torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KRi2
blackcats, undergroundgamer

lll l ll lllll l lll ll

BTW - bár szerintem tudjátok- a sorozatoson még éjfélig free leech van. Sajnos némelyik kedvenc lassan csöpörög (Róma 1.évad)
kellemes Húsvétot!

Fortuna fortes adiuvat.

csak a régi ps2 játékokat sehonnan nem tom megszerezni!!!még 1x bocs hogy ijet irtam

Met
oké, bocs, mi vagyunk a f@szok, kicsi a banner...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

oké nem vettem észre elnézést kérek!!!

olyan

Fortuna fortes adiuvat.

Met
csak olyannak segítünk aki van annyira kultúrált, hogy el tudja olvasni a bannert és értelmezni is tudja és a késõbbiekben a leírtak szerint cselekszik

úgy megy, szal a router beállításaival kellene vmit csinálnom :S
bár most ah figyeltem nem olyan vészes a sebesség, csak hát aktívnak lenni jó 😄
nah ez a lényeg, és ez elég gáz :S
probáltad kiiktatni teljesen a routert végül? ugy micsinál?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

na mostmár a site is azt írja h passzív vok
hát ott ahol zöld pipa van mindig ott most ilyen piros felkiáltó jel, és asszondja h nincs bejövõ cucc, mer h a tûzfalam vagy a routerem blokkolja és h nyissak portot
ez jó lámán lett leírva, végül is az vok 😄
az a lényeg utorrent mit ir,az hogy a site mit ir az nem lényeg

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a másik portot már használtam, de teljesen összezavarodtam. épp most töltök a sorozatos oldalról(remélem korrekt a megnevezés 😄)és amikor megnézem a kapcsolatokat azt írja h aktív. de pl az utorrent ugyanúgy azt jelzi h nem engedi ki a router/tûzfal. a másik h a dc pedig télleg csak passzívban megy, de az lenne a legekevesebb, a torrent fontosabb
Sziasztók volna egy kérdésem?hogyan tudnám a torrent letöltést és ftp, le és feltöltést,egy szere csinálni.Mertha együt csinálom akkor az ftp le és fel töltéstnél, le állitja a torrentletöltö,újra kel inditanom és újra,nagyon idegesítõ a dolog. Igy választanom kel állandóan mejikket csinálóm. Köszönöm mindenki fáradózását.
probáld ki hogy kiveszed picit routert és a gép direktbe menjen a netre, hogy ugy micsinál, ha ugy jó akkor tényleg a router a ludas, ami a rosszabbik eset mert ha jól csinálod a portforwardot akkor nem vágom mi baja lehet vele :S esetleg probáld emg msáik portra rkani a portforwardot meg átállitani arra a utorrent-et vagy amilyen progit hazsnálsz

kipróbáltam, és ahogy sejtettem a routerrel van a gond.
megnéztem a portforward.com-on is h nem én kúrom e el, de ugyanazt mondják mint csináltam, szal nem tom mi a baj. vkinek vmi tipp?
mind1 akkor 😄
win xp tüzfalat lödd ki és nézdmeg ugy is passziv vagy-e, ha ugyis akkor a router a lsudas tényleg

Met
kikapcsoltam minden netre menõ dolgot,
protokol TCP
helyi cím: home:1027 8x különbözõ számokkal (Home a gép neve)
Idegen cím: local hostok
állapot: idõzített várás

Az egyik idegen címen van egy olyan, hogy eh-in-f104.google.com:80
és ha a NIS-t is kilövöm akkor my.router: 3676

tessék? 😊
nem vagyok túl profi ilyentéren, lévén h semmi bajom még nem volt
ha dmz-be rakod magad ugyse vagy aktiv?

sziasztok!
Tudom hogy ez nem teljesen ide való kérdés, de mivel a torrent miatt kellene és nagyon él ez a topic ide írom. Tegnapelõtt délután mikor hazajöttem nem volt net. Felhívtam haverom aki kb 500 m-re lakik és ugyaolyan nete van mint nekem, de neki volt. A routerem volt a ludas, mint kiderült egy router reset után mer hogy ezután lett net. De a portok nem mûködnek(utorrentnek meg dcnek nyitottam kb fél éve, azóta semmi gond nem volt velük) pedig a router beállításaiban elvileg meg vannak nyitva. És megpróbáltam hogy kitörlöm õket aztán újra megnyitom(ugyanúgy mint még anno csináltam), de ugyanazt csinálja. Azt jelzi h meg avn nyitva, de se az utorrent, se a dc nem érzékeli(azaz sztem nincsenek átengedve). Routerem: Edimax BR-6204Wg; tûzfalam: windows xp tûzfala és engedélyezve van itt az utorrent. Szerintetek mitõl lehet és mit csináljak vele? mer nagyon nem szeretnék passzív lenni
ki lehet probalni, hogy felkapcsolodsz a netre , de ne idits ( ne fussson ) semmi olyan program ami a halozatra kimenne, es paracssorba irsz egy netstat ot , ha van halozati kapcsolat, akkor megis fereg ragja a rendszert.

en is azt hittem eddig hogy az antivirus programok vedenek, de sajna ez onamitas. mindamellett nem allitom , hogy nalatok virus van, csak azt erdemes utanajarni es kizarni ezt a lehetoseget.

egyeb otletem nincs, esetleg bh offtopikban sok csellos gyulekezik, erdemes lenne ott kerdezoskodni, olvasgatni.

eleg bosszanto lehet a Met nel levo hiba. ez szentigaz.

Met
tudom, hogy itt van valami gond, vagy a win haldolik, lassan egy éves, vagy a mozilla frissítés kavart be vagy az utorrent, valamelyik topicban mintha olvastam volna, hogy valakinek is ilyen gondja van, de hogy hol? pfff
most torrent nem megy a mozillát meg újra raktam, majd kiderül

Bigapó: nekem is chello van de mint írtam a másik gépen van net, biztos vagyok benne, hogy nem vírus vagy féreg, Norton, Adaware, Spybot, Spy Sweeper nem talált semmit

bigapó
nem szívesen mondom, de örülök, hogy nem csak nálam van hasonló gond. így legalább kisebb az esély valami féregre. elvileg naponta többször is van automatán frissítve az antivírus, szóval csodálkoznék (tudom, hogy nincs tökéletes védelem, de akkor is...)
neked is chello van?

most végiggondolva a dolgot, mikor szüneteltetem a letöltéseket, akkor egy ideig még mindig tölti a cuccokat. ha jól tudom még az éppen töltés alatt lévõ blokkokat fejezi be. eddig érthetõ is a dolog, de mikor már több perc eltelt, akkor is azokat csinálja? pedig a feladatkezelõben már nincs bent.

ja és hab a tortán, hogy mondjuk reggel és délelõtt nincs ilyen! inkább délután, este. délelõtt nem mûködnek a vírusok??

The Matrix has you...

hat , ha a routert sem ered el ami a lakasodban van, az megint csak arra utal, hogy ott helyben van a gubanc.

de azert mindketten belatjatok, hogy ennyi infobol hasznos valaszt adni majdnem keptelenseg.

Met
õõõ, nem feltétlenül
pár napja nálam is azt csinálja, hogy megszünik minden netkapcsolat, a routert se érem el, a notebookon van net, szóval itt van valami gond
elõször én is a torrentre gondoltam de miután kilõttem nem lett jobb, aztán a mozillára gyanakodtam mert frissített valamit nemrégen, nemtudom mi okozta/okozza

bigapó
lehetséges még az is, hogy chello-s vagyok és esetleg korlátozzák vagy mittomén?

egyébként mi kell még egy f-secure és ad-aware mellé?

egyébként a böngészõ maga elindul, csak kiírja, hogy idõtúllépés miatt nem tudta betölteni az adott oldalt. ekkor is ugyanez a megoldás? ja és minimumos vagyok, azaz 1200 kbit-s-el jön.

The Matrix has you...

nagy okossagot mondok, de nalad van a hiba, ez egyaltalan nem altalanos problema.
egy viruskereses trojai kereses, halozati kapcsolatok figyelese nem artana, hatha valami van a gepeden, es nem is az utorrent allitja le a bongeszest, hanem a kartekony programok.

esetleg nezd meg a gyakran elofordulo hibak jegyzeket az utorrent oldalon.

bigapó
igen. elvileg minden engedélyezve van, tcp és udp is. persze nem vagyok egy tûzfal zseni, de szerintem már be van lõve (nem én😊 ). azon a tûzfalas oldalon az enyém nem szerepel. leállítani meg nem fogom, így is mindig támadások sorát tartj vissza (legalábbis azt írja 😊 )

The Matrix has you...

N0S
szivesen <#wave>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

lck
Van fenn tûzfalad ?
bigapó
sziasztok!

az általános, tehát mindenkinél elõforduló jelenség, hogy a u-torrent pár órai mûködés után jóformán teljesen blokkolja az egyébb adatforgalmat? hiába veszem le a feltöltést 8-10 kbyte/s-re, (kb 30 a max), akkor sem tudok egyetlen oldalt sem megnyitni (mozillával, ha fontos).

a hálózati beállításoknál van egy olyan opció, hogy javítás, ez sem használ semmit. ha ideiglenes szüneltetem a letöltéseket az sem használ, több percnyi várakozás után sem. egyedül az jó neki, ha áramtalanítom a modemet, várok fél percet és aztán, mint akit seggberúgtak, úgy pörög a net. ez viszont hosszútávon nem biztos, hogy jót tesz neki.

The Matrix has you...

vizes
Már nálam is

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

blbogus
bocsi csak kiakaszt 😄
megnéztem a linket.. hálisten rám pont a FONTOS rész vonatkozik.. irhatok a szolgáltatonak. format elõtt jo volt, ezér húz fel.. szerencsére a szolgáltato "fõnõke" rokonom, talán megoldja gyorsan.. ha meg lehet :S meglássuk.. thx mégeccer

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Met
már rögtön a hiszti....<#hehe>

blbogus
jah sry nem vettem észre.. thx a linket

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

blbogus
ez aztán helpdesk.. csá

N0S

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

tobias88
de mintha tegnap 2ezerrel több felhasználó lett volna
tobias88
nekem megy
Na, - nem falra festvea Patást - , ha megint besz@rt az oldal, s ismét adatvesztés van, az csuda lesz.

Fortuna fortes adiuvat.

Trucker39
Nálam se megy <#wow1>

vizes
nekem nem

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ffxi
Nektek jó a kacsás?

Fákjúal!

blbogus
szaisztok!!
passziv vok és kérném a segiccségetek.. mondjátok mire van szükségetek és megirom..

már nem

ffxi
Banánzabáló nem zabál 😊

Fákjúal!

a maki beteg

valaki tudja mitörtént a makival?
a maki beteg