torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prbáld meg egy kicsit késõbb, hátha szóba áll veled😊 "
<#smile>#smile>
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Lekéstem, pedig még1 account-ot csinálhattam vóna<#idiota>#idiota>
Fákjúal!
#13515: Véglegesen van lezárva, csak meghívóval lehet regisztrálni..
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Bazinga!
A sötétoldal nálam nem jön be és amit onnan töltök az Utorrentben piros és alig akar jönni.
Fákjúal!
-Kevés seed van
-Kevés a feltöltési sebesség a nagyon sok szálú letöltéshez(a böngészõs letöltés egyszálú általában, egy helyre kell küldözgetni a jelet, hogy igen még töltöm, a torrent nem ritkán többszáz szálon megy, azaz többszáz helyre kell küldened az üzeneted, hogy igen, még töltöm, jöhet a következõ packet)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Na legyenszivews valaki segitsen, hogy neme veletlenul beallitasi hibakrol lenne szo (alapbeallitason van minden)..... Mert jo lenne ha tudnam hasznalni a uTorrentet, mert kb 10-szer kevesebb memoriat kajal be mint a BitLord....
Regisztráltam ma a sorozatos oldalra, meg is jött a megerõsítõs email, kattintottam a linkre, és azóta mégse enged be. Azt írja: "Hiba: A bejelentkezési felhasználónév vagy a jelszó nem stimmel." Ha új jelszót kérek, akkor pedig: "***** e-mail cím nincs az adatbázisban!" Mi lehet a probléma? <#szomoru1>#szomoru1>
Mert ha kint lenne ott is, akkor nem lenne az, hogy mindig szólni kell, ha valami fontosat írtak ki a fõoldalra 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(vagy regelsz egy másik nevet, ami ugye tilos a legtöbb trackeren, de ez is egy lehetõség)
Bazinga!
Ki akarnak tiltani egy oldalról, hacsak szombat éjfélig nem töltök fel 3 gb-ot. Ez lehetetlennek bizonyul, mert valamiért sz*r*kszik a kliensem, nem akar oda seedelni. Mindazonáltal erre az oldalra holnap este 19:00-19:30 között ingyenes a regisztráció. Arra gondoltam, hogy törlöm magam, és majd újra regelek, hogy tiszta lappal indulhassak, immáron jobban ügyelve a dolgokra. Azonban, ha a FAQ-ban megadott regisztrálástörlési linkre kattintok, "SERVER NOT FOUND"-ot kapok. Valami megoldás van?
Gondolom 2 féle ember meghívásával lehet gond:
-Láma/Noob/Vérpisti
-Rendõr/Jogvédõ/Egyéb hatóság
Tehát kapásból kiszûrnék egy csomó IP címet, és a meghívó felelõsséggel tartozik a meghívottért szabályt erõsen alkalmaznám.
emiatt fognak bedõlni az oldalak, mert osztogatjátok itt a meghívókat. ÖRÖKRE megszûntetném a meghívózást mindenhol megmondom õszintén...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
* Meghívó küldése pénz ellenében.
* Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).
szabályzatban a LEGELSÕ pont..., az hogy melyik siterol az most mind1...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
lehet, hogy van, de felhívnám a figyelmed, hogy az _összes_ tracker szabályzatában benne van, hogy tilos nyílvános helyeken (fórum, irc) meghívót kérni/felajánlani...
Bazinga!
de ha nem tetszenek a 'szabályok' várom a javaslataidat, te biztos jobban csinálnád 😛
Bazinga!
de ha tilos akkor sry, és töröljétek a hsz.
Steam Nick: adakiller
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.