36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#35203 Lószart.
Az FTP-k miatt van így (a PRE még mindig oda megy többnyire, nem a magyar cuccokról beszélek), hogy ne kelljen elölről kezdeni a letöltést, ha valami megsérül. De ez régi szabály nagyon, azóta is így maradt (még a lassú netek korában volt ennek jelentősége). -
#35202 Meg nem értek hozzá annyira, de rarnál ugye ott a crc, de ha csak egy 'sima' mkv-t, vagy mást töltenek ide-oda, nem tudni, hogy korruptálódott -e (nem tudom, hogy van magyarul). -
#35201 Usenet miatt volt/van így. -
Borg #35200 De ez akkor sem válasz a kérdésre... mi a technikai magyarázat rá? Mert ha csak egy elavult szabály, akkor...
És ugye az is ezt támasztja alá, hogy igenis van torrent oldal, ahol már nem tömörítettek a cuccok. -
#35199 Scene szabály. -
#35198 Van ahova már nem lehet tömörített dolgokat feltölteni. -
#35197 Itt van pár pro/kontra:
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1195569
Röviden meg azért, mivel ez a szabály. -
Borg #35196 Valaki mondja már el nekem, hogy a torrent oldalak miért nem térnek át mind a tömörítetlen releasekre? Mi a technikai akadálya ennek?
Régen még csak megértettem, amikor ARJ-vel szenvedtünk kisfloppykra, meg az FTP alá nem lehetett terabyte-os winyokat rakni, de ma? Csak időt, energiát, és helyet pazarol a usernél ez az egész... -
Blum #35195 Aszfaltra felkerult nemi BD25 anyag a HDE*o jovoltabol. Lesz forgalom ugyerzem :D -
TomBond #35194 Az utóbbi pár napban valamiért nem tudok 1 Mbps-nél gyorsabban feltölteni. Hol kéne beállítani, hogy gyorsabb legyen a feltöltésem? -
#35193 Nem lényeg,csak poénnak szánnám,de inkább hagyjuk:) -
ldavid #35192 de egyáltalán miért jó az?
szerintem sokkal lényegesebb hogy sokan letöltsék és maradjanak is seedelni -
#35191 Nekem arra kellene,hogy amit feltöltök torrentet,az adatlapjára kitenném.Az utóbbi időbe elég sokat töltöttem föl egy oldalra,de hiába van ott a gomb,a kutya sem foglalkozik vele :) -
NB2 #35190 Én csak akkor csipázom ha van egy gomb a köszönésre, azt olvasni 8 oldalon keresztül, hogy köszi, szerintem tök értelmetlen.
(mindegyik általam letöltött torrentre nyomtam köszit) -
morzsi555 #35189 freereg: http://microbit.eu/ -
#35188 Nincs valakinek valami jópofa "megköszönni nem szégyen" vagy valami hasonló szövegű képe,amit ki lehetne rakni feltöltött torrent adatlapjára? :)
Nincs ötletem saját készítéséhez :) -
#35187 Mitől lehet az, hogy ha fut az utorrent, akkor recseg a hangja a filmeknek, zenének?
Friss windows7, DriverScanner szerint nem hiányzik semmilyen driver, KMPlayer, winamp, Media Player Classic is produkálja a hibát. -
ldavid #35186 kat.ph vagy itt nézhetők portugál felirattal -
#35185 Valaki nem tudna valami publikus torrentet ahol a Grimm Webisode-oket tudnám letölteni furcsamod nem találok oldalt :( -
#35184 úgy néz ki ez megoldotta, köszi :)
nem, win 8 van fönt, és a default irtót használom -
#35183 Véletlenül nem NOD-ot használsz? Az okoz ilyeneket.
Legalábbis ez alapján. -
merida111222333 #35182 A kapcsolatok maximális számát vedd vissza, és úgy nézd meg hogy mi történik. -
#35181 na én is bekerültem a klubba....
ha megy a utorrent (akkor is, ha nincs is aktív le/feltöltés) akkor a böngészés kb. halál közeli állapotba jut. párszor kiírja, hogy a kiszolgáló nem található, de általában csak lassan tölti be az oldalakat. ha kilövöm, akkor pikk-pakk megy minden. hiába korlátozom a feltöltést akkor is marad (meg ahogy írtam akkor is jelen van, ha nincs aktív adatforgalom). nem azt mondom, hogy 10 perc míg betölt egy oldalt, de érezhetően lassú és lomha. -
Mondeo19 #35180 Sziasztok! Szeretném megkérdezni h ki ismeri közületek McPaul,Curpa,és JohnnyWalker91.
Ez egyetlen személy és miatta lettem kitíltva bH-ról illetve nCore-ról is. Régebben skypon beszéltem vele, a tegnapi nap folyamán feltörte a 2 accom arányvsalóval megnyomta, engem pedig kilöktek.
Ismeri közületek valaki?? -
kamionosjoe #35179 Hehe(Mag)
Kedves xxxx!
Egyik meghívottad (xxxx) 1 hónapos prémium tagságra fizetett elő, ezért jutalmul 7 nap prémium tagságban részesülsz.
A prémium csomagokról bővebb információt ITT találsz.
Üdv: a Staff -
ldavid #35178 amúgy legtöbbször public torrentről is lejön olyan gyorsan és utána még seedben tartani sem kell (feltétlenül) -
pett3rson #35177 Nekem egy a lényeg: 10-15 perc alatt lent vannak az 1-2-5 Gb-os fájlok - vagy hamarabb, tököm sem figyeli, addig csinálok mást, van dolgom bőven. Utána hetekig, hónapokig futnak seed-ben és kész, miért fájna a fejem? :) -
pett3rson #35176 Nekem is és másoknak is ez egy működő opció, tökéletesen tudom tartani a kívánt arányokat - sosem érkezett még egy levél sem, hogy warn-t kaptam volna.
Másrészt szörfölni is tudok gond nélkül, nagy videók youtube-ról simán töltődnek pl., de amint ezt a kolléga is mondja, net függő. Nem tudom..
Nekem bevált, de igaz, hogy akkor még szűkebb keresztmetszettel dolgoztam, most már lehet nem kéne, viszont már megszoktam, hogy így van beállítva és nem is akarok vesződni vele. Próbáld ki, ha változik valami és jobb lesz, akkor hagyd úgy, ha nem, próbálj mást :) -
#35175 Ez bőven netfüggő, hogy hogy állítja be. Szinkron netnél pl. abszolút felesleges. De nekem is 80%-on van, de csak akkor, ha van letöltés, egyébként fullon megy kifele (ha nem töltök semmit). A letöltés pedig nyugodtan maradt 100%-on, 80% upload mellett. -
#35174 És a 80% a stabil vagy mi? -
pett3rson #35173 Úgy, hogy telenyomja csomagokkal a felfelé menő ágat, így lassítja azon csomagok feltöltését is amik arra szolgálnak, hogy Ő mit kér a tracker-től, azaz a letöltésre váró fájlok nem fognak jönni, mert nem tudja mit küldjön.
Röviden-tömören így lehetne leírni, de erre vannak külön oldalak is, keress rá gugliban, mindjárt világos lesz a miért. -
#35172 Ok,köszi! -
#35171 Hogy érted ezt a bekavarodást? -
pett3rson #35170 Párszor már el lett mondva, hogy nem érdemes korlátlanra állítani se fel se le, mert csak bekavarodik és szabályos dugót alakít ki magának a torrent, emellett netezni sem fogsz tudni normálisan. Állítsd 80%-ra és minden rendben lesz, ilyen sávszéllel bőven tudod tartani az összes arányt amit kérnek, sőt... -
#35169 Annak jó aki sokat futtat, régit, mert azokra asszem van 4x-es up. -
#35168 Ott a képlet az oldalon. Az is számít, hogy mikori a reged, hány torrentet futtatsz, azok milyen régiek, mennyi ideje futtatod stb. -
#35167 A saját feltöltéseknél fontosabb hogy minél több és nagyobb méretű torrentet futtass, lehetőleg 24/7! 20k környékén elvagyok hosszú ideje ezen az elven, saját feltöltések nélkül. :)A folyamatos visszazuhanás egyértelműen azt mutatja hogy a többi user valamilyen szinten aktívabb nálad. Elég sok tényező számít, a helyezésed számára kattintva előjön a wiki cikk a számítás módjáról! -
#35166 Szarok én a helyezésre, csak az elitet akarom elérni. -
#35165 Akkor nem értem én hagyom a rákba a listát, nem nagyon izgat hányadik vagyok, erőm sincs versenyezni sok emberrel. -
#35164 Haver egyetlen egy torrentet se töltött fel csak seedelt amit leszedett és mégis elite volt bő fél éven át. Meg van ez rohadva.