torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ki****ott évet vártam, hogy újra legyen meghívórendszer és az egyik haverom megtudjon hívni.
Erre jön ez a retkes BRFK/ORFK/ASVA/BSA meg a sok tetü és miattuk megint kajtathatok, hogy legyen acc -om. Fõleg, hogy kurva jó volt az arányom.
Ezek után a jó édes anyjuk vegyen meg bármit is eredetiben. Szakadjon rájuk az összes DVD meg zenei CD a sok rinyáló elõadóval együtt. Sok elõadó lemezeit a kutya sem hallgatná ha nem lehetne letölteni mert bûn zenének nevezni azt amit összezajonganak.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nah mindegy. Majd reggelre talán lesznek infók.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szóval itt tényleg lesz valami...
SZVSZ éjfélkor jön el a meglepetés.. 😊 Legalábbis remélem..
Mert nekem nem megy, szval felhomályosíthatna vki.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Next PC upgrade: 2022
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Next PC upgrade: 2022
everything's better with music
van valami töltõ szarság, ami most 40%-on áll perpill. És az oldal címe: "Coming..."
Ha az infós oldal jönne be elsõre (mint nekem pl), akkor próbáljátok meg a tx.hu-s címmel, vagy másikkal. Valami lesz itten hamarosan.. 😊
banner...
olvass...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
már van olyan bevonat is amit drótkefével sem tudsz megkarcolni, csak az a kérdés, hogy hol és mennyiért😊))
The Matrix has you...
Fortuna fortes adiuvat.
Nem vagyok nagy filmes, éppen ezért a filmek áraiba sincs kedvem beleszólni. Tény, hogy a letöltések (ugyebár magáncélú letöltésrõl beszélünk) után megtekintve néhány filmet, könnyebb eldönteni, melyeket érdemes megvenni. Mindenesetre egy ezres tényleg nem nagy pénz manapság, sok film, sok ezres, már az. A baj akkor van, ha elvbõl nem adnánk ki a kedvenceinkért egy ezrest sem, mert ingyen is rojtosra lehet nézni. (Bár az átugorhatatlan reklámok, a gyenge szinkronok, a lespórolt feliratok joggal dühítik az egyszeri fogyasztót.)
akyyy: A Windows nem film. Nem biztos, hogy a lemez hibája volt. Valószínûleg az eredeti serial nem robbant szét vele a meghajtóban. Én óvatásságból az eredeti cuccokat is backupról, lemezképrõl használom. Mellesleg "100 éves" játékok karcos lemezei tökéletesen mûködnek nálam, még nem volt példa arra, hogy eredetit ne tudtam volna beolvastatni. (Persze asztali lejátszók között találkoztam már olyan gyöngyszemmel, mely a rétegváltásnál következetesen lefagyott, de az megint nem a lemez hibája.)
Ha esetleg kialakulna egy olyan "közösség" a filmek esetében is, mint ami a konzolos játékoknál, hogy aki megunta az cserélgeti, vagy picivel vételár alatt továbbadja a másiknak.. Akkor még értelme is lenne.
.: mobilize.hu :.
egyébként én inkább kikölcsönzöm, egyszeri megnézésre minek vegyem meg, ha majd x év mulva megnézném és nem olvassa semmi. azért nem mind1, hogy egy dága eredeti dvd nem olvasható, vagy csak egy 80 ftos verbatim😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae