18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • readswift
    ebben a játékban, ahol mindenki nehézpáncélban rohangál(!!!) , a villámvarázsnak hatékonyabbnak kellene legyen mint a lángpengének. Tudom ,lényegtelen, ide csak vérpermet kell meg a sex opció...
  • Fantusz
    Azért Morrigan boszorkány bármennyire ellenszenves mégiscsak jól jön a csapatba

Mágusommal most nehezen egyensúlyozok a leányzók között, a táborban mindenki tud mindent.
    Az érthető, hogy a szerelmes Leliana nehezen viseli Morrigant, de az önző boszinak sem tetszik, hogy más nő is van a világon.
    Azon meg nem kicsit lepődtem, meg, hogy az Alistairral folytatott párbeszédbe beadta a "Szex?" opciót.
  • MrAndree
    Hát maxolt duelist nekem még arrébb van de én is arra megyek. Meg lesz mellé maxolt assasin is, így az elfem maga lesz az egyszemélyes törpeterminator... :)
  • böröczk
    Párbajhős ágat kimaxolva simán megy a szemtől szembeni harc is, a legjobb, hogy Klárika még a nyílvesszőket is felfogja tőrrel XD Alig lehet megütni a szentet.. Überbrutál természetfeletti ellenfeleknél meg az összes létező átkot, bénítást, stb-t ráküldetem Morrigannel, aztán csihipuhi.
  • dartonita
    Jo :)
  • Micsu
    hát ja de sztem az szégyenebb hogy a lefagyaztott ellen nem bírják eltalálni a harcosaim :) (mondjuk megvan az oka de akkoris :D)
  • dartonita
    After playing the Dwarf Noble Origin story I am stripped of all my items, including the Blood Dragon Armor and other DLC items. Can I get them back? How?
    spacer
    ANSWER

We understand that this is frustrating (especially for a dwarf of your noble status), but don't fret! There are steps that you can take to restore your lost items.

* First save your game.
    * Next, exit to the main menu and go into the Downloadable Content menu.
    * Uncheck all of your active DLC items.
    * Load your saved game, being sure to confirm the Force Load option.
    * Save your game once more.
    * Go back to the Downloadable Content menu and re-check all of your items.
    * Load your saved game again.

Performing these steps should restore all of your items except for the Memory Band. While we do not yet have a solution for restoring the Memory Band, our engineers are hard at work on this problem, and we should have a permanent solution for all missing items in place soon.
  • Murmur
    Ne piszkald, mert megint 2 napig azon fog menni a vita, hogy a fa miert nem gyullad meg a langolo kardtol.
  • I.C.ram
    Kezdtem egy újat egy törpicskúval, invben a DLC-s tárgyak. Errem ikor számúznek, elveszik mindenem.... Ez most komoly? Buktam egy csomó DLC-s cuccot.
  • dartonita
    Meg ha a fak,vagy fu vagy a kornyezet texturait szidnad megertenem,de a karakterekkel mi a baj?
  • readswift
    azért nem játszok ezzel a játékkal mert igy néznek ki a karakterek kb. . Na és a faembereket sem szivlelik . /off to mass effect2 totyik :D
  • MrAndree
    Hát még ha látnád, hogy a Morrigan-je hogyan néz ki... :D
  • Rage47
    úgy néz ki a karaktered, mint morrigan
  • MrAndree
    Pontelosztás Magic és Willpower mint mágusoknak illik. Esetleg némi constitution. Páncélzatnak mindenképpen a sárkánypikkelyből készült vértezet, annak elég alacsony a fatigue értéke így lehet benne szépen varázsolni. Fegyver pedig mindenképpen a Spellweaver, ez direkt egy Arcane Warrior-ra szabott kard, más kaszt nem is használhatja.
  • Matusy
    Arcane warriornak mit ajánlotok felszerelésnek illetve pontelosztásra? Nekem most lemezvértben és 2kezes karddal alig sebez vmennyit viszont varázsolni igy nem nagyon tud. Mit csinálok rosszul? (csupa passziv varázslat van mint pl gyengités páncél tüzkard meg ilyenek.)
  • MrAndree
    Nem. Rogue vagyok, aki hátbadöf, szemből is. Ellenfél lebénítva és szemből is osztom bele a critical sebzéseket folyamatosan. Elég ritka, hogy úgy harcolok, hogy az ellenfelem is magánál van, töbnyire beszédülve nézi ahogy kivégzem. :)
  • BEAST #6864
    A mergek nagyon erosek, a bombakrol nem is beszelve. Alistairt pedig nem nehez tulszarnyalni sebzesben, pajzsos warrior :p
  • böröczk

13-as szintű, egyelőre 30-40eket sebez, már szemből is szúr hátba kb : D

• böröczk
    Enyimé is kábé ugyanígy alakul, borzasztó ütős karakter lesz, igazi párbajhős bérgyilok. : D
    Fölöslegesek neki az általatok említett képzettségek. Amúgy is karakterem már simán übereli Alistairt harcban.
  • Micsu
    akkor harcost kellett volna inkább indítanod nemde? :)
  • MrAndree
    Nem tökölök mérgekkel, odamegyek és odacsapok. :)
  • Fantusz
    Passzív skillek hasznosak, mérgekre, bombákra gondoltam - azokból semmi nincs bekészítve.
    A párbajhősöd nem alattomos, bérgyilkos beállítottságú
  • MrAndree
    Nem, mert elsősorban passzív skillekre megyek vele. Így jó kis backstabber leszek a végére.
  • Fantusz
    Ahogy elnézem, nem sok képességet használsz
  • MrAndree
    Na itt azért most izgultam kicsit:
  • cikasz
    Nekem amig nem léptem be a fővárosba addig tök gyorsan betöltött. De utána belassult a töltés, mondjuk win7 alatt még igy is gyorsabb mint vista-val.
    Nekem a hang ha harcra kerül a sor nagyon felhangosodik, de nem értem miért.
  • Fantusz
    A küldetés megy tovább, a tölgy adott egy kéregdarabot, amitől az erdő számára barátságosabb leszel - ennek eredményeként átmehetsz a mágikus gáton, amelyik az erdő közepébe vezető utat őrzi...
  • DeDy
    Ha megy ha nem az Xfire akkor is fagy:S
  • Kandurex
    jó pár perc? akkor ott más gond van, nekem soha nem töltött többet több órás játék után sem, mint 30 - 40 másodperc, kezdéskor meg 10-20 másodpercek.
  • Fenrir
    Nekem fagyni nem fagy, de pár óra játék után olyan szinten belassul a területek közötti töltés, hogy jó pár percbe is betelhet néha. Ilyenkor egyszerűbb újraindítanom a játékot, akkor megint gyors lesz legalább a töltés.

Amúgy csak nálam nem működik a hangerő beállítás a játékban vagy másnak is van vele gondja? Tökmindegy, hogy mennyire állítom a hangot (nem a párbeszédet és a nem zenét) a csuszka bármelyik pozíciójánál is ugyanolyan hangos. Sőt, ha bepipálom, hogy hang kikapcs akkor is megy tovább :)
  • nr1ranger
    Xfire nem megy játék közben? Nekem is voltak fagyások 15 percenként, de mióta kikapcsolom az Xfire-t DA közbe, egyszer sem fagyott ki.
  • Különc
    Kivittem most egy szerencsevadász csajjal, hogy majd jó királynőt csinálok belőle, erre Alistair előjött azzal, hogy fejezzük be... Jól kicsesztem magammal, ahhoz h királynő legyen a karakterem, Goldannánál "meg kell erősítenem"?
  • DeDy
    Nekem folyamatosan fagy...
  • torma1
    Fagyások?? 2 hete játszok kb azóta 3* fagyott ki! Pedig van egykét órám már benne!
  • JethroHUN
    Ezer hála ;)
  • MrAndree
    Megoldás
  • JethroHUN
    Csasztok elakadtam, a Mércénél, a hidat kéne megjeleníteni, de sehogy nem jövök rá a kombinációra :S
  • DeDy
    Valaki aki feltette a 1.01a-s patchet észrevett bármi javulást is?
    Elvileg javítja a fagyásokat stb. Nálam kb 15 perc után kifagy...
    1.01b-vel kapcsolatban észrevétel? Az javít már valóban valamit is?
  • Fenrir
    Amúgy pont ezt néztem ki én is magamnak a következő végigjátszásra, de megvárom azzal még az új dlc-t is :)
  • gabor05e
    Hy. Valaki ki tudna segíteni 1 küldetésben?:) (magyarosítva van game =nem tudom angol nevét)Veszedelem /A fenevad természete ot vagyo hogy 1 öreg Tölgyfának kellett vissza szerezni a makkját ez meg is van (visszaszereztem a remetétől) le is adom neki kis írja hogy küldetés frissítve de qvest log még mindig azt mutatja hogy nála van lényeg de nem tudok vele rendesen beszélni mert ha rámegyek mindig csak azt mondja hogy"légy üdvözölve...(blablablabla)"