torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Én, és azok az emberek, akiket szeretek örökké éljenek
-Legyen végtelen sok pénzem(a mai világban sajnos pénz nélkül semmit nem lehet)
-És legyek itt az SG-n moderátor, hogy törölhessem ezeket a hozzászólásaidat, amikkel a torrent bukását segíted elõ.
Nem a topic eleje számít, hanem a bannerben lévõ szabályok.
Azokat te meg megszegted, többször is, és ha jól gondolom, akkor másodszorra szándékosan.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Torrentek.hu csapata arra vállalkozott, hogy összeszedje a magyarországi torrent trekkerek legfrissebb tartalmait és ezeket kereshetõ adatbázisba rendezze. Célunk volt továbbá, hogy olyan extra szolgáltatásokkal tûzdeljük meg az oldalt, ami megkönnyíti a felhasználók életét a torrent keresés és letöltések világában.
Elindult!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerk: megin nem 😞
Amúgy a végtelen 2 hét lassan a vége felé közeledik úgy tûnik... 😊
Ha frissíteni próbál a kliensem, akkor timeoutol az announce, 3 tracker esetében is.
De mindhárom tracker oldala viszont simán bejön.
Lehet újra kéne indítanom a klienset, de akkor oda 150MB upload, mert nem fog tudni gondolom kilépéskor se frissíteni...
The Matrix has you...
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...