torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másnak se megy a DS?? Nálam reggel óta timeout van.
kas123
van routered?

Nincs senkinek semmi velemenye a #13504-re ?
ffxi
Sötét oldalon még semmi 😞

Fákjúal!

Magnumrolcsi
" Nahát ezt jól kifogtad... éppen vért izzad az adatbázis😊

Prbáld meg egy kicsit késõbb, hátha szóba áll veled😊 "

<#smile>

ffxi
Jaj hol van az a jó magyar humor?

Fákjúal!

daxan
Az ilyenekkel, mint te szóba sem állok...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

De hogyan tudom azt csinállni, hogy csak egy szálról töltsön le torrentet? Vagy lehet ilyet?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

ffxi
Nem is tudtam, hogy eddig volt szabad reg. 😊
Lekéstem, pedig még1 account-ot csinálhattam vóna<#idiota>

Fákjúal!

daxan
Jól van. Nem figyeltem.

#13515: Véglegesen van lezárva, csak meghívóval lehet regisztrálni..

HunnernesKonge
Az a válasz nem ahhoz tartozik....
Tudod hozzászólás jobb alsó sarok: Válasz xy üzenetére
ffxi
Hogy érted hogy zárt? Véglegesen vagy ideiglenesen?

Fákjúal!

daxan
A sötét oldal az zárt...

precision
Nemtom mitõl lehet. Nyílvános trackerrõl szedsz? Ott elõfordulhat, mert hiába van sok seeder ott senki se törõdik az arányával így az uploadot szemét mód lekorlátozzák nagyon alacsonyra v. legrosszabb esetben tûzfalban le is tiltják a kimenõ forgalmat. Szóval hiába van többszáz peer ha nyílvános tracker akkor sajnos ilyen, ingadozik. Ezért jó zárt trackerekrõl szedni, ott általában stabil a sebesség.

Bazinga!

raise an issue
sztem szokasos ujitas / ujrainditas

Szarok a configodra! :|

ffxi
Mi lehet a baj?

Fákjúal!

raise an issue
nalam is...

ffxi
Hali!
A sötétoldal nálam nem jön be és amit onnan töltök az Utorrentben piros és alig akar jönni.

Fákjúal!

2 dolog lehet:
-Kevés seed van
-Kevés a feltöltési sebesség a nagyon sok szálú letöltéshez(a böngészõs letöltés egyszálú általában, egy helyre kell küldözgetni a jelet, hogy igen még töltöm, a torrent nem ritkán többszáz szálon megy, azaz többszáz helyre kell küldened az üzeneted, hogy igen, még töltöm, jöhet a következõ packet)
Sziasztok, az a gondom van, hogy a torrent letöltése csak 55-60 kb/s, mig a netböngészõvel való letöltés 100-150 kb/s. A torrent letöltése miért ilyen lassú? utorrent klienst használok, és nincs korlátozva a letöltési sebesség. Tudtok valami megoldást, hogy gyorsabban töltsek le?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

REALista
#13499?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Udv mindenkinek! Ha uTorrentel toltok = halom CRC error az arhivumokban, ha BitLordal toltok minden OK........ Valaki hozzaerto ember magyarazza el kerem! A winyot atpasztaztam millio+1 proggal semmi hibat nem kaptam hogy az okozhatna-e... Format C: D: volt es attertem Vistara... Ugyan az a mese... uTorrent CRC hibakkal tolt meg s a BitLord jol lekapja a dolgokat.
Na legyenszivews valaki segitsen, hogy neme veletlenul beallitasi hibakrol lenne szo (alapbeallitason van minden)..... Mert jo lenne ha tudnam hasznalni a uTorrentet, mert kb 10-szer kevesebb memoriat kajal be mint a BitLord....
gyula159
sziasztok!
Regisztráltam ma a sorozatos oldalra, meg is jött a megerõsítõs email, kattintottam a linkre, és azóta mégse enged be. Azt írja: "Hiba: A bejelentkezési felhasználónév vagy a jelszó nem stimmel." Ha új jelszót kérek, akkor pedig: "***** e-mail cím nincs az adatbázisban!" Mi lehet a probléma? <#szomoru1>

Csak azt nem tudom, hogy a sidebar miért nincs kint a fõoldalon.
Mert ha kint lenne ott is, akkor nem lenne az, hogy mindig szólni kell, ha valami fontosat írtak ki a fõoldalra 😄
raise an issue
itt az ido feltolteni 😊

mohamed
Az enden szabad hétvége!

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

REALista
Szasztok!Van egy kis problémám.Sokszor ingadozik a letöltési ill. a feltõltési sebességem akkor is ha rohadt sokan seedelik az adott torrentet!Szerintetek mitõl lehet ez???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Met
a router tûzfalát kell kikapcsolni vagy megnyitni azt a portot amit használ az utorrent

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kérek segitséget,rutert használok. uTorrent ki írja nincs bejövõ kapcsolat hogyan kel be állitani a torrent programot vagy a windowst? ellöre is köszönöm.
Mert akkor csak beregelek megint, a korábbi pedig megszûnik létezni a határidõ lejártával. Tiszta sor. 😄
kas123
Hát akár soha 😄

Már írtam, remélem reagálnak. Amúgy milyen hamar veszik észre, ha regelek egy másik nevet?
precision
írsz az adott oldal adminjának hogy törölje a reged
(vagy regelsz egy másik nevet, ami ugye tilos a legtöbb trackeren, de ez is egy lehetõség)

Bazinga!

Szevasztok!

Ki akarnak tiltani egy oldalról, hacsak szombat éjfélig nem töltök fel 3 gb-ot. Ez lehetetlennek bizonyul, mert valamiért sz*r*kszik a kliensem, nem akar oda seedelni. Mindazonáltal erre az oldalra holnap este 19:00-19:30 között ingyenes a regisztráció. Arra gondoltam, hogy törlöm magam, és majd újra regelek, hogy tiszta lappal indulhassak, immáron jobban ügyelve a dolgokra. Azonban, ha a FAQ-ban megadott regisztrálástörlési linkre kattintok, "SERVER NOT FOUND"-ot kapok. Valami megoldás van?
kas123
hát amit én olvastam abban meg nem volt...szal van oylan ahol nem tiltják...innentõl a téma off! mert VAN olyan oldal ami elég nagy is ahol nem tiltják! ÉS még mieltõt vki azt hiszi h én osztogatnám a meghívóakt fórumokon, vagy kunyerálok azoknak elmondom h soha! Csak haveroknak adok, ill. tõlük kérek! És Dodo55 hsz-ével teljesen egyet értek.

Hát én nem szüntetném meg, sõt mindenhol bevezetném a feltöltés alapú automatikus meghívóosztást(mondjuk 30-40G😎, csak sokkal szigorúbban ellenõrizném a meghívottakat.

Gondolom 2 féle ember meghívásával lehet gond:
-Láma/Noob/Vérpisti
-Rendõr/Jogvédõ/Egyéb hatóság

Tehát kapásból kiszûrnék egy csomó IP címet, és a meghívó felelõsséggel tartozik a meghívottért szabályt erõsen alkalmaznám.
fifi
"de van olyan fórum ahol lehet meghívót kérni "

emiatt fognak bedõlni az oldalak, mert osztogatjátok itt a meghívókat. ÖRÖKRE megszûntetném a meghívózást mindenhol megmondom õszintén...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Azonnali kizárás jár az alábbiakért:

* Meghívó küldése pénz ellenében.
* Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).

szabályzatban a LEGELSÕ pont..., az hogy melyik siterol az most mind1...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kas123
nem akarok kötni de én átolvastam az 1ik nagyobb tracker szabályzatát és semmi olyan nem volt benne h nem lehet nyilvános helyen meghívót felajánlani...

precision
nem szóltam be
lehet, hogy van, de felhívnám a figyelmed, hogy az _összes_ tracker szabályzatában benne van, hogy tilos nyílvános helyeken (fórum, irc) meghívót kérni/felajánlani...

Bazinga!

kas123
😛 nemtom minek szósz be de nem izgat 😛 tom h nem szabad és nincs is ellene kifogásom :p de van olyan fórum ahol lehet meghívót kérni 😛😛😛

precision
nem csak itt tilos
de ha nem tetszenek a 'szabályok' várom a javaslataidat, te biztos jobban csinálnád 😛

Bazinga!

AdaKiller
pfff😊)))))))

Steam Nick: adakiller

kas123
Tetszik a logód 😄. Am asszem arra nem tilos meghívót kérni a fórumokban, csak éppen ebben a fórumban tilos 😄.

AdaKiller
azért gondoltam hogy nem az, mivel ez egy zene torrentoldal, amit ugye lehet legálisan leszedni, és tudtommal nem magyar.

de ha tilos akkor sry, és töröljétek a hsz.

Steam Nick: adakiller

Mér ne lenne tilos?

kas123
nem tiltotta le a randszergazdi a weblapot?

kulabácsi
nekem is simán müxik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
na én az ilyeneket lõném fejbe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mooo
nekem bejön az oldal...