Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vérfarkasok legvégéhez érve már azon voltam, hogy uninstallálom a játékot és részemõl befejeztem, de aztán inkább átraktam easy-be, úgy meg túl könnyû (bár elsõre az is nehéz volt). Most is túl alacsonyszintûek a karik még (most pucoltam ki a törpe cosanostrát 😄), de már lassan visszatehetem normal-ba, mert van pár AOE spellem végre és a karakterek is néha (olykordenembiztos) el-eltalálják az ellent, illetve nem feltétlen egy csapástól hullanak maxHP-ról. (meg a varázslat kombók is egész faják már)
Röhej, mikor átlag íjász (csonti, rabló, faszomsetuggya) minden lövése talál max. lõtávról és iszonyat sebzéssel, míg az én íjásznak húzott rugóm gigamega íjjal, varázsvesszõvel és képességekkel is mellélõ (közelrõl is, nemhogy 40 méterekrõl), vagy ha talál a sebzés a vicces kategóriába esik (pedig 1xrre húzom erõt, ügyességet). Valami itt nem stimmel gyárekök. Kénytelen vagyok lassan kétkezes harcosnak használni, pedig arra nem is képeztem, de több esélye van túlélni (de legalább betalál a fegyóval).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem 2009 vegen egy ilyen cimnel ahol zsenialis a sztori es a karakterek, gyonyoru, kifinomult a menurendszer, muveszileg csodaszep a kornyezet ott a technikanak is fel kellett volna noni a feladathoz. 5 es fel ev fejleszes, tobb millio dollar (a beveteli oldalon is).
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Link: Camp storage chest 😊
<#integet2>#integet2><#taps>#taps>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
"The trees move. Do you not see it?"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
You\'ll Never Walk Alone
De köszi a helpet!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
az eladó a kezembe nyomta a könyvet is,ami igazi kincs ehhez a játékhoz!
részletesen ír mindent...
10k-ért szerintem megérte(játék+könyv)
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Kérdés, vissza tudok majd jönni a szerencsevadásszal ládákat nyitogatni? Mert sajnos õt nem hurcolom magammal, így viszont nem lép szintet, vagy igen?
Ja igen. A sárkányos dungeon valami csodálatos, eszement jó screenshotokat csináltam. Nem értem azokat akik csak leszólni tudják.
Ott le van írva
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[merlinw.org]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
és pontosan szemben vele lesz 1 szellem ajto!na azon bemész és ott lesz a démon!
PSN ID:misi2mezei
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
http://www.akciofigura.hu