torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legkozelebb ha kerdezel , legalabb azt ird le milyen klienst hasznalsz
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
én még egy darabig külföldi oldalaktól távol tartom magam. 😞
*hihi ** *
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Asszem így lehet...
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
valknut/dcgui features
+ multi-/chunkdownload (download one file from multiple sources at the same time)
szal ez csak eliras lenne?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
de meglatjuk. lehet kinovi magat, de en ketlem. tul sok jo rendszer konkural vele, amelyeknel nem nyujt tobbet.
amilyen jól beharangozták ( torrent utódja, jobb kezelés,.. ) hát..
*hihi ** *
szerverek nélkül kicsit nehezebb a dolguk..
*hihi ** *
És ennyin van már napok óta.<#mf3>#mf3>
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
mekkora szívás. már csak az kell hogy a bthument is elkapják.
*hihi ** *
http://www.torrent-news.com/archives/rumor_mill/000020.php
(ezt a cikket jan 30 an postaztak. sajnos igazuk lett)
viszont ha a trackert is buzierálták 😞
*hihi ** *
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
kirakták a gyõzikés tv ripet, azóta nem megy :pppp<#gun>#gun><#gun>#gun>
*hihi ** *
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vagy akkor írd le a te fájl listádat :Ö
*hihi ** *
most járok úgy az 50 % nál, megnéztem és rengeteg fájlból áll. Melyik használható azok közül??? minden témában felesleges 25 könyv 😞
*hihi ** *
*hihi ** *
Az lenne a kérdésem, hogy nyitnom kell e még egy portot a bittorrent kliensemnek(ABC) ahhoz, hogy több letöltés is párhuzamosan normálisan menjen. Ennél a kliensnél ez azt jelenti, hogy zöld a százalékmutató, meg minden. Jelenleg 3 dolog jön, de abból csak az egyik zöld, a másik kettQ sárga. Míg nem nyitottam portot(a routeren) mindegyik sárga volt, most egy nyitva van, így egy megy...
Köszi
/ azeurus ban alapértelmezett, bitcometben pl. nem /
a sávszél lefogásban van valami, a feltöltést is korlátozd le, úgy már egész jól elviselhetõ lesz. nekem 12 Körül megy mellette minden, 20 Körül meg a böngészés is lassú 😞
*hihi ** *
Mert ez nem igaz mindegyikre.
Next PC upgrade: 2022
amúgy a torent egy ha max sebeségel yön akor teljesen sávszélkihasznált adatforgalom tehát yóhogy lasítja a nete!!
Van olyan kliens ami nem lassitja be a netezést miközben megy a letöltés??(Mert a Bittornado nagyon eszi a netet 😞 )
És az miért van hogy szedtem egy gamet tartott 30xx MB-nál, lefagyott a gépem és amikor újra konnektelt csak 27xx MB-tól folytatta de a gépemen ha kijelöltem a mappát 30xxMB volt???
Next PC upgrade: 2022
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...