torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
Én sem vagyok azért jobb helyzetben. 8Mbit/384. Az igaz, hogy gyorsan lejön a cucc, de mire visszatöltöm... mindig igyekszem 0.555 fölött lenni, hogy esetleg az új dolgokat azonnal tudjam tölteni, de 2 napig megy a gépem, hogy legalább a felét vissza seedeljem.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

BaLeeX
Hát akkor te szupermen vagy.
Nekem is van 1 fölötti arányom az indepen úgy, hogy szinte alig töltöttem onnét valamit de azt sokáig benthagytam meg a bónusz pontokat beváltottam. De bónuszok nélkül ha normálisan töltesz is lefele nem csak hetente 1-1 dolgot akkor elég lehetetlen szagú egy 1 fölötti arány ott ahol semmi bónusz nincs...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

0ppika
mit gondolsz hogy indultam az elején?

http://epica.nl

BaLeeX
Még szerencse, hogy nem te döntesz...
De azért kívánok neked egy 4096/256k-s adslt és egy 0.00-ás induló arányt aztán hajrá.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A torrent egy fajta reklám is ha belegondoltok, én speciel játékoknál, nem a DEMO alapján fogom eldönteni, hogy az adott játékot mgveszem e eredetiben, mert mostanában egyre szarabbak a DEMO-k és mindenki azzal jön, hogy ez csak DEMO, majd biztos javítanak rajta, erre mondom, hogy akkor had lám és ha annyira megtetszik, akkor még meg is vehetem...

Battlelog: Purga5

InfectedMann
Én is így vagyok vele.
Ezek után ki a faszom fog bármit is megvenni?
LOL. Mégjobban ártottak az ügyüknek. Szánalmas banda.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Engem is...Ha sokan fekálunk a pofájukba, elõbb, mint sem utóbb szaros lesz a képük. Talpukat meg amúgy is a gerincükben hordják.

Fortuna fortes adiuvat.

Engem ez az egész herce-hurca csak arra buzdít mégjobban, hogy folytassam tovább a tevékenységemet! <#wink>
....tisztára torrent fanatikus lettem 2 év alatt lol...és mindíg törekedtem az 1.0 feletti arányra. <#wink>

Éljen!

0ppika
ez is akkor lenne igaz ha nem lennének csalók

InfectedMann
A nagy fõfõ nagy fogásnak számító oldalon már írják, hogy visszatérnek.
Ennyit ért a tegnapi akció.
LOL.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Pluskast
Ez igaz is. Ha azt hiszik, hogy most ezzel aztán nagyon kibasztak az internett felhasználókkal akkor nagyon tévednek. Ez olyan mintha egy kertben azt akarod elérni, hogy ne legyen gyom. Kihúzhatsz 3-4 darabot de aztán vissza nõ 30 másik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

HunnernesKonge
magon megnyugtató infók... (mármint velük kapcsolatban)
QuippeR
az egész trackerre tekintve mindig megegyezik a le és feltöltött adatmennyiség (hiszen a kettõ gyakorlatilag ugyanazt az adatot méri), és ezen csak és kizárólag valamilyen külsõ mechanizmus változtathat (free leech, ajándék arányjavítás, ilyesmik).

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Én meg orvosként azt mondom, hogy az összes eszement ún. jogvédõre elmeorvosi szakértõi véleményt kérnék. Mrkó utcában. Paranoid skizofrénia merül fel bennem leginkább, nagyerejû, hirtelen harántimpuzussal, gondolatbetöréssel. Vannak még téveseszmék is, valamint megfigyelhetõ a hisztrionikus (hisztériás)személyiségzavar - úgy mint a történésekre ,eseményekre adott erõsen eltúlzó, nem adekvát érzelmi reakció. Végezetül: amelyik kutya ugat, azt seggbe kell rúgni! Nagyon pipa vagyok ezekre a kiterített kancsókra!

Fortuna fortes adiuvat.

QuippeR
nem azt akarom mondani, hogy az ember ne töltsön vissza, merthogy úgyis kellenek alacsony arányúak. kellenek, de ne mi legyünk azok. viszont 0.5-0.6 alattiakat törölni szerintem hülyeség, és 0.3 alattiak esetén is figyelmeztetni kell (ahogy azt egyébként mindig meg is tették korrekt módon), hogy tudjon javítani, aki akar.

Pluskast
Ja és ez a minden amit mond felhasználható a bíróság elött és hogy felolvassák a jogaidat ez csak az amcsi filmekben van így😊 Magyarországon nem angolszász jogrendszer van.

Pluskast
Mihez képest? Ha van a bíróságtól megszerzett házkutatási parancsuk akkor ki lehet törûlni a szent és sérthetetlen joggal. Amúgy meg tanuskodni köteles vagy amennyiben a bíróságtól idézõ végzést kaptál. Ha ennek nem teszel eleget akár elõ is vezettethetnek.

0ppika
ja, ez akkor lenne igaz ha mindenkinek egyforma lenne a letöltött adatmennyisége, bocs

Max7
#16948: Manapság akinek kis bordatörése van azt is befektetik az intenzívre mert a korház sürgöségi elátás után kap pénzt és közben nem is kell a beteggel fogalkozni.. de ez már politika...

#16949: A történetet sem emgerõsííteni sem cáfolni nem tudom 2-3 éve hallotam az ügyvédemtõl lehet hogy csak érzékeltetni akarta a különbséget viszont szerintem igaz ugyanis az othonom szent és sérthetetlen a jog szerint!

#16987: A gépeket ilyenkor legalább 2-3 hónapig nem látja a tulajdonos bár azt nem értem hogy az alaplapra proceszorra (winyón kívül mindenre) miért van szükség? Hisz az nem bizonyíték... Azt miért foglalja le a rendõrség? Illetve a tulajdonos miért nem kéri vissza a bizonyítéként nem nyilvántartott alkatrészeket?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

SimaSuna
ha vkinek 0.3as aránya van az lehet olyat tölt amit nem regelés után 1 percel kéne szedni..pl 1 7gbos vmit..

van arány javítási lehetõség elég sok helyen..ha vki azt akarja h JÓ aránya legyen (ezalatt azt értem h ne töröljék a site-ról) annak akaratnak kell lennie..

de persze ismertem olyat aki csak 1 játék miatt regelt az oldalra..leszedte és onnantól kezdve eltünt...

szal 2é oszlik az a "0.3'as aránnyal rendelkezõ nép..

1.szeretné visszaosztani
2. nemérdekli..

Annál is inkább, mert akinek a céges cuccát vitték el, az gondolom perel mint állat.
kirol
válasz erre | #17007
😊 Ez jó!!!

QuippeR
nem azért mondom, de te általános iskolás matekon túl vagy már? ahhoz, hogy valakinek, aki nem feltöltõ 1 felett legyen az aránya, ahhoz elengedhetetlen, hogy másnak meg 1 alatt legyen.

nem azt mondom, hogy a 0.3 és ezalatti arány húdejó dolog, és ha tömeges, akkor valóban problémákat eredményez, de a 10.0-30.0 aránnyal rendelkezõ egyének miatt (akik remélem megtartják jó szokásukat, hogy seedelnek), elengedhetetlen, hogy valakinek nagyon rossz aránya is legyen. sok 0.8 alatti felhasználó jelenlétét meg már az is eredményezheti, ha az 1.2 felettiek aránya túl magas. az arányokon lehet javítani, de amirõl te beszélsz, az csak a valóságtól elrugaszkodott képzelgés.

0ppika
nem kell félrebeszélni, aki nem nem akar seedelni annak szar az aránya, ennyi, nem adslrõl meg egyéb dolgokról kell sírni

QuippeR
akkor gondolom a 1.2 fölötti arányúakat is töröltetnéd, amiért elveszik másoktól a seed lehetõségét.

Pluskast
Nincs mit.
Egyébként cooldoc belinkelt cikkét olvasva azért annyiban helyesbítenék, hogy csak megfelelõ oldalakról lehet zenét vagy videot letölteni. Ha torrent oldalakról szeded le akkor nem fizetted meg a jogdíjat és ezáltal szerzõi és szomszédos jogokat sértettél ami meg már bûncselekmény.

BaliBoy
Pont valamelyik nap olvastam vhol egy cikket (talán itt volt az sg-n), hogy lassan fel fognak hagyni a szerverek lefoglalásával mert mire dekódolni tudják a több terra adatot és végig nézni... szóval nem éri meg foglalkozni vele.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Ok. Köszi. 😊)

Urak, azért nem eszik olyan forrón a kását a kancsó jogvédõk, és a csíra ÁVO:
http://www.ipon.hu/?news=1150

Korrekt, tényszerû cikk. Remélem a sok herenyaló, debilis állat megszívja.

Fortuna fortes adiuvat.

Pluskast
Mint jogász azt mondom, nem sokat.

Sil3nt
bh: Update: Friday November 9 2007 -- 09:20 +01:00
"Visszaterunk..."

Kandurex
persze, mindent vissza lehet seedelni 😊 ezen nicns mit vitatni, viszont annak sincs értelme, h 2 hétig járasd a géped egy film miatt

no de, szvsz, szvsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

0ppika
adsl-el 1.1 330/290 volt kb ... több mint 2 éve fent voltam, soha nem volt 0,9nél rosszabb ...

a nagy sávszél emelések óta van 4 mbites netem, elõtte 512 meg 1 mbit volt, szal nálam lassabb nettel nem sokan lehettek ...

Kandurex

Az egész seed-leech arány, a lassabb kapcsolattal rendelkezõk érdeme, ha õk nem lennének, nem tudnál kinek seedelni, és még kevesebb lenne az arányod, és banpls htxvm stb.

gondolkodj rajta

kirol
Reméljük!

BaliBoy
Na ok. De legalább az oldalak üzemeltetõivel nem tudnak mit kezdeni.

Azért kíváncsi lennék, hogy apád mennyiért adná el azt az almát, amit a "cigány lelop a fáról", és arra, hogy mennyit fizettél volna ki, ha azokat a filmeket megveszed, amiket eddig letöltöttél. Jó lenne, ha tudnál viszonyítani, és a nemzetiségieket nem kevernéd a dologba.

dotkom
ban plz xD nekem adslel mindig is 1.0-as aranyom volt. aki nem tudja 0.3 felett tartani az aranyat az megerdemli hogy bannoljak..

http://atwwebmaker.tx.hu/

InfectedMann
Hja, de el nem kobozhatják pl. mivel a hülye is tudja, hogy semmilyen használható infót nem találnak rajta csak egy szerver és egy weblap/tracker futtatásához szükséges fileokat.

0ppika
höh 0,3 alatt is kb évente egyszer törölnek, más oldalakon ha lemegy 0,5 alá auto törölnek ...
Én bh-n 0,8 alatt már törölnék rögtön, színvonalasabb lenne ...

Kandurex
adsl viszonylatban jó,..konkrét pl: 260GB/80GB

kirol
Ha nincs is rajta semmi, akkor is hónapokig le lesz foglalva!

gép nem jön vissza

0.3 az mióta jó arány?
Kandurex
Ja, ja ennyi igazán lényeges baja volt a bithunak, még jó aránnyal 0,3 is töröltek, aminek már nem volt értelme, :/ azért persze Bithu megint menni fog, hisz lényegében semmilyen warez nincs a szerveren, szal gép vissza és pár nap múlva megint lehet bõszen aszfaltozni 😊

BaliBoy
Én nem vagyok jogász, de a torrent oldalak gépeivel tudnak vmit kezdeni, ha nincsen rajtuk illegális software?

lck
Na, felmértem a veszteségeket. 10 regisztrált oldalból 3 nem megy. Igaz a BH is köztük van, de ha rosszmájú akarok lenni mondhatnám, hogy oda már úgy sem tudtam normálisan visszaosztani a szaros ADSL-lel. Igy ha nem folytatják, akkor ez még elviselhetõ.
Zinaj
Az anoníííííííímusz mire szamithat?sztem 1000 ev borton XD

i7 azt szevasztok :P

Törölt felhasználó
Nekem nincs jelszavam

Privátban eltudjátok küldeni, mirõl is van szó?