36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#35163 Mert mások is töltenek fel, valszeg többet. :) -
#35162 Az miért van ncore-on hogy napi szinten töltök fel ezt-azt, lefele szinte semmit és mégis folyamatosan csúszok hátra felé a ranglistában? Kb. 70k-ról indulok és már most 130k-nál járok. Miért? -
#35161 Megnézted mennyi a minimum?
Ha a minimum felett vagy akkor sajna nem tehetsz ellene semmit.
Geci egy dolog amúgy.. -
#35160 Értem.És az meg,hogy nem folyamatos a sebesség,gondolom nagyban függ a letöltőtől is,mert nálam most korlátlanra van állítva és nem töltök le semmit mellette. -
#35159 25 Megabit a feltöltési sebességed
8 bit = 1 byte
25 Megabit = 3,125 Megabyte
tehát nem is olyan vészes az 1 MB/s feltötlésed -
#35158 Tudom amatőr kérdés,de eddig nem is foglalkoztam a dologgal.
Tegnap feltöltöttem egy torrentet egy zárt oldalra,amit ma el is kezdtek tőlem letölteni.A kérdésem,hogy miért csak 1 Mbit/s a sebességem?120/25 a netem,amit természetesen tudom,hogy soha nem lehet elérni,de ez az 1 nem kevés,vagy lehet ezen valahogy "javítani"?Vagy függ a letöltőtől is? -
Blum #35157 lol ez a mag...:D
2 het utan gondoltam irc-en felkeresek valami illetekest,ha mar e-mailben nem tudnak valaszolni. (#35138) Az accomat azert toroltek,mert meghivokat arultam. :DDDD
Kerdezem a gyereket,hogy megis milyen bizonyitek van erre? 1 napja nem ir vissza...
Rakerdeztem arra is,hogy e-mailben miert nem lehet visszairni es miert kell az embernek irc-en felkeresnie valakit egy ilyen fontos ugyben. A valasz az volt,hogy az adminok is emberek,dolgoznak,csaladjuk van...a support is 5-os
Ennek a kopedek hulladek bandanak miert eri meg az,hogy a tisztessegesen seedelo (konkretan 24/7),regota jelen levo soha semmi szankcioval nem sujtott tagjaikat kirakja? Azota masik 2 haverom is igy jart,semmit nem tudtak nekik mondani. Valami nagyon buzlik itt.
Egyik haverom felajanlotta,hogy kuld nekem egy meghivot,de en erre a fostalicska oldalra vissza nem megyek. Ez tragikus... -
#35156 illetve, lehet még az a gond, hogy az adott oldal a használt böngésződdel nem kompetens. -
#35155 szerintem próbálj másik klienst,vagy azon belül másik verziót. -
xmute #35154 Hello,
azzal mit lehet kezdeni, ha a trackernél napok óta az van, hogy HTTP error 400! Mások, hogy a pé-be töltenek le ugyan onnan akkor, mert a listába látszik, hogy seed-elik is meg leech-elik is?! -
#35153 Az UPNP-ben nemrég találtak egy hatalmas lyukat :D
Egyébként tényleg az a legegyszerűbb. Vagy az, ha fix ip-t vagy dhcp címbérletet használ. -
merida111222333 #35152 Erre a legegyszerűbb megoldás az ha bekapcsolod a routerbe az upnp-t, és akkor a router magátol nyitogatja a programok által használt portokat. Csak arra figyelj hogy ha a routerbe bekapcsolod, akkor a windows tűzfalon is engedélyezni kell az upnp keretrendszert. -
#35151 Köszönöm a segítséget, közben rájöttem, hogy mi volt a gond. a Router új IP-t osztott a gépnek, így a router beállításnál, a forward-nál át kellett az IP-t állítanom. Szóval azért köszi a segítséget!!! :) -
#35150 Bugos a jelölés, ne foglalkozz vele. -
merida111222333 #35149 Üdv, itt nézd meg hogy a kliens által használt port nyitva van-e.
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
Ha zöld zászlót kapsz a tesztelésnél akkor a porttal minden ok, mindegy hogy mit mutat az Utorrent. -
#35148 Ha a gyakorlatban úgy tűnik hogy minden rendesen megy, akkor felesleges tesztelgetni. Másodlagos kliensnek számomra a Deluge bevált. :) -
#35147 Egyébként ti melyik klienst ajánljátok a(z) uTorrent után?! :) -
#35146 Nem, az nem jellemző. Letöltés is gyorsan megy.... -
#35145 Olyat nem tapasztaltál mostanában,hogy lassú a neted?Tehát megnyitnál egy oldalt és csak hosszú másodpercek múlva sikerül? -
#35144 Srácok, tudnátok nekem segíteni? Routert használok, de az a port engedélyezve van, amin kommunikálnak.
A problémám az, hogy uTorrent progit használok, de lehet,hogy le kellene cserélnem. Azt csinálja velem, hogy ha a program "ki van nyitva" teljes képernyőn, akkor a jobb alsó sarokban megjelenik a zöld pipa, minden rendben. Ám ha leteszem a progit, akkor már csak felkiáltó jel lesz, vagy még az sem, semmi jelet nem mutat, tehát nem műxik valami rendesen. Tudnátok ebben segíteni?! :) Köszönöm -
#35143 Sziasztok!
Miért van az WinXP-nél a uTorrent kikapcsolása után, hogy nem birok böngészni az interneten, csak ha újra csatlakozom az internetre (PPPoE)? Ez a probléma ugyanezen számítógépen Win7es alatt nem jelentkezik... -
Blum #35142 Eljen a 10 pontos meghivo... -
#35141 az sem most kezdődött már. -
#35140 Nagyon elkurvult a mag... :/ -
xmute #35139 Velem is ugyan ez történt, csak engem azért töröltek, mert rég léptem be!
Megjegyzem 6-7 éve voltam "náluk", minden probléma nélkül, most meg kiraknak, mert nem vok ott "naponta"?! Pfff...
-
Blum #35138 A maggal amugy mi a retek van?
Akarok ma lepni,erre:
"A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
viszlát!"
Haverom ugyanigy jart multkor,visszakapta vegul a fiokot de kicsit aggodok most hogy mi lesz velem,mert a mag supportja egy rakas szar. Ha nem lenne 70TB uploadom,elkuldenem oket a g.cibe es hagynam a picsaba.
Tudjak am,hogy kit neznek hulyenek es szopatnak azzal,hogy "jobban kene figyelni,tegyel fel virusirtot.." 15 eves taknyos gyerekek iranyitjak az egeszet. -
ldavid #35137 ha kivonod a felhasználó és tag rangú regeket, akkor szerintem máris jóval kevesebben lesznek akik tényleg tudnak is küldeni -
#35136 :DDDDD -
#35135 Végigsétálsz az utcán és megkérdezel mindenkit hogy nem e tudna adni magra meghívót, most úgy is csak 10 pont. Statisztika alapján minden 20. embernek van Magyarországon. Próbáld meg a 15-30 éves korosztályt, ott minden 5.nek nagyjából. -
#35134 új accal leginkább -
#35133 nálam most nem is megy a mag... -
xmute #35132 Hello,
az lenne a kérdésem, h lehet tenni vmit, ha a magról töröltek azzal az indokkal, h rég léptem már be! Miért fájt nekik, h nem voltam ott minden nap? Jó volt az arányom, sose volt velem gond és mégis törölnek, csak mert rég voltam ott?! Vissza lehet vhogy jutni, vagy ba**hatom?
5let?
-
#35131 :DD -
#35130 Ne nyomd a shiftet mikor törlöd a kliensből a torrentet. -
trialboj #35129 Esetleg tudna valaki segíteni azon fenn álló probléma orvoslásában, melynek következtében a torrent kliensből való torrent eltávolításakor, a letöltött könyvtárból is törlődik az anyag, ezzel meghagyva nekem a csodálkozás remek érzését. -
#35128 Jaa okés, már megnyugodtam. Most nézem és Leech-et ír, de már csak 5h van hátra, úgyhogy nicns gond. Köszi az infot! -
#35127 annyira sajnálod? van kapcsolat, írj annak a félnótásnak és törli az ip tiltást. -
pett3rson #35126 Na, felraktam a 2.2.1-et, de azt írja, hogy hálózati beállításai problémám van - speciel most nincs bejövő kapcsolat, felkiáltójellel a háromszögben.
Nincs routerem, azt szoktam beállítani, hogy véletlenszerű legyen a port minden indításnál, ezen kívül mit nézzek meg ami miatt szarakszik? -
#35125 Ja látom magról van szó. Semmit nem kell tenni, 1-es arányig / 48 óráig kell seedelned azt a mennyiséget, amennyit letöltöttél (ahogy megy vissza vonja le az időt, de az aktivitás menü mutatja). -
#35124 Nem ezért ír leechnek. Leszed belőle mert szeletekre van osztva a torrent és "átlóg" az előző fájlba a következő elejének a szelete (ugyanígy a végénél ha nem az utolsó részt szeded, hanem mondjuk a 10-15-ig).
Azért ír leechnek mert nem a teljes torrentet töltötted le és a legtöbb site nem jelzi külön a partial seedert, hanem beteszi leechernek.