torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Köszi.
The Matrix has you...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
★★★★★
http://goo.gl/gd6Zi5
A feltöltés befolyásolja a letöltési sebességet vagy a kettõ teljesen függetlenül megy egymástól?
★★★★★
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://bithumen.at
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"A szerverek valószínûleg csak porosodnak valahol, mivel a NAV felhívta a cég tulajdonosát, és kérte, hadd vigyék vissza a szervereket, mivel nincs elég áramuk, nem tudják még bekapcsolni sem a szerverparkot – állítja a tulajdonos. Kérték azt is, hogy a cég rendszergazdája legyen jelen, mivel a szakértõ nem ért hozzá."
<#idiota>#idiota><#taps>#taps>
En bittorrent 7.6.1 klienst hasznalok es furcsa dolgokat tapasztaltam miota ez van fent.
Pl.: lehetseges-e az, hogy ez a kliens egy tamadasi feluletet nyitott, mert miota feltelepitettem, az oldalon olyan letoltesek jelentek meg az aktivitasi listamon, amiket tuti nem en toltottem le.
Masik, hogy ma az osszes bongeszom behalt, egyszeruen keptelen voltam megnyitni barmilyen oldalt. Majd szepen sorjaban elkezdtem kiutni az automatikusan betoltendo alkalmazasokat az msconfig-ban es amint kiutottem a torrentklienst, a bongeszo problemaim megszuntek.<#help>#help>
Ezt miért csinálhatja a uTorrent? A képen látható, hogy több a letöltött tartalom mint annak a mérete, viszont az állapot a letöltés kezdeti fázisát mutatja, ennek megfelelõen tölti is azt, holott ez egy teljes, mûködõ letöltött tartalom volt. Azután jelentkezett ez a jelenség, miután eltolódtak a partícióim betûjelölései, melyeket visszaírtam eredeti állapotra, hogy a torrenthivatkozások a helyükre kerüljenek.
infidel
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊