torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs...ez tetszett 1byte = 8 bit. 1Kbyte=1024 byte

Fortuna fortes adiuvat.

ROFTL😊

Fortuna fortes adiuvat.

daxan
a független az melyik? Pm-ben írjátok le! Légyszi!

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

azert mert 512 kilobit az 60 kilobyte.
apukááám

Menjetek regisztrálni a független oldalra - tegnap még nyitott volt...

Fortuna fortes adiuvat.

otrosinka
miért van az h a letöltési sebességem max60 kb/sec...............?
512-es letöltési sebem van elméletileg...
Ötlet?

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

vizes
Igen, mint az a bizonyos mértékegység...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

jAsOn VoOrHeEs
BitComet-tel töltök, és az elõbb ilyen piros X-et kaptam. :o Ez mi lenne?
8.18 GB-os a pack (~300 megás részekre osztva), de oda zárójelbe meg elé kiírta, hogy 7.84 GB. CRC hibás az egyik rész? :S

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Max7
Elöbb kéne olvasnom és utánna válaszolnom 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Azt én karmolom meg vágom hogy mi az a peer to peer csatlakozás csak azt nem akarom elmarni hogy mi az a g-betûs torrent site? g mint g-vel kezdõdö mértékegység az informatikában?[/coruier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

tobias88
14088nak ment
tobias88
végülis akármelyik törrentrõl jöhet jól, ha a seedernek jó a sebessége, a torrentoldal nem lassít a letöltési sebességeden
Max7
G mint? géza? 😊[/courier]

vizes
Most a G betûsrõl is jön mint a barom.
Eddig örültem ha 100 kB/s jött. Most meg:

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

tobias88
mindkettõt eltaláltam? de jó vagyok😄
Mindkettõre fel akarok juti, bár a pre a frereg után jobb lett mint az nmag feltöltési sebességre!
Max7
Igen!

tobias88
aszfalt a bh?
nmag meg az e&s?
Max7
nmagra meg 14080 a megoldás 😄

Pedig az aszfalt nagyon elterjedt neve annak a bizonyos oldalnak...
tobias88
istenem, legalább értelmes neveket találnátok ki, az "embeszabású show"-ból lehet következtetni, de az aszfaltról és a nMagról még mindig nem tudom hogy mi<#fejvakaras>
akyyy
friss cuccok nekem mindig maxal jönnek, bárhonnan is (normális helyekne persze)<#nemtudom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Max7
ELeSeL? 😄

vizes
még jobb lett:

Nekem a kacsásról nagyon lassan jönnek a cuccok(200kB/s-nél nem volt még több), viszont az aszfaltról, és az nMagról nagyon gyorsan jön, majdnem max sebességgel általában
A sorozatosról nekem is szépen szokott jönni, szerintem ha késõbb szedném le amit le szoktam, és lenne sok seeder, akkor jönne max sebességgel.

Mielõtt megkérdezné valaki, hogy melyik az nMag: még nem ez a neve, de majd ez lesz. De a logojában már ez van. Persze nem szó szerint így.
Mennyi a sávszéled? nekem 8 Mbit/s aletöltésim, és ezzel összhangban kött 830-840 kByte/s-mal~ 6500 Kbit/s. Tény, hogy vánszorgott a böngészés, de vmit vmiért.
Nálam a betonos és a hápogó hasít jól, a sorozatos megközelítõen jól.

Fortuna fortes adiuvat.

tobias88
nekem a sorozatosról jött már 4megával
Guess!

Fortuna fortes adiuvat.

Melyik a kacsás???
vizes
A kacsásról gyönyörûen csorog a cucc:

382 kb/s :-)))

Messier, maga Telepathicus😊

Fortuna fortes adiuvat.

dogfish
pm 😊
Elküldtem privátban. Sicher als sicher.

Fortuna fortes adiuvat.

Én tudok. Ide belinkelhetem, vagy küldjem privátban?

Fortuna fortes adiuvat.

Kontrakcio
szevasztok! tud vmi olyan oldalt,trackert mondani ahol csak sportal kapcsolatos felvételekkel foglakoznak? (meccsek,összefoglalók stbstb...)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

😊 Bizalom kérdése az egész. Én is optimistán állok a legtöbb archoz, de sajnos sokszor találkozik az ember vagy inkorrekt hozáállással, vagy mérhetetlen stupiditással. Persze, lehet, öreg vagyok már a mûfajhoz. No, mindegy, torrentes karrierem kezdetén sokan segítettek, megszerettem e mûfajt. Egyfajta kihívásnak fogtam fel, mert gyorsan rájöttem, hogy könnyen befürdik az ember, ha telhetetlen, s össze-vissza letölt mindent. Hiszen otthonról netezem (8MB/512K😎, a legnagyobb elérhetõ T-com-os csomaggal, s ez limitálja (idõ, ráció) a lehetõségeim. A klinikáról nem tudok torrentezni (hardver - tûzfal, s hiába könyörögtem az Informatikának, hogy esetleg üres ügyeleti óráimban.
Az elején ottmaradtam a letöltött motyómmal piócák nélkül. S drasztikus gyér arányrom véres-verítékkel, stratégiai tervezéssel és idõzítéssel küzdöttem visza a szalonképes (partiképes) szférákba. No,a végére az összes prominens és respektált oldalra bekerültem, egyet kivéve. Eleinte boszzantott, de rájöttem, hogy mindenen nem lehetek ott,s épp elég fenntartanom az arányom a legtöbb helyen. Így lassan lemondtam az Ég Végtelenségérõl. Végül is, a legtöbb újdonságot megtalálom a többin is (vagy a Démonon), másrészt szívesen nézek eredeti angol nyelven filmeket, nem kellenek a feliratok. Noha haverok mesélték, hogy vannak titkos FTP-k, amelyken nem mûködik ezen össznépi játék (U get what U give), én mégis szeretem a P2P alapgondolatát, szellemiségét, közösségformáló erejét. Bocs, ha hosszú volt.😊

Fortuna fortes adiuvat.

kas123
én is hívtam már meg ismeretlen, levágtam 1 db hsz-bõl h rendes, és azóta power user =)

Agy Halott
én olyannak kuldtel el a vegtelen-es meghivomat, aki meghivott a TT-re, O-ra, BH-ra, meg meg egy csomo helyre... nallunk mar van bizalom, ja es feltöltõ a csávo...
dogfish
en egyet hasznalok, az pedig az el-sl search plugin-ja.. az nem problemas. a tobbit nem ismerem
roblee
Lenne egy kérdésem a ’torrent search bar’-ral kapcsolatban!
Érdemes használni, csak mert olyat hallottam, hogy ezek a search bar-ok lehetnek spyware-ek. Lehetséges? Jobb ha nem rakom fel a Firefox-hoz?
Elõre is köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Hát én általában 4 megás szeletekkel találkozok sajnos...
Max7
Alapból ha jól tudom azureusban 512K -s méretek vannak emgadva azaz 0.5 megásak tehát nem hiszem hogy bárki is átálítaná ezt nagyobbra amúgy nem csak gyorsabban közli az adatokat illetve gyorsabban menti lée a gépe stb stb hanem ha valaki kilép és mondjuk 1 mega feléig töltötte le akkor 0.5 megád elveszett és ügy a sok kicsi csokra megy elv alapján így nekem van hogy 300-400 megákat is összehoz a kliensem vesztett adatba! Én pl ha torrentet töltök fel akkor 32k-s szeletekre bontom ez a legkisebb egység igaz hogy a torrent fájl elkészítése és a hash is sokkal több idõt vesz igénybe de megéri!

Fizetõs FTP az drága, de gyors.
Meg van rajta minden.
De én soha nem fizetnék elõ semmilyenre, megvan az oka.

Azt tudom mondani, hogy a jelen és a közeljövõ egyértelmûen a torrent.
A DC már haldoklik, és szerintem lassan az smsweb is haldokolni fog(ha a sok kis izé is megismeri a torrentet).
Amúgy más országokban van ilyen egyáltalán, hogy smsweb?
Mert ingyenes tárhely az biztos magyarországon van a legtöbb, az én általam valaha látott ingyenes tárhelyek 3/4-e magyar.
Olyat, hogy külföldi smsweb meg még soha nem láttam.
(Most konkrétan smsweb szolgáltatásra gondolok, amit az ingyenes szolgáltatók nyújtanak, nem pedig az smsweb oldalakra)
ffxi
Na és kérni lehet a privát torrent oldalakon. Csak megvan vmelyik tagnak a tízen vhányezer közül. Szal ez is kiküszöbölhetõ.

Fákjúal!

akyyy
viszont annyiból jó a fizetõs, hogy van egykét oldal, fórum a neten, ahol megosztanak kódokat, és a gyors vagy akkor letölthetsz egy régebbi jtékot max sebességel, mint ami x és y torrentoldlaon 0 seeder seedene, vagy nincsis fent😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ffxi
Veszekedtem!!! A hülye komám megesküszik rá, hogy a fizetõs ftp jobb mint a privát torrent. Mondom, hát te fogyatékos! Befizec xy összeget xy napra a szabadságából és ott kell ülnie a gép elõtt válogatni cuccokat egész szabadságot elbaszva vele. Ezzel szemben privát torrent oldalakon szintén befizethec és nem napokat kapsz, hanem feltöltési gigákat, melyet nem terheli le az idõdet. Akkor töltöd amikor akarsz.
Sry, de ezt nem bírtam magamban tartani.

Fákjúal!

Az a nagy H, hogy sokáig szerettem volna bh - tag lenni. Mostmár nemérdekel, mert a többi "nagy" oldalan olyan arányom van, és gyakorlatilag minden cucc szinte azonnal fentvan. Az arányom mindenütt 2+. Hiába a gyors szerver az nem minden.

Amúgy észrevettem egy dolgot: minél kisebb a szelet méret, annál jobb minden.
Gyorsabb az adatátvitel, mert hamarabb tudják cserélni a szeleteket a peerek, és ha van egy félkész nagyobb szeletméretû letöltés, akkor a kisebb szeletméretû másik torrent jobban át tudja venni a félkész letöltött dolgokat.

Szóval arra kérnék mindenkit, hogy ha torrentet csinál, akkor 1-2 megánál ne állítson be nagyobb szeletméretet, mindenkinek az érdekében.
tobias88
foggalmunk sincs, próbáld meg másik progival
Hali megint
biztos véletlenül nem vett észre senki(milyen kis naív vagyok), nekem a problémám meg megmaradt.
Úgy látszik mindenkinek az a hápogó állat a fontos.
EEEEmberek segítsetek az embernek!
Bódogság mindegykinek!
Tudnátok segítni. Mér van az, hogy tõtök lefelé a utorrenttel jön is apránként, ozt megállítom, és amikor újra elindítom akkor elkezdi ellenõrizni és az adig mondjuk 20%-nyi letöltésembõl csinál hirtelen 97%-ot, mintha anyit már letöltöttem volna pedig nem. És innentõl kezdve elkezd újra tölteni szépen úgy mintha 97%-ról kezdte vón. Mér van ez?
Tûzfalnál engedélyezve van a port is meg a torrent es.
Serpa
nekem is, 110 hét alatt jött össze ...