Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nekem az volt a problémám, hogy általában 5-7 szinttel alacsonyabban mászkáltam mindenhol, mintahogy a játék várta volna. Vicces volt , mikor kizárólag lev12-es skillel nyitható ládákat találtam és egy csonti is keményen odabasz a talpigpáncélos kariknak (vagy éppen 3-4x annyit sebez sima mezei karddal). Idõvel meguntam, hogy a legkisebb csata is akár órákig is elhúzódhat, mire sok-sok szerencsével és kitartással VÉLETLENÜL sikerül. Volt, hogy a space-t nem volt idõm mégegyszer megnyomni MIELÕTT elhullottak a karik (sõt volt hogy úgy léptem be az ajtón, hogy máris ittam a gyógypotit és NEM sikerült meginnia a fõkarimnak halála elõtt a már megkezdett potit sem). A körbe-körbe futós, menekülõs módszer meg nem igaznán jön be nekem sry!

A vérfarkasok legvégéhez érve már azon voltam, hogy uninstallálom a játékot és részemõl befejeztem, de aztán inkább átraktam easy-be, úgy meg túl könnyû (bár elsõre az is nehéz volt). Most is túl alacsonyszintûek a karik még (most pucoltam ki a törpe cosanostrát 😄), de már lassan visszatehetem normal-ba, mert van pár AOE spellem végre és a karakterek is néha (olykordenembiztos) el-eltalálják az ellent, illetve nem feltétlen egy csapástól hullanak maxHP-ról. (meg a varázslat kombók is egész faják már)

Röhej, mikor átlag íjász (csonti, rabló, faszomsetuggya) minden lövése talál max. lõtávról és iszonyat sebzéssel, míg az én íjásznak húzott rugóm gigamega íjjal, varázsvesszõvel és képességekkel is mellélõ (közelrõl is, nemhogy 40 méterekrõl), vagy ha talál a sebzés a vicces kategóriába esik (pedig 1xrre húzom erõt, ügyességet). Valami itt nem stimmel gyárekök. Kénytelen vagyok lassan kétkezes harcosnak használni, pedig arra nem is képeztem, de több esélye van túlélni (de legalább betalál a fegyóval).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csak en fanyalgok a sok elalelt RPG fan kozt, de szerintem kicsit sokat tolt a jatek. Legalabb azt megoldhattak volna, hogy a varosban szabadon jarkaljunk. Ez a "terkepen megyek a varosban is" dolog nem tul jo.
Szerintem 2009 vegen egy ilyen cimnel ahol zsenialis a sztori es a karakterek, gyonyoru, kifinomult a menurendszer, muveszileg csodaszep a kornyezet ott a technikanak is fel kellett volna noni a feladathoz. 5 es fel ev fejleszes, tobb millio dollar (a beveteli oldalon is).

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A ketto nem zarja ki egymast.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Bioware Dev made a Free Storage Chest at Campsite mod.

Link: Camp storage chest 😊

<#integet2><#taps>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Calver
van, kettõ is. az egyik egy vallási fanatikus (vagy nem, de mindenesetre csöppet kattant), a másik pedig... nos, maradjunk annyiban, hogy a tegnapi ebédet kavargatja.

"The trees move. Do you not see it?"

Anthrax
Ha egyszer végig játszottam, újra lehet kezdeni ugyanazzal a karival nehezebb szinten ?

Van..
Van olyan felvehetõ társ aki szerencse vadász?
LeonSilver
<#worship><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Scouser
A szerepjátéknak pont az a lényege, hogy van egy karaktered akinek a helyébe beleképzeled magadat. Létrehozol egy értékrendet és az alapján játszod végig a játékot. Ez nem arról szól, hogy minél jobb tárgyakat szerezz meg, hanem hogy egy történetet formálj a saját szád íze szerint. Éld bele magad, képzeld el hogy te vagy ott.

You\'ll Never Walk Alone

Prince23
Mostanában ha kilépek hosszú gammázás után, mindig elõjön egy hibaüzi: az exével...

Ez igaz valamennyire,de nekem szokásom mindig a legrosszabb lehetõséget kiválasztanom az ilyen "neked kell döntened" játékokban és ezért lemaradok minden extra tárgyról és jutalomról😊.
De köszi a helpet!
Szegény törpicsekeknek a városban nem sok esélyük van a lvl 15-ös harcos karimmal szemben,gyakorlatilag 3-4 törpe közé beküldöm csak a fõhõst, bedarál mindenkit,van hogy Sten és Ali oda se érnek mire 2 törpi halott..😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Elveszti a játék a varázsát ha ilyen alapvetõ kérdésekben sem tudtok dönteni (így nem rajtad áll hogy alakul a sztori)...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kibírják,elmehetsz a mágusokhoz helpért.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

most az van hogy conor gyerek életét meg lehetne menteni, ha az anyja feláldozná magát érte. de van az a lehetõség is hogy elmegyek a mágusokhoz és segítséget kérek tõlük. addig kibírják a váriak, ha a toronyhoz megyek?(mondjuk ott még ki kéne pucolni mindent)
én meg azt hittem,h csak a gyûjtõi kiadáshoz jár a könyv!
az eladó a kezembe nyomta a könyvet is,ami igazi kincs ehhez a játékhoz!
részletesen ír mindent...
10k-ért szerintem megérte(játék+könyv)
Üdv. Kérdés az lenne, hogy hol / kitõl lehet a warrior Lélekzabáló specet kitanulni? Összes többi class specce megvan, egyedül ez hiányzik. Választ kösz.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Nah, kissárkány hardon letudva elsõre, minimális sérüléssel. Igazából a teremben lévõ csapdák több gondot okoztak... Imádom, hogy minden skill úgy mûködik ebben a játékban, ahogyan kell. Mikor egyszer a sárkány ráfordult Morriganre, akkor Stannel nyomtam egy gúnyolódást és AZONNAL visszafordult a dög! Ezt már szeretem, így lehet tervezni.
Kérdés, vissza tudok majd jönni a szerencsevadásszal ládákat nyitogatni? Mert sajnos õt nem hurcolom magammal, így viszont nem lép szintet, vagy igen?
Ja igen. A sárkányos dungeon valami csodálatos, eszement jó screenshotokat csináltam. Nem értem azokat akik csak leszólni tudják.

TDC Geronimo
social siteon profile/add bioware points

Ott le van írva

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MerlinW
Nemtom, a bolti példányhoz járnak a DLC-k ajándékként, így még nem néztem utána. Ha rákattintasz a vásárlás gombra gondolom megtudod😊

[merlinw.org]

Pff, Ohgren egy rakas sz..r, feloltoztetve is ugy hal el hogy allandoan nyomni kell bele a healt ... akkor mar a rugo messze jobb nala, otletem sincs kinek mitol jon be ez a nagypofaju voros-szakal dumagep ...
akkor legalább nem kell aggódom hogy miért nem jelennek meg pontok. 😊 Mennyiért lehet pontot venni?
MerlinW
DLC-ket pénzért vásárolt pontokért kapsz. A játékpont csak statisztika értékû.

[merlinw.org]

Szega87
thx

TDC Geronimo
Még mindig nem 😊

TDC Geronimo
e-peen. Másra nem 😄

AntiHero
dlc-ket vásárolhtasz belõle.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ehehe, elso alkalommal hasznalom a spoiler taget, el is rontottam kicsit
SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!
Vmi kimondhatatlan nevu demon Gexakarmi, nem tudom mar pontosan hol szedtem fel a quest indito jegyzetet, talan a verfarkas romok keresese kozben, minden esetre egy kibaszott durva demon, full debilitator spellekkel nyomatja, es mivel bent van egy hazban Denerimben, Back Alley reszen azt hiszem, nem nagyon van helyem kimozogni a hexei elol, es mikor egyszer levittem nagy kinlodva 20% korulre, eltolt egy vmit amivel leolte ket karimat egybol es abbol viszaszivta magat es ezzel ugy felbosszantott hogy azota nem is mentem meg arra, High dragon ehez kepest nevetsegesen egyszeru
Gubberx
Valaki rájött már hogy az ingame megszerzett pontok mire jók? nekem már 510/1600

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

nyirog
Azt vágtam h sárkánnyá fog alakúlni, már végigzongoráztam pár lehetõséget :p, de akkor gondolom morrigan a jó felemeth a rossz és mivel sárkánnyá változik...

Azt irta a tip-be ,hogy lehet zsákot venni azzal növelhetö 70 tárhely.NWN2be is volt magic bag volt v 3 4 belöle ..😊
watto
Ebben a questben ki az ellenfél?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

ha még nem kaptál választ a kérdésedre csak ugy elmondom,hogy menny vissza Niall hoz!
és pontosan szemben vele lesz 1 szellem ajto!na azon bemész és ott lesz a démon!

PSN ID:misi2mezei

MerlinW
De, mind magyar. Hivatalosan szerzed be akkor magyar, wareznél trükközni kell, de azon úgysem mûködnek a quest-ek, csak a tárgyak.

[merlinw.org]

MerlinW
<#shakehead>

SPOILER

Tényleg az, csak saját felelõségre.

[merlinw.org]

AntiHero
A DLC-k nem magyarok? Esetleg lesz hozzájuk magyaritás?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem is mage-em arcane warrior, alistair, wynne a spirit healerem es a rugo volt bent utobb. Hat azt az 50% hp dolgot nem tudtam, de a szar hogy nemhogy kurva sokat cc-zik de lerakja azt a rohadt hexet es a szobaban nincs hely kimozogni belole, es miutan hexet lerakja csinal vmit amitol egybol kinyulik legalabb 2 kari, es rogton felszivja magat belole ... de meg fogom meg probalni parszor, es egyetertek, az eddigi legdurvabb boss :S
nyirog
Na gyerünk ki vele 😄, ettõl még nem száll el végigjátszás iránti kedvem meg aztán amúgy se morrigan a fõ küldetés hanem a veszedelem meg loghain 😄

MerlinW
Fene tudja, de az biztos, hogy mindig te leszel felül😄 Egyébként biztos becuccoltak a Bioware-es srácok egy törpillát neked😊

[merlinw.org]

Ha törpe karaktert indítunk akkor lehet románcolni valakivel vagy minden csaj "Na húzz innét szakálmiki" - felkiáltással küld el a fenébe?
MerlinW
Ezt az érdekedben nem árulnám el. Bízz az ítélõképességedben és élvezd a játékot, végtére ez a fejlesztõk szándéka😊 Ne vetesd el magadtól az élményt😊

[merlinw.org]

MerlinW
A szarkazmus nem feltétlenül gúnyolódás. De jelen esetben még az sem volt, csupán egy hasonlat. Figyelj az emocionális jelekre😊

[merlinw.org]

nyirog
spoilerre lennék kiváncsi, miután megöltem flemethet és a könyvet odaadtam morrigannek után nem fog morrigan elárúlni, eléggé kétszínû alaknak fest (tömören: ki a rossz, vagy kinek van igaza - flemeth vagy morrigan?)?

cikasz
Tök egyszerü és alap dolgot kérdeztem nem , hogy játsza végig a játékot helyettem, fölösleges gúnyolódnod! Egy ki-be kapcsolható opcióval pl.

http://www.akciofigura.hu

Merre talaálható , milyen clas ?
TVelvet
a törpe 😊
MerlinW
Persze hogy fel. Add el õket jó pénzért😄

[merlinw.org]

ezek az kõzeteket pl kristály,gyémánt,rubin fel lehet vmire hasznáni? mert nagyon sokféle van belõlök és eddig foglalja a helyet csak :S
kör torony tele van graf bugal , kilépsz es töltsd be ujra , rendbe lesz