztetek ha zárt bukóval mek cross mocival? (szal hogy a bukó alapból nem cross, vagy trial bukó) -
#730 Sajnos 50 cm3 nem nagyon tudok mit mondani. Nekünk volt egy 50 cm3 Fantic motorunk, tesom fél évig használta, végülis nem volt szar de konkrétumokat nem nagyon tudok. -
csoola #729 Remélem tudtok segiteni, szeretnék motort.14 vok, most tettem le a jogsit, de tetszett idáig is az enduro, és szeretnék 1 ilyen gépet.mindenképp 50-est, 125/50-es nem jo, mert a qva rendörök átnézik.ugyhogy vmi kezdö gép kéne, ballagáskor (junius) kb. 200000-rem lesz rá.ami idáig tetszett az az aprilia RX50, azt mondták az király, de nemtom h ismeri itt vki?de ha tudtok, bármilyen motorrol irjatok tapasztalatokat.köszi -
#728 na az úgy más mert 125-nek qurva sok lett vólna aza 10-15 littyó üzemóránként:D akor viszont nem is olyan rossz a fogyasztása:) -
#727 Megkérdeztem a bátyámat(ő a tulaj) KB 2-óra alatt eszi meg ezt a 10 litert.
Egyébként most van folyamatban!!!! -
#726 én is azt mondtam hogy cross!!!! egyébként egy 125-ös nek viszont rengeteg aza 10-15 liter akkor gondolom az olyan 13 littyó lehet átlagosan... szerintem ráférne egy dugózás gyürüzés:DDDDD -
Realtibi #725 a leirást skubizzátok -
#724 Az rm az crossmotor! Suzuki, nekünk is van belőle egy, csak az 125-ös.
De mint irtam is 10-15l benya egy óra. -
#723 najó de az RM is full cross nem? mert CRM enduro az nem eszik olyan sokat mint egy full cross nekem ami volt 250CR azis kb 10-13 littyót benyalt 1 üzemóra alatt attól függöt mennyit pörgettem:DD régen volt 250-es YZ-m azis ekörül kajázott mostani husaberg-em az meg simán megáll a feléből:DDDD -
Mckilem #722 Ezek mindjárt szebb adatok :) -
#721 nekem meg az RM250 egy üzemóra alatt benbyelte a tankot ~10liter, már nem emléxedm. Az km-ben nem lehetett sok... -
#720 Hát én a 400-as DRZ-vel egy teli tankkal simán el tudtam menni közel 200 km-t.
Ha jól emlékszem annak 10 literes tankja volt.
Tehát mondjuk,hogy 5-6 litert evett.
Előtte volt egy 250-es crm nekem is. Arra nem emlékszem már pontosan,hogy mennyit evett,mert nem mért a km órája,meg nem is nagyon érdekelt,de szerintem az se lehetett sokkal több. -
#719 oksi, majd megnézem!!!
Most megyek bulizni, Holnap folyt köv.!!!
Jó éjszakát!!! -
Mckilem #718 Na megyek aludni holnap meséld el milyen volt az oldal :) -
Mckilem #717 Ismered ezt az oldalt nagyon sirály nézd meg.
http://www.winterrowd.com/maze1.swf -
#716 Az nem rossz csak nagyon megkell nézni melött megveszed mert elég sok szar van közöttük, de ha kifogsz egy jót akkor az egy tökéletes kezdő motor.
Mi is néztünk Yamahát 125 dt-ét de az pont rossz volt power szelep nem nyitott ki.
Mi ezt a 125 Hondát 280000-ft ért vettük elég jó kis moci.
De itt jön megint a fogyasztás, ezek mind ketten ha téped neki megeszik a 6l simán.
Egyébként meg azt is vedd figyelembe ha ilyeneken gondolkodsz, hogy egy ilyen motor nem országjárásra való. Ha városba használod akkor 100km összejön egy hét alatt. Az meg már ugy nem sok pénz. -
Mckilem #715 A 4l az már tökéletes lenne nekem. 125-ös yamahákat nézegettem de nekem igazábol mind1 csak jó legyen. -
#714 Nem hülyeség amit kérdezel. De sajnos ennyit fogyasztanak ezek a gépek.
Főleg ha sport enduró, lehet hogyha egy sima gépet veszel ami nem sport gép,akkor mondjuk lemegy 4l környékére de ez alá semmi képpen nem fog menni.
Egyébként milyet akarsz? -
Mckilem #713 Én amúgy elhiszem nektek nem kételkedek a szvatokban csak rohadtul nem vágom aztán azért kérdezek ilyen hülyeségeket. -
Mckilem #712 Banyek de a 4ütemü is ennyit eszik?
-
#711 Ne hidd. Az endurok és cross motorok többet fogyasztanak, mert nagy teljesítményre vannak kitalálva.Ne nézd a régi motorokat Simson, meg társait, mert azok a motork gyengék, és régiek.
Egy jó motor fogyaszt annyit mint egy Suzuki Swift, sajnos az erő nem megy másból, mint benzinből. De ha nem hiszel nekünk, akkor nézd meg a hivatalos oldalokon , néz teszteket róla stb.
Egy enduro motor fuggetlenül a ccm-jétől 5-6l. üzemanyagot elfogyaszt.
A Crossmotorok, 30-40is akár 100km-re..
Hidd el, mert az én családomba van egy rm125-ös Suzuki, és egyCRM 125-ös Honda.
A Suzukinak egy teli tank 15l kb 15-20 perc. -
Mckilem #710 Te figyi ha már ennyire kihalt a topik akkor megkérdezem hogy egy 500 vagy 600as gép mennyit kajál. Gondolom joval kevesebbet mint a kicsik. Mert akkor azt veszek azt megcsinálom rá a jogsit. Most a1-em van. -
#709 Most hétvégén is lesz motocross vb.
Az mxvb totyikba is irhatnátok róla véleményt, meg ide is talán feltámadna,mind kettő. -
Mckilem #708 Hát nem tom én már lemondtam a dologról. -
#707 Akkor téma vki? -
Realtibi #706 ok -
#705 Élesszük ujra!!!!!! -
Mckilem #704 Na mivan meghalt a topik?