torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha most lehetne 3 kívánságom akkor azt kívánnám, hogy:
-Én, és azok az emberek, akiket szeretek örökké éljenek
-Legyen végtelen sok pénzem(a mai világban sajnos pénz nélkül semmit nem lehet)
-És legyek itt az SG-n moderátor, hogy törölhessem ezeket a hozzászólásaidat, amikkel a torrent bukását segíted elõ.
Azóta változtak az idõk.
Nem a topic eleje számít, hanem a bannerben lévõ szabályok.
Azokat te meg megszegted, többször is, és ha jól gondolom, akkor másodszorra szándékosan.
dogfish
<#ejnye1><#ejnye1><#szomoru1>
"Nem léteznek magyar trackerek, ezért a nevüket/címüket se írd le!"
volt mar egy publikus torrentoldal Mo-n. csak sajnos leallitottak. dchub.hu szerveren ment.

Akkor errõl a torrentek.hu-ról beszélt most mindenki, vagy egy másik új public trackerrõl?
dogfish
kaptal linket?
Met
majd, elõbb semmiképp

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

geri777
ÉS biztos hogy valmikor megfog nyilni a DARK site ??? ÉS kb menyi idõ ??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

sehogyan

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

torrentek.hu

A Torrentek.hu csapata arra vállalkozott, hogy összeszedje a magyarországi torrent trekkerek legfrissebb tartalmait és ezeket kereshetõ adatbázisba rendezze. Célunk volt továbbá, hogy olyan extra szolgáltatásokkal tûzdeljük meg az oldalt, ami megkönnyíti a felhasználók életét a torrent keresés és letöltések világában.

Elindult!
Met
látogasd az oldalt rendszeresen és akkor látod, hogy mikor nyílik ki és lehet regelni, ez vonatkozik az összes többire is

geri777
Télleg ha nem hiv meg senki akkor egyáltalán hogyaín lehet csatlakozni ?? az oldalhoz ??? Mert nagyon szeretnék csak nem tom hogyan?!

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Met
nem hív meg senki

ffxi
PLS nekem is dobjatok egy privitet 😊
Kártyaaaa? Hozom a sakktáblámat inkább.

Fákjúal!

poker ? vagy römi/kanaszta inkább? 😄 esetleg snapszer ha csak magyarkártya van? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dogfish
elment, aztan 24 oran belul torolni a dolgokat 😊
Met
kérek én is aztán majd kártyázunk a sitten 😄

Kérnék én is privit! thx!
nekemisnekemis pls 😄

dogfish
fested az ordogot a falra 😊
Met
és a BSA üzemelteti?<#hehe>

precision
a publikus sztem nyílt akart lenni...szal nem kell reg hogy használd 😛

Bazinga!

precision
köszi

Bazinga!

tobias88
akkor ha publikus, írd be az oldal címét légyszi<#vigyor>
dogfish
elment
precision
msg -ben pls adj már egy linket, lemaradtam 😊

Bazinga!

dogfish
hmm... magyarorszag fejlodik 😊
elindult az elso publikus tracker 😊
NAT_PMP port mapping van benne, ami manifeszt különbség. Bár én ezzel a tulajdonsággal nem tudok mit kezdeni, gyanítom, hogy azoknak fontos ez, akik router-rel dolgoznak. Ha nem így van, akkor bocs a dezinformációért.

Igen, jól megy (Outposttal együtt). semmi gubanc.

igen
Met
Az utorrent 1.7 beta-t használja valaki?

LeslieD
oksa, most már jó! <#vigyor2>

LeslieD
Hali! Az az oldal aminek a nevében egy "sejt"-es játék neve van (lehet h már van rá más nick, de nem találtam <#wink>) már tegnap óta nem mûxik! nem tudjátok véletlenül mi lehet?

Megy a TB!
Szerk: megin nem 😞

Na, kliens restart megoldotta, de oda a 150MB, és mindenhol beragadtam, szóval azt hiszi most minden tracker, hogy mindent 2x seedelek/leechelek.

Amúgy a végtelen 2 hét lassan a vége felé közeledik úgy tûnik... 😊
Valami nagy gáz van.
Ha frissíteni próbál a kliensem, akkor timeoutol az announce, 3 tracker esetében is.
De mindhárom tracker oldala viszont simán bejön.

Lehet újra kéne indítanom a klienset, de akkor oda 150MB upload, mert nem fog tudni gondolom kilépéskor se frissíteni...
lele
nem találkozgat valaki valahol anima sound systemmel??? mert keresem csak alig seed...

Agy Halott
a TB is leallt...
bigapó
egyszerûbb ha beírod egy keresõbe. természetesen ugyanazt a nevet használd, biztos, hogy ki fog dobni jó pár torrentet, az 0,8% hamar le fog jönni. én is így szedtem le egy másik játékot, lejárt a pénzes letöltés és az utolsó 5 fájlt már így szedtem le, semmi problem nem volt.

The Matrix has you...

VALAKI HELP VAN EGY PS 2 es JÁTÉK és 99.2% nál leált és nincsen akirõl szedjem!ha tud valaki ojan oldalt ahol fenn van ez a gamma irjon!megköxönném!Spartan Total War

Fyrex
köszönöm

Avanti Crociati!

ha valahova felkerul, akkor pillanatok alatt mindenutt lesz. szal, ha a kedvenc helyeiden nincs , akkor nincs.

mohamed
Valaki találkozott már a Hasutasok cimü filmmel?

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Trucker39
Szintén!

KRi2
http://www.utorrent.com/faq.php ?

lll l ll lllll l lll ll

majmot valaki rendesen meg lócsólta.vagy tán elkezdet locsolkodni és inni?
Met
OopppsY!

bigfoot
majom mûkszik?

Fyrex
üdv,
az lenne a problémám, hogy mikor Bitcomettel töltök, állandóan belassul teljesen a gép, ezért váltottam utorrentre, de a helyzet szinte változatlan, és mostmár elegem van... tudtok valamit ajánlani, hogy ne fogadjon állandóan a 100% CPU felirat?
elõre is köszönöm

Avanti Crociati!