18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#6840 Nekem is 40-45% volt, de a felfedezett terület meg 100%. Szóval nem próbáltam ki minden lehetőséget, de szerintem nem is fogok. 2. végigjátszás után már nem tartalmaz túl sok újdonságot. Esetleg egy íjász karakter még vonz :) -
#6839 Először én is mindent megnéztem, de másodjára már nem csodálkoztam rá ugyanarra megint :) -
Pares #6838 Én 69 óra alatt játszottam ki, és még így is csak 48%-nál voltam... Mondjuk én szeretek RPG-zni meg szöszmötölni, ha értitek, mire gondolok. -
#6837 Magas cunning vagy mi dörzsöltség kell hozzá,.. -
#6836 En pont ugyan olyan naiv es idealista voltam a jatek soran mint Maric a konyvben. Amikor elosszor jatszottam titkon remeltem hogy a noble human kezdesben szereplo elf leanyzo is tuleli majd a dolgokat :c De sajnos uralkodo is csak akkor lehetsz ha embert kezdesz, elffel nem. Szomoru. -
#6835 Btw elég sok helyen találkoztam olyan ládával ami nem tudtam nyitni 4-es zárnyitással sem és nem volt része semmilyen küldetésnek. Akkor azt mégis hogyan lehet egyáltalán feltörni? -
#6834 :)
Pedig amit csinált az tett a könyvet jó könyvé szvsz.
Tök igaza volt több szituban, és a végén is...most komolyan:
Marcus és egy elf bárd csaj vs. Marcus és egy emberi főnemes lánya...
plusz az előző megspékelve azzal hogy egy olyan jegyességet bontanak fel ami tetszik az embereknek, pláne a nemeseknek.
Az uralkodás kemény dolog, és az ember nem is hiheti másként..szép álom volt Katriel, de egy ilyen helyzetben a geccem kemény valóság az Loghain-nél volt...talán egy stabil királyságban rózsaszínebb lett volna a vége.. :)
Nekem csak a végével tetszett meg a könyv.
-
Tomy Lee #6833 Fenrir Cube ilyen game-ekben,elhihetitek nekiXD
Másodjára tuti caster-el fogom végigvinni mert most is inkább mage-et irányítom(Morrigan-t csakis,kedvencem,legjobb:)
Boszorkány,így a beszólásai is tükrözi ezt
Kap simán csomó gift-et még ha az nem is neki való és csak +1-et ad. -
#6832 A The Stolen Throne konyv utan Loghaint csak meginkabb megutaltam -.- -
#6831 Így van, ezért pörgettem végig a párbeszédeket és ezért lett ilyen gyorsan vége. -
hegege #6830 Anyuka gyengébb sztem mint az össárkány... -
mukievil #6829 Hát én hardon játszok, de szerintem nem olyan nehéz. Minden 10. csata az kb, amit gondolkodva kell kitaktikázni. Egy közelharci tolvaj, egy harcos, két varázsló (healer nincs).
Egy ellenfélt nem tudtam eddig legyőzni, az eltört fiolából megjelenő rémséget (bár azt eddig egyszersem), ja meg mégegy morrigen anyukáját :D -
#6828 Másodjára már nekem is csak 35 óra volt...(az első meg 45) -
#6827 Először is, nekem nem baj, annyiszor nézem végig a párbeszédeket, videókat, amennyiszer jól esik, másodszor pedig azt nem mondtad, hogy már kijártad ezelőtt is. -
#6826 Ha te másodjára meg harmadjára is végignézed ugyanazt akkor az a te bajod, nem az enyém. -
#6825 Köszönöm, elegek a sajátjaim.
De azért legyünk őszinték, ha végigolvasod a főküldetés párbeszédeit, az nem 29 óra(plusz videók). Ezt a játékot átrusholni meg a legnagyobb baromság. Bár, ha Neked elég, hogy wikipediából ismered a sztorit, akkor egészségedre. -
#6824 Én spec. normálon játszom, s még így is vannak húzósabb ütközetek.
Taktikát érdemes beállítani
Íjászok, mágusok (távolról támadók) ellen legyen valami ellenlépésed, hiába van 3 tankod elől, ha messziről levadásszák őket. Erre legjobb egy képzett mágus (inferno, jégvihar az íjászok közé).
Sokszor leszel túlerővel szemben, ismét csak mágus (Morrigan, vagy főkarakter), tömeges altalás, területre ható pusztító mágia.
A csata elején a mágusokat, íjászokat érdemes levadászni.
Sokan nem szereik Wynne-t pedig az egyik leghasznosabb karakter lehet.
Mágusnak ott vannak a mana italok, az állóképességet egy hosszabb csata alatt csak varázslatokkal lehet némileg gyorsabban visszatölteni.
Wynne gyógyítás, megfiatalítás, regeneráció, újraélesztés képességei mellett van egy-két jó támadó skillje is (földrengés ebből kiindulva meglehet a kővé dermesztés)
Őt a mágustoronyban lehet a csapatba venni, nem mondom, hogy nélkülözhetetlen, de akkor Morrigant mindenképpen vinned kell szinte mindíg, s megfelelően fejleszteni (tömeges altalás, eleven rémálom)
Legjobbnak a két tank+két mágus felállást tartom, de ettől nyugodtan el lehet térni, még a vörös bárd is képes jól harcolni, többszörös túlerővel szemben azonban mágusok nélkül halálra van ítélve a csapat. -
#6823 Esetleg küldjem át az utolsó mentésemet? -
#6822 Átlagoson, főleg dps csapattal. Amikor már 2 healer volt akkor már nem használtam gyógyitalokat sem.
Btw mivel már egyszer majdnem végigjátszottam ezért én az összes párbeszédet végigugrottam, így azért jelentősen lehet időt megtakarítani. -
Matusy #6821 Ezt most nem értem. Loghain szerinted egy megfontolt politikus? Akkor vegyük sorra. Volt egy király aki megbizott benne és ő ezt kihasználta. Ő találta ki a haditervet. Nem azért fogadta a király a kapuk előtt a rohamot mert ez hősies hanem azért mert igy Loghain oldalba és hátba tudta volna támadni a hordát.
Ezek után mindent a kamarásokra ken és akik tulélték levadászák őket. Kirobbant egy polgárháborút és régensé nevezi ki magát majd aki ellenszegül azt bebörtönzi megöli etc..., Ne haragudj de ez inkább utal egy megalomániás pszihopatára mint egy megfontolt politikusra.
A mérgekről emberkereskedelemről vérmágusokról nem is beszélve.
Ja és ha humán nemes vagy a te családod halálájáért is felel mert ő engedélyezte howe-nak a támadást.
Még van pár ilyen dolog pl. hogyan kerültek a toronyba az éjfattyak? Loghain meglepödött amikor fellobbant a láng szerintem nem számitott rá.
A lányával is volt vmi kavarodás de azt nem értettem teljesen. -
#6820 Vigyel healert -
#6819 Azért szegényt már a szülészorvosa is megerőszakolta. -
#6818 Csak a főszál, ha "átrohansz" rajta, 25 óra. -
#6817 Összes mellékküldivel, easyn, mégha az összes loadingot is beleszámoljuk, minimum duplaannyi, mint 29 óra... -
moho #6816 Sziasztok!
Ti milyen nehézségi szinten játszotok/játszottatok?
Vagy én vagyok béna vagy valamit nagyon rosszul csinalok de HARD-on szenvedek. Nagyon az elején vagyok de már most egy csapat menekült simán lenyomja a három páncélban harcoló karakteremet miközben a háttérből egy varászló ügyködik. Ez normális szerintetek? Mert szerintem nem :) mit csinalhatok rosszul? A taktikai beállításokkal nem foglalkoztam, lehet az a baj? Vagy nálatok kb milyen egy harc? -
#6815 29 óra? Milyen nehézségen, milyen csapattal? -
#6814 Nah 29 óra alatt végigjátszottam, szinte minden mellékküldetést megcsináltam és 22-es szintig jutottam. Jó volt ez a játék :) -
#6813 Majd humán mágusommal ha tolom tovább, igyexem mindig a lehető legrosszabb döntéseket hozni. Brankát megtartom és a gólemeket majd kapom, Bhelen lesz a király (sok elítélt, sok gólem), blood mágusokkal pacsizok, templarokat írtom, high dragont megtartom hamvakat gyalázom, farkasemberek lesznek a seregemben dögivel, nem kellenek halandó elfek, lepaktálok a tevinterivel stb.-stb. Imádni fognak! :DDD -
#6812 Konkrétan lelkes kiskutyaeffektus. Loghain meg majdnem sugárban hányt (ezt később el is meséli). -
#6811 Az is biztos hogy Cailen egy balfék nem királynak valo ember. -
#6810 Aárcsak az elfek az emberré visszaváltozott vérfarkasokon. DE azokat is leállítottam. -
#6809 hát nem tudjuk meg azért pontosan mi fog történni Landsmeet, és Archdemon után, de kétlem hogy mindenki olyan nemes lélek lenne mint mondjuk te és nem kezdenek hajtovadászatba Loghain és Loghain hü emberek után én valoszinünek tartom mégha erre nem is derül fény a játékban azért nem marad el leszámolási hadjárat ha Loghain életben marad, de valoszinüleg még akkor is ez történne ha Loghain halott ez már csak olyan emberi dolog valakin bosszut kell állni:). -
#6808 Lehet h butaság, de Loghainnek lehet h igaza volt, h ott hagyta a királyt. (nem ugrik be a neve) Ha még emlékeztek az első találkozásra vele, amikor Duncan bemutatni neki. Nagyon pökhedni volt, nagyra fikázta az elkövetkező csatát h nem lesz vezérdémon, meg ő nagy hős akar lenni bla bla. Ha életben marad lehet h több embert küld halálba puszta meggondolatlanságból. -
#6807 Nemhiszem. Nem hisznek az ilyen vallásos izékben. -
#6806 H kinyírjuk Flemethet helyett és/vagy a Hamvak is kellenek neki? -
#6805 Végig az. Ő tudja miért van veled. -
#6804 Végülis mért ne. Arra jó h beszedje a sebzéseket. (Morrigan áruló? mikor árul el? Vagy h?) -
#6803 Meg ha Sten-nek megkegyelmeztünk, mert ugye nem a mi szeretteinket gyakta le, ha Zevrannak megkegyelmeztünk, mert jófej bérgyilok, ha Morrigant nem basztuk ki a csapatból, pedig áruló boszorkány, ha Leillanának elnéztük hogy kém, ha nem izgat minket, hogy Ogren alkoholista és ha Wynne zombiagsága is elfogadható, akkor miért pont ne Loghain lehetne az új csapattagom?! :DDD -
#6802 Nemigazán, nálam tulajdonképpen minden nemes engem támogatott, még az amúgy Loghain pártiak is. A lánya uralkodik és neki sem sok jussa vana a trónhoz, pláne nem pór apjának. Rosszfiúkat legyaktuk és belső emberei sem bíznak már benne (pl. Cathrine) Szal. él, avagy hal, ebből a szempontból már mind1, eljátszotta.
Alistair viszont már veszélyesebb, mert királyi vér. -
#6801 Egy hazaárulo tömeggyilkos életbenhagyásával kockáztatod egy uj polgárháboru kirobbanását , mégtöbb ember életet követelve nembeszélve arrol hogy az általa tönkretett családok ezre, halott katonák rokonai, nem éppen néznék ölbetett kézel hogy te életben hagyod.