torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami más gond lesz itt mert a BitComet is lefagy random elég rendesen! Mindjárt visszarakom a Win7-et mert ez így nem állapot!
Sok cuccot kéne seedelni és le is töltenék jó pár sorozat részt, de így megvagyok lõve!
http://goo.gl/gd6Zi5
Most felraktam a Bittorrentet , de azzal sem jó a letöltés. (mivel ugyan az mint az uTorrent)
Újraraktam a rendszert is (Win8) felraktam a legfrissebb uTorrentet és megint lefagy... össze vissza ingadozik a letöltés is.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
o.O
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
En is a diginel vagyok es en is 2.2.1-et hasznalok,de az eg vilagon semmi problemam sincs vele se Win7 se Win XP alatt.
Probalj meg felpattintani egy BitCometet vagy BitTorrentet,ha azok se jok akkor egy op.rendszer reinstall segithet (Haveromnal 2 ev utan huztuk ujra a Windowst most hetvegen. Nala 1800torrent fut non-stop es reinstall elott max. 100-150k-val ment fel. Reinstall utan 2.8 megaval megy allandoan.)
Jó. Elkezdett normálisan letölteni. Aztán megakartam nézni, hogy hány százalékon áll, de nem jött már be mert lefagyott az egész uTorrent. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Legfrissebb és a 2.2.1. is lefagy. Mi a rákot csináljak?
Mielott azonban barmit csinalnal,probald meg ezt:
Ctrl+P-->BitTorrent-->Protocol Encryption alatt az Outgoing-ot engedelyezd (enable) es legyen kipipalva a Allow incoming legacy connections. Valahogy igy:
Melyik szolgaltatonal vagy? Mert ha UPC,akkor "Udv a klubban" 😄
Ezt nem hiszem el!
Megcsináltam azt amit k0trapalinak javasoltatok, felraktan a 2.2.1 -et. Az elején szép és jó volt minden, de most már lefagy az egész utorrent nem tudtam még 1 filmet sem letölteni mert szarakszik a betöltéssel meg mittom még mivel lefagy össze vissza! Felb*sz!
Mi a picsa történt ezzel a programmal? Eddig csak betettem egy krva torrentet tök mindegy, hogy az 80gb volt e vagy 5mb fogta azt elkezdte tölteni. Most beteszek egy 20gb-ost és tölti 9,7kb/s-el és csumi... meddig várjak rá?
2.2.1 nem megy (win8) az új meg nem tölt le. Egyéb megoldás? Lehet, hogy szakítok az utorrentel? Valami más hasonlóan egyszerû lehetõleg reklámmentes klienst tudtok ajánlani vagy megoldást , ötleteket a problémámra? Állítottam már azt a cache izét is 32rõl 1800ra... az sem segít. <#falbav>#falbav>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Beállítottam 256-ra fel is ugrott maxra a sebesség, de aztán lecsökkent! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy #34855.
Vagy uTorrent 2.2.1. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Vagy épp bugos az utorrent, 3-as verziónál elõfordul. 😊
A következõ a probléma:
Leszedek egy torrentet egy oldalról amit nevezzünk most úgy ,hogy "A Mag"
Seedelik sokan (pl 50felett) beindul a letöltés szépen felmegy maxra aztán egyszer csak elkezd csökkenni és lemegy 9.7kB\s-re és ott meg is áll. Ha elindítok még egyet akkor ez a sebesség ugye osztódik az összes elindított torrent jön max 9,7kB\s-el. Nem tudok rájönni, hogy mi ennek az ok! Indítgatom újra, leszedem újra, de semmi. Nagyon random jelenség! (az oldalon nincs baj az arányommal sem a felöltött mennyiséggel!)
Valamikor persze semmi gond jön rendesen maxal is vagy seedtõl függõen kicsit lassabban. <#fejvakaras>#fejvakaras>
mikroTorrentet használok régóta. Rendszeresen frissül.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
530d owner kitanított az élet
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM