torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A "sorozatossal", van egy kis gond, a tracker ugyan, számol, mármint a seedelek rendesen... de közel 2 napja nem elérhetõ az oldal... ez fogad, hogy: Nincs jogosultsága a lap megtekintésére. HTTP 403 (Tiltott), más is lát ilyet?!
Köszi.
A "sorozatossal", van egy kis gond, a tracker ugyan, számol, mármint a seedelek rendesen... de közel 2 napja nem elérhetõ az oldal... ez fogad, hogy: Nincs jogosultsága a lap megtekintésére. HTTP 403 (Tiltott), más is lát ilyet?!
Köszi.
Elnézést a Sorokért:)
nem, simán beírtam az az ipt amit banolni akarok.
nem tartományt akarok beírni.
"Bogon, inv" --> ez kell a végére?
nem tartományt akarok beírni.
"Bogon, inv" --> ez kell a végére?
rosz formátumban írtad be az ip-t?
nekem így van
000.000.000.000 - 000.000.000.000 , 000 , Bogon, inv
direkt 0-a mind
nekem így van
000.000.000.000 - 000.000.000.000 , 000 , Bogon, inv
direkt 0-a mind
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nagyon gyorsan vegyél vissza...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
utorrent
létrehoztam egy ipfilter.dat filet.
beleírtam az ipt.
bemásoltam a %AppData%\uTorrent könyvtárba.
az advanced menüpontban az ipfilter.enablet elõbb falsera (OK-ra kattintok), majd rögtön ezután enablera állítottam és OKra kattintottam.
eredmény:
loaded ipfilter.dat (0 entries)
mit rontottam el?
létrehoztam egy ipfilter.dat filet.
beleírtam az ipt.
bemásoltam a %AppData%\uTorrent könyvtárba.
az advanced menüpontban az ipfilter.enablet elõbb falsera (OK-ra kattintok), majd rögtön ezután enablera állítottam és OKra kattintottam.
eredmény:
loaded ipfilter.dat (0 entries)
mit rontottam el?
bannert látod? értelmi színvonalad megvan hogy egy egyszerû mondatot értelmezz? költõi kérdés volt...
Bazinga!
portot nyitsz a router (ha van) tûzfalában vagy a szoftveres tûzfalban a torrent kliensnek
és hogy kell aktivvá tennem magam? 😊
és még nem is lehet elküldeni mert szünetel a meghívás, na mindegy, aki hülye az hülye
Precision már szólt, hogy ne chatként használd a topicot, szedd össze a gondolataidat és egy hszben írd le õket.
Nem valószínû, hogy gyorsabban tudsz letölteni egy másfajta progival. Ugyanis ha kevés a seed vagy lassú nem segít semmi.
Nem valószínû, hogy gyorsabban tudsz letölteni egy másfajta progival. Ugyanis ha kevés a seed vagy lassú nem segít semmi.
A qtorrent nagyjából annál a verziószámnál is tart...
Nem kevered az utorrenttel (mikrotorrent)?
Nem kevered az utorrenttel (mikrotorrent)?
egy hozzászólásba írd amit akarsz, ez nem chat
bármit megtalálsz google -vel, ha qtorrent -et keresel, akkor meglepõ módon azt kell beírni a googlebe hogy qtorrent...
bármit megtalálsz google -vel, ha qtorrent -et keresel, akkor meglepõ módon azt kell beírni a googlebe hogy qtorrent...
Bazinga!
Hello!
Azt hogy hány ügyfélhez vagy mihez kapcsolodjak azt hol lehet beállítani az azureusban?
Azt hogy hány ügyfélhez vagy mihez kapcsolodjak azt hol lehet beállítani az azureusban?
Mindjárt jön olyan aki szerint meg a Bitcomet a jobb. Próbáld ki mindkettõt és amelyik jobban bejön azt használd. Szerintem is az uTorrent a jobb.
melyik a legjobb torrent kliens progi?
most a bitcomet-et használom
az uTorrent jobb?
most a bitcomet-et használom
az uTorrent jobb?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
lenne egy kérdésem...a bitcomet-tel szemben...én vendég fiókban vok és a tesóm admin fiókkal.. vagy is az a helyzetem h egy torrentet berakok és rá mek h start nem megy...eddig szokott menni most nem..de amik bennt vannak torrentek azok mennek ha rámek hogy start..miért nem akar elmenni az én torrentem ?? Help lécci jó gyors ! kössz
Legalább annyit beírhattál volna, hogy a host file-ban kellett átírni az IP címeket.
A Google segítségével a többi már megtalálható...
A Google segítségével a többi már megtalálható...
Ilyen nincs hogy elavult az információ a keresõben mert amint bezárod vagy leálítod a torrent seedelését abban a pillanatban küldi a kliensed az adatot az adatbázisnak! A keresõ meg az éppen aktuális adatbázisban keres szal.....
Inkább az hogy passív 😊
Inkább az hogy passív 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
mert elavult az informacio a keresoben.
vagy passziv vagy.
vagy passziv vagy.
az mér van hogyha rákeresek valamire ott kiirja hogy pl 33-an töltik de én mégicsak 5-6-tól tudom szedni??
start-futtatás-cmd-enter
és oda beírod:
convert C: /fs:ntfs
nem veszik el adat, csináltam milliószor.
és oda beírod:
convert C: /fs:ntfs
nem veszik el adat, csináltam milliószor.
[merlinw.org]
😄D
A Jó munka reményében, a vas minden beizzítása elõtt ezt az imát el kell mondani:
Miatyánk, Aki a szerverekben vagy,
Szenteltessék meg a Te ip-d,
Jöjjön le a sok mp3,
Legyen meg a legújabb játék,
Amint feltették, letölthessem én.
Mindennapi internetezésemet add meg nekem ma,
És bocsásd meg szexoldalra tévedéseimet,
Miképpen én is megbocsátok a tõlem DC-n letöltõknek,
S ne vígy minket az áramszünetbe,
De szabadíts meg az ASVA-tól!
A Jó munka reményében, a vas minden beizzítása elõtt ezt az imát el kell mondani:
Miatyánk, Aki a szerverekben vagy,
Szenteltessék meg a Te ip-d,
Jöjjön le a sok mp3,
Legyen meg a legújabb játék,
Amint feltették, letölthessem én.
Mindennapi internetezésemet add meg nekem ma,
És bocsásd meg szexoldalra tévedéseimet,
Miképpen én is megbocsátok a tõlem DC-n letöltõknek,
S ne vígy minket az áramszünetbe,
De szabadíts meg az ASVA-tól!
Rush!
már megoldottam
valaki nekemis elmagyarázná privátban hoggy mit csináljak hogy megint bejöjjön a "végtelen"
Az hogy ki kéne nyitni a portot a routereden meg a tûzfaladon amit használsz
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]