torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobbklikk utorrentben az adott letöltésen, tulajdonságok, és a maximális feltöltési sebességnek beírsz vmit... azért írom azt hogy vmit mert neked kell kitapasztalnod, hogy milyen érték mellett 'jó még' a letöltési sebsesség és milyen érték felett lassul már be nagyon
persze miután kész a letöltés a korlátot tessék ujra 0 -ra rakni (0=nincs korlát) és hagyni hogy legalább ugyanannyi menjen fel, mint amennyi lejött
persze miután kész a letöltés a korlátot tessék ujra 0 -ra rakni (0=nincs korlát) és hagyni hogy legalább ugyanannyi menjen fel, mint amennyi lejött
Bazinga!
Help! Utorrent 1.6.1-el szedek mininova.org-rõl.Kérdésem:hogy lehet a letöltést gyorsítani?Mondtak olyat egy jogszabályból meg nem nevezett oldalon😊,h le kell állítani a feltöltést.Na most ezt hol kell?És nem szarja el a letöltésem?Mert már 30 órája szedek vmit.
Na ezt magyarázza el nekem valaki:
A #13507. hszben irtam hogy lassan tölt le az utorrent, mire most, fél óra internet után 150 kb/s-al jönnek le a torrentek. Mi történt? Nagyon örülök 😊
A #13507. hszben irtam hogy lassan tölt le az utorrent, mire most, fél óra internet után 150 kb/s-al jönnek le a torrentek. Mi történt? Nagyon örülök 😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
lehet...
csak nem itt...
csak nem itt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hol/hogyan tudnám megnézni, hogy melyik program hányas portot kapot, meg hogy egyátalán kapott-e portot a rúteren?
Fákjúal!
Biztos lehet, de nem a torrent topicban.
Lehet CD1.avit és CD2.avit egybe forrasztani?
Aztán a két srt filet?
Aztán a két srt filet?
Dehát azt csinálom. És az se megy vissza, amit közvetlen onnan töltöttem.
Számomra semmi ötlet?
Csõ!1 kérdés, van router - nincs bejövö kapcsolat.
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
precision:
1.6.1-es uTorrent...
csak amióta ezt a klienst használom azóta vannak gondjaim...(mármint uTorrent-et)
tomo-cadaver:
köszi a tippet megnézem, bár van fönt 2 program is ami az ilyen cuccokat figyeli...
1.6.1-es uTorrent...
csak amióta ezt a klienst használom azóta vannak gondjaim...(mármint uTorrent-et)
tomo-cadaver:
köszi a tippet megnézem, bár van fönt 2 program is ami az ilyen cuccokat figyeli...
http://pspfilez.extra.hu/
Amúgy ez a sorozatos oldal egyre inkább felcseszi az agyvizemet. Nem tölthetek le, és mondják seedeljek fel egy bizonyos mennyiséget, hogy visszakapjam a jogomat, és helyreálljon az arányom. De akármilyen torrentbõl töltök le máshonnan megegyezõ példányt, nem enged seedelni, kipirosodik a nyíl. Mi a francot csináljak?
lehet a hiányzó adatot DHT-n keresztüli peereknek töltötd fel.
az oldalon a peerlista meg nem szentírás....
az oldalon a peerlista meg nem szentírás....
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem ment a letöltés.
Azóta amúgy másik problémám van. Töltök egy sorozatot, de nem a teljes évadot, csak az elsõ hat epizódot (elsõ hat fájlt). Az állás szerint hat napon belül kitiltanak, ha nem töltök fel 800 megabájtot. Már vagy 250 mega felment a kliens (utorrent) szerint, de az oldal szerint csak kábé 50 mega. A torrent Kapcsolatok menüjében található listán sincs rajta a nevem. Magyarán: letölteni még tölt, de fel csak látszólag, mert olyan mintha nem menne sehova. Hozzáteszem: A torrentnév melletti zöld nyíl kipirosodott. A letöltési jogom meg van vonva. Összefüggésben áll vele a dolog? Talán a letöltést még megengedi, hogy befejezzem, de fel már nem nyomja?
Azóta amúgy másik problémám van. Töltök egy sorozatot, de nem a teljes évadot, csak az elsõ hat epizódot (elsõ hat fájlt). Az állás szerint hat napon belül kitiltanak, ha nem töltök fel 800 megabájtot. Már vagy 250 mega felment a kliens (utorrent) szerint, de az oldal szerint csak kábé 50 mega. A torrent Kapcsolatok menüjében található listán sincs rajta a nevem. Magyarán: letölteni még tölt, de fel csak látszólag, mert olyan mintha nem menne sehova. Hozzáteszem: A torrentnév melletti zöld nyíl kipirosodott. A letöltési jogom meg van vonva. Összefüggésben áll vele a dolog? Talán a letöltést még megengedi, hogy befejezzem, de fel már nem nyomja?
Blaster vagy Sasser. Foltozd be a Windows-t!
ez inkabb a balster féreg jelenlétére utal...
õszintént szólva fogalmam sincs mi lehet, a legtöbbünk itt sztem utorrentet használ és nincs vele gondunk...próbáld meg esetleg az utorrent hivatalos oldalán átnyálazni a faq -ot vagy a fórumot, hátha találsz ott hasonló problémát és megoldást hozzá
melyik utorrentet használod amúgy? legújabbat?
melyik utorrentet használod amúgy? legújabbat?
Bazinga!
vagyis "generic host process for win32 services hibát észlelt ezért leáll"
hello
#13532..az ebben a hszben található csodával(problémával) találkoztál már??....azóta kilövi az svcdhost-ot is...
#13532..az ebben a hszben található csodával(problémával) találkoztál már??....azóta kilövi az svcdhost-ot is...
köszi, de már megtaláltam 😊
nagyban olvasgatok a csiilagkapu.hu-n erre meglátom 😊
nagyban olvasgatok a csiilagkapu.hu-n erre meglátom 😊
nekem is küldhetne vki privit h a sorozatos melyik 😊
Aktív vagyok.
lehet passzív vagy, bannerre klikk, vagy lap alján fórumon belüli keresõbe beírod hogy passzív v. portforward
Bazinga!
Hogy van az, hogy negyedórája végeztem a letöltéssel, de még nem indult meg a feltöltés? Pedig seedek és peerek is vannak.
de meg lett a hatása... nem lehet +hivót küldeni <#szomoru2>#szomoru2>
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
üdv
érdekes ez a uTorrent progi...kezd nagyon tele lenni vele a tököm...
mondom miért.sajna kedvenc oldalaimról vagy bannolták a bitcometet vagy nem nézik jó szemmel ha azt használok ezért váltottam uTorrentre...
elöször még tetszett is, de most már elegem van belõle...
a lefelé töltés megy faszán a seedelés is egy darabig, majd érthetetlen okokból kifolyólag abbahagyja(vagy lelassul 1kb/s-ra) a seedelést és átmegy passiv módba(ezt mutatja az oldal ahonnan töltöttem) eddig mindíg aktív volt...ha a gépet újraindítom akkor megint jó egy darabig....volt már win és uTorrent reinstall, de nem szünt meg a probléma...érdekes ezt nem csinálja a bitcomettel ott mindíg minden helyen aktív vagyok...
találkozott már valaki ilyen problémával???
érdekes ez a uTorrent progi...kezd nagyon tele lenni vele a tököm...
mondom miért.sajna kedvenc oldalaimról vagy bannolták a bitcometet vagy nem nézik jó szemmel ha azt használok ezért váltottam uTorrentre...
elöször még tetszett is, de most már elegem van belõle...
a lefelé töltés megy faszán a seedelés is egy darabig, majd érthetetlen okokból kifolyólag abbahagyja(vagy lelassul 1kb/s-ra) a seedelést és átmegy passiv módba(ezt mutatja az oldal ahonnan töltöttem) eddig mindíg aktív volt...ha a gépet újraindítom akkor megint jó egy darabig....volt már win és uTorrent reinstall, de nem szünt meg a probléma...érdekes ezt nem csinálja a bitcomettel ott mindíg minden helyen aktív vagyok...
találkozott már valaki ilyen problémával???
Nincs router.....
Sry most olvasom hogy nem megy a "sötét" oldal.