36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Tockos #7595 De kár pedig azt a manó matekot úgy megszeretném szerezni a kislányomnak.Fognak valamilyen ures helyek felszabadulni a regisztrációban? -
#7594 áhh már csak meghívóval tudsz bejutni, kicsit át is léptük a megadott keretet.... -
Tockos #7593 A majomparádé oldalra próbálkozok feljutni de valahogy még nem sikerult.Bezárt a regisztráció?Jó lenne ha be tudnék tekintenni. -
#7592 már jó -
#7591 nálam sem megy az endless... -
#7590 nalam se a BITGATE, se az ENDLESS oldal nem müxik; de még a tracker sem! -
#7589 http://bitgate.tx.hu -
#7588 mi a címe??? -
#7587 gyors? -
#7586 A Bitgate - ra megnyitották a szabad regisztrációt. -
Monoton #7585 majmon fennt van ! -
Tockos #7584 A GhostHunter oldalon láttam a ,,Manó matek 1,, játékos matekot elso osztályosoknak sajnos mire elkezdtem volna letolteni addigra szunetel az oldal.Nem látta valaki valamilyen más torrent oldalon ezt a progit mert sehol se találom.Koszi -
Reyes #7583 Jah, ez logikus... -
#7582 egészen addig tudod letölteni amíg a többi leechernek sikerült, ha 99%-on állnak akkor legjobb esetben Te is eljutsz addig -
#7581 Hi. Azt hallottam, hogyha nincs seed,de sok a leecher, akkor is le tudja tölteni a file-t! Ez igaz?
-
#7580 ok te meg ne baszogass:D nem vágom h miért kell itt csinállni a fesztivált.... -
#7579 engem igazából nem érdekel, hogy melyik a kedvenc oldalad
nem hiszem h egy technikai hibát nem lehet kijavítani ennyi idő alatt...
ez úgy hangzik mintha fel lennél háborodva amiért 3 nap alatt nem oldották meg a problémát
tanulj meg fogalmazni -
Tockos #7578 én is nagyon szeretem ezt a ghosthunter oldalt szerettem volna letolteni onnan a Manó mate 1-es progit és valami probléma van az oldallal,nem látta valaki ezt a játékot vagy progi valahol?Szeretném letolteni. -
#7577 pff te vmit sztem félreértettél...én nem nyavajogtam, nem a kedvenc oldalam, csak már más is kérdezte szal gondoltam megtudok már vmi konkrétumot...de boccs ha ez zavar téged!!!!! -
#7576 Ha nem tetszik, írj az op-nak, kérdezd meg mi a baj. Amikor mondja, hogy elromlott valami akkor elhaladsz a boltba megveszed és oda adod, így sokkal gyorsabban kijavítják a hibát.
Senki nem fizet nekik az oldalért, úgy, hogy ne nyavajogj, majd lesz amikor lesz -
#7575 jah de ez van már 3om napja, nem hiszem h egy technikai hibát nem lehet kijavítani ennyi idő alatt... -
#7574 még mindig:
Elnézést mindenkitől, akadt némi technikai probléma. Dolgozunk a hiba kijavításán, megértéseteket köszönjük! -
#7573 de megvan egy op emailje, szal majd dobok neki egy üzit, és akkor valszeg többet tudunk majd.... -
#7572 én is ezt kérdezem.... -
Tockos #7571 Nem tudja valaki megmondani hogy mi lett a GhosHunter oldallal nem mukodik 3 napja nem tudok rámenni.Nem tud valaki valami kozelebbit nem koltozott át más oldalra? -
#7570 koszi, emule-t nem hasznalok, ezert lehet a problema, a jatekot regen nem lattam, tevedtem a nevvel kapcsolatban, koszi, hogy utananeztel! :) -
#7569 Köszi!
(Már megoldódott.) -
tomo #7568 azt jelenti, hogy tullepted az egyszerre toltheto torrentek szamat azon a trackeren, ezert ezt mar nem engedi tolteni.
allits le parat, addig, amig engedi ezt a toltesed. -
r3ga #7567 OFF :
szerintem meg ps-el -
#7566 Ezzel szerintem. -
#7565 Mit jelent ez a mondat?
Error: Tracker Response Error:access denied, torrents limit reached in Tracker: ... -
kormendipeter #7564 Kösz a tippeket!
Feraktam a cFosSpeedet és megoldotta a problémát. Most a netem is elég gyors és aletöltési sebesség is megugrott 13 kb/s-re, valamint a letöltési és feltöltési arán is változott 1:10 ről kb 1:1-re.
Időközben találtam egy elég érdekes oldalt , ha valaki hozzám hasonlóan uTorrentet használ ajánlom figyelmébe! -
r3ga #7563 darknightra miért nem lehet belépni ? vagy változzott az oldal címe ? -
paul161 #7562 Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel lehet avatart csinálni??
Régen tudom volt róla szóla csak nincs kedvem nagyon sokat visszaolvasni!
Előre is köszi!!!! -
#7561 Első lépésként inditsd el az utorrent > beállítások > sebességkalauzt és állítsd be a netednek megfelelően.
Valóban nem árt használni cfosspeed-et ( ADSL-nél )
Torrentezéskor a letöltés sebessége valóban nagyon változó a végeredményt sokminden befolyásolja. Ha valmit sokan osztanak ( seeder ) nagyobb az esély a jó sebességre. Válogass olyan dolgok közöt amit sokan osztanak. -
#7560 -az, hogy lassú a letöltés az lehet seed probléma(ők azok akiknem 100%-a megvan az anyagnak)
-ha sokkal több a letöltő mint a seed-er akkor lehet, hogy amit te letöltöttél már azt gyorsan szedi tőled a többi letöltő és ez megfoghatja a neted.
korlátozi kéne a feltöltési sebességet és akkor lehet rendesen netezni mellette.
nekem is volt, hogy 20k-val töltöttem fel pedig csak 128-as a feltöltésem.ilyenkor lekorlátozom 16k-ra és már jó is.
-
#7559 1. valszeg kevesen töltik felfelé az adott anyagot (vagy vannak sokan, de nagyon kevés a feltöltési sebességük)
2. ezt korrekten nem tudnám megmagyarázni:) lényeg, hogy a le- és feltöltési szálat külön kell választani
3. használd a cFosSpeed-et. leírást itt találsz róla: klikk -
kormendipeter #7558 Hello!
Lehet, hogy már vol ról szó, és akkor bocs az ismétlésért, de én csak tegnap kezdtem a torrentelés.
Szóval az uTorrent nevű progit töltöttem le a hivatalos oldalról. Elindítottam egy torrentet, és el is indult. A letöltés megy átlag 0,8 kb/s-el ami elszalad néha akár 2-3 kb/s-ig is, a feltöltés pedig 2-20kb/s közöttmozog. Egyrészt, igy egy hét alatt talán le is jön az anyag, viszont az internet kapcsolatomat is jobban visszafogja mint 3 egyidejű letöltés. Szóval közben netezni sem tudok, és nem tudom én szúrtam el valamit vagy ez mindíg így megy. Tehát a kérdésem a következő:
1. Mi az oka, hogy ennyire lassú?
2. Miért fogja meg ennyire a gépem?
3. Mit kell tennem, hogy jobban működjön?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
tomo #7557 nem szamolja. -
#7556 De azért számolja a feltöltést? Mert nekem erősen seedelni kéne, mert oda még csak hétvégén regeltem, leszedtem egy dvd-t és ugye 1 hét van a 0.5-ig. Szóval javul közben az arányom?