torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
mert annyiért illik megvenni, az, hogy 5-6k-s filmet nem veszel meg (én is és még sokan mások) az mondjuk, hogy elfogadható, mert drága, de ha már szinte utánad dobják akkor illik megvenni

Azthiszem most majd lesz nagy vita, hogy mi drága és mi nem.
A fenti írás az én nézõpontom, nekem nem ér meg 5-6k-t egy film, fõleg szar magyar szinkronnal.
3k alatt viszont már megveszem késõbb, jó pár írott lemezem van ami meg van eredetiben is.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

grebber
Egyetértek.Sokan sirnak a semmiért ilyen olyan drága de ha olcso akkor sem veszik meg.Ez nem más mint szánalmas!

Next PC upgrade: 2022

fifi
na pont ez a hozzáállás a tahóság... és rinyál mindenki hogy drága dvd. itt van ez a tényleg nagyszerû film, és egy ezrest sajnáltok, mert le lehet szedni... oké a 6 rugóst szedjük le, de azért egy ezrest sajnálni elég nagy taplóság, mert két feles unicum ára; ez a véleményem. ezzel a mentalitással sosem fogunk elõrébb jutni a filmkultúra és afilmek árai terén.
lehet anyázni, nem érdekel...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

akyyy
minek megvenni ha le lehet szedni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

fifi
1000 Ft Tescoban, Metroban, újságosnál, mindenhol... annyit sajnálsz rá?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"<Apo`> "Azt mondjak Orban Viktor megosztja a nemzetet... de se a DC se a torrentoldalakon nem talalom"
<etele> elvittek a rendorok a szervert amin volt."

lol ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ipconfig /flushdns, és mostmár bejön.
Nekem se jön be az oldal.
"A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) n****.hu helyen lévõ kiszolgálóval."

Szerk: De a tracker az megy.
ffxi
Gyorsabb lett mint azelõtt.

Fákjúal!

Nekem igen.

LSL
Mag megy valakinek?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Adaaam
bocs, most olvasom hogy olyan kell ahova lehet regisztrálni 😞

everything's better with music

Adaaam
kacsáson fent van, de csak 1 seeder van

everything's better with music

"névjegyünk a diszkréció"

Kaszi46
de jól sikerült😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Sziasztok!
Bent van valaki
ezen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az oldalon?

*Posse*T.W.D*

adobepremiere
a demonoid mikor indul újra?<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>

Légy kreativ..........

REALista
Tudna vki mondani egy olyan oldalt ahova lehet regisztálni és fent van ez a torrent:
A.Gepesz.DVDR.HunDub.PAL-Mira
Thx

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

impala
ha jól meggondoljuk, Norris kétszer számolt el végtelenig, de a semmit szorozni kétszer, jól láthatóan, neki sem sikerült.

DjDano
Õszintén ennek mi értelme? Vagy élesbe csinálod vagy sehogy 😄

a kacsa ujra uszik, a sorozatoson vasárnapig szabad a "vásár".

Flamer
nemis értem minek kell a hosts fájlba irogatni.. én az életbe nem irtam bele csak amikor a zent raktam fel novellre és a gép bla bla..

http://loal.atw.hu

Met
örülj neki, hogy csak azt...<#eplus2>

ffxi
Most meg a sötét nem megy😞 Ez mellékhatása az alábbi trükközésnek?

Met: kiütõtted a hsz-emet 😄

Fákjúal!

Met
én már nem is mondok semmit...

ffxi
Hurrá! Köszi és bocsi 😞

Fákjúal!

Max7
felül nézet majd haladó és olyan mint a régi! a java mniatt fogja vissza a gépet de ha a haladót nyomod akkor máris viszaesik az erõforrás igénye 75%-al továbbá ha minden féle hülye plugint nem teszel fel akkor majdnem olyan mint az utorrent

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
De hogy ne csak leugasam a fejed segítek is!

-startmenü/futtatás (ide írd be hogy cmd)
-bejön a dos parancsos ahova ird be hogy: ping (oldanév)
-ott kiad neked egy ip-t ami 195-el kezdõdik
- írd át a host fájlban a régi ip-t erre az ip-re mert az oldal elköltözött!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
te tényleg ennyire idióta vagy? ip cím? oldalnév? banner?

NEM LÉTEZNEK MAGYAR TRACKERE, EZÉRT A NEVÜKET/CÍMÜKET SE ÍRD LE!

Igaz nem volt ott hogy ne is fényképezd le meg ne rakd be a forumba

StephenKing
Nekik is elvitték a szerverüket újraindulásról nem hallani semmit ugyhogy valószinû behalt és most azért jön be az ind.. nyitóoldala mert õk a testvéroldala a love-nak.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

precision
meghalt, elvitték a razziában
máskor nézzél bannert...

Bazinga!

az a fránya kacsás.....

es egymas faszat verik unalmukban , hoho

Jajj, gondolom azért kérdezi a címet, mert most egyesek olyanokat terjesztenek, hogy már rég megy az oldal, csak valami titkos címen, és csak a top10 feltöltõknek, meg az adminok ismerõseinek adták meg az új címet.

De ez úgy hülyeség, ahogy van.
fifi
akkor meg? azon a címen látnod kell, mi a pálya...

regisztralva vagyok de mindegy.....
fifi
errõl beszélem...
de ha meg is lesz, sem fognak tudni bejutni...

errõl ennyit

dotkom
mert erdekel titeket az aszfalt cime? ha bevagytok regelve akkor ugyis tudjatok ha meg nem akkor folosleges. vagy ha mar annyira kell mert nem tudjatok megkeresni a guglival?

http://atwwebmaker.tx.hu/

aszfalt cime engem is erdekelne.kõszõnõm😊
5w0rdf15h
inszén csak nálam nem megy v mi a fene van? címváltoztatás?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fifi
akkor szted megy, vagy nem?

Most akkor megy az aszfalt vagy nem? Nekem nem jön be a régi címen......

KapuBen
Nekem simán megy a Vuze, észre se veszem ha megy......

LAMBORGHINI THE BEST CAR

áhh :-)

Vuze (Azureus 3.0) ez mindig ilyen volt? Ugyanis ki akartam próbálni a pluginek meg egyéb bizbaszok miatt, de ez a sok minden egyben asszem (pláne player benne?) megfogja rendesen a gépet... kár.
Mag rendben... kicsit lassú de megy. Tesztüzemmód.😊

Fortuna fortes adiuvat.

DjDano
Az Asva info oldalra vonatkozott a túlterhelés....

hm érdekes pedig ott a frontend meg a másik, most nem tudom a nevét, terheltséget jelzõ csik szinte az elején volt.
Max7
hát most éppen tényleg nincs meghívás 😄

tommyg
nem foglalták le, de má mondtam

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hogy nincs az azt jelenti, hogy nincs, mi olyan érthetetlen ezen? Reméljük a rendõrbácsi nem nyom egy formatot a vinyóra. <#lama>