torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellemes Húsvétot!
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
bár most ah figyeltem nem olyan vészes a sebesség, csak hát aktívnak lenni jó 😄
probáltad kiiktatni teljesen a routert végül? ugy micsinál?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ez jó lámán lett leírva, végül is az vok 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
megnéztem a portforward.com-on is h nem én kúrom e el, de ugyanazt mondják mint csináltam, szal nem tom mi a baj. vkinek vmi tipp?
win xp tüzfalat lödd ki és nézdmeg ugy is passziv vagy-e, ha ugyis akkor a router a lsudas tényleg
protokol TCP
helyi cím: home:1027 8x különbözõ számokkal (Home a gép neve)
Idegen cím: local hostok
állapot: idõzített várás
Az egyik idegen címen van egy olyan, hogy eh-in-f104.google.com:80
és ha a NIS-t is kilövöm akkor my.router: 3676
nem vagyok túl profi ilyentéren, lévén h semmi bajom még nem volt
Tudom hogy ez nem teljesen ide való kérdés, de mivel a torrent miatt kellene és nagyon él ez a topic ide írom. Tegnapelõtt délután mikor hazajöttem nem volt net. Felhívtam haverom aki kb 500 m-re lakik és ugyaolyan nete van mint nekem, de neki volt. A routerem volt a ludas, mint kiderült egy router reset után mer hogy ezután lett net. De a portok nem mûködnek(utorrentnek meg dcnek nyitottam kb fél éve, azóta semmi gond nem volt velük) pedig a router beállításaiban elvileg meg vannak nyitva. És megpróbáltam hogy kitörlöm õket aztán újra megnyitom(ugyanúgy mint még anno csináltam), de ugyanazt csinálja. Azt jelzi h meg avn nyitva, de se az utorrent, se a dc nem érzékeli(azaz sztem nincsenek átengedve). Routerem: Edimax BR-6204Wg; tûzfalam: windows xp tûzfala és engedélyezve van itt az utorrent. Szerintetek mitõl lehet és mit csináljak vele? mer nagyon nem szeretnék passzív lenni
en is azt hittem eddig hogy az antivirus programok vedenek, de sajna ez onamitas. mindamellett nem allitom , hogy nalatok virus van, csak azt erdemes utanajarni es kizarni ezt a lehetoseget.
egyeb otletem nincs, esetleg bh offtopikban sok csellos gyulekezik, erdemes lenne ott kerdezoskodni, olvasgatni.
eleg bosszanto lehet a Met nel levo hiba. ez szentigaz.
most torrent nem megy a mozillát meg újra raktam, majd kiderül
Bigapó: nekem is chello van de mint írtam a másik gépen van net, biztos vagyok benne, hogy nem vírus vagy féreg, Norton, Adaware, Spybot, Spy Sweeper nem talált semmit
neked is chello van?
most végiggondolva a dolgot, mikor szüneteltetem a letöltéseket, akkor egy ideig még mindig tölti a cuccokat. ha jól tudom még az éppen töltés alatt lévõ blokkokat fejezi be. eddig érthetõ is a dolog, de mikor már több perc eltelt, akkor is azokat csinálja? pedig a feladatkezelõben már nincs bent.
ja és hab a tortán, hogy mondjuk reggel és délelõtt nincs ilyen! inkább délután, este. délelõtt nem mûködnek a vírusok??
The Matrix has you...
de azert mindketten belatjatok, hogy ennyi infobol hasznos valaszt adni majdnem keptelenseg.
pár napja nálam is azt csinálja, hogy megszünik minden netkapcsolat, a routert se érem el, a notebookon van net, szóval itt van valami gond
elõször én is a torrentre gondoltam de miután kilõttem nem lett jobb, aztán a mozillára gyanakodtam mert frissített valamit nemrégen, nemtudom mi okozta/okozza
egyébként mi kell még egy f-secure és ad-aware mellé?
egyébként a böngészõ maga elindul, csak kiírja, hogy idõtúllépés miatt nem tudta betölteni az adott oldalt. ekkor is ugyanez a megoldás? ja és minimumos vagyok, azaz 1200 kbit-s-el jön.
The Matrix has you...
egy viruskereses trojai kereses, halozati kapcsolatok figyelese nem artana, hatha valami van a gepeden, es nem is az utorrent allitja le a bongeszest, hanem a kartekony programok.
esetleg nezd meg a gyakran elofordulo hibak jegyzeket az utorrent oldalon.
The Matrix has you...
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
az általános, tehát mindenkinél elõforduló jelenség, hogy a u-torrent pár órai mûködés után jóformán teljesen blokkolja az egyébb adatforgalmat? hiába veszem le a feltöltést 8-10 kbyte/s-re, (kb 30 a max), akkor sem tudok egyetlen oldalt sem megnyitni (mozillával, ha fontos).
a hálózati beállításoknál van egy olyan opció, hogy javítás, ez sem használ semmit. ha ideiglenes szüneltetem a letöltéseket az sem használ, több percnyi várakozás után sem. egyedül az jó neki, ha áramtalanítom a modemet, várok fél percet és aztán, mint akit seggberúgtak, úgy pörög a net. ez viszont hosszútávon nem biztos, hogy jót tesz neki.
The Matrix has you...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
megnéztem a linket.. hálisten rám pont a FONTOS rész vonatkozik.. irhatok a szolgáltatonak. format elõtt jo volt, ezér húz fel.. szerencsére a szolgáltato "fõnõke" rokonom, talán megoldja gyorsan.. ha meg lehet :S meglássuk.. thx mégeccer
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Fortuna fortes adiuvat.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
passziv vok és kérném a segiccségetek.. mondjátok mire van szükségetek és megirom..