36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Tockos
    De kár pedig azt a manó matekot úgy megszeretném szerezni a kislányomnak.Fognak valamilyen ures helyek felszabadulni a regisztrációban?
  • kulabácsi
    áhh már csak meghívóval tudsz bejutni, kicsit át is léptük a megadott keretet....
  • Tockos
    A majomparádé oldalra próbálkozok feljutni de valahogy még nem sikerult.Bezárt a regisztráció?Jó lenne ha be tudnék tekintenni.
  • Amse
    már jó
  • Amse
    nálam sem megy az endless...
  • Agy Halott #7590
    nalam se a BITGATE, se az ENDLESS oldal nem müxik; de még a tracker sem!
  • Magnumrolcsi
    http://bitgate.tx.hu
  • kulabácsi
    mi a címe???
  • Serpa
    gyors?
  • mohamed
    A Bitgate - ra megnyitották a szabad regisztrációt.
  • Monoton
    majmon fennt van !
  • Tockos
    A GhostHunter oldalon láttam a ,,Manó matek 1,, játékos matekot elso osztályosoknak sajnos mire elkezdtem volna letolteni addigra szunetel az oldal.Nem látta valaki valamilyen más torrent oldalon ezt a progit mert sehol se találom.Koszi
  • Reyes
    Jah, ez logikus...
  • Met
    egészen addig tudod letölteni amíg a többi leechernek sikerült, ha 99%-on állnak akkor legjobb esetben Te is eljutsz addig
  • sufnituning
    Hi. Azt hallottam, hogyha nincs seed,de sok a leecher, akkor is le tudja tölteni a file-t! Ez igaz?
  • kulabácsi
    ok te meg ne baszogass:D nem vágom h miért kell itt csinállni a fesztivált....
  • Met
    engem igazából nem érdekel, hogy melyik a kedvenc oldalad

nem hiszem h egy technikai hibát nem lehet kijavítani ennyi idő alatt...
    ez úgy hangzik mintha fel lennél háborodva amiért 3 nap alatt nem oldották meg a problémát
    tanulj meg fogalmazni
  • Tockos
    én is nagyon szeretem ezt a ghosthunter oldalt szerettem volna letolteni onnan a Manó mate 1-es progit és valami probléma van az oldallal,nem látta valaki ezt a játékot vagy progi valahol?Szeretném letolteni.
  • kulabácsi
    pff te vmit sztem félreértettél...én nem nyavajogtam, nem a kedvenc oldalam, csak már más is kérdezte szal gondoltam megtudok már vmi konkrétumot...de boccs ha ez zavar téged!!!!!
  • Met
    Ha nem tetszik, írj az op-nak, kérdezd meg mi a baj. Amikor mondja, hogy elromlott valami akkor elhaladsz a boltba megveszed és oda adod, így sokkal gyorsabban kijavítják a hibát.

Senki nem fizet nekik az oldalért, úgy, hogy ne nyavajogj, majd lesz amikor lesz
  • kulabácsi
    jah de ez van már 3om napja, nem hiszem h egy technikai hibát nem lehet kijavítani ennyi idő alatt...
  • mukika
    még mindig:

Elnézést mindenkitől, akadt némi technikai probléma. Dolgozunk a hiba kijavításán, megértéseteket köszönjük!
  • kulabácsi
    de megvan egy op emailje, szal majd dobok neki egy üzit, és akkor valszeg többet tudunk majd....
  • kulabácsi
    én is ezt kérdezem....
  • Tockos
    Nem tudja valaki megmondani hogy mi lett a GhosHunter oldallal nem mukodik 3 napja nem tudok rámenni.Nem tud valaki valami kozelebbit nem koltozott át más oldalra?
  • aston shell
    koszi, emule-t nem hasznalok, ezert lehet a problema, a jatekot regen nem lattam, tevedtem a nevvel kapcsolatban, koszi, hogy utananeztel! :)
  • Magnumrolcsi
    Köszi!

(Már megoldódott.)
  • tomo
    azt jelenti, hogy tullepted az egyszerre toltheto torrentek szamat azon a trackeren, ezert ezt mar nem engedi tolteni.

allits le parat, addig, amig engedi ezt a toltesed.
  • r3ga
    OFF :
    szerintem meg ps-el
  • Magnumrolcsi
    Ezzel szerintem.
  • Magnumrolcsi
    Mit jelent ez a mondat?

Error: Tracker Response Error:access denied, torrents limit reached in Tracker: ...
  • kormendipeter
    Kösz a tippeket!
    Feraktam a cFosSpeedet és megoldotta a problémát. Most a netem is elég gyors és aletöltési sebesség is megugrott 13 kb/s-re, valamint a letöltési és feltöltési arán is változott 1:10 ről kb 1:1-re.
    Időközben találtam egy elég érdekes oldalt , ha valaki hozzám hasonlóan uTorrentet használ ajánlom figyelmébe!
  • r3ga
    darknightra miért nem lehet belépni ? vagy változzott az oldal címe ?
  • paul161
    Hali!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel lehet avatart csinálni??
    Régen tudom volt róla szóla csak nincs kedvem nagyon sokat visszaolvasni!
    Előre is köszi!!!!
  • lck
    Első lépésként inditsd el az utorrent > beállítások > sebességkalauzt és állítsd be a netednek megfelelően.

Valóban nem árt használni cfosspeed-et ( ADSL-nél )

Torrentezéskor a letöltés sebessége valóban nagyon változó a végeredményt sokminden befolyásolja. Ha valmit sokan osztanak ( seeder ) nagyobb az esély a jó sebességre. Válogass olyan dolgok közöt amit sokan osztanak.
  • Amse
    -az, hogy lassú a letöltés az lehet seed probléma(ők azok akiknem 100%-a megvan az anyagnak)
    -ha sokkal több a letöltő mint a seed-er akkor lehet, hogy amit te letöltöttél már azt gyorsan szedi tőled a többi letöltő és ez megfoghatja a neted.

korlátozi kéne a feltöltési sebességet és akkor lehet rendesen netezni mellette.
    nekem is volt, hogy 20k-val töltöttem fel pedig csak 128-as a feltöltésem.ilyenkor lekorlátozom 16k-ra és már jó is.
  • laslandes
    1. valszeg kevesen töltik felfelé az adott anyagot (vagy vannak sokan, de nagyon kevés a feltöltési sebességük)
    2. ezt korrekten nem tudnám megmagyarázni:) lényeg, hogy a le- és feltöltési szálat külön kell választani
    3. használd a cFosSpeed-et. leírást itt találsz róla: klikk
  • kormendipeter
    Hello!
    Lehet, hogy már vol ról szó, és akkor bocs az ismétlésért, de én csak tegnap kezdtem a torrentelés.
    Szóval az uTorrent nevű progit töltöttem le a hivatalos oldalról. Elindítottam egy torrentet, és el is indult. A letöltés megy átlag 0,8 kb/s-el ami elszalad néha akár 2-3 kb/s-ig is, a feltöltés pedig 2-20kb/s közöttmozog. Egyrészt, igy egy hét alatt talán le is jön az anyag, viszont az internet kapcsolatomat is jobban visszafogja mint 3 egyidejű letöltés. Szóval közben netezni sem tudok, és nem tudom én szúrtam el valamit vagy ez mindíg így megy. Tehát a kérdésem a következő:
    1. Mi az oka, hogy ennyire lassú?
    2. Miért fogja meg ennyire a gépem?
    3. Mit kell tennem, hogy jobban működjön?

A válaszokat előre is köszönöm!

• tomo
    nem szamolja.
  • Mr Spock
    De azért számolja a feltöltést? Mert nekem erősen seedelni kéne, mert oda még csak hétvégén regeltem, leszedtem egy dvd-t és ugye 1 hét van a 0.5-ig. Szóval javul közben az arányom?