torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tom én szoktma olyat is cisnálni h külföldi oladlról leszedek vmit, és benyomom seedelni a regelõs oldalra amert egy és ugyanaz... Nem tom ez nem hiszem h szabálysértés lenne, mert legalább seedelek, csak máshonnan jutottam a tartalomhoz. Gigán úgy tom nem találtma erre utalást. De remélem nem veszik el tõlünk az oldalt emrt nagyon megszerettem :S 😞
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ÁÁÁhh sztem megnyugodhatsz akik Terrákat töltöttke fel sztem õk a szembetûnõek nem a "kis átlagfelhasználók"
Áldozatokat meg néha hozni kell... Tudni kell ügyesen torrentezni. Ennyi. ahogy vegicsek is mondta amit lehet lekell szedni külföldrõl... mondjuk ha ott is kevés a seeder nem akaork senkivel sem kitolni ezért bennthagyom egy darabig, de ha sokan vannak bevallom õszintén pofátlanul elhúzom néha a csíkot 😄 :S
Fákjúal!
Amúgy az ötlet nem rossz, de nem nekem való.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ennyi volt a mondanivalóm, seedelni kell nem rinyálni, meg azokat szidni akik becsületesen visszatöltik....
Csak tudod, nem szedek le minden szart...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az a baj, hogy nem csak te gondolkodsz így.
"Ramcsere. További aktivitásig olvassatok, csajozzatok, 18 felett sörözzetek, menjetek ki zöldbe vagy tegyétek azt amit a nyuszik tavasszal."
😄
A halál csupán a kezdet...
Fortuna fortes adiuvat.
nyilván nem véletlenül dob 403at
football without ultras is nothing
az egyik oldalon Virtual Tuning verseny lenne, majdnem kész a kamionom, erre törölték az oldalt :S
történt vmi?
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W
Bazinga!
tisztázzunk valamit:ma,a "seed-szerverek világában" arról KÉNE hogy szóljon a dolog,hogy a feltöltõk 2-3 napig seedelik csak a cuccot (ugyebár a legtöbb így is teszi,hiszen a tárhelykapacitása nagyon kicsi) és az átlaguserek tartják életben a dolgokat.láttam már olyan képet,ahol a gyerek átlag 25 k/sec-kel töltött fel ~260 gigát egyetlen torrentbõl!
szóval valahogy így kéne hogy mûködjön a dolog.ezzel szemben 10-bõl 6 ember szinte hit'n'runozik,és persze késõbb sír a szája hogy a 2 hónapja feltöltött cuccot senki sem seedeli :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.