torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
jobbklikk utorrentben az adott letöltésen, tulajdonságok, és a maximális feltöltési sebességnek beírsz vmit... azért írom azt hogy vmit mert neked kell kitapasztalnod, hogy milyen érték mellett 'jó még' a letöltési sebsesség és milyen érték felett lassul már be nagyon
persze miután kész a letöltés a korlátot tessék ujra 0 -ra rakni (0=nincs korlát) és hagyni hogy legalább ugyanannyi menjen fel, mint amennyi lejött

Bazinga!

Help! Utorrent 1.6.1-el szedek mininova.org-rõl.Kérdésem:hogy lehet a letöltést gyorsítani?Mondtak olyat egy jogszabályból meg nem nevezett oldalon😊,h le kell állítani a feltöltést.Na most ezt hol kell?És nem szarja el a letöltésem?Mert már 30 órája szedek vmit.

Pharaoh
Csatlakoztál egy gyors seedhez

Na ezt magyarázza el nekem valaki:
A #13507. hszben irtam hogy lassan tölt le az utorrent, mire most, fél óra internet után 150 kb/s-al jönnek le a torrentek. Mi történt? Nagyon örülök 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

fifi
lehet...
csak nem itt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ffxi
Hol/hogyan tudnám megnézni, hogy melyik program hányas portot kapot, meg hogy egyátalán kapott-e portot a rúteren?

Fákjúal!

Biztos lehet, de nem a torrent topicban.
Lehet CD1.avit és CD2.avit egybe forrasztani?
Aztán a két srt filet?

Dehát azt csinálom. És az se megy vissza, amit közvetlen onnan töltöttem.
kas123
olyat tölcsé vissza ami már megvan neked -.- ennyi...sok torrent fel van darabolva...

Számomra semmi ötlet?
kas123
CSÕ! 1 válasz
nyissá portot

HunnernesKonge
tedd vissza az 1.6.0-t 😊
Csõ!1 kérdés, van router - nincs bejövö kapcsolat.
Elõre is köszi!

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

öregharcsa
precision:

1.6.1-es uTorrent...
csak amióta ezt a klienst használom azóta vannak gondjaim...(mármint uTorrent-et)

tomo-cadaver:
köszi a tippet megnézem, bár van fönt 2 program is ami az ilyen cuccokat figyeli...

http://pspfilez.extra.hu/

Amúgy ez a sorozatos oldal egyre inkább felcseszi az agyvizemet. Nem tölthetek le, és mondják seedeljek fel egy bizonyos mennyiséget, hogy visszakapjam a jogomat, és helyreálljon az arányom. De akármilyen torrentbõl töltök le máshonnan megegyezõ példányt, nem enged seedelni, kipirosodik a nyíl. Mi a francot csináljak?
fifi
lehet a hiányzó adatot DHT-n keresztüli peereknek töltötd fel.
az oldalon a peerlista meg nem szentírás....

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem ment a letöltés.

Azóta amúgy másik problémám van. Töltök egy sorozatot, de nem a teljes évadot, csak az elsõ hat epizódot (elsõ hat fájlt). Az állás szerint hat napon belül kitiltanak, ha nem töltök fel 800 megabájtot. Már vagy 250 mega felment a kliens (utorrent) szerint, de az oldal szerint csak kábé 50 mega. A torrent Kapcsolatok menüjében található listán sincs rajta a nevem. Magyarán: letölteni még tölt, de fel csak látszólag, mert olyan mintha nem menne sehova. Hozzáteszem: A torrentnév melletti zöld nyíl kipirosodott. A letöltési jogom meg van vonva. Összefüggésben áll vele a dolog? Talán a letöltést még megengedi, hogy befejezzem, de fel már nem nyomja?
Blaster vagy Sasser. Foltozd be a Windows-t!

ez inkabb a balster féreg jelenlétére utal...

precision
õszintént szólva fogalmam sincs mi lehet, a legtöbbünk itt sztem utorrentet használ és nincs vele gondunk...próbáld meg esetleg az utorrent hivatalos oldalán átnyálazni a faq -ot vagy a fórumot, hátha találsz ott hasonló problémát és megoldást hozzá
melyik utorrentet használod amúgy? legújabbat?

Bazinga!

öregharcsa
vagyis "generic host process for win32 services hibát észlelt ezért leáll"

öregharcsa
hello

#13532..az ebben a hszben található csodával(problémával) találkoztál már??....azóta kilövi az svcdhost-ot is...

precision
letöltés közben ment a feltöltés?

Bazinga!

köszi, de már megtaláltam 😊
nagyban olvasgatok a csiilagkapu.hu-n erre meglátom 😊
kas123
neked is küldtem privit =)

nekem is küldhetne vki privit h a sorozatos melyik 😊
Aktív vagyok.
precision
lehet passzív vagy, bannerre klikk, vagy lap alján fórumon belüli keresõbe beírod hogy passzív v. portforward

Bazinga!

Hogy van az, hogy negyedórája végeztem a letöltéssel, de még nem indult meg a feltöltés? Pedig seedek és peerek is vannak.
kas123
válaszoltam =)

kirol
Privi ment!

kas123
nekem jó =)

kas123
mit nézzek meg? 😊

zaki
Akkor rosszat néztél, mert szabad regisztráció van még mindig. Küldök privit.

ffxi
Sötétoldal nálam nem mûxik 😞

Fákjúal!

kirol
Valaki van a giga...-on?
Megnézne ott nekem egy dolgot, hogy tényleg fent van e?

HunnernesKonge
ööö Sokat volt nyitva <#hehe> Most néztem kb2perce, már zárva van
HunnernesKonge
Valaki privátozzon már rám hogy az melyik oldal, mert fogalamam sincs <#vigyor1>
Kontrakcio
de meg lett a hatása... nem lehet +hivót küldeni <#szomoru2>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

zaki
Hmmmm, lehet regelni a sorozatos oldalra...<#wow2>

ffxi
Tudjuk!

Fákjúal!

mohamed
a dark átmeneti leállás után ujra megy

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

ffxi
THX!!

Fákjúal!

öregharcsa
üdv

érdekes ez a uTorrent progi...kezd nagyon tele lenni vele a tököm...
mondom miért.sajna kedvenc oldalaimról vagy bannolták a bitcometet vagy nem nézik jó szemmel ha azt használok ezért váltottam uTorrentre...
elöször még tetszett is, de most már elegem van belõle...
a lefelé töltés megy faszán a seedelés is egy darabig, majd érthetetlen okokból kifolyólag abbahagyja(vagy lelassul 1kb/s-ra) a seedelést és átmegy passiv módba(ezt mutatja az oldal ahonnan töltöttem) eddig mindíg aktív volt...ha a gépet újraindítom akkor megint jó egy darabig....volt már win és uTorrent reinstall, de nem szünt meg a probléma...érdekes ezt nem csinálja a bitcomettel ott mindíg minden helyen aktív vagyok...
találkozott már valaki ilyen problémával???

raise an issue
bites zona, sotet oldal megy (Y)

Szarok a configodra! :|

raise an issue
dolgozunk az ugyon 😊

Szarok a configodra! :|

ffxi
Vmi hír a sötét oldalról?

Fákjúal!

Nincs router.....
Sry most olvasom hogy nem megy a "sötét" oldal.