36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Blekk Síp
    "...100%-on jelzi..."
  • Blekk Síp
    Egy sorozat évadból leszedtem az utolsó 5 részt de hiába csak ez az 5 van kijelölve, hogy töltse, az eggyel előbbi részből is mindig leszed 0.5-1%-ot és gondolom emiatt a Statusnál Leech-ernek ír pedig már 1008-on jelzi a utorrent és töltöm vissza... Ígyis hozzáadja a hit'n run-hoz? Mit lehet ez ellen tenni?
  • MR ME
    thx
  • Serpa
    x:\Users\user\AppData\Roaming\uTorrent\
  • MR ME
    és hol is van pontosan ez a users mappa?
  • Béluska74
    A TERACOD-ra ha be akarok lépni mindig azt írja ki nekem,hogy IP BANNED. Nem értem még most is megy a seed és nem kaptam semmiféle figyelmeztetést sem,hogy rosszfiú vagyok. Becsülettel seed-elek és erre ez van?
  • grebber
    #35103-ra valaki?
  • pett3rson
    köcce. egyszer már csináltam, de nagyon régen kellett szerencsére.
  • zeli
    Kikapcsoltam a cFosSpeedet és megjavult. Wtf.
  • videobaby
    igen, azt.
  • pett3rson
    Annyira dicséritek ezt a 2.2-őt, hogy még a végén felrakom, megnézem mit tud :)
    Hogy is van? a users mappámban lévő torrent mappát kell lementeni és akkor megmarad az összes eddig leszedett cuccom és még fel is ismeri őket?
  • Blum
    Udv a klubban. 2.2.1-et tedd vissza.
  • zeli
    Jah, természetesen uTorrentről beszélek. D:
  • zeli
    3.3ra frissített, és most nem akar seedelni egyáltalán. Tegyem fel a 2.2-t, vagy ilyenkor mi baja?
  • Desiderata #35109
    ez csak ápril 1.?
  • ldavid
    miért? az ilyeneket úgyis törlik
  • Blum
    "jácszáshoz"

NEEEEEE :DDDDD
  • Narxis
    :DDD
  • Blum
    haldoklik a mag rendesen....:(
  • [HUN]FaTaL
    Mai gyöngyszem :D

• grebber
    Valaki tudna nekem segíteni RSS-ben?

Azt szeretném hogy automatikusan töltse le a utorrent a sorozataimat!

Nekem sehogy se jön össze :(
  • videobaby
    van olyan, aki ezt bevette? mert én csak kicsit derültem.

ezen tök fölösleges agyalni. carpon is volt vicc :D a másikat meg mit tudom mióta nem néztem, szerintem rég bann onnan. de tuti ott is csináltak valamit.
  • Blum
  • pett3rson
    a 35095-be okostojás...
  • Blum
    leesett,koszi :)
  • Desiderata #35098
    április 1. bolondok napja, nehogy komolyan vedd! :)
  • Blum
    Hol irtam be nevet okostojas?

szerk.: ha a linkre es a szovegben talalhato reszre gondolsz,akkor meg leszarom,az a szoveg resze.

btw,kepzeld mindenhova azt,hogy "aszfalt" es boldog leszel :)
  • pett3rson
    és még mindig nem tanácsos beírni a neveket...vagy már ezt is leszarjuk?
  • Blum
    bh-rol:

2013-04-01 - Kedves felhasználók!

2013. április 10-én a bitHUmen, a Carpathians és a HDEVO oldalak egybeolvadnak.
    Az adatbázisok összeolvasztása gyakorlatilag kész, a funkciók tesztelésének is a végére értünk, még néhány apróság választ el minket az indulástól.
    Egy teljesen új felület vár majd titeket, rengeteg új funkcióval.
    Akinek minden oldalon volt accountja, az kiválaszthatja, hogy melyiket kívánja használni a közös oldalon.

Aki nagyon kíváncsi, az alábbi oldalon belenézhet a fejlesztés aktuális állapotába.
    http://bithumen.be/test.php
  • Maximus4
    AS?D:AS?:D

Emberszabásún bejelentkezés után hosszú másodpercekig ez jön be és csak utána tölti be az oldalt :D
  • zoliapu
    Mostani Chip Magazin hozta le, ja nem kevés, de gondolom ez egy becsült érték. Az összes fájlcsere lehet sztem kb ennyi.
  • ldavid
    nagyon magasnak tűnik az nekem
  • zoliapu
    A Pirate Bay generálja a netforgalom 40%-át.
  • TomBond
    BeLoad "új" infó: "Hamarosan megújulunk! Addig is türelmeteket kérjük! Indulás: 2013.05.01"
  • dirrdurr
    Sziasztok!
    Remélem a megfelelő topicba írok.

Utorrent-el és az internetkapcsolatommal van gondom.
    Amikor fut a program, időnként elmegy a net és idővel újra csatlakozik magától, ezzel nem is volt gondom évekig. Viszont az első probléma, hogy mióta Windows 7-re váltottam XP-ről, a felugró rendszerüzenetes ablak, ami felajánlja, hogy újra csatlakozzak a nethez, az mindig kidob a teljes képernyős programokból, így pl. egy game közben elég bosszantó tud lenni.
    Be lehet valahogy állítani, hogy ilyenkor ne váltson át erre az ablakra?

A másik probléma és ez pár napja kezdődött, hogy kb. 3-4 ilyen alkalom után, hogy elmegy a net és újra kell csatlakozni, az 5.ik alkalommal is vissza tudok csatlakozni viszont nincs net.
    A hálózati kapcsolatoknál mégis azt írja, hogy "Csatlakoztatva" van, de az ikon szerint ott a sárga háromszög felkiáltójellel, úgyhogy azt is jelzi hogy van, meg azt is, hogy nincs. Ha pedig jobb egérgombbal a "Kapcsolat bontása" opciót választom, akkor nem reagál rá.
    Az egyetlen megoldás, hogy újraindítom a gépet, de ez 15-20 percenként nagyon zavaró és akkor is megtörténik ha csak mail-eket olvasom vagy filmet nézek.
    Próbáltam utorrent beállítások Sávszélesség pontjában a kapcsolatok számát változtatni, de nem volt javulás.
    Esetleg az eset Smart security (Nod32) zavar be?

Kérlek segítsetek, előre is köszi!
  • Blum
    Gondolom egy rajongoja :)
  • ldavid
    who's peter?
  • zoliapu
  • Desiderata #35085
    azon van is mit :/
  • videobaby
    karban tartanak, nyugi.