torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shady313
Jaja akik publizálják, mert igazából õk sértik meg a jogokat amik a kis otthoni DVDjükön levan írva (bár sztem õk is letöltik 😄)

Nem tom én szoktma olyat is cisnálni h külföldi oladlról leszedek vmit, és benyomom seedelni a regelõs oldalra amert egy és ugyanaz... Nem tom ez nem hiszem h szabálysértés lenne, mert legalább seedelek, csak máshonnan jutottam a tartalomhoz. Gigán úgy tom nem találtma erre utalást. De remélem nem veszik el tõlünk az oldalt emrt nagyon megszerettem :S 😞

Met
nem a letöltõkre vadásznak, a szerver üzemeltetõkre és azokra akik feltöltik a cucokat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Autópályáról is ledudálnak ha felmész bicajjal. Attól te még nem vagy rossz, csak a fasznak mész oda.
Shady313
Háát akkor lehet h én is félhetnék? 😄

ÁÁÁhh sztem megnyugodhatsz akik Terrákat töltöttke fel sztem õk a szembetûnõek nem a "kis átlagfelhasználók"

Persze, hogy nem kötelezõ. De nehogy már én legyek a rossz, mert kicsi a netem. Én sportban utazom, amit nem tudok megnézni a tévében. A filmek annyira nem izgatnak, hogy letöltsem õket, talán egy-két albumot.

Nem is kell mindenkinek torrentezni. Ki mondta hogy szar nettel is kötelezõ?
Ha nem vagy sehol top10, szerintem nem kell elköltöznöd 😊 A Sims2-t azért töröld 😊

Shady313
az aktualitás valóban jó kérdés, de azt a focimeccset bárki leakarhatja szedni, mer tmondjuk nem látta és/vagy kell neki egy "archívumba". Szóvla érted 😉

Áldozatokat meg néha hozni kell... Tudni kell ügyesen torrentezni. Ennyi. ahogy vegicsek is mondta amit lehet lekell szedni külföldrõl... mondjuk ha ott is kevés a seeder nem akaork senkivel sem kitolni ezért bennthagyom egy darabig, de ha sokan vannak bevallom õszintén pofátlanul elhúzom néha a csíkot 😄 :S

ffxi
Nekem fix az ip-m. Vmi szökési tervet kéne kitalálnom? Ha csengetnének. Tag vok mindenhol össz-viszz(nem egy helyen!) 860giga feltöltésem van. Elõtte DC-ztem és EA-tõl kaptam levelet, hogy töröljem le a géprõl a tört Sims2-t :S

Fákjúal!

Vannak ám olyan oldalak is, ahonnan ha nem töltöd le idõben, nem biztos, hogy vissza tudod seedelni, mert aktualitását veszti. Próbálj meg mondjuk egy focimeccset visszanyomni egy hónap múlva. Ja, és nincs mindenhol freeleach. Azonkívül 1M-ás nettel nem fogok valamit csak azért letölteni, hogy azt vissza tudjam tölteni, mellette meg nem megy, amit szeretnék 😊

Amúgy az ötlet nem rossz, de nem nekem való.

vegicsek
Ott a pont.Nekem is 1024/1228-as netem van, és nagyon jól tartom az arányomat.Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy utorrentbõl gyakorlatilag nem törlök torrentet, mindig van olyan 4-5 aktív.Letölteni pedig nagyon ritkán töltök le, csak ami a legszükségesebb, pl. Magyar film, sorozat, e-book, amit külföldi trackerekrõl nem tudok megszerezni.Bár a külföldi torrenteket erõsen lekorlátozom, mert arányt tartani ott nem kell, és nagyon viszik a sávszélességet.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Shady313
a csalás alatt az illegális letöltést értettem

Shady313
emberek.... olvastam itt néhány hozzászólást. Sokan nem értik a torrentezés léynegét sajnos 😞 ez az aránymizéra hülyeség nem kell vele foglalkozni.... Pontosabban nem az a lényeg h mekkroa az arányod, hanem ha már csalsz "becsületesen" tedd. Képzeljétek el, nekem is cska 128as netem volt, mégis felkúszott valahonnan 200 GB... és miért? Mert én leszedtem vmit és hagytam seedelni. Most az más dolog h én este is hagytam, h meglegyne másoknak is. Én a Gigán vok regelve (arról semmi hír nincs? :S) és 4,5 körüli arányom van 280 GB feltöltés körül (most emeltettem a netemet 368kra). Gigán van egy hatalmas lehetõség: Ingyenes torrent.... leszeded azt ahol a legnagyobb a leecherek száma, és seedelsz és jéé megy felfelé az arányod... Más oldalon meg sztem úgy megy h (ha nem követtél el szablytalanságot meg stb) szól egy vezetõnek és mondod h ne rúgjanak ki felakarod javítnai az arányodat, eddig mondjuk nem volt rá lehetõséged stb.... Mki 0,0000000 aránnyal kezd nem értitek, itt a lényeg a seed! Mellesleg meg aki hiéna az megérdemli h kirúgják.... 1es arányig mki tudja hagyni a feltöltés... És ha nincs leecher? Háát vársz és hagyod a listán a torrentet, az nem terheli úgysem a sávszéledet, max a winyón foglal helyet, de manapság már mindenkinek van, akinek meg nincs csináljon....

Ennyi volt a mondanivalóm, seedelni kell nem rinyálni, meg azokat szidni akik becsületesen visszatöltik....

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Nekem annál kisebb van és mégis bírok vele 😊)
Csak tudod, nem szedek le minden szart...

Hahaha

Én inkább azt szeretném elérni, hogy az eredeti cucoshoz olcsóbban hozzájussak és megérje azt megvenni. Nemesebb cél lenne, mint szétrúgni egy-két segget 😊)

Met
ahelyett, hogy örülnétek neki, hogy õk állították le a gépet, nem azon rinyálni, hogy mi van kiírva...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mindenki látja, hogy mekkora az aránya. Ha érdekli, vigyáz, hogy ne kerüljön a kritikus alá. A FAQ-ba benn van a minimum, az emberek álltalában tudják. Aki ennek ellenére nem képes a szintet tartani, annak mért kéne könyörögni?

akyyy
ha valoban ramcsere, miért nem lehet elõtte jó egy héttel kiirni hogy ez meg ez lesz? mert valszeg nem ramcsere van...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Remélem azért végiggondoltad azt amit állítasz. Ez csak akkor lenne igaz, ha mindenki csak lefele töltene és azt 1.0 arányban visszaseedelné. De mi van azzal az anyaggal. amit letöltesz? Azt ki a rossebb tölti fel, hogy te letölthesd? És mit gondolsz, mire azt feltölti, mekkora lesz az aránya?

Tudod, addig nyújtózkodj, amíg a takaród...
Az a baj, hogy nem csak te gondolkodsz így.

Alien
<#vigyor>

Fenrir
Sorozatos:

"Ramcsere. További aktivitásig olvassatok, csajozzatok, 18 felett sörözzetek, menjetek ki zöldbe vagy tegyétek azt amit a nyuszik tavasszal."

😄

Serpa
a szerdai +1 gigabit nem semmi 😊

akyyy
az új nagyfelboontású sem megy, fehér lap

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fenrir
Ez azért odabax:

Fenrir
Jaja, no para 😊

Biztos észbekaptak és lelõtték a szervereket.

akyyy
demonoiddal is mi van má?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alien
jaja 😄

jAsOn VoOrHeEs
"It's working..." 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Alien
Remélem, hogy csak átmenetileg nem megy :S Éjjel még jó volt :S

Vlszleg elszállt. Nem pingelhetõ.

Fortuna fortes adiuvat.

ha tudnánk írnánk, asva.info-t nézegessed
nyilván nem véletlenül dob 403at

football without ultras is nothing

pff..

az egyik oldalon Virtual Tuning verseny lenne, majdnem kész a kamionom, erre törölték az oldalt :S

Rage47
sg fõcikket olvasd
bocsi emberek hogy megkérdezem, de mi ez a rengeteg hozzászólás?
történt vmi?
Sorozatosról valaki?

Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W

Pharaoh
Tudja valaki, hogy ki lehet a "fõ ellenséget", amit a datenetnél kerestek?

Forrás

rotator
Emiatt biztos nem szomorkodnak a Bixesek, gondolom, nem az adatforgalom után kapják a fizetést. 😊 De tényleg durva az esés!

Pharaoh
Sorozatosról lehet tudni valamit? azt is elvitték?

Serpa
a drótok biztos nem "égnek".

Pharaoh
A mai bix statisztika a tegnapinál is rossuebb lesz.

precision
azt próbálta magyarázni hogy két account kellene egy oldalra, az egyikkel csak letölt a másikkal csak fel...

Bazinga!

rotator
Mi van???????

precision
<#lama>

Bazinga!

szabályzat épp az ilyen idiótáknak van

Ha létezne Magyarországon tracker akkor ezt kellene csinálni: kell két akont, legyen egy le és egy fel cumo. Akkor szopacs, ha nincs meghívó és szórják a népet. De ha van meghívó, küldesz egyet és nem használod fel csak akkor ha szünetel a meghívás.

ezt mondtam énis, de nem érti meg.. és azóta nem is veszi észre a kommentjeimet 😊

ProGabe
akkor nem lenne kinek visszaosztani!

tisztázzunk valamit:ma,a "seed-szerverek világában" arról KÉNE hogy szóljon a dolog,hogy a feltöltõk 2-3 napig seedelik csak a cuccot (ugyebár a legtöbb így is teszi,hiszen a tárhelykapacitása nagyon kicsi) és az átlaguserek tartják életben a dolgokat.láttam már olyan képet,ahol a gyerek átlag 25 k/sec-kel töltött fel ~260 gigát egyetlen torrentbõl!

szóval valahogy így kéne hogy mûködjön a dolog.ezzel szemben 10-bõl 6 ember szinte hit'n'runozik,és persze késõbb sír a szája hogy a 2 hónapja feltöltött cuccot senki sem seedeli :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.